![]() |
#61 |
koci świat
|
Dot.: Styczen. s.slubna, garniturek chrztu, apart,dvd,suszarka,lampa tipsy,dzieciece,
Moge za retinol i kosmetyczke - chodzi ci o te opi ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczen. s.slubna, garniturek chrztu, apart,dvd,suszarka,lampa tipsy,dzieciece,
hej, pasuje mi, mogę dołożyć hamulec i odsypkę, ile chcesz? mogę połowę oddać. A za zabawkę - tego ślimaka, czekolady, winko i likier morelowy nic nie znajdziesz? Mogę coś poszukać . Mam np, nowe serum Loreal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ing-serum.html tylko testowane, otwarte 2 dni temu, lub krem Dermedic ok 70%.
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- a ta lampka wolna- chcialabym coś dla małej - mam fajny olejek Loreal tylko testowany ale tez go polubiłam, wiec nie wiem czy chce odac. Mam jeszcze noe: kulkę zafoliowaną Avon - Only Imagine, antyperspirant sztyft Garnier, Balsam antycelulitisowy Soraya.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1186061 Edytowane przez abogusiaa Czas edycji: 2015-01-17 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
ok zapraszam na priva na wymiane adresow
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
To interesowałoby mnie to, co wypisałaś - zaczekam jeszcze na dokładkę i dzisiaj wieczorem albo jutro rano się odezwę.
Teraz jestem na telefonie i ciężko mi się pisze. Ale na pewno coś wybiorę. I daj znać jak coś dołożysz, to od razu spojrzę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Depilator pewnie leży u mamy, bo niedawno się przeprowadzałam i mam tam stos rzeczy nie koniecznie pierwszej potrzeby, będę w weekend u rodzinki to go przywiozę. To na pewno taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...le-hp6400.html. Użyłam go raz na całe łydki - chyba mam niski próg bólu, bo po jednej próbie odpuściłam. Jeśli chcesz na niego poczekać to zarezerwuj mi te rzeczy.
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Myślę,że interesowałaby mnie srebrna biżuteria, widzę też, że masz w wątku aparat foto ale on pewnie ma dużo większą wartość?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Hej
Aparat jest aktualny do wymiany? Chetnie poszukam czegos z Twojej listy wish za niego,moj watek jest jeszczetroche w proszku ale pisze zeby niez gubiccwatku Twojego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
aha,rozumiem
to chyba nic nie znajde innego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
w weekend zobaczę depilator, a może dziś kupie baterię to spr. szczoteczkę
![]() |
#71 |
Welcome to Jamrock
|
cos za Apart FujiFilm 10,2megapixele i moze zostala Ci jakas kawka?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
hej podoba mi się u ciebie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1421793932 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1421794276 miałabys moze jeszcze jakąś tunikę albo cuś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Kochana wybacz, ale za ekspres nic nie widzę
![]()
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
hejka taka ta szczoteczka, z nową nieużywaną końcówką - tylko opak. jest lekko uszkodzone.
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
różowa kołdra,poduszka i 3 jaśki na guziczki
Termometr elektroniczny w plastikowym etui NOWY Wódka Lubelska miętowa z limetka 70% Zagraniczne wino grzane 30% z 1000ml Zagraniczny likier morelowy 30%z 200ml https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1421096389 solarium cos u mnie?
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Hej , tablet wyciăgniety spod lady i na razie w nehocjacjach
![]() W sumie jak sie nie dogadam to wystawie w wątku, dam znać . Pozdrawiam Anna
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Ale czy to jest taki rozmir?bo miałam wcześniej dla malucha taki 120 na 60 a teraz taki średni potrzebuję.
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Jak znajdziesz daj znać bo bede zainteresowana i byłoby miło gdybys wrzuciła dodatką fotkę. Szukam jeszcze lampy sufitowej do dziecięcego, dywnika, fajnych zasłonek.
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
niestety niczego nie wybralam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
BAN stały
|
Nowe ubrania i bielizne, aparat, suszarke, dvd, glukometr, szklanki i inne LUTY
Strona 4 post 92 DOKŁADKA
Witam w moim nowym wątku stary był chaotycznie zrobiony ten postanowiłam ulepszyć :P [U]] Moja wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...0#post49864214 Nie interesuje mnie kolorówka oprócz (cieni w kulce lub mocno brokatowego białego cienia) Ciuszki raczej też nie a jesli już to w r 38-42, buty 36-37-38 w zależoności od długości wkładki. Może będę dziwna ale jeśli nic Ci się u mnie nie podoba nie odpisuj uważam to za zdębne zaśmiecanie wątku. Zazwyczaj jeśli u kogoś raz napisze więcej tego nie robie chyba że przypominam się po dokladkach z mojej strony Goraca prośba proszę sprawdzajcie żeby kosmetyki wysyłane do mnie miały daty ważości bo niestety już 2razy dostałam kosmetyk bez daty. Zawsze sprawdzam daty swoich kosmetyków i jesli coś jest z nimi nie tak piszę o tym w wątku. Ciuszki: Sukienka wełniana z 2 kieszeniami coś ala szmijzerka ? rozmiar około 42 elastyczna NOWA Chusta używana bez wad. Leginsy krótkie długośc od kroku 29cm rozmiar uniwersalny NOWE Sweterek rozpinany rozmiar 36-38 elestyczny NOWY Sukieneczka śliczna na zdjeciach nie oddaje swojego , załozona na 2h marszczona z kokardka pod biustem elestyczna wiec r.38-42 Tunika tylko przymierzona L NOWA Sukieneczka elastyczna z falbana z góry na dół, obcisła i równiez wyglada nie zbyt ładnie na zdjeciach, z racji dużej elastycznosci rozmiar raczej uniwersalny również raz założona. Szlafrok różowy satynowy z haftem na piersi i na plecach brak śladów uzytowania oprócz urwanego sznureczka z jednej strony. Szlafroczek niebieski na szwie od ramienia poszło oczo nie jest to bardzo widoczne w razie zainteresowania zrobie zdjecie z bliska, świetny materiał lejący jak satyna ale nie mnący co widac po zdjeciach Spodnie różowe od piżamy stan idealny Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-06 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Dot.: Nowe ubrania i bielizne, aparat, suszarke, dvd, glukometr, szklanki i inne LUTY
Bielizna i piżamki Piżamka niebieska stan idealny spodnie 3/4 Piżamka rózowa stan dobry - spodnie odrobine przymechacone koszulka raz ubrana. Koszula pistacjowa-pastelowa rozpinana urwany jeden guziczek Majteczki wyszczuplające 2szt rozmiar L/XL NOWE Majteczki rozmiar uniwersalny NOWE Majetczki są nowe ale bez metek były wyprane i zabrane do szpitala po czym okazało się że po niespodziewanym CC muszę nosić bardzo luźną bielizne Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-01-29 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
Dot.: Nowe ubrania i bielizne, aparat, suszarke, dvd, glukometr, szklanki i inne LUTY
Bielizna nocna ![]() Gorset regulowany C/D Gorset regulowany C/D Koszulka nocna czarna uniwersalny Koszulka różowa uiwersalny Koszulka czarna z czerwonym uniwersalny NOWA Koszulka uniwersalny C Komplet uniwersalny NOWY Biustonosze uniwersalny NOWE Paski do pończoch regulowane czarny AgnesAnn Paski do pończoch regulowane, biustonosze około C/D, podwiązki(jedna ma urwana kokardke), rękawiczki na jeden palec Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-12 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
Sprzet: Mała suszarka do włosów AgnesAnn Apart FujiFilm 10,2megapixele Chwilowo nieaktualny czekam na odbiór osobisty Dvd Manta działa bez zarzutów niestety pilot gdzieś zaginął ale napewno pilot uniwersalny będzie je obsługiwał Lampa do tipsów użyta kilka razy Suszarka Philips beauty compact 1200 1200w Kuchenka elektryczna electro-line 101 Kuchenka elektryczna wolnostojąca jednopłytowa 101W o mocy całkowitej 1500W. Żeliwna płyta grzejna o dużej efektywności grzania, płynna regulacja temperatury, termostat. Parametry: Rodzaj płyty: Elektryczna Funkcje: Inne: Lampka kontrolna, Płynna regulacja termostatu Płyta: Ilość pól grzejnych: 1 Pole 1: Płytka elektryczna Techniczne: Inne: Łatwozmywalna obudowa, Żeliwna płytka grzejna Moc: Części elektrycznej [kW]: 1.5 Glukometr one touch select + 9/10 igieł + paski pelne opakowanie uzyty raz dla sprawdzenia Glukometr OneTouch® Select™ przeznaczony jest dla osób z cukrzycą, które dokonują pomiarów stężenia glukozy we krwi. System monitorowania OneTouch® Select™ jako jedyny na naszym rynku wyświetla komunikaty w języku polskim, co ułatwia bezbłędne wykonywanie pomiaru dla osiągnięcia lepszej kontroli stężenia glukozy we krwi. System OneTouch® Select™ zawiera: Glukometr OneTouch® Select™ Nakłuwacz i ostrza OneTouch® Select™ 10 jałowych ostrzy Paski testowe OneTouch Etui Instrukcje obsługi Instrukcje dla początkujących. Aparat do telefonu Samsung Dekoder dvbt DV3 Dvd Manta Odkurzacz Electrolux Progress 1600W Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-12 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
ZABAWKI: Lampka Projekt uzyta może 3 razy a tak to stała napółce MUZYCZNY USYPIACZ , LAMPKA, DRZEWKO FUNKCJE: - LAMPKA OBRACAJĄCA SIĘ - RZUTNIK, KTÓRY WYŚWIETLA POSTACIE ZWIERZĄTEK NA BOKI ( 6 ZWIERZĄTEK ) - CISZEJ / GŁOŚNIEJ - WŁĄCZNIK CZASOWY - 5 MINUT/15 MINUT - WŁĄCZNIK - KOŁYSANKA - WŁĄCZNIK SZUM MORZA - PRZY OBRACANIU SIĘ DRZEWKA KOLOROWE PAŁECZKI RUSZAJĄ SIĘ Po przełączeniu przełącznika pojawia się światło, dzięki czemu wyświetlane są wzory na ścianach plus ruch obrotowy lampki W drugim trybie następuje połączenie 1 trybu, czyli światła z melodyjką – 3 melodyjki do wyboru, za pomocą przycisku powyżej przełącznika oraz możliwość uruchomienia dźwięków lasu oraz szumu morza. Czyli w sumie do wyboru jest 5 rodzajów dźwięków przyjemnych dla ucha. Dodatkowo mamy możliwość ustawienia poziomu głośności, dwa tryby oraz ustawienia lampki na określony czas po którym automatycznie się wyłączy – 5 minut oraz 15 minut. Światła - lampka wyświetla określone wzory na ścianach i na suficie: słoneczko na suficie oraz na ścianach: ślimak, piesek, motylek, grzybek, robaczek, kurczątko. WYMIARY OPAKOWANIA: - 18,5 X 18,5 X 23 CM Zestaw figurek Kubuś Puchatek NOWE Edziorro Kolorowe figurki idealne dla małych rączek, łatwe do chwytania i trzymania. W skład zestawu wchodzi Kubuś Puchatek, Tygrysek i Kłapouchy. Wymiary figurki - 8,5cm. Fisher price aktywne klocki - sensoryczne issia88 Trzy duże kolorowe klocki pełne niespodzianek. Uśmiechają się do dziecka i zachęcają do aktywnej zabawy. Gdy postawi się jeden na drugim, utworzą wieżyczkę uruchamianą jednym naciśnięciem. Ruchome elementy na klockach, żywe kolory oraz dźwięki.Zestaw 3 klocków to połączenie zabawki edukacyjnej i wspaniałej rozrywki. Kiedy dziecko naciśnie jedną z postaci, zaczyna się zabawa. Może też połączyć klocki, które teraz działają przy pomocy jednego magicznego dotknięcia. Wymiary [cm] 21,7x19,9x10,5 SMIKI ślimaczek Do ciagniecie na sznurku z sorterm, można używać jako bębenka z dwoma pałeczkami. Bajecznie kolorowy ślimak zabierze każdego malucha w podróż pełną różnorodnych dźwięków i kształtów domek ślimaka to kolorowy sorter z kształtkami i bębenek w jednym kiedy maluch pociągnie ślimaka za sznurek, domek zacznie się obracać za pomocą pałeczek dziecko może grać na bębenku w rytmie jednej z ośmiu melodyjek wystarczy tylko nacisnąć dowolny przycisk funkcyjny, a zabawka zacznie grać radośnie i świecić różnorodne brzmienia pobudzą słuch dziecka, a bębenek rozwinie jego muzykalność Lamaze zawieszka Grzechocząca, z lusterkiem na spodzie, trójkąciki ruchome podczas poruszania wydaja trekoczace dzwieki. Zawieszka Kolorowy Trójkąt wykonana jest z miękkiego materiału, miła w dotyku. Dodatkowo posiada kółko, dzięki któremu można go wszędzie przymocować np. w wózku, łóżeczku, macie, nosidełku, foteliku samochodowym. Ciekawe elementy zabawki takie jak: piszczałka szeleszczący materiał, gryzaki, rozwijają ciekawość dziecka poprzez nieustanne poznawanie nowych rzeczy w zabawce. Dzięki temu zabawka nie znudzi się szybko maluchowi, a ponadto wpłynie stymulująco na jego rozwój, pobudzając: zmysł wzroku: poprzez różnorodność kontrastujących ze sobą kolorów i wzorów zmysł słuchu: poprzez dźwięk i elementy szeleszczące zmysł dotyku: przez dotyk różnorodnej faktury i struktury materiału Tablet 2szt NOWE 1szt dla Brazylijka Ten wspaniały interaktywny tablet wprowadzi dziecko w świat nauki poprzez fascynującą zabawę. Dodatkowym atutem jest wyraźny głos lektora oraz żywa kolorystyka. Bawiąc się nasi milusińscy zdobędą podstawową edukację w zakresie zabaw językowych,a więc: - rozpoznawanie liter polskiego alfabetu, - zapoznanie się z prostymi słówkami, - literowanie Zabaw matematycznych: - rozpoznawanie liczb, - podstawowe działania matematyczne oraz melodii i dźwięków. 6 CIEKAWYCH PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH: - Litery polskiego alfabetu - Słówka - Liczby od 1 do 10 - Literowanie - Zgadywanka - Zadania matematyczne CECHY: - Pierwsze litery i głoski - Ćwiczenia percepcji słuchowej - Pierwsze liczby WYMIARY: 23,5 x 18 x 2 cm Tamagotchi 49w1 2szt NOWE 49 zwierzątek do wyboru. TAMAGOTCHI TO INTERAKTYWNE ZWIERZĄTKO KTÓRYM NALEŻY SIĘ OPIEKOWAĆ JAK ZWYKŁYM ZWIERZĄTKIEM. BARDZO FAJNA ZABAWKA SPRAWIAJĄCE DUŻĄ FRAJDĘ I UCZĄCA ODPOWIEDZIALNOŚCI Mały opiekun musi: Karmić zwierzątka Bawić się z nim Sprzątać po nim Kłaść go spać Zabierać do lekarza kiedy zwierzątko zachoruje Znikopis NOWY Brazylijka Klocki 36elementów NOWE Klocki drewniane NOWE Grzechotka NOWA Brazylijka Zabaki drobne - grzechotki ![]() Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-12 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
- Suknia ślubna kolor ecri regulowana 38-44 + ozdoba do włosów i halka na 3 kołach. - Garniturek do chrztu Krasnal r.74 Dom Różne: Pasemka do włosów 5szt białe, 1 szt fuksja nowe dołoże gratis mikroringi i w razie potrzeby wytłumacze jak założyc około 45cm dł NOWE Świecznik wysoki Ozdoba(gipsowa) na tort z okazji chrztu Ozdoba(gipsowa) na tort para młoda Ozdoba(gipsowa) z okazji 1urodzin Swieczka zapachowa anyż NOWA Karty flirt towarzyski opakowanie troszke poobijane ale karty w stanie idealnym Komplet 6+6 filiżanki + talerzyki zielono-niebiesko biały Komplet 6+6 szklaneczki + spodeczki szklane Narzuta na łóżko z fablaną pikowana (ciekną warstwą fizeliny) błękitny używana Odświerzacze powietrza NOWE Szklanki decorowane 370ml decoart NOWE Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-04 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
Akcesoria dla mamy: Bobasowy dzinnik NOwY wewntątrz (odbite ślady na okładce) Laktator ręczny 2szt (na zdjęciu jeden pomarańczowy, drugi zielony) Laktator elektryczny Tufi mało używany Majteczki jednorazowe dla kobiet 42-44 zostały 4szt z 7szt Toaletowa podkładka higieniczna 2szt z 5szt NOWE Canpol babies Wysokochłonny podkład poporodwy wkład żelujący Osłonki na sutki 2 pary w pudełkach większe i mniejsze bodajże S i M Akcerosia dla dzidziusia: Fotelik kąpielowy użyty kilka razy Gryzka do owoców z siatką kilka razy żyty + 3szt nowe siateczki + dysk uszczelniający Aspirator(gruszka) do nosa NOWA w pydełku' Smoczek ortodontyczny otwarty, wyparzony raz użyty Nowy śliniaczek Płyta CD "mamo to ja" Avent przewodnik po karmieniu piersią ze specjalnym dzienniczkiem karmienia Kosmetyczka przezroczysta 6szt gazików do pępuszka exp.2018 NOWE Koło do nauki siadania Mało uzywane stan idelany Kubek lovi 360 Kubeczek ze słomką NOWY Butelki: Lovi - butelka wielofunkcyjna poj.120ml silikonowa z lyżeczka w pudełku raz użyta + dysk uszczelniający - smoczek trojprzeplywowy w pudełku raz użyty Tommee tippee - Nowa 260ml ze smoczkiem w foli NIEAKTUALNA - 150 ml 2szt mało używane - 3 smoczki używane (jeden zabarwiony od soczku) - 1 smoczek nowy Nuby - Komplet butelek 120 i 60ml wyciskane z łyżeczka (możliwosc zalożenia smoczka) mało używane Babydream - Butelka szerokootworowa użyta raz z uchwytami i smoczkiem poj.150ml + dyskuszczelniający 4szt smoczki nie używane, były przy butelkach które używamy Ciuszki, pościele, ochraniacze, baldachimy, śpiworki itd są pomiete ponieważ przechowuje w spakowane w workach próżniowych, musicie mi wybaczyć ale jest jes tego cała masa i najzwyczajniej w świecie nie mam czasu tego wszystkiego prasować i fotografować osobno. Jeśli coś Was zainteresuje wtedy mogę porobić dokładne zdjęcia a jeśli dojdzie do wymiany ciuszki napewno dostaniecie świeżo wyprane i w ładnym stanie ![]() ![]() Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-01 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.