![]() |
#1501 |
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Agolku wygladalas bajecznie
![]() ![]() ![]()
#1502 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() i widziałam jakiś smaczny torcik tez ![]() 1listopad-mexico?podróz poslubna? ![]()
#1503 |
Wtajemniczenie
|
Agolku
![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
♥
|
Witam. troche mnie nie było na wizazu (Ostatnio nas odwiedziłeś 2008-08-27 o 13:32 ).
Szkoła sie zaczeła, duzo nauki ale daje sobie rade. Jakos w tym roku zmotywowałam sie do nauki. Tż nie wiedziałam od konca sierpnia . jest chory, jest w londynie.Nie wiem jak to sie wszystko ułozy ,cały czas sie o niego boje . nie jest to jednak temat na ogólny. Co do mojej sylwetki bo to jednak forum dietetyka. od 5 dni wziełam znow sie za siebie , ćwiczenia pozwalaja mi sie "wyrzyc". tym bardziej to pomaga mi niz siedzenie i płakanie. Dzisiaj do szkoły nie poszłam wczoraj jak wstałam o 5.00 rano to do szkoły ze szkoły do domu inny plecak na siłownie wróciłam poszłam z mama do sklepu wróciłam pojechałam z mama i bratem po nowy telefon dla mnie . Ciesze sie z zakupu nowego telefon juz od dawna chciałam nowy. PO takim dniu byłam zmeczona pomijajac fakt ze w ten dzień poszłam do szkoły z goraczka. Postaram sie poczytac co u was. |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1506 |
♥
|
miło , że ktos o mnie jeszcze pamięta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() senkju ![]() Cytat:
![]() ![]() dziekuje Ci bardzo ![]() hej laleczki, zjadlo mi poprzedniego posta wiec krotko pisze w razie w.. dzien mi mija spokojnie, w pracy goraco na maxa a nie moge znowu otworzyc okna bo jedna laska ubrana jak na plaze i jej ciagle zimno ![]() jade po autko dzis,na weeknd je oddam do sprawdzenia,mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.. milego popoludnia ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1508 | |||||||||
Zadomowienie
|
hej dziewuszki ;*
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A i jeszcze w kwestii fotek - dołączam do grona Zachwyconych Nimi Plotkar ![]() Cytat:
![]() Bonjour tak w ogole ![]() Wstalam dzis pozno, ale niewyspana. Jakos tak goraco mi bylo w nocy i w ogole źle. Bolą mnie nogi i ręcę to chyba od stojącej pracy i dźwigania. Będzie trzeba pomyslec o kilku dniach wolnego dla regeneracji, choc z drugiej strony poki moge chcialabym pracowac jak najwiecej zeby zbierac pieniążki ![]() W tym tygodniu pracuje glownie wieczorami, ale to dobrze ![]() Na dworzu zimno i brzydko, jesien w pelni...ale staram sie nie dac chandrze... ![]() wlasnie tak teraz siedze przed kompem i patrze na moj brzuch - marszczy sie, zaniedbany. Musze wziac sie chyba za jakies cwiczenia zeby odzyskal krzepę. Ale jestem tak zmęczona, ze brak mi zapału troche ![]() No nic, najblizsze 3godziny poswiecam na relaks zeby do pracy pojsc w miare wypoczeta ![]() Buziaki, milego dnia ![]()
![]() |
#1509 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jest tu któraś dobra z angielskiego i mogłaby mi pomóc w napisaniu listu z angielskiego? Letter of complain ?
#1510 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() udało się ![]() Cytat:
![]() Dziś z okazji wycieczki na uczelnię nie mogłam spać do 10.30 ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz jakiś obiad zrobię, a później może prace popiszę... miał TŻ do mnie przyjechać ale coś mówi że ma dużo pracy więc nie wiem czy w końcu przyjedzie czy nie... mam nadzieję że tak ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Witaj Aniu po długaśniej przerwie ![]() Ewuś a po co składasz podanie o przedłużenie ![]() ![]() ![]() Madame_apple miłej pracy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1512 |
Rozeznanie
|
Heeeeeeeelpp!!!!!!!!
![]() Własnie sie dowiedziałam ze mnie przyjeli na biologie stosowana na UR w Krakowie i jeszcze do PPWSZ w Nowym Targu na turystyke i rekreacje! nie wiem co robic teraz!!!!!!!!heelp ![]() Bo tak: z jednej str wole na biologie bo to Krakow i w ogole a z drugiej str boje się ze sobie nie poradze tam bo tam matma jest i ze mnie wyrzuca noi jeszcze nie mam gdzie mieszkac teraz-ciekawe czy maja wolne miejsca w akademikach... ![]() ![]() ![]() Kurcze ja mam zawsze tak ze jaks ie nic nie dzieje to sie nic nie dzieje a jak sie dzieje to wszystko naraz! ![]() aaaaa chciałam sie Was zapytac o zdanie tak niesmiało??ja iwm ze to moja decyzja ale ale wiecie....co myslicie? ![]() PS sorki ze tak chaotycznie pisze ![]()
#1513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale, jeśli nie masz mieszkania to możesz mieć BARDZO duży problem... wiec na Twoim miejscu najpierw bym sie dowiedziałą czy mam jakieś szanse na mieszkanie w Krk (np czy są miejsca w akademikach) a później dopiero się zastanawiała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mercy jeśli rezygnujesz z jakiegoś kierunku mimo, że chcesz go studiować a boisz się, że sobie nie poradzisz, albo że za dużo nauki Cię czeka to dla mnie to jest za przeproszeniem głupota
![]() ![]() ![]() Nie napisze Ci który kierunek wybrać, bo to Ty powinnaś wiedzieć najlepiej. Ja żadnego z tych dwóch bym nie wybrała. Ewuś dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Agolku piękne zdjęcia ![]() Mercy pomyśl co Cię bardziej intesuje, przejrzyj na stronach uczelni jakie przedmioty będziesz mieć- moim zdaniem ważne, żeby się uczyć tego co choć trochę lubisz i sprawia Ci mniejszą lub większą przyjemność, inaczej jest ciężko na dłuższą metę ![]() w sobotę zdałam przełożony egzamin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja wlasnie uciekam do domu,wyrobilam sie z praca i juz jestem na biezaco ![]() zagadam pozniej, milego wieczorka!
![]() |
#1517 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No własnei ja nie umiem sie zdecydowac z pośrod tych dwoch(przydałoby się coś 3 ![]() troche boje się tej matematyki na biologii tylko... tylko kurcze najbardziej mnie martwi ze nie miałabym akademika, mieszkania a czas nagli.....mam taka cicha nadzieje ze zadzwoni taka pani-kolezanka mamy bo dzis miała dzwonic i moja mama np:zacznie gadac ze się dostałam do krk tylko nie mam gdzie mieszkac, a ona powie: taak?ale u nas jest wolny pokoj ![]() ![]() No i jeszcze mi szkoda-bo gdybym chodziła do Nowego Targu mogłabym się czesciej widywac z moja dobrą kolezanka.....no ale wiem ze tym się akurat nie powinnam kierować. ![]()
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Aniu - ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba za dużo poćwiczyłam,bo w głowie mi się kręci... ![]() zaraz biorę się za biologię ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Raczkowanie
|
padnięta...
jutro trzymajcie kciuki za moje od wieków przekładane spotkanie z promotorem. Po pierwsze - żeby się odbyło, po drugie - żeby przebiegło pomyślnie..... ![]() Dziewczyny, mam... hmmm wielbiciela? Kolega z wakacji, mieszka daleeeeeeeeeeeko, codziennie dostaję od niego sms'y, ale ostatnio dość jednoznaczne ![]() ![]() Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
yerba - <pokazuje paluchem> enenenenene femme fatale enenenenene ;D
![]() Wyszykowałam TŻ-a do pracy i zaraz śmigam do szkoły ![]() Szkoła jak szkoła - nauki dużo ![]() ![]() ![]() Na szczęście deklaracje w sprawie matury można składać do 7 lutego, więc zobaczę jak przelecę z materiałem to wtedy się pomyśli czy zdaję w tym czy w następnym roku ![]() Kochane co do spraw iście deietycznych - olałam sprawę. Nie mam czasu w 100% zdrowo jeść (chociaz się staram) a o ćwiczeniach nie ma mowy =='Doba musiałaby mieć 28 godzin ;/ I jeszcze okres dzisiaj dostałam i taka marudna jestem, ze szok ;( Miłego dnia kochane ;*
#1521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uciekam juz do pracy,pochwale sie tylko szybko ze mam autko!! kupilam sliczna ciemnozielona alfe romeo 147..srebrne felgi,super wyposazenie,2litry ![]() ![]() ![]() nie bede nia jezdzila do poniedzialku niestety bo chce oddac do sprawdzenia na weekend i musze w swoim aucie paliwo wyjezdzic zanim sprzedam.. zycze milego dzionka ![]() ![]()
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
![]()
Yerba
![]() ![]() Agolku też mi się marzy ostatnio jakieś autko ![]() ![]() OMG napisanie dziś posta graniczy z cudem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
mam to samo
![]() ale teraz juz cos lepiej ![]()
![]() |
#1524 |
♥
|
Witam
![]() dziekuje za miłe przywitanie , jestescie kochane ![]() Ewus postram sie napsiac do ciebie pw w weekend ![]() Agolku slicznie wygladałas na weselu , dopiero teraz zobaczyłam zdjecia ![]() Tarantulek ja bym wybrała biologie ![]() Spaza gratuluje zdania egzaminu ![]() Agus na mnie dzisiaj czeka biologia ![]() oo Nefre dobry wybór : biologia i chemia zdawac na maturze ![]() Orzeszek i Milka: ja miałam przed chwila problemy z logowaniem ![]() Dzisiaj pobudka o 5.30 głowa mnie bolała rozpalona byłam i powtarzałam sobie dize bo miałam miec dzisiaj spr , poszłam na 1 lekcje patrze a tu odwołane fajnie wróciłam sie do domu po czym znowu poszłam na busa w szkole matma ,fiza - nie ma spr bo mamy wspolnie lekcje a miało byc osobne ale jeden nauczyciel wyjechał na wycieczke i poszłam do domu bo nie dałam rady. Jutro obojetnie jak bede sie czuła musze isc do szkoły bo mam spr z po i spr z bio a w piatek spr z chemi . ah |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | ||||||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() heh postaram się w najblizszych tygodniach o jakas przerwe dla regeneracji chyba ![]() Cytat:
Z prestizowo-naukowego pktu widzenia wybralabym biologie. Uczelnia w Krakowie ma z pewnoscia lepszy poziom. Gorzej z mieszkaniem. Pierwsza sprawa - zorientuj sie czy daloby sie zalatwic akademik/stancje. Trzymam kciuki zebys byla zadowolona z podjetej decyzji no i gratuluje,ze sie dostalas ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A przystojny chociaz, fajny?;> Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj sie ![]() Ech. czuje sie zniszczona. Nogi bolą, paznokcie i rece zrujnowane, cera brzydka i wlosy w nieladzie. Musze w przyszlym tygodniu cos ze soba zrobic chocby mnie to mialo kosztowac sporą częsc pensji. Trzeba sie upodobnic do ludzi i zrelaksowac bo nie czuje sie jak kobieta tylko jak jakis czarnoroboczy^^ A poza tym wreszcie mamy zlota polska jesien, jest cudnie, od razu bardziej chce sie zyc ![]() Buzka i milego dnia kochane ![]()
![]() |
#1526 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w ogóle muli dziś strasznie ![]() to czekam ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj trochę popracowałam, później przyjechał TŻ i spędziliśmy bardzo miły wieczór ![]() ![]() ![]() ![]() Niedługo powinna Siss przyjechać i idziemy się zapisać na angielski na nowy semestr, trzeba się kształcić językowo ![]() edit: Jabłuszko - zazdroszczę złotej jesieni ![]() ![]() miłego popołudnia Skarby ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Agolku piękne zdjęcia,cudowna panna młoda,przystojny pan młody
![]() Co u mnie słychac? Nic dobrego ,w skrocie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281351
#1528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie pogoda tez nie najgorsza akurat wiec nie marudze bo jak nie pada to juz jest ok dla mnie ![]() dziekuj Lolciu ![]() ![]() hej laleczki, wrocilam niedawno z myjni umyc moje ''stare''' autko bo ktos ma zaraz wpasc ogladac.szybko bo dopiero dalam wczoraj ogloszenie. ![]() strasznie sie czuje zmeczona jakos, jak juz sobie pojda to sie wykapie i bedziemy ogladac z TZ nowe odcinki Prison Break ![]() milego wieczorka i kolorwych snow ![]()
![]() |
#1529 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A czy przystojny? nie moj typ, ze tak powiem ![]() Przechodzę do najwazniejszego wydarzenia dnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Rozeznanie
|
Dziekuje za odzew
![]() ![]() Dzwoniłam do dziekanatu dowiedziec się o akademiki-podobno do 10 pazdziernika mozna składac podania a potem beda rozpatrywac więc mam nazieje ze mi przydzielą gdzies blisko mojego wydziału i ze bede happy ![]() ![]() Jutro muszę jechac do Nowego Targu odebrac papiery:/ Mam nadzieje ze to dobra decyzja i ze mi się nie odmieni ![]() Lolcia-napisałam Ci pw ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.