Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-23, 09:41   #1501
enda____
Rozeznanie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Agolku wygladalas bajecznie fajny Tzcik

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 10:15   #1502
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
zalaczam wam jeszcze pare fotek i zycze kolorowych snow

śliczna Panna Młoda

i widziałam jakiś smaczny torcik tez

1listopad-mexico?podróz poslubna?
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 10:40   #1503
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Agolku super fotki, slicznie wygladalas

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 10:59   #1504
anniaa

Witam. troche mnie nie było na wizazu (Ostatnio nas odwiedziłeś 2008-08-27 o 13:32 ).
Szkoła sie zaczeła, duzo nauki ale daje sobie rade. Jakos w tym roku zmotywowałam sie do nauki.
Tż nie wiedziałam od konca sierpnia . jest chory, jest w londynie.Nie wiem jak to sie wszystko ułozy ,cały czas sie o niego boje . nie jest to jednak temat na ogólny.
Co do mojej sylwetki bo to jednak forum dietetyka. od 5 dni wziełam znow sie za siebie , ćwiczenia pozwalaja mi sie "wyrzyc". tym bardziej to pomaga mi niz siedzenie i płakanie. Dzisiaj do szkoły nie poszłam wczoraj jak wstałam o 5.00 rano to do szkoły ze szkoły do domu inny plecak na siłownie wróciłam poszłam z mama do sklepu wróciłam pojechałam z mama i bratem po nowy telefon dla mnie . Ciesze sie z zakupu nowego telefon juz od dawna chciałam nowy. PO takim dniu byłam zmeczona pomijajac fakt ze w ten dzień poszłam do szkoły z goraczka.
Postaram sie poczytac co u was.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 11:04   #1505
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam. troche mnie nie było na wizazu (Ostatnio nas odwiedziłeś 2008-08-27 o 13:32 ).
Szkoła sie zaczeła, duzo nauki ale daje sobie rade. Jakos w tym roku zmotywowałam sie do nauki.
Tż nie wiedziałam od konca sierpnia . jest chory, jest w londynie.Nie wiem jak to sie wszystko ułozy ,cały czas sie o niego boje . nie jest to jednak temat na ogólny.
Co do mojej sylwetki bo to jednak forum dietetyka. od 5 dni wziełam znow sie za siebie , ćwiczenia pozwalaja mi sie "wyrzyc". tym bardziej to pomaga mi niz siedzenie i płakanie. Dzisiaj do szkoły nie poszłam wczoraj jak wstałam o 5.00 rano to do szkoły ze szkoły do domu inny plecak na siłownie wróciłam poszłam z mama do sklepu wróciłam pojechałam z mama i bratem po nowy telefon dla mnie . Ciesze sie z zakupu nowego telefon juz od dawna chciałam nowy. PO takim dniu byłam zmeczona pomijajac fakt ze w ten dzień poszłam do szkoły z goraczka.
ostatnio sie zastanawiałam gdzie sie podziała nasz aaniaa

Stary 2008-09-23, 11:15   #1506
anniaa

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
ostatnio sie zastanawiałam gdzie sie podziała nasz aaniaa
miło , że ktos o mnie jeszcze pamięta

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2008-09-23, 12:22   #1507
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
boskie fotki jesteś moim bogiem jeśli chodzi o wesele, naprawdę wszystko idealnie.. ten torcik taki mały i uroczy, sala świetna naprawdę cudownie
dziekuje slonko, ale przeceniasz moje zdolnosci chyba kazda dziewczyna slicznie wyglada w pieknej sukni...

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
Agolku wygladalas bajecznie fajny Tzcik
senkju

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
śliczna Panna Młoda

i widziałam jakiś smaczny torcik tez

1listopad-mexico?podróz poslubna?
dziekuje Orzeszkupodroz juz dawno byla planowana i jakos tak wypadlo,ze po slubie to chyba poslubna

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
Agolku super fotki, slicznie wygladalas
dziekuje Ci bardzo

hej laleczki,

zjadlo mi poprzedniego posta wiec krotko pisze w razie w..

dzien mi mija spokojnie, w pracy goraco na maxa a nie moge znowu otworzyc okna bo jedna laska ubrana jak na plaze i jej ciagle zimno

jade po autko dzis,na weeknd je oddam do sprawdzenia,mam nadzieje ze wszystko bedzie ok..

milego popoludnia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 13:02   #1508
madame_apple
Zadomowienie

hej dziewuszki ;*
Cytat:
dalej pracujesz w barze? myslalam,ze to wakacyjna praca tylko?chyba,ze mi sie pomieszalo cos
z założenia to miała byc wakayjna praca Jeszcze mam wakacje toteż pracuje dosc czesto, niedlugo zaczna sie zajecia i sila rzeczy bede pracowala rzadziej Aczkolwiek poki co planuje tam przychodzic rowniez w ciagu roku - zarabiam z kazdym miesiacem wiecej, a teraz nie ma tam duzo pracy bo ruchu mniejszy takze moge tam spokojnie nawet sie uczyc w razie potrzeby
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Postanowiłam pomagac w odbudowie wątku,bo coś licho tutaj osotatnio
Wczoraj byłam z Tż-etem w kinie na filmie "Elegy" bardzo mi sie podobał,dla mnie był fantastyczny,jednak melo dram. i mój Tż-et usypiał
tez planuje wybrac sie na ten film, mam nadzieje, ze mi sie spodoba
Cytat:
Później szukaliśmy dla Tż-eta spodni i naprawdę wróciłam tak zmęczona tym jego 'te nie,bo tu mają wzorek' 'te nie bo kieszenie z klapkami' 'te nie bo za cienkie' 'te nie ,bo za jasne' itd
hihi
Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Lolcia, ale to dobry objaw! Fakt że Twoj TŻ nie przepada za zakupami, ale jednak jak trzeba mu kupic to tez przebiera i wybrzydza . Nie jest zle. Tragedia byla by, gdyby w przypadku ciuchow dla siebie bylo mu obojetne, byle tylko szybko wyjsc ze sklepu. Tacy faceci to juz masakra
dokładnie, tez tak uwazam Przynajmniej wie czego chce i co mu sie nie podoba,to plus
Cytat:
w pracy ok,bez wiekszych problemow oprocz tego,ze bede miala kolejnego miedzynarodowego klienta podobno dlatego,ze poproszono zebym to ja osobiscie zajela sie ta firma bo mam dobra opinie...chociaz o tyle dobrze..
no to gratuluje moja droga, to swietnie, ze jestes w pracy doceniania Nalezy Ci sie, przy tylu stresach
Cytat:
u mnie dzionek niezbyt ciekawy dotarłam do mieszkanka mojego, posprzątałam w miarę gruntownie, bo się już tego domagało, na pracę naukową zabrakło czasu i chęci a jutro rano na uczelnię... zobaczymy co się uda załątwić
mam nadzieje, ze wszystko sie uda zalatwic
Cytat:
Witaj, ja tez Cie pamietam oczywiscie i ciesze sie, ze wracasz
Cytat:
dziekuje Orzeszku podroz juz dawno byla planowana i jakos tak wypadlo,ze po slubie to chyba poslubna
ech zazdroszcze Ci bardzo bardzo Taka podroz musi byc wspaniala
A i jeszcze w kwestii fotek - dołączam do grona Zachwyconych Nimi Plotkar
Cytat:
jade po autko dzis,na weeknd je oddam do sprawdzenia,mam nadzieje ze wszystko bedzie ok..
oby nie bylo zadnych problemow

Bonjour tak w ogole
Wstalam dzis pozno, ale niewyspana. Jakos tak goraco mi bylo w nocy i w ogole źle. Bolą mnie nogi i ręcę to chyba od stojącej pracy i dźwigania. Będzie trzeba pomyslec o kilku dniach wolnego dla regeneracji, choc z drugiej strony poki moge chcialabym pracowac jak najwiecej zeby zbierac pieniążki
W tym tygodniu pracuje glownie wieczorami, ale to dobrze
Na dworzu zimno i brzydko, jesien w pelni...ale staram sie nie dac chandrze...
wlasnie tak teraz siedze przed kompem i patrze na moj brzuch - marszczy sie, zaniedbany. Musze wziac sie chyba za jakies cwiczenia zeby odzyskal krzepę. Ale jestem tak zmęczona, ze brak mi zapału troche

No nic, najblizsze 3godziny poswiecam na relaks zeby do pracy pojsc w miare wypoczeta

Buziaki, milego dnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 13:07   #1509
Bbasiulka
Raczkowanie

Dziewczyny jest tu któraś dobra z angielskiego i mogłaby mi pomóc w napisaniu listu z angielskiego? Letter of complain ?

-- Nabieram apetytu na życie
Bbasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 13:24   #1510
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Ewuś ja też wczoraj gruntownie sprzątałam Nawet filtr w pralce wyczyściłam

aż tak ekstremalnie u mnie nie było

Cytat:
witaj Kochana cieszę się ze jesteś przykro mi z powodu TŻ-a jakbyś chciała się wygadać to wiesz...

