![]() |
#1141 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
Matko, jest taki ukrop że ledwie jestem w stanie zmusić szare komórki do myślenia ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34933942]szaloooooooooona! ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- też sądzę, że 40 to dość dużo. zebrałam kilka z przygotowań, kilka ze ślubu, z wesela i pleneru. Mama do mnie "co tak mało z samego ślubu?" Mało, bo chciałam zmieścić wszystko, to mało... Ona to by najchętniej chciała wszystkie wywołane dostać:/[/QUOTE] Tja.. Mamusiu kochana, przy całej miłości, WSZYSTKO ze ślubu i wesela mogą mieć jedynie Nowożeńcy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
Ok, z grubsza ogarnęłam nowe wpisy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkim dzisiejszym PM (i oczywiście ich mężusiom) spełnienia marzeń, mało kurzu pod kieckami, cierpliwości dla wszystkich swoich gości i od dziś już jedynie samych szerokich uśmiechów ![]()
#1143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() MalaOla , Justiii87 i Matitka87 Wszystkiego Najlepszego na nowych drogach życia , wiele miłości , cierpliwości do przyszłych mężów i codziennego uśmiechu na twarzy kiedy wstajecie obok siebie oraz żebyście zawsze stali po tej samej stronie ![]() ja już po sesji w plenerze były dwie , czekam teraz na zdjęcia ![]()
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!
![]() Strasznie dawno się nie odzywałam ale ostatnio nawet nie mam czasu Was pobieżnie nadrobić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkim dziś ślubującym i już mrożonkom ![]() ![]() ![]() ![]()
#1145 |
Rozeznanie
|
Oj dziewuszki tak gorąco dziś, ze nawet nie miałam siły wcześniej odpalić kompa... u mnie jak narazie pzrestój w przygotowaniach ;/
jutro znów maraton po rodzince z zaproszeniami, już mi na samą myśl się nie chce ![]() A teraz takie mam pytanie trochę z innej beczki ![]() ![]() Wszystkim dzisiejszym PM duuużo szczęścia, radości i milości ![]() ![]() ![]()
#1146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no faktycznie zapraszanie zajmuje sporo czasu ![]() Sypialnia- hmmmmm zależy co lubisz ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
gratuluję mieszkanka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A my dziś zamówiliśmy obrączki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Jojla - gratuluję mieszkania! Zazdroszczę
![]() Katie - co do sypialni to mi się podobają połączenie z bordowym lub ciemnym fioletem... ja miałam niebieską, ale kolor był zbyt zimny i nie lubiłam jej, teraz mam pomarańcz z żółtym ... jest wrażenie ciepła ![]() Ewula - jakie będziecie miec obrączki? i jaki garnitur?? chwal się szybciutko! |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Dzisiejszym mrożonkom i ich MĘŻOM (!!!) życia usłanego różami i mnóstwo uśmiechu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Gdybyście zobaczyli teraz nasza kuchnie to na bank byście pomyślały że jakieś tornado z jedzeniem wybuchło a tu tylko 10 znajomych się dobrze bawiła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kochane dziś już mrożonki Justiii87 i Matitka87 spóźnione ale szczere najlepsze życzenia dla Was ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ratunku!!!
jak pamiętacie w czwartek kupiłam w końcu suknię, tzw. princeskę. wczoraj niestety mnie coś podkusiło i zaczęłam sprawdzać czy tą lejącą jeszcze gdzieś sprzedają... na swoje chyba nieszczęście znalazłam w super cenie - 1/6 ceny katalogowej! i w moim rozmiarze! no i kusi mnie teraz żeby ją kupić...żeby nie naruszać budżetu stwierdziłam że kupię ją z mojej kasy... na razie nie mówiłam TŻtowi bo pewnie by się wkurzył jakbym mu o tym powiedziała teraz... proszę doradźcie co mam robić? dorzucam zdjęcia obu kiecek |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście nie widzę sensu kupna dwóch bo i tak w jeden nie pójdziesz a pieniążki wydasz. Poza tym jak będziesz miała dwie to w dniu ślubu będziesz miała ten sam dylemat- którą założyć i po co Ci dodatkowe nerwy? Powiem Ci tak: nie przeglądaj już neta, nie szukaj innych ani tych samych kiecek ![]()
![]() |
#1154 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1155 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję garniturku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Neave - jak dla mnie to trochę znak, że suknia którą kupiłaś nie do końca ci się podoba... jeśli jednak kierujesz się tylko ceną to szkoda zachodu... tak jak piszą dziewczyny, w ktorej czułaś sie lepiej?? może zrób sobie zdjęcie w tej drugiej i wtedy na spokojnie się zastanów... nie ukrywam, że druga zdecydowanie bardziej mi się podoba, ale na tobie nie wiem jak wygląda...
