![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ Miszona wymienia kosmetyki odzież i inne drobiazgi :)
cos u mnie podoba mi sie kilka rzeczy
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
więc tak;
-olej lniany do wyboru oleofarm lub olej budwingowy kupowany w aptece oba TRZYMANE W LODÓWCE. (do wyboru fotka) -100ml -olej ze słodkich migdałów Tunezyjski - ok 100 ml -olej z orzechów archaidowych - 50ml -mydełko Tuli dla alergików http://mydlarnia-tuli.pl/index.php?p...hk=1&Itemid=49 -mydło borowinowe z fabryki leków Torf. -dwie duże kule lawendowe do kąpieli -patyczki do uszu/makijażu -próbka Opium YSL 1-2 ml trudno mi ocenić. za; * Garnier Color Naturals 111 superjasny popielaty blond NOWE ważne 11.2014 * Joanna Naturia 213 srebrny pył NOWE ważne 08.2013 * Joanna Multi Cream Color 32 platynowy blond NOWE ważne 04.2014 * Marion Natura Styl 692 platynowy blond NOWE ważne 04.3014 * Syoss 9-5 mroźny perłowy blond NOWE kod: 0221Y19676 * Venita Glamour 12/1 platynowy blond NOWE ważne 11.2013 Zapomniałam dołożyć do fotki kul do kąpieli lawendowych. Ale raczej trudno uznac je za naturalna pielęgnację. Więc nie wiem czy jesteś zainteresowana. Mogę dołożyc zaden problem. I jeszcze mam takie propose. Odciągnełabym Ci kilka ml rokitnika. (dodaje sie po kropli do kremów na noc albo można mieszać z arganem) za Trussardi Donna 2011 EDP 3 ml i powiedzmy ze 2 najciekawsze Twoim zdaniem L"Artisany (nie znam w ogóle)
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się jeszcze Yves Rocher Anti-Age Global
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Propodia krem złuszczająco-zmiękczający na zniszczone pięty 40 ml NOWE
* Yves Rocher Retropical szampon-żel pod prysznic 50 ml NOWE * Yves Rocher Anti-Age Global kompleksowa pielęgnacja przeciwzmarszczkowa krem na dzień 50 ml NOWE coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za :4. kolczyki z kamienia niebieskawe
troll sweterek XL?
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
ooooo... naprawdę rokitnik Ci nie podszedł? Kurcze pierwszy raz słyszę. Bo zazwyczaj rokitnik (tylko wiesz ten prawdziwny z owoców a nie jakieś dziwne coś z całych roślin) podchodzi każdemu. Ale doczytałam się że masz cerę tłustą i mieszana więc dam Ci toszkę krokosza na spróbowanie do buźki. Ale pamiętaj niech Cię nie kusi używac na włosy. To naturalny depilator. Świetny do cery tłustej a nawet na trądzik go używają.
Jesli chodzi o lniany to ja akurat tez używam na włosy ale doustnie ![]() To lecę na pw ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Hej miszono, podobają mi się tylko 2 próbki, więc chyba nie opłaca się wymianka
![]() ![]()
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście, nie sprawdziłam jego ceny
![]()
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
* Alverde szampon dodający blask i głębię koloru (włosy czerwone, brązowe i czarne) 200 ml NOWE
* Alverde odżywka dodająca blask i głębię koloru (włosy czerwone, brązowe i czarne) 200 ml NOWE * Isana Hair Red szampon do włosów rudych i farbowanych na rudo 250 ml NOWE * L'Biotica Biovax intensywnie regenerująca maseczka kreatyna + jedwab 250 ml NOWE * Yves Rocher Retropical szampon-żel pod prysznic 50 ml NOWE znajdziesz cos u mnie z cos z tych rzeczy lub wszystko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Kici kici miau miau
|
hej hej
![]() niestety nic nie wypatrzylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic nie wpadło mi w oko
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Hej, byłaś u mnie zainteresowana moimi odlewkami. Wybacz, że tak długo się nie odzywałam, ale ostatnio nie miałam czasu, żeby tu zaglądać.
Może wypiszę na początku wszystko co mnie interesuje u Ciebie, a potem sie zobaczy ![]() * Viktor & Rolf Flowerbomb EDT 3.5 ml * Cartier De Lune EDT 1.3 ml F * Cartier Baiser Vole EDP 1.4 ml F * Dior J'adore EDT 2 ml R * D&G Rose the One 2 ml R * Eau de Iceberg Wild Rose 1.1 ml F * Kenzo Madly 1.9 ml R * Sisley Soir de Lune 1 ml R
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Czy da radę u mnie coś za Lalique Perles 12/50ml?
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
cos za próbki CdC i woski? YC?
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za płukankę YR?
![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam i znalazłam to
![]() Lalique Perles około 12/50 ml Cacharel LouLou 9 ml Montale Roses Elixir 3.8 ml Stella McCartney Rose Absolute 5 ml - chciałabym odrobinkę, tak z 0,5-1ml Cacharel Anais Anais 2 ml R
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
* Byredo Bal d'Afrique 10 ml
* Clive Christian X for woman 1.2 ml R * Comme des Garcons Play: Black 0.60 ml R * Kilian Good girl gone bad 1 ml R * Kilian Forbiddeb Games 1 ml R to mi sie podoba, a może masz Carnal Flower? poszukuję próbki na testy. ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Wiec wymiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za : -Chanel Allure EDP 4.5 ml -Frapin 1270 1.2 ml R -Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge 2 ml F -Fendi Celebration 1.7 ml R * L'Biotica Biovax intensywnie regenerująca maseczka kreatyna + jedwab 250 ml NOWE ? Mój wątek ==> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714909 Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
* Dermika hialuronowy krem pod oczy i na powieki 15 ml NOWE
* Isana Hair Red szampon do włosów rudych i farbowanych na rudo 250 ml NOWE * L'Biotica Biovax intensywnie regenerująca maseczka kreatyna + jedwab 250 ml NOWE * Propodia krem złuszczająco-zmiękczający na zniszczone pięty 40 ml NOWE * Stara Mydlarnia Fig&Lychee maseczka peel-off odmładzająca 25g NOWE * Ziaja Pro tonik odświeżający bezalkoholowy do każdego rodzaju cery 500 ml * Ziaja ginekologiczny płyn do higieny intymnej polecany dla kobiet w ciąży i po porodzie 300 ml * Yves Rocher Retropical szampon-żel pod prysznic 50 ml NOWE ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
L'Biotica Biovax intensywnie regenerująca maseczka kreatyna + jedwab 250 ml * Propodia krem złuszczająco-zmiękczający na zniszczone pięty 40 ml * Yves Rocher płukanka octowa z malin 150 ml mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=715982 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.