Cytat:
dziekuje slonko, ale przeceniasz moje zdolnosci chyba kazda dziewczyna slicznie wyglada w pieknej sukni...
jestem pewna że nie przeceniam jak widzę te suknie bezy, 8-piętrowe torty weselne to doceniam to jak ktoś wybiera prostotę i elegancję

Cytat:

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

mam nadzieje, ze wszystko sie uda zalatwic
udało się

Cytat:

No nic, najblizsze 3godziny poswiecam na relaks zeby do pracy pojsc w miare wypoczeta
miłego relaksowania się i spokojnej pracy

Dziś z okazji wycieczki na uczelnię nie mogłam spać do 10.30 w sumie dobrze, bo marnuję tyle czasu na spanie ze szok (ale cóż poradzę ze lubię ). Załatwiłam wszystko, czyli zdobyłam bardzo trudne do zdobycia wpisy, złożyłam podanie o przedłużenie sesji, byłam w bibliotece i na zakupach spożywczych
Zaraz jakiś obiad zrobię, a później może prace popiszę... miał TŻ do mnie przyjechać ale coś mówi że ma dużo pracy więc nie wiem czy w końcu przyjedzie czy nie... mam nadzieję że tak

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 13:33   #1511
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Bbasiulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jest tu któraś dobra z angielskiego i mogłaby mi pomóc w napisaniu listu z angielskiego? Letter of complain ?
Tja... a numer konta prześle Ci na priv Na wizażu nie odrabiamy prac domowych Jest masa portali, gdzie możesz znaleźć takie gotowce albo schematy takiego listu. Na pewno też przerabiałaś to w szkole, więc wystarczy się zmobilizować ... i list gotowy

Witaj Aniu po długaśniej przerwie

Ewuś a po co składasz podanie o przedłużenie Ja mam konsultacje z promotorem dopiero w piątek, a indeksy podobno do końca tygodnia trzeba złożyć Może też powinnam sobie przedłużyć

Madame_apple miłej pracy Oby Ci ten czas szybko zleciał I koniecznie pomyśl o jakiejś dłuższej przerwie, w końcu nie samą pracą człowiek żyje
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 13:43   #1512
Tarantulek
Rozeznanie

Heeeeeeeelpp!!!!!!!!

Własnie sie dowiedziałam ze mnie przyjeli na biologie stosowana na UR w Krakowie i jeszcze do PPWSZ w Nowym Targu na turystyke i rekreacje! nie wiem co robic teraz!!!!!!!!heelp

Bo tak: z jednej str wole na biologie bo to Krakow i w ogole a z drugiej str boje się ze sobie nie poradze tam bo tam matma jest i ze mnie wyrzuca noi jeszcze nie mam gdzie mieszkac teraz-ciekawe czy maja wolne miejsca w akademikach...a z drugiej strony ten nowy targ..tam był dojezdzała z domu -codziennie 40 minut a potem jesszcze poł godziny trzeba isc do szkoły....oooooo mamuniu co robic!!!!!!!

Kurcze ja mam zawsze tak ze jaks ie nic nie dzieje to sie nic nie dzieje a jak sie dzieje to wszystko naraz!

aaaaa chciałam sie Was zapytac o zdanie tak niesmiało??ja iwm ze to moja decyzja ale ale wiecie....co myslicie?

PS sorki ze tak chaotycznie pisze

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 14:00   #1513
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewuś a po co składasz podanie o przedłużenie Ja mam konsultacje z promotorem dopiero w piątek, a indeksy podobno do końca tygodnia trzeba złożyć Może też powinnam sobie przedłużyć

nie wiem jak jest u Ciebie, ale u mnie do 25 września trzeba albo złożyć indeks, albo podanie o przedłużenie a że ja mam ostatnie zaliczenie we wtorek a mój promotor będzie na uczelni dopiero po 6 października więc byłam zmuszona przedłużyć

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Heeeeeeeelpp!!!!!!!!

Własnie sie dowiedziałam ze mnie przyjeli na biologie stosowana na UR w Krakowie i jeszcze do PPWSZ w Nowym Targu na turystyke i rekreacje! nie wiem co robic teraz!!!!!!!!heelp

Bo tak: z jednej str wole na biologie bo to Krakow i w ogole a z drugiej str boje się ze sobie nie poradze tam bo tam matma jest i ze mnie wyrzuca noi jeszcze nie mam gdzie mieszkac teraz-ciekawe czy maja wolne miejsca w akademikach...a z drugiej strony ten nowy targ..tam był dojezdzała z domu -codziennie 40 minut a potem jesszcze poł godziny trzeba isc do szkoły....oooooo mamuniu co robic!!!!!!!

Kurcze ja mam zawsze tak ze jaks ie nic nie dzieje to sie nic nie dzieje a jak sie dzieje to wszystko naraz!

aaaaa chciałam sie Was zapytac o zdanie tak niesmiało??ja iwm ze to moja decyzja ale ale wiecie....co myslicie?