Jojla - ojjjj... to własnie przeraża mnie w kredytach, dlatego na kupno mieszkania się nie decyduję... kredytu juz nie zazdroszczę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
a jak znów w welonie, fryzurze i pełnym makijażu
![]() ![]() ach jak fajnie ![]() ![]()
#1158 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A w temacie pozwoleń to do czwartku mogę poczekać jeśli do środy nie dasz rady ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekamy na relacje a potem na zdjęcia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!!
Wracam po długiej nieobecności. Mam tyle spraw do załatwiania, że nie mam czasu wchodzić na internet ![]() Trochę się spóźniłam ale dla wszystkich Dziewczyn ślubujących wczoraj- życzę samych radosnych chwil w życiu i dużo szczęścia i miłości!!! kurcze nawet nie zdążę Was nadrobić....Może napiszę co u mnie się posunęło.....mamy już obrączki- na mnie za mała, ale się powiększy, wczoraj miałam wieczór panieński i było super!!!! No a tak to mamy garnitur, zawieszki na alk są robione, winietki też..jak będę już miała coś to się pochwalę ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- a mam jeszcze pytanie.....wiem że był ten temat wałkowany, ale ...jaką macie/miałyście piosenkę na 1 taniec? My mamy ślub za 6 dni a kurde jeszcze nie mamy piosenki-nie wspomnę, że nawet nie ćwiczyliśmy tanca. Kurde tak to jest jak się człowiek wyprowadzi bez kompa, bez internetu....a TŻ przyjeżdża tylko na weekendy i remontuje mieszkanie zamiast zając się ślubnymi sprawami. Kurde mam stresa, że nawet tanczyć nie będziemy umieli ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- a co myślicie o tej piosence?? http://www.youtube.com/watch?v=wKGA7nw3DrQ
#1160 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
jestem i ja po długiej nieobecności... Sporo się u mnie dzieje ostatnio. I nie mam kiedy do was zajrzeć ![]() Tak jak pisałam mamy zaproszenia. więc podaje link z allegro, bo nadal czekam na projekt. http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...412629034.html Co sądzicie ? Ponadto jutro jedziemy na szybkie nauki przedślubne. Więc kolejny punkt z listy mam nadzieje uda nam sie załatwić. Siadam do nadrabiania Was. aaaaa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WCZORAJSZYCH PANIEN MŁODYCH!!! UŚMIECHU KAŻDEGO DNIA, MIŁOŚCI I ZADOWOLENIA Z MĘŻA ![]()
#1161 |
Zakorzenienie
|
Jaka tu cisza... Pewnie wszystkie dziewczyny są na spacerkach, temperatura trochę zelżała więc można spróbować oddychać.
Dziewczyny !!!!!!!!!!!!!! Właśnie sobie uświadomiłam że dwa dni temu miałam 100 dniówkę.... Jejku już mniej niż 100 dni do naszego ślubu... A ja poza sukienką nie mam niczego do stroju, żądnych dodatków, nic... o masakra... W sobotę planuję kupić buty, w kolorze beżu lub nude na platformie z odkrytym palcem, na wyższym obcasie bo mój tż ma o 30 cm więcej niż ja!!!
