![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: KWIECIEŃ - Perfumy Armani Diamonds, produkty do stylizacji paznokci, lampa UV i
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: KWIECIEŃ - Perfumy Armani Diamonds, produkty do stylizacji paznokci, lampa UV i
Niestety nic nie znalazłam.
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Oddam wiele za
1. Emporio Armani Diamonds EDT 50 ml - niewielkie zużycie widoczne na zdjęciu ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę, pozdrawiam
![]()
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
9. Szablony, formy: OPI: 16 szt, CE Lux złote szerokie: 22 szt, jakieś złote wąskie: 7 szt.
cos u mnie? oddam sporo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
zostaly mi juz tylko pigmenty sleeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Hej. Widzę, że nadal masz lampę uv. Ja założyłam wątek z kosmetykami i nadal poszukuję lampy. Może znajdziesz coś za nią? Mogłabym poszukać tez poza wątkiem, bo robiłam porządki i mam parę rzeczy. Tylko musiałabyś powiedzieć czego konkretnie za nią szukasz. Mam też na pewno cienie do powiek różne.
+ Gilotyną też byłabym zainteresowana, jednak przede wszystkim lampą uv. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Nie jestem pewna czy chcę go wymienić akurat na próbki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
To jasne, że wymienianie się na siłę jest bezsensu
![]() Zaraz coś poszukam z tego co napisałaś. Chciałam jeszcze zapytać czy szukasz czegos oprócz kosmetyków, bo też mogłabym poszukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
No dobra
![]() 1. Garnier, Skóra Wrażliwa, Odżywczy krem na noc [OPIS]. Płaciłam za niego ok. 20 zł. Nowy. 2. Garley, Pianka do włosów. Nowa. To chyba hiszpańska firma. Trochę u mnie leżała, ale jest nowa (nie otwierana). W sumie mam dwie i mogę obie oddać, bo nie używam pianek. Cena jednej to chyba ok. 5-6 zł. 3. Cienie Max Factor kolor nr 330. [Zdjęcie]. Kosztował mnie coś ok. 25 zł. 4. Balsam do ciała, Bielenda, ambra&bursztyn. [Zdjęcie]. Zostało jeszcze tak do napisu "Balsam do ciała". 5. Max Factor, natural Minerals Foundation, 80. [Zdjęcie]. Tylko ja mam odsypkę na spróbowanie. 6. Mineral Match Powder, Shade 05. [Zdjęcie]. Tester. ten taki słoiczek, jak na zdjęciu. Chociaż pojemność taka sama, jak oryginału. Oryginał kosztuje chyba koło 40 zł. 7. Miss Sporty, So Clear, odcień 02. [Zdjęcie]. Dokładnie taki tester, jak na zdjęciu (w środku). Nowy. 15 ml. 8. W'eau women'secret, SEA. [Zdjęcie]. Zużycie ok. 15%. Cena (kupiony za granicą)- ok. 10 Euro. 9. Gliss Kur szampon do włosów farbowanych [Zdjęcie]. Nowy. Będę miała chyba jeszcze Lirene Balsam brązujący, ale to prawdopodobnie dopiero koło czwartku, bo kuzynka mi chyba kupiła, ale widzę się z nią w czwartek najprawdopodobniej. Ale pewna nie jestem czy kupi, czy już kupiła xD Dlatego nie piszę, że mam na razie. A pytałam czy interesuje Cię coś poza tym, bo mam dużo takich akcesoriów do domu. No i jakąś biżuterię też mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Wiesz co jeszcze Ci dam znać w najbliższych dniach, jak mi odpisze dziewczyna, która ma cały zestaw i chce wydać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.