PS sorki ze tak chaotycznie pisze
co ja myślę? ja bym wybrała biologię, bo mam świra na punkcie tego ze kierunek powinien być trudny i niepraktyczny no i krakowska uczelnia to jakiś tam prestiż od razu jest bo tak prawde mówiąc to taką turystykę możesz sobie zrobić podypolomowo, albo na jakimś kursie a biologię to już nie bardzo
Ale, jeśli nie masz mieszkania to możesz mieć BARDZO duży problem... wiec na Twoim miejscu najpierw bym sie dowiedziałą czy mam jakieś szanse na mieszkanie w Krk (np czy są miejsca w akademikach) a później dopiero się zastanawiała

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-09-23, 14:21   #1514
Milka19
Zakorzenienie

Mercy jeśli rezygnujesz z jakiegoś kierunku mimo, że chcesz go studiować a boisz się, że sobie nie poradzisz, albo że za dużo nauki Cię czeka to dla mnie to jest za przeproszeniem głupota Po pierwsze jeśli człowiek chce to wszystkiego jest się w stanie nauczyć. Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to od Ciebie więcej pracy i zaangażowania Oczywiście fajnie by było przejść przez studia lekko i bez wysiłku, ale pamiętaj, że po studiach trzeba będzie się usamodzielnić, znaleźć pracę itd. więc najlepiej wykorzystać ten czas studiowania najlepiej jak tylko można, żeby przygotować się do tego dorosłego życia. Pomyśl co chcesz robić po studiach, jaka praca by Cię satysfakcjonowała, gdzie widzisz siebie po tych 5 latach i jak już będziesz wiedziała co chcesz robić, zastanów się który kierunek Ci to bardziej umożliwi. Jeśli nadal nie wiesz wybierz ten, do którego czujesz większą sympatię - w końcu jak masz już się uczyć to z przyjemnością

Nie napisze Ci który kierunek wybrać, bo to Ty powinnaś wiedzieć najlepiej. Ja żadnego z tych dwóch bym nie wybrała.

Ewuś dzięki Nie chce mi się pisać podania, zaryzykuje i oddam w poniedziałek jeśli w piątek nie dam rady. Podobno bardzo trudno wylecieć zmojej uczelni
Stary 2008-09-23, 15:48   #1515
Spaza
Zakorzenienie

Witam

Agolku piękne zdjęcia
Mercy pomyśl co Cię bardziej intesuje, przejrzyj na stronach uczelni jakie przedmioty będziesz mieć- moim zdaniem ważne, żeby się uczyć tego co choć trochę lubisz i sprawia Ci mniejszą lub większą przyjemność, inaczej jest ciężko na dłuższą metę

w sobotę zdałam przełożony egzamin jak usłyszałam do kogo trafiłam ( bo ustny egzamin był i kilku egzaminatorów) to chciałam sobie pójść bo myślalam, że i tak nie mam szans, ale udalo się
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 16:52   #1516
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
z założenia to miała byc wakayjna praca Jeszcze mam wakacje toteż pracuje dosc czesto, niedlugo zaczna sie zajecia i sila rzeczy bede pracowala rzadziej Aczkolwiek poki co planuje tam przychodzic rowniez w ciagu roku - zarabiam z kazdym miesiacem wiecej, a teraz nie ma tam duzo pracy bo ruchu mniejszy takze moge tam spokojnie nawet sie uczyc w razie potrzeby

no to super! jestes zatem w komfortowej sytuacji
no to gratuluje moja droga, to swietnie, ze jestes w pracy doceniania Nalezy Ci sie, przy tylu stresach
no, jakby jeszcze zaplacili cos wiecej to bym sie cieszyla... z samych pochwal rachunkow nie zaplace..

wlasnie tak teraz siedze przed kompem i patrze na moj brzuch - marszczy sie, zaniedbany. Musze wziac sie chyba za jakies cwiczenia zeby odzyskal krzepę. Ale jestem tak zmęczona, ze brak mi zapału troche
hihihi ja wlasnie patrzylam na moj brzuch wczoraj i taki sam wniosek wyciagnelam i zaczelam robic brzuszki
Cytat:
jestem pewna że nie przeceniam jak widzę te suknie bezy, 8-pię
trowe torty weselne to doceniam to jak ktoś wybiera prostotę i elegancję

no to juz sie nie sprzeczam

Dziś z okazji wycieczki na uczelnię nie mogłam spać do 10.30 w sumie dobrze, bo marnuję tyle czasu na spanie ze szok (ale cóż poradzę ze lubię ). Załatwiłam wszystko, czyli zdobyłam bardzo trudne do zdobycia wpisy, złożyłam podanie o przedłużenie sesji, byłam w bibliotece i na zakupach spożywczych
Zaraz jakiś obiad zrobię, a później może prace popiszę... miał TŻ do mnie przyjechać ale coś mówi że ma dużo pracy więc nie wiem czy w końcu przyjedzie czy nie... mam nadzieję że tak

miłego popołudnia
jak zwykle milo spedzasz dzien faajnie ci...

