Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-12, 09:29   #721
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Tak kochanie, ale mówią, że 70% dieta, 30 % ćwiczenia i wtedy się odniesie sukces, a jak nie trzymasz dietki to nie będzie łatwo. Ja uważam, że dieta jest najważniejsza, a potem ruch.
Wiesz to nie jest tak, że do końca diety nie trzymam (no może na weekendzie to przesadziłam ) chodzi o to, że nie jem białka na kolację, jak zalecają tu na wizażu, bo już rzy.gam serkami wiejskimi i twarogami nie gotuję też chudziuteńkich obiadków, choć staram się żeby były one zdrowe, dostarczały witamin. Jem dużo owoców, co może do końca nie jest dobre... no ale lubię i one zastępują mi chętki na słodkie po prostu nie wiem co mogłabym jeszcze zmienić

Cytat:
Ale miałam fajny weekend Byłam na randce z D. bardzo fajnie było. Byliśmy w kawiarni i rozmawialiśmy. Jak zaczęliśmy to nie wiadomo kiedy ten czas minął i musiałam wracać na bbsa. Ale po bbsie byliśmy razem na imprezie. Generalnie impreza nie wypał, bo miało być dużo ludzi, a zostałam tylko ja, on i moja koleżanka. Niezręczna sytuacja dla niej, ale rozmawialiśmy cały czas po angielsku żeby nie czuła się wyobcowana. Co do D. to bardzo fajnie było, trochę ja byłam zazdrosna, trochę on Byłam w tej pięknej sukience i na prawdę aż się sama sobie podobałam Dziś rano rozmawiamy na skype a on mnie zaprosił do siebie do domu żebym poznała jego siostrę, szwagra i ich dzidziusia 7 miesięcznego, no i na kolację. Byłam u niego i bardzo mi się podobało. I z małym się pobawiliśmy i z siostrą pogadałam. Normalni fajni ludzie. A D. to chłopak-złoto Najfajniesze są początki dlatego mam zamiar się z tego cieszyć. Na razie nie wiem nawet jak to nazwać tą naszą znajomość, ale jest fajnie poznałam kogoś kto mi odpowiada A w ogóle D. jest kucharzem z zawodu
Oooo, randka bosko, nasza Cindy się rozkręca ale powolutku, nie nastawiajmy się na nic. Będzie co ma być. Super, że spotkałaś człowieka, który Ci odpowiada i miło z nim spędzasz czas. Ja trzymam byś w końcu znalazła swoje szczęście
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:39   #722
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
a co jadlas pochwal sie ja znowu to samo, palki gotowane i salata lodowa z ziolami, jakos nie mam weny tworczej do gotowania i wymyslania co znowu na obiad?
Nażarłam się wczoraj rosołek (wege of cors) z makaronem razowym Ale tego makaronu to tyyyyle było

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A co do ćwiczenia przy Tż to ja się nic nie czaję i bez żadnych oporów ćwiczę przy Tż już nawet na początku odchudzania przy im ćwiczyłam On mnie zawsze motywował a teraz nic nie mówi jak ćwiczę, już chyba wie, że to codzienny rytuał
Mój komputer jest w naprawie, więc żeby ćwiczyć, ja potrzebuję filmików, bo tak sama ze soba to ledwo ściski mogę robić (ale to też przeważnie przy serialach), więc potrzebuję kompa Tż, a jak on jest w domu, to ciągle na kompie siedzi, no i pokój dość mały, a do tych filmików to ja potrzebuję całe miejsce z pokoju, to on albo musi być w kuchni, albo w łazience, a najlepiej jak go nie ma wcale A jak ćwiczę, to się śmieje że po co mi to itd.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:43   #723
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki u mnie znów paskudna pogoda, rano jakby trochę śnieg z deszczem padał, czy nie wiem co to było
Ja już poćwiczyłam, umyłam głowę, a teraz siedzę z maską na włosach
Po obiedzie jadę na zakupki spożywcze, mam zamiar jakiś olej kupić, chyba ten z pestek winogron no i do banku, bo wreszcie zwrot podatku przyszedł

Na dziś melduję
20 pompek
200 ścisków
200 nożyc poziomych
150 brzuszków
Jesuuu, u mnie na szczęście dziś już nic nie pada ale wczoraj to była jakaś masakra normalnie zamieć śnieżna, nic nie było widać na drodze jak wracaliśmy ja się tylko modliłam żebyśmy dojechali szczęśliwie taaa, tylko, że wcześniej mieliśmy właśnie przygodę z autem.. przejechaliśmy jakieś 50 km od moich rodziców i nagle samochód zaczął warczeć jak traktor matko kochana jak ja się wystraszyłam okazało się, że tłumik nam odpadł z kawałkiem rury i ona sterczała i zawadzała o asfalt dobrze, że niedaleko był warsztat to jakoś dojechaliśmy na podjazd, a potem już musieli nas wtaczać, bo nie dało rady wjechać na wzniesienie no tragedia po prostu ;/ na dodatek na 15 TŻ miał badanie, na które czekał 3 miesiące i musiał odwołać bo byśmy nie zdążyli eh... ale dobrze, że auto nam zaspawali i połatali jakoś to dojechaliśmy do domu... no ale 70 zł poszło i to nie koniec jeszcze, bo jakąś uszczelkę trzeba jeszcze założyć ;/ kurffa, szlag mnie trafia na te polskie podziurawione drogi to się wygadałam

Jak zwrot podatku to trzeba zaszaleć

No i brawa za ćwiczonka widzę, że nie odpuszczasz no i dalej jestem pod wrażeniem ilości nożyc, szczególnie poziomych

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Eeeej no wtf!!!!!!!!!! Poszłam pogadać ze współlokatorką, od tak, a ona do mnie, że sobie frytki na obiad zrobi chyba, bo ma taką ochotę. A ja że o a z czego, a ona z ziemniaków. Ja się tak na nią patrzę krzywo,a ona - no co, przecież masz ziemniaki!!!!!!!!!! I chodzi za mną, czy chce frytki, bo jej głupio że sama sobie zrobi z moich ziemniaków. 80gr jej skąpić nie będę, ale w☠☠☠☠a mam
Jeszcze widziałam, że niosła sobie zieloną herbatę do pokoju,a to ciekawe bo ma tylko czarną :/
brak słów ona jest jakaś niereformowalna nic do niej nie dociera... bezczelna na dodatek oczywiście, że tu nie chodzi o 80 groszy, ale o sam fakt, że BIERZE Twoje rzeczy

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Ja skalpel poćwiczyłam wykąpałam się zjadłam obiadek i lece na uczelnie odezwę się wieczorem To już 3 mój skalpel a do świąt chce zrobić 20 oby się udało
Zośka masakra z tą współlokatorką też muszę pogadać ze swoimi ale o porządku bo ja nie będę po kimś sprzatać
Brawo za skalpel do świąt na pewno Ci się uda dobić do 20
Też nienawidzę po kimś sprzątać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-03-12, 09:44   #724
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Byłam na zakupach, kupiłam litrową butlę oleju z pestek winogron i dorwałam odżywkę Garnier Fructis Oleo z 3 olejkami no i to serum z Joanny na końce z olejkiem arganowym także zadowolona jestem
Już nie mogę doczekać się kolejnego mycia i wypróbowania wszystkich trzech nowości a że głowę przeważnie co 3 dni myję to sobie trochę poczekam
Daj znać jak ten z Joanny się sprawuje
Stary 2013-03-12, 09:46   #725
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
brak słów ona jest jakaś niereformowalna nic do niej nie dociera... bezczelna na dodatek oczywiście, że tu nie chodzi o 80 groszy, ale o sam fakt, że BIERZE Twoje rzeczy
Ja wieeeeeeem wczoraj z nią znowu gadałam

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Daj znać jak ten z Joanny się sprawuje
Tez mam na niego chrapkę

Stary 2013-03-12, 09:50   #726
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]Mi tez kokos nie służy, kupiłam zanim dowiedziałam się, że mam wysokoporowate włosy ja na ogól mam miękkie i cienkie, a po nim się puszą, teraz używałam go tylko na skalp, może tak się sprawdzi.
Właśnie już mi się przypomniało,bo chciałam Ci napisać,ze odkąd zaczęłam olejowanie tym z Alterry to włosy mi się elektryzują wrrrr Chyba im to nie słuzy

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:

święta niedługo! ogarnij się!
Weź nie strasz
Stary 2013-03-12, 09:53   #727
zooska
Zakorzenienie

Wczoraj zrobiłam mega smaczną sałatkę na kolację Obiecałam Tż, że coś smacznego nam zrobię, a nie ciągle te kanapki i serki wiejskie Wkleję przepis, może ktoś skorzysta

Składniki:
-kapusta pekińska
-fasolka szparagowa zielona
-pomidor
-rzodkiewka
-oliwki zielone z papryką w środku
-ser feta light
-jajka
ogórek zielony

Sos:
-zioła do sałatek
-oliwa
-woda

Przygotowanie: Sałatę umyć, pokroić na małe kawałki. Rzodkiewka w kostkę, pomidor i ogórek tak samo, feta też. Fasolkę ugotować, przekroić na pół, oliwki na pół. Jajka na twardo, pokroić na pół i jeszcze raz pół. Wszystko do miski, wymieszać. Zrobić sos- zioła,oliwa, woda przegotowana wymieszać i zalać warzywa. Do lodówki na 10minut, po wyjęciu położyć jajka i podawać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 09:55   #728
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Ja wieeeeeeem wczoraj z nią znowu gadałam [COLOR="Silver"]
To juz z nia nie gadaj,jak do debila nie dociera.następnym razem jak weźmie coś Twojego,to w ryja jej

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Wczoraj zrobiłam mega smaczną sałatkę na kolację Obiecałam Tż, że coś smacznego nam zrobię, a nie ciągle te kanapki i serki wiejskie Wkleję przepis, może ktoś skorzysta
A Twój TŻ to też wege?mi by nie podeszła ta sałatka,bo nie trawie oliwek
Stary 2013-03-12, 09:57   #729
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
A długo się tak masujesz? Mniej więcej ile czasu (minut)? I od jak dawna to robisz?
I jak z efektami?

Oglądam filmiki z tymi bańkami na youtubie i sie zastanawiam czy zamówić na allegro
Widzę, że Ty też się zainteresowałaś tematem baniek ja ostatnio też molestowałam Czekoladkę i też się chyba skuszę

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja nawet przy Tż czasem ćwicze także cud Ale on sie gapi i mnie zawstydza jak sie wyginam przy tiffoczkach
Ja też ćwiczę przy TŻ-cie :P znaczy wolę jak nie patrzy, no ale jak looknie to przecież go nie zabiję nie? przy filmiku trochę głupio, ale nie raz już widział moje wygibasy chociaż zawsze mu mówię, że idę ćwiczyć przed lapkiem to raczej mi nie wchodzi w drogę :P

Cytat:
Chciałam się pochwalić, że ważę 57,5 kg I będę dążyć do 54 nie chcę być kościotrupem
Brawo za spadek! a tak narzekałaś, że nie chce ruszyć :P a tu proszę

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Mnie wczoraj puzzle wciągnęły i tifoczki dopiero o 2 w nocy zrobiłam
i skalpel II - jak Tz się obudził i mnie zobaczył a potem na zegarek spojrzał to się mocno zdziwił
Dziś mam wolne od ćwiczeń tzn tylko Tiffany będzie
Ty to jesteś szalona o 2 w nocy to nawet ja staram się wyrobić przed północą brawo za ćwiczonka w ogóle laski, jestem z Was taaaaka dumna!
Stary 2013-03-12, 09:58   #730
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Poszalałam dzisiaj zamówiłam bańki chińskie i taki mały masażer do ciała elektryczny (czaiłam sie na niego długi czas)
Szybka jesteś szkoda, że ja jestem taka niezdecydowana no ale też się liczę ostatnio z kasą... eh;/

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
tak tak 90rocznik z roku na rok nie wierze ze taka stara dupa sie ze mnie robi
To może ja to przemilczę

Cytat:
Byłam na zakupach, kupiłam litrową butlę oleju z pestek winogron i dorwałam odżywkę Garnier Fructis Oleo z 3 olejkami no i to serum z Joanny na końce z olejkiem arganowym także zadowolona jestem
Już nie mogę doczekać się kolejnego mycia i wypróbowania wszystkich trzech nowości a że głowę przeważnie co 3 dni myję to sobie trochę poczekam
Woooow, ile zakupów mnie też kusi ta odżywka z Garnier daj znać jak się to wszystko będzie sprawować na Twoich włoskach
Stary 2013-03-12, 09:59   #731
sanderaM
Rozeznanie

hej dziewczyny
Ja już po śniadanku a teraz wcinam budyń i niedługo na uczelnie Rano zrobiłam sobie pranie i umyłam włoski . Też dbam o nie od jakiegoś czasu i myślę nad jakimś innym olejkiem tylko nie wiem jakim Jakie macie odczucia na temat tego z pestek winogron?
Heroine to ciekawe przygody W stolicy też zima na całego;/ I też zaczynam obawiać się świąt
Stary 2013-03-12, 10:00   #732
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A Twój TŻ to też wege?mi by nie podeszła ta sałatka,bo nie trawie oliwek
Tak, oboje wege jesteśmy Ja dużo dłużej, ale tak

Przecież nie musisz tam oliwek dawać Liczba składników do modyfikowania

Stary 2013-03-12, 10:11   #733
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No to ja na dzisiaj tak:
-trening z Nike
-tiffoczki
-ab ripper
-200 ścisków agrafką
-masaż bańkami
Energia dalej rozpiera

Cytat:
Dostałam taką magazynową rolkę folii od TŻ
No nie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Zrobiłam tifoczki, olej na włosach i dziś idę (spróbuje pójść) spać o ludzkiej porze
Brawo! fajne są te ćwiczenia, c'nie?

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ja sie dzis przyszlam chwalic na wadze 60,3 kg. No, moj rekord! Jeszcze nigdy tak malo nie wazylam. Ja sie spreze, to moze w tym tygodniu ujrze upragniona 5 z przodu.
Gratuluję!!!! wiosła dają efekty

Cytat:
Ja wieeeeeeem wczoraj z nią znowu gadałam
O ludzie i pewnie dalej jak do słupa dalej uważa, że nie robi nic złego?

Cytat:
Weź nie strasz
Sama się przestraszyłam

Cytat:

Składniki:
-kapusta pekińska
-fasolka szparagowa zielona
-pomidor
-rzodkiewka
-oliwki zielone z papryką w środku
-ser feta light
-jajka
ogórek zielony

Sos:
-zioła do sałatek
-oliwa
-woda

Przygotowanie: Sałatę umyć, pokroić na małe kawałki. Rzodkiewka w kostkę, pomidor i ogórek tak samo, feta też. Fasolkę ugotować, przekroić na pół, oliwki na pół. Jajka na twardo, pokroić na pół i jeszcze raz pół. Wszystko do miski, wymieszać. Zrobić sos- zioła,oliwa, woda przegotowana wymieszać i zalać warzywa. Do lodówki na 10minut, po wyjęciu położyć jajka i podawać
Mniam mniam nigdzie nie widziałam fety light czy chodzi Ci o tą półtłustą?

Cytat:
To juz z nia nie gadaj,jak do debila nie dociera.następnym razem jak weźmie coś Twojego,to w ryja jej
dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Heroine to ciekawe przygody W stolicy też zima na całego;/ I też zaczynam obawiać się świąt
No masakra ;/ ta pogoda działa mi na nerwy
Stary 2013-03-12, 10:14   #734
zooska
Zakorzenienie

Heroinehttp://www.google.com/search?q=ser+f...ml%3B400%3B400

Ja mam tylko z innej firmy

Stary 2013-03-12, 10:22   #735
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki u mnie dziś zimno jak nie wiem -5 stopni dość mam normalnie a teraz widzę zaczyna śnieg padać

Cocktail ja to w ogóle mam dziwne włosy, takie delikatne i miękkie, no i dość szybko się niszczą :/ ehh jak ja bym chciała mieć gęste i mocne włosy
Zoska a to inna sprawa, ja nie ćwiczę przy filmikach, bo mam neta z iPlusa a to jest porażka jak zamula robię tylko brzuszki, nożyce, pompki i ściski Tż się tylko śmieje jak robię pompki, bo ja mam słabe ręce i zawsze się nasapię jak dzik próbowałam robić pompki na uchwytach do pompek, mój Tż na tym robi, le to już wyższa szkoła jazdy jest
Heroine to fest mieliście przygodę dobrze, że szczęśliwie dojechaliście do domu No ja cały czas ćwiczę, zawzięłam się teraz i nie mogę odpuścić, bo chcę ładnie wyglądać w lecie i mieć super brzuszek tym się motywuję, już w zeszłym roku miałam taki plan, ale oczywiście ćwiczyć się nie chciało
Nożyce i brzuszki bez problemu robię, tylko jak przesadzam z ilością to coś mnie w plecach boli gorzej z pompkami
Tak szaleństwo, wzięliśmy sobie z Tż po 200 zł, a raczej to Tż mi dał, bo to jego zwrot podatku i teraz mogę szaleć a ja taka ekonomiczna jestem, że wczorajsze zakupy zrobiłam, a ani złotóweczki z moich dwóch stów nie straciłam chcę sobie zostawić na kurtkę i jakieś gacie może, albo bluzkę
Like dam znać jak się spisze to serum z Joaśki mam nadzieję, że dobrze oj to nie wiem czemu włoski Ci się elektryzują? nigdy nic takiego mi się nie przytrafiło :/ może na razie odstaw ten olej, a użyj innego, może oliwa z oliwek ?
ZOska mmm smaczna sałateczka sama muszę spróbować, bo wszystkie składniki uwielbiam
Heroine dam znać jak się spisze ta garniera, na nią też się czaiłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 10:26   #736
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Masz jakiś swój ulubiony blog o włoskach? Najbardziej mi zależy na pielęgnacji włosów prostych

Stary 2013-03-12, 10:34   #737
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, a ile on ma tłuszczu w 100 gramach? masz może opakowanie?
Stary 2013-03-12, 10:42   #738
Dulce19
Przyczajenie

ja również się zapisuje! zbliża się lato, nie chcę wstydzić się wyjść na dwór! tylko gorzej z motywacja... bo trwa ona u mnie najwyżej tydzień i później mi się nie chce...;(
Dulce19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:44   #739
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine to fest mieliście przygodę dobrze, że szczęśliwie dojechaliście do domu No ja cały czas ćwiczę, zawzięłam się teraz i nie mogę odpuścić, bo chcę ładnie wyglądać w lecie i mieć super brzuszek tym się motywuję, już w zeszłym roku miałam taki plan, ale oczywiście ćwiczyć się nie chciało
Nożyce i brzuszki bez problemu robię, tylko jak przesadzam z ilością to coś mnie w plecach boli gorzej z pompkami
Tak szaleństwo, wzięliśmy sobie z Tż po 200 zł, a raczej to Tż mi dał, bo to jego zwrot podatku i teraz mogę szaleć a ja taka ekonomiczna jestem, że wczorajsze zakupy zrobiłam, a ani złotóweczki z moich dwóch stów nie straciłam chcę sobie zostawić na kurtkę i jakieś gacie może, albo bluzkę
No o tyle dobrze.. najgorzej, że to nie jest nasz samochód i już teściu wczoraj coś sapał do TŻ-ta, że nie uważał i dlatego tak wyszło jesuu, przecież nie jechał jak szalony, a czasem nie sposób ominąć wszystkich dziur na drodze no i zapłaciliśmy za naprawę i jeszcze zapłacimy, więc nie wiem o co mu chodzi w dodatku samochód nie jest pierwszej świeżości tylko swoje lata ma, więc ma prawo się coś tam zepsuć, bo rdza go zżera eh, faceci mają bzika na punkcie swoich samochodów
Ale Ty przecież i w zeszłym roku miałaś boski brzuszek i dalej masz więc no... jak boli to uważaj, żebyś sobie krzywdy nie zrobiła przy pompkach to i ja sapię dobrze, że w ogóle je robię bo do niedawna nawet nie wiedziałam jak się je robi
Haha, nie ma to jak nakupić sobie rzeczy oszczędzając przy tym

Cytat:
Napisane przez Dulce19 Pokaż wiadomość
ja również się zapisuje! zbliża się lato, nie chcę wstydzić się wyjść na dwór! tylko gorzej z motywacja... bo trwa ona u mnie najwyżej tydzień i później mi się nie chce...;(
Witaj powiedz coś więcej o sobie wiek, waga, wzrost, czym się zajmujesz, jak się odżywiasz, co ćwiczysz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 11:02   #740
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, a ile on ma tłuszczu w 100 gramach? masz może opakowanie?
wywaliłam

Stary 2013-03-12, 11:05   #741
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
wywaliłam
Szkoda...

Kurcze nie mogę się zebrać żeby pójść do sklepu siedzę taka zamulona i jak patrzę za okno to mi się nic nie chce umyłam głowę... jakiś krok zrobiłam
Stary 2013-03-12, 11:06   #742
zooska
Zakorzenienie

Dobra, ja uciekam zdjąć maskę ze stópek i poćwiczę

Stary 2013-03-12, 11:31   #743
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska a ja tak na necie przeglądam różne blogi i fora a najbardziej lubię te:
http://www.anwen.pl/
http://czarownicujaco.blogspot.com/
http://michalosiswiat.blogspot.com/2...orowatych.html

Heroine weź daj spokój, przecież za naprawę Wy płacicie, a wiadomo jak auto swoje lata ma, to nie ma takiej opcji, żeby nic się w nim nie działo :/ przecież my w naszym to co chwila coś wymieniamy, bo części się zużywają itp. ehh.. tak to właśnie jest :/ a co do dziur to się nie wypowiadam, bo one mnie normalnie dobijają, dziura na dziurze
No nie narzekam na swój brzuch, ale wiesz jak to, chciałabym mieć jakiś tam zarys mięśni, a jak widzę poprawę w wyglądzie to się mobilizuję jak mam długą przerwę w ćwiczeniach, to zawsze robi mi się taka bułeczka na dole brzucha, ta skóra jest luźna, a po ćwiczeniach się napina i jest jędrniejsza ale jak oglądam zdjęcia z przed 2 lat gdzie ważyłam 47 kg i to było zaraz po osiągnięciu takiej wagi, kiedy jeszcze dużo ćwiczyłam, to był brzuch marzenie teraz trochę mi brakuje do tego co było kiedyś
A co do pompek to miałam to samo teraz jakoś je robię, ale nasapię się jak dziki pies przy nich choć i tak widzę już postęp
No dziś nie szalałam tak jak wczoraj, bo boję się, że jakiś mięsień sobie nadwyrężyłam, na początku robienia brzuszków mnie boli w plecach, a później przechodzi jak się rozgrzeję

No to na dziś
40 pompek
120 brzuszków
120 nożyc poziomych
200 ścisków agrafką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 11:49   #744
heroine86
Zakorzenienie

Madziu, no właśnie nagle teściu się dziwi, że zaczyna się coś psuć i niestety trzeba inwestować w nowe części, a nie tylko łatać by było... jak u niego samochód stał na parkingu i jeździł nim raz tygodniu na zakupy po mieście to niby co się miało psuć wielkie mi halo a teraz jak zaczęliśmy z TŻ-tem jeździć w dłuższe trasy to wyszło... ;/ eh, nie mogę się doczekać aż będziemy mieli swoje autko ale kiedy to będzie... eh, trzeba być cierpliwym, w życiu nie ma nic od razu z jednej strony zazdroszczę swoim koleżankom, co to od rodziców dostali "coś" na start, bo mają łatwiej teraz, ale z drugiej strony tak sobie myślę, że jak człowiek sam dojdzie do czegoś, swoją ciężką pracą to później bardziej to szanuje i się z tego naprawdę cieszy także staram się podchodzić do tego na luzie...
No ćwiczenia dużo dają... wiadomo, że jak się przestaje to skóra wiotczeje i flaczeje, co nie wgląda ładnie. Prawda jest taka, że trzeba ćwiczyć całe życie żeby wszystko było jędrne
No mi coś ostatnio w plecach strzeliło jak robiłam Boxer Babe z Tiffany (tam się boksuje, czyli macha łapami ), że ruszać ręką nie mogłam ale na szczęście już przeszło, więc może powrócę do tego treningu, choć się cykam
Brawo za ćwiczonka

Ja lecę wysuszyć łeb i zmykam na te zakupy, bo TŻ wróci z pracy, a składników nawet nie będzie, nie mówiąc o obiedzie
Stary 2013-03-12, 11:57   #745
zooska
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54

poćwiczyłam to całe Leje się ze mnie

Stary 2013-03-12, 12:00   #746
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54

poćwiczyłam to całe Leje się ze mnie
zumba jest fajna
Stary 2013-03-12, 12:02   #747
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No to na dziś
40 pompek
120 brzuszków
120 nożyc poziomych
200 ścisków agrafką
Dzięki za stronki z blogami

Nooo i brawa za ćwiczonka

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
zumba jest fajna
Wieeeeeeem ^^ ! Super jest Tak strasznie żałuje że nie chodze na fitness już
Ale serio się przy tym filmiku spociłam Mam mokre plecy i leje mi się z włosów

Stary 2013-03-12, 12:08   #748
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wieeeeeeem ^^ ! Super jest Tak strasznie żałuje że nie chodze na fitness już
Ale serio się przy tym filmiku spociłam Mam mokre plecy i leje mi się z włosów
Też bym pochodziła na takie zajęcia to nic, że mam problemy z koordynacją i nie mogę nadążyć z tymi wszystkimi wygibasami ale ile radochy przy tym
Jak się człowiek spoci to od razu czuje, że dobrze robił ćwiczenia jakoś u mnie tak to działa
Stary 2013-03-12, 12:21   #749
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym pochodziła na takie zajęcia to nic, że mam problemy z koordynacją i nie mogę nadążyć z tymi wszystkimi wygibasami ale ile radochy przy tym
Jak się człowiek spoci to od razu czuje, że dobrze robił ćwiczenia jakoś u mnie tak to działa
A no widzisz, ja strasznie szybko wszystko łapię na całe szczęście. Jednak jak sobie tak teraz poćwiczyłam, to sobie przypomniałam co tracę nie mając karnetu buuu!!! Czekam na wyprzedaże na gruponie

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Dobra, śniadanie, IIśniadanie zjedzone, poćwiczone, wieczorem pewnie jeszcze 200ścisków zrobie i tyle. Teraz tylko ogarnąć się i do szpitala do babci jadę.
Na wieczór planuję posmarować włosy masłem z Perfecty
http://uholki.pl/opis/1859680/dax-pe...ao-225-ml.html

o tym o.
Muszę zaopatrzyć sie koniecznie w ten olej z pestek winogron, ale nie mam kasy !!!

Stary 2013-03-12, 13:05   #750
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Szybka jesteś szkoda, że ja jestem taka niezdecydowana no ale też się liczę ostatnio z kasą... eh;/
Hehe, nie ma co się zastanawiać! Do krótkich spodenek coraz bliżej, trzeba sie pozbyć tego cellulitu wstrętenego
Może zobacz u siebie w mieście w jakiś sklepach albo w aptece, zaoszczędzisz na wysyłce chociaż U mnie są takie szklane, ale one mnie przerażają
Dziwna sprawa z teściem... Jakbyście jechali z jakąś zawrotną prędkością i jeszcze nie chcieli płacić za ten tłumik to rozumiem, a tak...?
Co do polskich dróg... Tak to właśnie jest jak się robi coś na "odwal się" i się łata dziurę w dziurze i jeszcze później wielkie zdziwienie, że w Polsce tyle wypadków na drogach Wiadomo, że różne taborety na drogach jeżdżą, ale duża część wypadków jest spowodowana dziurami w drodze... Jaki kraj takie drogi.

Zośka Śmiesznie ta zumba wyglada ale ja bym nie nadążyła i się poplatała z ruchami

Wróciłam z pracy, kupiłam sobie bułeczki i jem kanapki Jak odpoczne to zawijam się folią i poćwiczę

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości