Wody toaletowe damskie

Avon Eternal Magic EDT

Nasi użytkownicy zostawili 65 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 czerwca 2018 o 14:50
    Super produkt
    Kupiłam kilka lat temu jedno opakowanie, potem kupowałam kolejne, zawsze u konsultantki. Po prostu się w nim zakochałam, zapach jak dla mnie cudowny i baaaardzo długo się utrzymywał nawet na ubraniach. Mega wydajny. Bardzo żałuję że został wycofany i nie można go już dostać z katalogów :(
    Zalety:
    • wydajnosc
    Wady:
  • 26 listopada 2016 o 11:13
    Ładne, ale nietrwałe.
    Flakonik wyszperałam ostatnio u mamy w "zapasach" i teraz jest mój :) Mamie zapach zupełnie nie pasował, woli świeże i lekkie perfumy. Zgodzę się z opiniami, że Eternal Magic jest podobny do Hypnose, nawet bardzo. Pachnie waniliowo-budyniowo, bardzo pysznie. Nie ma tej denerwującej avonowej nuty, co jest ogromnym plusem, dzięki temu zapach daje się nosić. Co więcej, jest mi z nim nawet całkiem przyjemnie, choć gdy już go noszę, to raczej trzyma się przy skórze i trwałość jest bardzo mizerna. 2 godzinki i znika, trzeba się dopsikać. Nie są to wyżyny sztuki perfumeryjnej, ale jestem w stanie je zużyć i czerpać z ich noszenia jakąś tam przyjemność, są ładne, słodkie, tajemnicze i podobają się otoczeniu. Nie powinny nikogo drażnić o ile nie zostaną użyte w nadmiarze. Flakon tragedia, zwłaszcza korek, ale jakoś to przeżyję :)
  • 17 września 2016 o 11:38
    Zbyt krótko pachnie.
    Przyjemny zapach, ale nic więcej. Zapach bardzo krótko utrzymuje się. Co za tym idzie perfuma nie jest wydajna, bo aplikacje należy powtarzać bardzo często.
    Buraska
    11 lipca 2014 o 9:11
    Raczej nie
    Eternal Magic zwrócił moją uwagę dzięki nazwie i ładnemu flakonikowi. Ale niestety, żadnej magii tutaj nie ma. Woda pachnie jak posłodzony krem nivea, zapach jest nudny i dość ciężki, trochę mnie męczy. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: testy
  • 4 maja 2014 o 19:18
    Irysowy ogród w deszczowy dzień
    Avonowskie perfumy lubię. Wprawdzie często zapachy tej firmy mają jakieś banalne, proste, dobrze znane nuty i połączenia, jednak po prostu je lubię. Może jest w nich jakiś urok, sentyment... Eternal Magic dostałam w prezencie gwiazdkowym. Ja mam nieco inną buteleczkę, mam pojemność 30 ml. Sam flakonik jest prosty, niewyszukany, ale bardzo elegancki i skromny. Lubię go mieć na półce, mile prezentuje się wśród bardziej ozdobnych flakoników. Jej zawartość jest lekko liliowa co świetnie oddaje charakter tego zapachu. Irysowy ogród w deszczowy dzień. W Eternal Magic to właśnie irysy rządzą. Ich chłodna, nieco surowa, lekko otumaniająca i mdląca, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Delikatnie świdrująca nos i zmysły. Do tego szczypta róży-majestetycznej, nieco gorzkiej. Nie wybija się na wierzch, nie dominuje. Gdzieś w tle trąci wanilia. Jednak nie taka słodka, otulająca, spożywcza jaką zazwyczaj spotyka się w kosmetycznym świecie. W EM jest ona chłodna, lekko gorzka, słodka, ale w ten chłodny, surowy sposób. Całość tworzy zapach dość nietuzinkowy-nieco mdły, świdrujący zimny, czasami doprowadza do bólu głowy. Jednak lubię tą cechę. W czasach kiedy jestem otoczona przez różne świeżaki, otulacze, zapachy zmysłowe, ciepłe, w czasach gdzie rządzą nuty kwiatowe, owocowe, słodkie, ewentualnie świeże, ale na ten słodszy sposób, taki surowawy, nieco cierpki, chłodny zapach jak Eternal Magic pozwala mi na chwilkę gorzkiego wytchnienia;) Podoba mi się jednowymiarowość tego zapachu. Nuty się nie zmieniają, nie tańczą, nie walczą o dominację. Tutaj po prostu pachnę cały czas tak samo, jednolicie, nic się nie zmienia, to czym pachnę jest niezmiennie tak samo do przewidzenia. I to lubię. Trwałość bardzo przeciętna, 2-3 godziny, ale nie narzekam na to gdyż mam wersję tego zapachu w nieco mniej trwalszej formie. Lubię go nosić. Dla mnie jest zapachem bezpiecznym. Pasuje do dżinsów i jasnej bluzki, puchatego swetra i leginsów, płaszcza, czarnej sukienki. Pasuje do mojej osoby, do mojego prostego stylu w którym rządzą chłodne i stonowane kolory. Najlepiej mi się go nosi w chłodne, deszczowe dni. Sam zapach jest nieco melancholijny, troszkę smutny, chłodny. Zupełni jak deszcz. Nie dla niego słońce, ciepło. A już na pewno nie wyobrażam sobie, że idę po plaży w kwiecistej sukience, w trzydziestostopniowym upale, i pachnę tym zapachem. Bo on nie pasuje do radości, feerii barw, ciepła. Jest zapachem melancholijnym i chłodnym. Troszkę surowym. Troszkę dusi i mdli. Ale czasami po prostu tego potrzebuję:) Czując Eternal Magic widzę ogród w deszczowy dzień. Niebo jest szare, bure, lekko liliowe. Chłodne krople wody spadają na zielone liście, białe i liliowe płatki kwiatów. Drewniany płot moknie. Dookoła cisza, spokój, słychać tylko delikatny szum deszczu. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: pół flakonika 30 ml