a ja wlasnie uciekam do domu,wyrobilam sie z praca i juz jestem na biezaco

zagadam pozniej,
milego wieczorka!
Stary 2008-09-23, 17:09   #1517
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Witam

Agolku piękne zdjęcia
Mercy pomyśl co Cię bardziej intesuje, przejrzyj na stronach uczelni jakie przedmioty będziesz mieć- moim zdaniem ważne, żeby się uczyć tego co choć trochę lubisz i sprawia Ci mniejszą lub większą przyjemność, inaczej jest ciężko na dłuższą metę

w sobotę zdałam przełożony egzamin jak usłyszałam do kogo trafiłam ( bo ustny egzamin był i kilku egzaminatorów) to chciałam sobie pójść bo myślalam, że i tak nie mam szans, ale udalo się

No własnei ja nie umiem sie zdecydowac z pośrod tych dwoch(przydałoby się coś 3)przeglądałam wszystko-perspektywy pracy, przedmioty na studiach itd-nadal nie umiem sie zdecydowac...
troche boje się tej matematyki na biologii tylko...
tylko kurcze najbardziej mnie martwi ze nie miałabym akademika, mieszkania a czas nagli.....mam taka cicha nadzieje ze zadzwoni taka pani-kolezanka mamy bo dzis miała dzwonic i moja mama np:zacznie gadac ze się dostałam do krk tylko nie mam gdzie mieszkac, a ona powie: taak?ale u nas jest wolny pokojEch.....marzenia:r olleyes:Ale podobno u niej kiedys moja kuzynka mieszkała więc.....tak sobie cicho myslę....

No i jeszcze mi szkoda-bo gdybym chodziła do Nowego Targu mogłabym się czesciej widywac z moja dobrą kolezanka.....no ale wiem ze tym się akurat nie powinnam kierować.

To ja Mercy!
Stary 2008-09-23, 18:04   #1518
agness51
Zakorzenienie

Witam

Aniu - kochana,w końcu jesteś

Chyba za dużo poćwiczyłam,bo w głowie mi się kręci...
zaraz biorę się za biologię .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 20:55   #1519
yerba
Raczkowanie

padnięta...

jutro trzymajcie kciuki za moje od wieków przekładane spotkanie z promotorem. Po pierwsze - żeby się odbyło, po drugie - żeby przebiegło pomyślnie.....

Dziewczyny, mam... hmmm wielbiciela? Kolega z wakacji, mieszka daleeeeeeeeeeeko, codziennie dostaję od niego sms'y, ale ostatnio dość jednoznaczne To tak tylko w ramach "zwierzenia-marudzenia"

Dobrej nocy
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-24, 06:39   #1520
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

yerba - <pokazuje paluchem> enenenenene femme fatale enenenenene ;D

Wyszykowałam TŻ-a do pracy i zaraz śmigam do szkoły Tzn o 9 ;D Muszę coś zjeść i się zrobić i takie tam ^^
Szkoła jak szkoła - nauki dużo Ale, ze lubię chemię i biolę (w końcu odkryłam to co lubię ) to mi to pasuje
Na szczęście deklaracje w sprawie matury można składać do 7 lutego, więc zobaczę jak przelecę z materiałem to wtedy się pomyśli czy zdaję w tym czy w następnym roku

Kochane co do spraw iście deietycznych - olałam sprawę. Nie mam czasu w 100% zdrowo jeść (chociaz się staram) a o ćwiczeniach nie ma mowy =='Doba musiałaby mieć 28 godzin ;/

I jeszcze okres dzisiaj dostałam i taka marudna jestem, ze szok ;(

Miłego dnia kochane ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 08:11   #1521
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochane co do spraw iście deietycznych - olałam sprawę. Nie mam czasu w 100% zdrowo jeść (chociaz się staram) a o ćwiczeniach nie ma mowy =='Doba musiałaby mieć 28 godzin ;/

najwazniejsze,ze sie starasznie da sie jesc zdrowo i dietetycznie caly czas chyba ze sie nie pracuje i siedzi w domu. Ja tez sie staram jesc zdrowo i dietetycznie i w 80%mi wychodzi ale czasem wpadna jakies ''pereleki''