![]() ![]() Edytowane przez JJJustynAAA Czas edycji: 2012-07-01 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Piosenka- my mieliśmy Savage Garden - Truly Madly Deeply ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() Zaproszenia fajne, delikatne i oryginalne ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Wróciłam z pleneru- jestem umordowana.... udało nam się wejść pod stadion narodowy- normalnie nie wpuszczają nawet za szlaban a ja poszłam pogadałam i wpuścili nas- c prawda nie na murawę ale na schody, trawkę itp- zdjęcia widziałam na bieżąco i wydają się super. Pojechaliśmy na frytki na ul. Francuską i siedzieliśmy w knajpce na ogródku- budziłam powszechną sensację ![]() ![]() Trochę fotek cykniętych coś się wybierze ![]() Padam normalnie na ćwarz ![]()
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście cichutko tutaj, a to całkowicie niezwykłe
![]() co do zdjęć to nas przegonili z parkingu podziemnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
jakoś za tydzień- oczywiście wrzucę do klubiku kilka ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie ( chyba zaczynam panikować )
![]() Mam już sukienkę, buty kupuję na dniach ale nie wiem, nie mam w ogóle pojęcia od czego zacząć dobieranie dodatków, fryzury makijażu itd. Może to pytanie wydać się wam głupie, ale zaczęłam się zastanawiać co mam zacząć robić dalej.
#1167 |
Zakorzenienie
|
Justynaaa - przede wszystkim do ciebie i sukienki. Jeśli sukienka jest strojna to nie powinnaś przesadzać z biżu itd...
wrzuciłam do klubu zdjęcie w mojej poprawinowej sukienki |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przede wszystkim tak jak Małgoś mówi trzeba dobrać do sukienki a następnie do siebie- w jakich fryzurach i kolorach dobrze się czujesz. Włosy spięte, rozpuszczone, na bok, w kok itp. Makijaż- delikatny, mocny- sama wiesz co lubisz i w czym się dobrze czujesz ![]() Od tego są też próbne fryzy i makijaże bo nie zawsze wymyślona wizja live jest OK i możesz jednak źle się czuć w danej stylizacji ![]()
![]() |
#1169 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do pierwszego tańca to nie pomogę Ci bo sama mam z tym problem... My nie będziemy mieli wyuczonego tańca, idziemy na żywioł ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pogodę mieliście fantastyczną, tylko może trochę za gorąco? Nie wiem jak u Was ale u mnie było 35st ![]()
![]() |
#1170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
magnusia, malgos, Pradip - Wam też dziękuję bardzo za otrzeźwienie! Pradip, tak wiem trudno mi dogodzić... TŻ się dzisiaj wkurzył niemiłosiernie jak mu to powiedziałam i zapytał tylko czy jak będę go o cokolwiek pytała o radę to ma mówić to co myśli czy to co chcę usłyszeć... chyba jednak wolę żeby mówił to co myśli... a jako że myśli że uważa że wyglądam w tej lejącej jak w worku na ziemniaki i wy też mi doradzacie pozostać przy stałym wyborze to przestaję kombinować ![]() żeby nie myśleć o kieckach wzięłam się za szukanie papieru na zaproszenia, roboty co niemiara bo wymyśliłam sobie papier dwustronny ozdobny, a takich jak na lekarstwo... ale udało się i zdecydowaliśmy się na taki: http://www.artpasje.pl/produkt,papie...5-cm,3100.html teraz pozostaje stworzyć projekt zaproszenia i pozostanie tylko drukowanie i wyklejanie ![]() dodam, że na bazie tego papieru chcę stworzyć też winietki ![]() magnusia - Twoja sesja już brzmi super, a co dopiero jak będą zdjęcia, nie mogę się doczekać! zwłaszcza że to chyba była ostatnia szansa na stadion w barwach Euro! ufff, to tyle na razie, jak stworzę projekt to Wam wrzucę ![]() ps. grrrr... chciałam zamówić papier i okazało się że mają go bardzo mało, jak na mnie oczywiście, więc trzeba będzie szukać wzoru numer 2... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.