|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku | |||
Aldrin |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 25,93% |
Kakusia |
0 | 0% |
Berenika_26 |
4 | 14,81% |
agaaga89 |
2 | 7,41% |
Ramona_85 |
0 | 0% |
eweden |
0 | 0% |
Prowansja88 |
0 | 0% |
Pradip |
0 | 0% |
Sola1 |
2 | 7,41% |
pater86 |
6 | 22,22% |
TroppoSensibile |
0 | 0% |
sylvuniaa84 |
0 | 0% |
kamilla123 |
0 | 0% |
beat@ |
0 | 0% |
NecroKitty |
0 | 0% |
Anteria |
0 | 0% |
Kucyk_Truskawkowy |
1 | 3,70% |
malin30 |
3 | 11,11% |
alingles |
0 | 0% |
Monica80 |
0 | 0% |
poziomkka |
0 | 0% |
Mala_Czarno_Biala |
0 | 0% |
Majkela12 |
1 | 3,70% |
zaaaabcia |
0 | 0% |
Sylwia__88 |
1 | 3,70% |
Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zadomowienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cytat:
Przedstawiam wam mojego bąbelka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wogole cos slabo sie chwalicie swoimi Szczesciami po wizytach ![]() dawac tu fotki! Zubi ja wytrwale czekam ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
![]() wlasnie po takich zdjeciach odrazu chce sie isc na wizyte,a nie czekac jeszcze po 3 tygodnie ![]()
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
![]() A czy dziś jeszcze jakieś mamusie nie miały mieć wizyty ? bo jakoś tak kilka pisało...? |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cieszę się bardzo że wszystko jest w jak najlepszym porządku mimo twoich obaw ![]() ![]() U mnie po wczorajszej wizycie powiedziała że tydzień z OM jest zbliżony do tego z usg. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#668 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdyby nawet w czerwcu były tornada i gradobicia dla nas będzie to i tak najcudowniejszy miesiąc ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mój stał się wielki po całości ale jeszcze mało ciążowy no i kilogramów przybywa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mąż pochwalił się dziś Okruszkiem siostrze i szwagrowi ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Nie jest tylko Mutterpass czy jakoś tak się to nazywa ![]() ![]() Wczoraj szefowa dorwała moją Teściową i mówi jej że nie może mnie traktować jak ciężarnej, no ale za dwa tyg już będzie, i pewnie będą musiały szukać nowej sprzątaczki bo pewnie ja na chorobowe też będę chciała iść, ale bez nerwów i złości więc chyba dobrze, najgorsze że ona zwala wszystko na moją teściową, bo ona mnie poleciła do pracy, poleciła swojego syna (mojego szwagra) i pewnie teraz znowu będzie szukać innej sprzątaczki ![]() No to jak chcecie to macie, mojego skarba ![]()
#671 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj usmażyłam sobie frytki - nie dałam rady ![]() Odnośnie chipsów to jakby którąś interesowało są takie solone z przyzwoitym składem - sól, tłuszcz, ziemniaki. Jedne to biedronkowe a z drugie to chyba lays. Chyba, że coś w miedzyczasie "udoskonalili". Cytat:
![]() ![]() Samobiczuję się, bo rzeczywiście nie zauważyłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
Witam sie piątkowo
![]() Przepraszam ze tak rzadko do was pisze, No ale ten tydzień w pracy to jakiś kosmos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluje wam Wszytskim udanych wizyt i Przeslicznych Skarbów oby dalej tak pięknie rosły wszytskie, ![]() ![]() Ja na swoją wizytę muszę poczekać jeszcze 2 tygodnie, chyba że........nie wytrzymam i wczesniej pójdę prywatnie podglądać co słychać u Maluszka ![]() Tak czytam juz któryś raz o tych Waszych zachciankach z Macdonalda i wiecie co....mam go obok biura i chyba dzisiaj po pracy zgrzesze... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Goraleczka84 Czas edycji: 2013-11-08 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zadomowienie
|
Witam i ja, podobnie jak Goraleczka ostatnio rzadko się udzielam, a to dlatego, że ciągle śpię