I jeszcze okres dzisiaj dostałam i taka marudna jestem, ze szok ;(to masz przynajmniej wytlumaczenie dla swojegoo marudzeniai ciesz sie ze masz okres.gorzej jakby go nie bylozreszta to nasz babski przywilej zeby sobie w tych dniach marudzic i zatriwac innym zycie

Miłego dnia kochane ;*
dzien dobry,

uciekam juz do pracy,pochwale sie tylko szybko ze mam autko!! kupilam sliczna ciemnozielona alfe romeo 147..srebrne felgi,super wyposazenie,2litry silnik i 152km... przy tej cenie paliwa to raczej nie najlepszy zakup ale nie moglam sie powstrzymac..TZ mowi,ze jak bedzie za duzo palila to zawsze moge srzedac wiec sie nie martwieale mowie wam-rakieta
nie bede nia jezdzila do poniedzialku niestety bo chce oddac do sprawdzenia na weekend i musze w swoim aucie paliwo wyjezdzic zanim sprzedam..

zycze milego dzionkaodezwe sie na lunchu
Stary 2008-09-24, 08:42   #1522
Milka19
Zakorzenienie

Yerba

Agolku też mi się marzy ostatnio jakieś autko Wraz ze wzrostem ilości czasu spędzonego w mpk coraz bardziej chce mieć własny samochód

OMG napisanie dziś posta graniczy z cudem
Stary 2008-09-24, 09:51   #1523
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Yerba

mam to samo
ale teraz juz cos lepiej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-24, 10:51   #1524
anniaa

Witam
dziekuje za miłe przywitanie , jestescie kochane
Ewus postram sie napsiac do ciebie pw w weekend
Agolku slicznie wygladałas na weselu , dopiero teraz zobaczyłam zdjecia
Tarantulek ja bym wybrała biologie
Spaza gratuluje zdania egzaminu
Agus na mnie dzisiaj czeka biologia oj uwazaj z cwiczeniami.
oo Nefre dobry wybór : biologia i chemia zdawac na maturze heh . troche nie potrzebnie zdawałas ten wok ? nie lepiej było odrazu zdawac bio i chemie ?
Orzeszek i Milka: ja miałam przed chwila problemy z logowaniem

Dzisiaj pobudka o 5.30 głowa mnie bolała rozpalona byłam i powtarzałam sobie dize bo miałam miec dzisiaj spr , poszłam na 1 lekcje patrze a tu odwołane fajnie wróciłam sie do domu po czym znowu poszłam na busa w szkole matma ,fiza - nie ma spr bo mamy wspolnie lekcje a miało byc osobne ale jeden nauczyciel wyjechał na wycieczke i poszłam do domu bo nie dałam rady.
Jutro obojetnie jak bede sie czuła musze isc do szkoły bo mam spr z po i spr z bio a w piatek spr z chemi . ah

Stary 2008-09-24, 14:21   #1525
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
jestem pewna że nie przeceniam jak widzę te suknie bezy, 8-piętrowe torty weselne to doceniam to jak ktoś wybiera prostotę i elegancję
otoz to, mam dokladnie tak samo
Cytat:

Madame_apple miłej pracy Oby Ci ten czas szybko zleciał I koniecznie pomyśl o jakiejś dłuższej przerwie, w końcu nie samą pracą człowiek żyje

heh postaram się w najblizszych tygodniach o jakas przerwe dla regeneracji chyba
Cytat:
Własnie sie dowiedziałam ze mnie przyjeli na biologie stosowana na UR w Krakowie i jeszcze do PPWSZ w Nowym Targu na turystyke i rekreacje! nie wiem co robic teraz!!!!!!!!
echh... odstaw na bok obawy w stylu: "czy dam radę" i pomysl co Cie naprawde interesuje i czego chcialabys sie uczyc, wiazac z tym przyszlosc.
Z prestizowo-naukowego pktu widzenia wybralabym biologie. Uczelnia w Krakowie ma z pewnoscia lepszy poziom. Gorzej z mieszkaniem. Pierwsza sprawa - zorientuj sie czy daloby sie zalatwic akademik/stancje.
Trzymam kciuki zebys byla zadowolona z podjetej decyzji no i gratuluje,ze sie dostalas
Cytat:
gratuluje A co u Ciebie tak w ogole?
Cytat:
hihihi ja wlasnie patrzylam na moj brzuch wczoraj i taki sam wniosek wyciagnelam i zaczelam robic brzuszki
hihi^^ chyba tez zaczne
Cytat:
jutro trzymajcie kciuki za moje od wieków przekładane spotkanie z promotorem. Po pierwsze - żeby się odbyło, po drugie - żeby przebiegło pomyślnie.....
trzymam kciuki
Cytat:
Dziewczyny, mam... hmmm wielbiciela? Kolega z wakacji, mieszka daleeeeeeeeeeeko, codziennie dostaję od niego sms'y, ale ostatnio dość jednoznaczne To tak tylko w ramach "zwierzenia-marudzenia"
uuuuu...

A przystojny chociaz, fajny?;>
Cytat:
[
to zupelnie tak jak u mnie dobrze, ze jest nas wiecej :P
Cytat:
uciekam juz do pracy,pochwale sie tylko szybko ze mam autko!! kupilam sliczna ciemnozielona alfe romeo 147..srebrne felgi,super wyposazenie,2litry silnik i 152km... przy tej cenie paliwa to raczej nie najlepszy zakup ale nie moglam sie powstrzymac..TZ mowi,ze jak bedzie za duzo palila to zawsze moge srzedac wiec sie nie martwie ale mowie wam-rakieta
nie bede nia jezdzila do poniedzialku niestety bo chce oddac do sprawdzenia na weekend i musze w swoim aucie paliwo wyjezdzic zanim sprzedam..
nono gratuluje rakiety, teraz rajdowiec z Ciebie bedzie
Cytat:
Dzisiaj pobudka o 5.30 głowa mnie bolała rozpalona byłam i powtarzałam sobie dize bo miałam miec dzisiaj spr , poszłam na 1 lekcje patrze a tu odwołane fajnie wróciłam sie do domu po czym znowu poszłam na busa w szkole matma ,fiza - nie ma spr bo mamy wspolnie lekcje a miało byc osobne ale jeden nauczyciel wyjechał na wycieczke i poszłam do domu bo nie dałam rady.
Jutro obojetnie jak bede sie czuła musze isc do szkoły bo mam spr z po i spr z bio a w piatek spr z chemi . ah
oooo ranyyy same sprawdziany, co za zycie...
trzymaj sie

Ech. czuje sie zniszczona. Nogi bolą, paznokcie i rece zrujnowane, cera brzydka i wlosy w nieladzie. Musze w przyszlym tygodniu cos ze soba zrobic chocby mnie to mialo kosztowac sporą częsc pensji. Trzeba sie upodobnic do ludzi i zrelaksowac bo nie czuje sie jak kobieta tylko jak jakis czarnoroboczy^^

A poza tym wreszcie mamy zlota polska jesien, jest cudnie, od razu bardziej chce sie zyc

Buzka i milego dnia kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 14:33   #1526
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewuś dzięki Nie chce mi się pisać podania, zaryzykuje i oddam w poniedziałek jeśli w piątek nie dam rady. Podobno bardzo trudno wylecieć zmojej uczelni
szczególnie na V roku

Cytat:

gratulacje

Cytat:

No i jeszcze mi szkoda-bo gdybym chodziła do Nowego Targu mogłabym się czesciej widywac z moja dobrą kolezanka.....no ale wiem ze tym się akurat nie powinnam kierować.
tym się na pewno nie kieruj z koleżankami bywa różnie, a wykształcenie zostaje

Cytat:
padnięta...

i jak tam po spotkaniu z panem promotorem?
Cytat:

oho a jak Ty się zapatrujesz na tą znajomość?

Cytat:
Wyszykowałam TŻ-a do pracy i zaraz śmigam do szkoły Tzn o 9 ;D Muszę coś zjeść i się zrobić i takie tam ^^
Szkoła jak szkoła - nauki dużo Ale, ze lubię chemię i biolę (w końcu odkryłam to co lubię ) to mi to pasuje
Na szczęście deklaracje w sprawie matury można składać do 7 lutego, więc zobaczę jak przelecę z materiałem to wtedy się pomyśli czy zdaję w tym czy w następnym roku
jak teraz masz biologię i chemię na bieżąco w szkole to na pewno Ci to ułatwi przygotowanie do matury

Cytat:
dzien dobry,

uciekam juz do pracy,pochwale sie tylko szybko ze mam autko!! kupilam sliczna ciemnozielona alfe romeo 147..srebrne felgi,super wyposazenie,2litry silnik i 152km... przy tej cenie paliwa to raczej nie najlepszy zakup ale nie moglam sie powstrzymac..TZ mowi,ze jak bedzie za duzo palila to zawsze moge srzedac wiec sie nie martwieale mowie wam-rakieta
gratuluję ślicznego autka

Cytat:

w ogóle muli dziś strasznie

Cytat:
Ewus postram sie napsiac do ciebie pw w weekend
to czekam

Cytat:
oj, ale Ty chorowita jesteś mam nadzieję ze jutro lepiej się poczujesz

Wczoraj trochę popracowałam, później przyjechał TŻ i spędziliśmy bardzo miły wieczór a rano pojechaliśmy do SCC na zakupy myślałam że będzie gorzej, ale jakoś to przetrwałam TŻ kupił sobie 2 bluzy a ja koszulkę dobrze ze sklepów z męską odzieżą nie jest tak dużo jak z damską ^^

