![]() |
#931 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
ooo strzeżcie się, złoczyńcy ![]() Nie, ogólnie nie, ja się doczepiłam tego określenia, bo wpadła taka studenteczka, walnęła "cześć , mamuśki ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Witam się i powoli nadrabiam...dziś mamy trochę spraw wiec mnie nie będzie ale UWAGA OGŁOSZENIE! KTÓRA Z WAS UŻYWA PIELUCH Z LIDLA TOUYOURS CZY JAKOS TAK?
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moje dziecko dziś oszalało-pobudki co 3 godziny na mleko ![]() ![]() Co równe 3 godziny ![]()
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
A my mamy dzis przespana noc 22-6.45!! |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
![]() u nas dziś pochmurnie. Chyba posiedzę dziś z Darią w domu. Muszę odpocząć po tym tygodniu. Poza tym Daria przeziębiona więc lepiej nie wychodzić na to zimno. Daria śpi. Podłogi umyte. Idę nadrabiać. ![]()
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też niedługo biorę się za porządki,ale to dopiero po drzemce małego.
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Hej hej!
BLACK, nie wydaje mi sie bys byla dziwna, ja mam tak samo. Wyjazd bez dziecka??? Umarlabym z tesknoty!! Ja tez wszedzie zabieram ze soba Kube, jedynie do lumpa chodze sama, bo tam duzo schodow jest i z wozkiem nie ogarne ![]() Bez niego nie wychodze, bo dziwnie mi i ciagle mysle co tam porabia. Ale z drugiej strony rozumiem jak ktos ma taka potrzebe raz na jakis czas. I nie potepiam. A jesli chodzi o Isane i jej wlosowe zastosowanie to ja uzywalam jej przed myciem (jak olej) albo dodawalam do niej polproduktow, rowniez przed myciem. Jak dla mnie ma za wysoko w skladzie gliceryne, co mnie mocno puszy ![]() U nas trzecia noc z rzedu z pobudkami co 1h, ehhh jak w zegarku. TZ wychodzil do pracy o 6-30 i myslalam, ze koniec spania, ale po 30min maruda jeszcze kimnelismy i obudzilismy sie przed chwila ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-04-05 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do Twoich pytań: -Ja zakładam Darii czapeczkę bo wieje u nas coś ostatnio. Ale taką cieniutką zakładam ![]() -Daria też obserwuje dzieci w piaskowinicy. Nie podchodzi do nich tylko sobie kuca z boku ![]()
![]() |
#941 | |||||||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co do uciekania od dziecka- mam taka kolezanke, co 2 weekend dziecko do babci i na impreze, ona na inna maz na inna. Tego nie rozumiem. Z reszta ex tza tez tak robila. Cytat:
![]()
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy dziecko każdej z Was ma już jakiś ukochany przedmiot? Bo tak pomyślałam o Dorce Szajkowej i... moja Oliwka nie ma ukochanej zabawki.
![]() Jej ukochany przedmiot to Moka. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z czym? z zalatwianiem papierow?? czy cos innego?
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie ciężko było jak musiałam do pracy wrócić i ją zostawić ![]() Cytat:
też się zastanwaiam kiedy zacznie normalnie przesypiać całe noce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
Do usypiania ma swoją przytulankę ale bez niej też zaśnie. Chodzi o to żeby coś na oczach miała do spania ![]()
![]() |
#945 |
Lurker ;)
|
ogolem, nie rozwazam nawet takiej opcji bo mi sie to zwyczajnie nie oplaca
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
NANCY, chalwy nie lubie, kostki nie jadlam, takze jak bede na kompie to ogarne co i jak
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-04-05 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Konto usunięte
|
Black, ale Agatka też dłuuugo nie miała, różnie bywa. Pisałam - po 2rż, jakoś 2,3 lata miała dopiero.
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i zgadzam sie - pierwsza czesc najlepsza, ogolnie druga czesc i film i kniga - masakeros a o grze aktorskiej to juz w ogole szkoda gadac - ciagle tylko stroili dziwne miny i wzdychali ![]() mlody spi to lece gotowac mu obiadki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ewie wczoraj popękała ta zmiana na rączce i krew leciała ![]() ![]() ![]() Ja też nie wyobrażam sobie funkcjonowania na zasadzie odpoczynku od dziecka, ale doskonale rozumiem, że ktoś mimo że bardzo kocha dziecko idzie do pracy i jest to dla niego odpoczynkiem, jakąś odskocznią. Moje dziecko jest ode mnie mocno uzależnione, do tego w ciągu dnia dalej mnóstwo razy potrzebuje pociumkać i ja nie mogę się oddalić od niej na dłużej niż 2h. I też już bywam zmęczona i potwornie mi brakuje tego, żeby po prostu sobie czasem gdzieś wyjść samotnie (nie mam na myśli wyjścia od piekarni na 5 minut ![]() ![]() W ogóle miałam dziś taki okropny sen. Śniło mi się, że szliśmy z Ewą do lekarza i mój tż ją zostawił samą przed gabinetem, a ja byłam przy rejestracji i Ewa się zgubiła. Jejku jak ja strasznie płakałam w tym śnie! I nikt mi nie pomagał jej szukać, latałam jak wariatka po tej przychodni i wszystkich pytałam czy nie widzieli mojej córki i każdy mi gadał, że to już trudno i jej nie znajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zadomowienie
|
A co do Twojego postu Black, to ja mam tak samo, a raczej jeszcze gorzej
![]() ![]() Co do uczuc do wlasnych dzieci to dla mnie jest to oczywista oczywistosc, bez potrzeby rozpisywania sie na ten temat ![]() ![]() ![]() Jak to mowia - punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ![]() szklanka okropny sen ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-04-05 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kilka dni temu ten sam temat poruszalam z tz, spotkalam sie sluzbowo ze znojomym i im sie urodzilo w lutym tego roku dziecko i oni maja zaplanowany wyjazd na wakacje we dwojke, vardzo mnie to zdziwilo, wrocilam do domu i zdaje relacje tztowi, zaczelam od tego, ze moze to my jestesmy jakimis dziwakami, ze ciagle i wszedzie z malym, ze przepadly nam wakacje bo maluch dostal katarku, moj slubny na to z cala stanowczoscia, ze syn jest czescia naszej rodziny, wiec dlaczego mamy nie spelniac wspolnie czasu wolnego i ze on nie czuje potrzeby zostawiania malego w domu. Mam tez innych znajomych dziecko z konca marca ubieglego roku i oni sie zdecydowali na wyjazd z paczka naszych znajomych w czerwcu bez swojego dziecka ilekroc rozmawiam z ta mama ona szczerze przezywa, ze nie wie jak przezyje te 10 dni, ze chyba sie pospieszyli z takimi wyjazdami. I ja sie tu zastanawiam, czy to nie jest modne, fajne byc takim nowoczesnym rodzicem, mam dziecko jest super, ale nie musze rezygnowac ze swojego dotychczasowego zycia. My troche wypadlismy z zycia towarzyskiego, nie przeszkadzalo to nam, minelo troche czasu i obecnie coraz czesciej spotykamy sie z innymi, albo widzimy sie u nas jak mlody juz spi, albo umawiamy sie wczesniej, tak zeby na pore spania wrocic do domu. Ale wspomniani znajomi z dzieckiem od urodzenia dziecka bywali wszedzie i zawsze niby humor super, ale jak dochodzilo co do czego to bardzo tesknia za swoim dzieckiem. Mi sie wydaje, ze oni chcieli pozostac caly czas tymi "fajnymi", ktorym dziecko nie popsulo rozrywkowego zycia i mam odczucie, ze bylo to bardziej pod grupe znajomych,albo pod to, ze tak teraz sie robi. Dodam, ze zanim urodzil sie moj maly cud, tez mialam podobne przekonania, ze bede miec dziecko, dalej bede chciala poswiecac tyle czasu na rozwoj zawodowy, spotykac sie z ludzmi, dziecko mialo spac w lozeczku w swoim pokoiku....taaa ![]() Nawijko Ultrajestesmy wlasnie w drodze do wladyslawa, wiec zaraz bede do was machac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
Wszystkie moje posadzone jesienią lilaki mają pączki kwiatowe, tak się cieszę, kocham zapach bzu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez,ja tez! Uwielbiam zapach bzu,najpiękniejszy ze wszystkich kwiatowych dla mnie. My juz prawie na miejscu i książę sie powoli przebudza. Do jutra! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Black moja tez nie ma ukochanej zabawki a Moja Niunka od jakis 2 tygodni nie budzi sie na jedzonko o 20-21 dostaje mleczko i wstaje 8-9 rano, czasami w nocy troche poplakusia to przytule i zasypia ale odpukac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | ||||
Zakorzenienie
|
Jednak byłam z Darią na spacerku. Teraz śpi, a ja wcinam obiad.
Robię jej zupki bo już mi się pokończyły. A od wtorku znów do pracy idę. Dziś robię marchewkową ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam jeszcze zapytać - do kogo nawiązywałaś z tą wizażystką wczoraj? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.