![]() ![]() Na wizycie byłam w środę, kazał mi przyjść za tydzień, skierował na badania i założy mi kartę ciąży. Powiedział, że często się będziemy widzieć ze względu na ciążę wysokiego ryzyka...zakazał współżyć ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję dziewczyny pięknych Fasoleczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A dzieciaczki śliczne choć jeszcze maluchy ale na pewno szybko porosną nim się obejrzymy będą kopać i szusować w brzuchach ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Faktycznie przykry ,,zakaz" ale mam nadzieje ze szybko go z Was ściągnie i będziecie sie znowu cieszyć sobą ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Goraleczka84 Czas edycji: 2013-11-08 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj o mało go nie zgwałciłam, ale on jest rozsądniejszy ode mnie. Takie zakazy źle działają na człowieka, od razu myślisz o tym czego Ci nie wolno... Trzymam kciuki by szybko zniesiono wszelkie obostrzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zadomowienie
|
jeszcze raz gratki Laseczki za udane wizyty
![]() wspolczuje zakazow,dla mnie to najlepszy okres w karierze... ![]() Anteria wydaje mi sie,ze jakbys poprosila lekarza o zaswiadczenie o cizy to powinien Ci je wydac.Ja dzisiaj np bylam oddac krew do badania i pytali sie mnie czy chce takie zaswiadczenie.Dzisiaj tez zalozyli mi juz karte ciazy.A pobor krwi byl okropny,drug raz ta sama dziewczyn pobierala mi idzie jej to fatalnie,az boje sie isc kolejny raz... Widzialyscie,widzialyscie ![]() ![]() ![]()
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mojej karty ciąży, to lekarz powiedział mi, że da mi ją na następnej wizycie 20.11 więc nie długo, pobrał mi krew do badań i pewnie już wypisze tam wtedy wszystko. Ty Bazilie mieszkasz w Niemczech prawda? Tam chyba jest dość podobnie jak w Austrii??
![]() |
#680 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]()
22.10.2011 Nasz ślub ![]() 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki ![]() 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek ![]() Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja się cieszę, że tak jest. Pomijając kwestię ilości postów to widziałam, że dziewczyny z końca terminów dwumiesięcznych zapisywały się do kolejnego wątku, żeby być pewnie na początku listy, a nie na końcu. Z jednej strony nie dziwię się, bo jednak mama miesięczniaka ma już inne problemy niż taka co dopiero czeka na poród, ale z drugiej strony traciło to już sens. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |
Raczkowanie
|
Dziewczynki....zgeszyłam
![]() Wyciągnęłam na kolacje zestaw Wrapa z boczkiem i podwójnym serem ![]() ![]() Ale było pychhaaa ![]() A i z nowość byłam na zakupach nowej ( WIĘKSZEJ) bielizny Doznałam szoku - rozmiar 75D!!!! Czyli wiecej niż rozmiar do przodu a ja tu ledwo w 9tc ... ![]() TŻ jest zachwycony ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Ja tez byłam dziś na pobieraniu krwi, a mega się tego boję... Wiem, że to nie boli i straszne nie jest, ale psychicznie odpadam przy tym procederze... I nie uwierzycie, była taka miła Pani, że po wszystkim, a upuściła mi chyba 4 ogromne fiolki krwi, dała mi naklejkę z wróżką ![]() ![]() ![]() ![]() Później pojechałam z mężem na zakupu, a że byłam na czczo a MCd był po drodze to nie miałam serce się tam nie zatrzymać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień Dobry Kruszynko, Ciocie witają!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Rewelacja, mała kruszynka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tak samo jak i większość dziewczyn albo cierpię na brak czasu albo brak dobrego samopoczucia ![]() ![]()
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() U mnie skończony 11tc, zaczynam 12! ![]() Czuję się coraz lepiej, apetyt porwaca ![]() Od tego tygodnia będę brała witaminki ![]() Wyjerzdzam na prawie cały weekend poza miasto a 20 mam USG genetyczne, to będzie 13tc, najlepiej robić 13-14, bo wtedy najwięcej można zaobaczyć Dobrego weekendu, mam nadzieję że Wasze samopoczucie będzie coraz to lepsze! |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jakie witaminki zamierzasz brać ? ja brałam przed zajściem vitaminer prenatal +DHA cena niska a bardzo mi pasowały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.