Niedługo powinna Siss przyjechać i idziemy się zapisać na angielski na nowy semestr, trzeba się kształcić językowo
edit:
Jabłuszko
- zazdroszczę złotej jesieni u mnie standardowo leje

miłego popołudnia Skarby

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-09-24, 20:11   #1527
LoLcIa123
Zakorzenienie

Agolku piękne zdjęcia,cudowna panna młoda,przystojny pan młody
Co u mnie słychac? Nic dobrego ,w skrocie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281351

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 20:23   #1528
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

Ech. czuje sie zniszczona. hihihi,smiesznie to zabrzmialoNogi bolą, paznokcie i rece zrujnowane, cera brzydka i wlosy w nieladzie. Musze w przyszlym tygodniu cos ze soba zrobic chocby mnie to mialo kosztowac sporą częsc pensji. Trzeba sie upodobnic do ludzi i zrelaksowac bo nie czuje sie jak kobieta tylko jak jakis czarnoroboczyno mam nadzieje,ze sie szybko zregenerujesz, zrob sobie moze weeknd dla duszy i ciala,jakies maseczki, balsamy itp.Od razu poczujesz sie lepiej

A poza tym wreszcie mamy zlota polska jesien, jest cudnie, od razu bardziej chce sie zyc
ale ci zazdroszcze tej pieknej jesieni..ja nawet nie bylam na grzybach w tym roku a tak strasznie lubie chodzic..

u mnie pogoda tez nie najgorsza akurat wiec nie marudze bo jak nie pada to juz jest ok dla mnie

Cytat:
Agolku piękne zdjęcia,cudowna panna młoda,przystojny pan młody
dziekuj Lolciu Pan mlody rzeczywiscie niczego sobie

hej laleczki,

wrocilam niedawno z myjni umyc moje ''stare''' autko bo ktos ma zaraz wpasc ogladac.szybko bo dopiero dalam wczoraj ogloszenie.

strasznie sie czuje zmeczona jakos, jak juz sobie pojda to sie wykapie i bedziemy ogladac z TZ nowe odcinki Prison Break ponoc fajne.

milego wieczorka i kolorwych snow
Stary 2008-09-24, 20:44   #1529
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Yerba

Agolku też mi się marzy ostatnio jakieś autko Wraz ze wzrostem ilości czasu spędzonego w mpk coraz bardziej chce mieć własny samochód

dziękuję za kciuki

Cytat:

A przystojny chociaz, fajny?;>

Cytat:

i jak tam po spotkaniu z panem promotorem?

oho a jak Ty się zapatrujesz na tą znajomość?
Kurcze, wiecie, to bardzo fajny kolega, ale kolega. Nic więcej i to się nie zmieni.

A czy przystojny? nie moj typ, ze tak powiem

Przechodzę do najwazniejszego wydarzenia dnia Spotkanie z promotorem odbylo się(!) i przebieglo pomyslnie. Chociaz 2 godziny to zdeczka sporo . W kazdym razie moja praca rozwija się dobrze , ale jeszcze mam przed soba sporo roboty . mam jednak zapewnienie, ze termin obrony zalezy tylko ode mnie, on nie bedzie przedluzal sprawy . Mysle ze w miesiac powinnam dac rade, jesli moj obecny zapał nie minie .
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 21:52   #1530
Tarantulek
Rozeznanie

Dziekuje za odzewWłasnie chyba juz podjełam decyzje-pojde na biologie-troche ryzykowna bo niby w NT mam juz tylko wysłac jeden dokument a z Krakowem troche wiecej zamieszania jest bo musze najpierw zabrac dokumenty z NT i zawiezc do KRk no i nie wiadomo czy mi przydziela akademik...ale coś czuję ze gdybym nie spróbowała isc na biologie to bym tego załowała potem....przeciez jak mi się czasem nie spodoba to zawsze moge zmienic kierunek, albo zrezygnowac...pozatym do domu z Krakowa mam godzinę drogi to znowu nie tak daleko
Dzwoniłam do dziekanatu dowiedziec się o akademiki-podobno do 10 pazdziernika mozna składac podania a potem beda rozpatrywac więc mam nazieje ze mi przydzielą gdzies blisko mojego wydziału i ze bede happyTroche się boje-nowego srodowiska, to czy się zaklimatyzuje...ale w koncu do odwaznych swiat nalezy.

Jutro muszę jechac do Nowego Targu odebrac papiery:/

Mam nadzieje ze to dobra decyzja i ze mi się nie odmieni

Lolcia-
napisałam Ci pw

To ja Mercy!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości