![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
KWIECIEŃ - Perfumy Armani Diamonds, produkty do stylizacji paznokci, lampa UV i inneNIEAKTUALNE Po wielkich porządkach, uzbierało mi się trochę rzeczy na wymianę, głównie kosmetyki, ale może pojawić się też jakiś ciuszek lub książka. Nie jest tego na tyle dużo, żeby do każdej kategorii zakładać nowy wątek wymiankowy Witam ![]() ![]() ![]() Chętnie wymienię się za: - zapachy DKNY Be Delicious, Blvgari Omnia Green Jade, Versace BC lub inne świeże, delikatne zapachy (także odlewki), - balsamy do ciała (nawilżające lub ujędniające), - puder bambusowy z jedwabiem (może być odsypka), - oleje, wcierki do włosów, - szampony, odżywki wzmacniające włosy, - podkład, bazę pod cienie - wszystko inne, co wpadnie mi w oko ![]() Moje zasady, proszę przeczytaj: - ta, która ma mniej przekupek wysyła jako pierwsza - rzeczy na wymianę wysyłam listem poleconym lub paczką (jeśli jest ich więcej) i tego samego oczekuję od Ciebie, - mile widziana wymiana z odbiorem osobistym na terenie Rzeszowa, - wszystkie produkty na wymianę staram się opisać jak najdokładniej, - jeśli masz jakieś wątpliwości, zapytaj przed dokonaniem wymiany, - odpowiedzi zostawiam w Waszych wątkach i liczę na to samo ![]() - rzeczy już niedostępne zaznaczam na szaro, - dokładki zaznaczam na czerwono, - rezerwacje na fioletowo 1. Emporio Armani Diamonds EDT 50 ml - niewielkie zużycie widoczne na zdjęciu 2. Odlewka Chopard Wish EDP (z wizażowej rozbiórki) - około 8 ml - leci do Kimiko666 3. Etui wraz z 20 próbkami zapachów firmy FM - 10 zapachów damskich ( nr 5,6,17,21,23,25,33,81,98, 171), 10 zapachów męskich (nr 43, 52, 54, 56, 57, 64, 84, 92, 94, 134) Każda próbka ma na moje oko 1 lub 1,5 ml (nie ma podanej pojemności) ubytki wszystkich zapachów minimalne lub żadne z wyjątkiem zapachu damskiego 33, którego została 1/3. Etui porządne, fajnie wykonane, może posłużyć do przechowywania innych próbek ![]() 4. Lampa UV tunelowa 36W na 4 żarówki - kolor biały, stan bardzo dobry, kupiona w sklepie Dobrarada ok 2 lata temu. Wyłącznik czasowy 120, 180 sekund lub świecenie ciągłe, wyjmowane lustro (spód). Lustro jest troszkę przybrudzone żelem, ale to w niczym nie przeszkadza. Służyła mi tylko do własnego użytku, w zasadzie więcej leżała w szafce niż jej używałam ![]()
Edytowane przez purple Czas edycji: 2012-05-23 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: KWIECIEŃ - Perfumy Armani Diamonds, produkty do stylizacji paznokci, lampa UV i
5. Cleaner I-nails 500 ml - zużycie widoczne na zdjęciu. Ważność do 9/2012 - leci do Cato
6. Żele UV I-nails 5 ml każdy - ubytki minimalne lub żadne. Kolejność od lewej: - Masked (ważność 08.2012) - Jednofazowy Violet (ważność 08.2012) - Pink Blush (ważność 09.2012) - Cosmic White (ważność 10.2012) Wszystkie lecą do Cato 7. Żel I - nails Thick One Phase Plus 5 g - zużycie ok 1 max 1,5 gram (ważność 08.2012) - leci do Cato 8. Żele kolorowe I-nails 5 ml - fiolet (ważność 06.2012), czerwony (ważność 08.2012), czarny (ważność 08.2012). Zużycie widać na zdjęciach (czarny i czerwony praktycznie nie używane, fiolet troszkę ubytku) - lecą do Cato
Edytowane przez purple Czas edycji: 2012-04-23 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: KWIECIEŃ - Perfumy Armani Diamonds, produkty do stylizacji paznokci, lampa UV i
9. Szablony, formy: OPI: 16 szt, CE Lux złote szerokie: 22 szt, jakieś złote wąskie: 7 szt.
10. Tipsy klasyczne z kieszonką mleczne i clear wraz z pudełeczkiem - we wszystkich 10 rozmiarach (łącznie jest ich ponad 150 szt) - leci do Cato 11. Tipsy szklane, krótka kieszonka linia Slim - 10 rozmiarów (zostało ok 80 sztuk) - leci do Cato 12. Palce do ćwiczeń - na formie i tipsie - leci do malyszkicownik 13. Gilotynka do tipsów - praktycznie nowa 14. Sonda, dłutko kulkowe - kuleczki o wielkości 1,5 i 1 mm (o ile mnie pamięć nie myli) - leci do malyszkicownik 15. Ozdoby różne - od góry od lewej: - pył perlisty/masa perłowa, kolor:fiolet satyna - pył perlisty /masa perłowa, kolor: róż indyjski - leci do malyszkicownik - złoty brokat, - cyrkonie clear małe (ok 1 mm), - piegi białe opalizujące na róż, - piegi złote, - brokat fioletowy, - cyrkonie clear opalizujące (ok 1,5 mm) - pyłek opalizujący na złoto, - pyłek opalizujący na fiolet, - biały brokat (tzw. śnieg), - małe, czarne serduszka, - muszla kruszona kolory: pastelowy róż i miętowy, - folia cięta róż, clear opalizująca na multikolor i neo pomarańcz - nitki niebieskie, - we fiolkach dwa koloy brokatów i srebrne nitki 16. Naklejki na paznokcie - nadają się do wtopienia pod żel - lecą do malyszkicownik ZAPRASZAM
![]()
Edytowane przez purple Czas edycji: 2012-04-23 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za etui z próbkami ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za pierwsze perfumki?
![]() |
#6 |
🦄
|
Hej, chętnie przygarnęłabym Diamonds- u mnie akurat perfum brak, ale może coś innego Cię zainteresuje. Ze świeżaków mam poza wątkiem Eau de Cartier, jakąś 1/4 z 200 ml.
![]() |
#7 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za Diamonds? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
3. Etui wraz z 20 próbkami zapachów firmy FM - 10 zapachów damskich ( nr 5,6,17,21,23,25,33,81,98, 171), 10 zapachów męskich (nr 43, 52, 54, 56, 57, 64, 84, 92, 94, 134) Każda próbka ma na moje oko 1 lub 1,5 ml (nie ma podanej pojemności) ubytki wszystkich zapachów minimalne lub żadne z wyjątkiem zapachu damskiego 33, którego została 1/3.
Etui porządne, fajnie wykonane, może posłużyć do przechowywania innych próbek ![]() cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mogłabym oddać , ale nie wiem jakbyś to widziała ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za palce do ćwiczeń i sondę?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Cleaner I-nails 500 ml - zużycie widoczne na zdjęciu. Ważność do 9/2012 Żele UV I-nails 5 ml każdy - ubytki minimalne lub żadne. Kolejność od lewej: - Masked (ważność 08.2012) - Jednofazowy Violet (ważność 08.2012) - Pink Blush (ważność 09.2012) - Cosmic White (ważność 10.2012) Żel I - nails Thick One Phase Plus 5 g - zużycie ok 1 max 1,5 gram (ważność 08.2012)
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za diaamonds?
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hej, tylko 1. Emporio Armani Diamonds EDT 50 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
średnio mi się będzie opłacała taka wymiana, może coś dołożysz od siebie? Jeśli dorzucisz naklejki na paznokcie to już możemy wysyłać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Byłabym zainteresowana przed wszystkim lampą UV, ale także wszystkimi akcesoriami potrzebnymi do robienia paznokci żelowych.
Poza wątkiem mam z Twojej wish szampony, próbki różnych podkładów (maybelline, loreal, astor itd.). Mogę też poszukać jeszcze czegoś. Zajrzyj tez do mojego wątku z wymianą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za armani?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Stoi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
A co byś chciała za te rzeczy? Bo mogę poszukać poza wątkiem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Soso kurcze nie wiedziałam, ze robisz żele
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za diamonds?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ok nie ma problemu, gdybyś coś znalazła u mnie jeszcze , bądź nikt chętny by się nie znalazł
![]() ![]() pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Znalazłam takie rzeczy:
1. Eveline, odzywczy krem do twarzy i ciała. 2. ISANA 3. ISANA- intensywnie pielęgnująca! 4. Schauma, Odbudowa i pięlęgnacja! 5. Gliss kur- szampon. Mam też maseczki do twarzy głównie ze Ziaja oraz Perfecta. Mam też takie testery podkładów: Astor Mineral match, AA jedwabisty podkład rozświetlający x2, Rimmel renew&lift. Jesteś czymś zainteresowana? Jeśli chciałabyś oddać więcej nie tylko lampę, np. żele, gilotyne, czy tipsy itd., to poszukam jeszcze czegoś, co by Cię interesowało. Jakbyś była zainteresowana jeszcze czymś konkretnym też mogę poszukać. Poza kosmetykami też mam inne rzeczy. Mam też połowę perfum Elizabeth Arden Green Tea (połowę tej dużej butelki). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za
Emporio Armani Diamonds EDT 50 ml - niewielkie zużycie widoczne na zdjęciu
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.