![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Jeszcze nie oglądaliśmy bo tzta nie ma, jutro lub w piątek pojedziemy, bardzo bym chciała już mieszkać osobno, ale boje sie jak z tą moją dyktatorką.. moja matula wyjedzie i ona co? z moim głupim leniwym bratem.. co prawda wujas przychodzi, robi zakupy itd. Troche się tego boje no i wiadomo, matula zostanie z większymi opłatami- co za tym idzie? będę tą złą. ;]
robie klopsiki ![]() ![]() ![]() aaa eweulkaaaa masakra z tym co CI tzt powiedzial zebys test zrobila ![]() ![]() ![]() Mnie tzt ostatnio powiedział ze mam juz nie chudnąć, ze slabo taki koscisty tyłek itd teraz jest ok, może i ma racje bo przed ciążą miałam niedowagę, ale wtedy się super czułam, a teraz jak klucha.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-05-29 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Jestem z Wami dziewczyny,dla mnie moglby istniec tylko drob,a i tak pozbede sie z niego wszystkich zylek
![]() ![]() Szklanka,kciuki zacisniete ![]() Deli,nie tlumacz sobie tego,ze bedziesz ta zla,czy nie bedziesz... Wszystkim sie nigdy nie dogodzi,a wreszcie bedziecie sami z TZ i Amelka,bedziecie budowac swoje wlasne szczesliwe zycie bez zbednych ekscesow spowodowanych przez osoby trzecie. Sama pisalas,ze glownie klotnie z Emilem tycza sie rodziny. Bedzie.dobrze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Uff, zrobilam podejscie nr 2 do chusty i udalo sie w niej pierwszy raz wyjsc
![]() Spacerem nie nazwe 5-minutowego rajdu do sklepu, ale pierwsze koty za ploty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
☠☠☠☠zica mnie trafi z nim dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
A tak moja Daria się zmieniła
![]()
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co się stało? ![]()
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam, dziewczyny.
![]() ![]() ![]() ![]() Podjechałam jeszcze do Rossmanna i na pocieszenie kupiłam sobie 2 lakiery z Wibo, żel do brwi też z Wibo i gąbkę Konjac. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i dziękuję za info ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
a już nie wiem czy zęby czy co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Wczesniej tylko w domu kilka razy. Potem zaczely sie upaly, a w tym ustrojstwie megagoraco jest i piznelam w kat
![]() Jakos nie moge sie do niej przekonac... TZ chcialby kupic nosidlo, ale chyba nie zdaje sobie sprawy jaki to koszt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy ta "dieta" podlega pod MŻ.. pewnie i po części tak.. ale napiszę Ci może co ja ograniczyłam lub wyeliminowałam :
- śniadania to na pewno ciemny chlebek (ja sama piekę, więc nie dodaję żadnych ulepszaczy no i nie robię na mleku a na wodzie), ograniczyłam ser żółty, dżemy (teraz będę sama je robić, bo moja maszyna do chleba robi też dżemy ![]() - drugich śniadań nigdy nie jadłam..jak byłam gdzieś poza domem to pomimo iż zasysało mnie w żołądku to piłam tylko wodę..teraz na drugie śn. funduję sobie kefir,maślankę, jog naturalny z jakimś błonnikiem albo owocami (to rzadkość) - obiady : nie jem ziemniaków..może raz na 2 tyg się pojawiają. ryż brązowy makaron pełnoziarnisty brązowy mięso tylko pieczone (bo gotowanego nie lubię) wszelkiego rodzaju ryby..tuńczyk, pstrąg, makrela żadnych sosów na śmietanie.. tylko na jogurcie zero fastfoodów..w tym też pierogi,naleśniki,pyzy kupne ostatnio zakochałam się w jednej zupie - pomarańczowo marchewkowej z imbirem ![]() ![]() - podwieczorki : raczej nie jadam...a jeśli już jem to jest to raczej jakieś warzywo - kolacje : bez chleba..zazwyczaj serki wiejski/twarogi np. ostatnio z rzodkiewkami, jajka na twardo, ryby w galarecie jedyny grzeszek jaki ostatnio popełniłam nawet i parę razy to loooody ![]() ![]() nooo.to tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dodaje do niej czczasem marchewke albo jablko i wypija nawet 200 takiej papki a kaszke w necie zamowilismy, pamietasz po ile jest opakowanie w askocie?
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() natomiast tam gdzie będziemy mieszkać jest żabka, jakiś sklep z armaturą, salonik spa i otwierają kafejkę dla matek z dziećmi i sklep z żywnością ekologiczną ![]() wybrałam to miejsce do zamieszkania po to bo uwielbiam śpiew ptaszków caaały dzień, brak szumu jeżdżących aut.. za to traktory codziennie robią swoje (na przeciwko moich okien są pola) hehe ![]() miasto - never! mieszkałam kiedyś w centrum i nie chciałabym ponownie tam wrócić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na obecną chwilę mamy wybrane panele,tapetę do salonu i przedpokoju,narożnik i stół do jadalni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
W Rossie bedzie promocja na sloiczki Gerbera: http://www.rossnet.pl/promocje?utm_s...n%2029.05.2013
Chyba srednio oplacalna, co...? |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.euro.com.pl/wypiekacze-ch...000.bhtml#opis jestem baaaardzo zadowolona... w ogóle można by rzec, że zero mycia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
nieeeee....nigdy nie jadłaś wołowinki? schabowszczaka też nie? wędliny kupujesz też tylko z drobiu? a parówki? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się ze wsi do miasta przeprowadziłam i nie tyle, że żałuję, no tak wyszło, ale teraz przy dziecku widzę jak mi brakuje podwórka, zieleni. Tak bym brała Zuzię na dwór, pod drzewkiem bysmy siedziały i można tak cały dzień. A tak to tylko spacery, po ulicach, zieleni mało ![]() ![]() Cytat:
Aaaa ![]() ![]() ![]() Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Nadrabiam dalej ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo moja własnie raczej miała jakies brzuszkowe rewolucje i nie wiem czy po prostu reakacja na jakąkolwiek nowośc czy typowo na marchewkę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() piękna panienka ![]() Cytat:
![]() Szaja wikipedio pomocy Kupiłam dziś Blance jakąś kaszkę jaglaną firmy baby sun czy coś takiego-bezglutenu, bez cukru, bez mleka. Na opakowaniu napisane że na 100ml 2-3 łyżki kaszki . Zrobiłam Blance 100 ml nutramigenu(bo teraz na tym jestesmy) i dosypałam 2 łyzki kaszki ,no i się nie najadła. To jak ja mam to rozrabiać w takim razie , i czy to jak na pierwszy raz nie za dużo dałam?? A no i odnośnie tej marchewy-czy to że brzuszek ją bolał i jej się ulało to znaczy że już mam jej nie dawać marchewy?aaa i jakieś pojedyńcze małe krostki na nogach jej wylazły, to od tego??? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |||||||
Zakorzenienie
|
biore sie za nadrabianie, po całym dniu noszenia Bartula mam dosyc ruszania sie- dom nie przedstawia sie rewelacyjnie pod wzgledem porządku, ale mam to gdzies
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i tej mysli sie trzymajmy ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam mocno i mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze ![]() nadrabiam dalej |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() powiem Ci, że oczywiście urosła, ale na buziulce niewiele się zmieniła ![]() Chciałam Domci po kąpieli dać mleko z kleikiem, no i rozrobiłam i dałam jej w butli ze smokiem do kaszki, ale nic leciało ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | ||||
Zakorzenienie
|
własnie pogodę oglądałam i ja się pytam gdzie te 30 stopni
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co do kasy to nie mam pojęcia, 200zł ![]() Cytat:
![]() o kurde, ale widać różnicę
![]() |
#2577 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ta? wesele mam w lipcu: http://tablica.pl/oferta/nowa-elegan...tml#5fa52344af Cytat:
![]() u nas tez sie takie robiły, ale odkąd kąpie małego w Oillan to wszystko ładnie zniknęło |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I wszystko powinno być gotowe do połowy lipca, ale kuchnie bedą nam montować dopiero w połowie sierpnia bo takie terminy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
JA jeżeli mam zjeść kaszankę to tylko taką swojską. Takiej sklepowej to nawet bym nie ruszyła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Djerba dziękuje. Mąż już ogląda na allegro więc może kupimy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.