Tusze do rzęs

Max Factor False Lash Epic pogrubiający tusz do rzęs

notino.pl
Max Factor False Lash Epic Mascara tusz do rzęs Black 131ml
Max Factor False Lash Epic Mascara tusz do rzęs Black 131ml

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 sierpnia 2024 o 14:51
    Gdzie jest instrukcja obsługi
    Dawno nie miałam aż tak z bardzo złego tuszu. Zacznijmy od przedziwnej szczoteczki, której obsługi nie nauczyłam się do chwili obecnej. Próbowałam na wszystkie możliwe sposoby bokiem dołem kątem wszystko wychodziło nie tak Nie dziwi mnie niska ocena której tak jest chyba jeszcze za wysoka. Cała konstrukcja i budowa jest dla mnie dosyć dziwna i problematyczna Nie rozumiem po co jest ta kulka która nie równo maluje moje rzęsy A jako tylko malowidło Do dolnych też jest uciążliwa. Nie jestem w stanie zrobić tym czymś jakiegoś naprawdę fajnego efektu na oczach. Po użyciu moje rzęsy są sklejone proste nie są ani w żaden sposób podwinięte ani wyciągnięty czy też pogrubione No chyba że mówimy o sklejeniu No to może jako pogrubienie może tak ten punkt zaliczyć. Pierwszy raz mam sytuację że nie jestem w stanie określić czy w ogóle ten tusz a raczej zawartość jest dobra bo wszystkie próby pomalowania rzęs szczoteczką kończą się na olbrzymim moim zdenerwowaniu i poddaniu się. To co powstaje na oczach To jakaś bardzo nieestetyczna sklejka która nie nadaje się do pokazania a już nawet jeżeli Poprawimy to drugą szczoteczką to efekt jest słaby po prostu mierny. Oczywiście mogę sobie zdawać sprawę że problemem też są i moje rzęsy ale jeżeli inne tusze Chociażby z Eveline czy z L'Oreala potrafią dać mi zadowalający efekt powodować uśmiech na twarzy Czy nawet efekt wow to proszę mi nie wmawiać że Wina leży po mojej stronie. Mogę go ocenić jako tuż ponadprzeciętny nawet może niżej nie polecam go po prostu uważam że jest to strata pieniędzy a nawet bardzo duża strata pieniędzy i wyrzucenie ich w błoto u mnie nie sprawdził się w żaden sposób i mówię tu o naturalnych rzęsach. może u osób które mają zrobione jakikolwiek Zabieg ten tusz zachowa się inaczej ale na naturalnych jest olbrzymia porażka i to taka że naprawdę zaczyna mnie odpychać od tej firmy jeśli chodzi o tusze. Jeżeli ktoś ma zamiar kupić to bardzo proszę się zastanowić nie kilka ale kilkanaście razy. Uważam że Eveline w porównaniu do tego produktu oferuje cuda jeżeli budżet Ci pozwala to kup tusz Loreala który prawie w większości zachwyci i tam naprawdę zdarza tylko zdarzają się jakieś niewypały. Jeśli chodzi w ogóle o kolor jest to zwykły czarny kolor tak jak w każdym innym tuszu jeśli chodzi o konsystencję jest na początku mokra Potem Robi się coraz bardziej sucha aż w końcu całkowicie wyschło mi w opakowaniu, które można powiedzieć minimum raz w tygodniu próbowałam jakoś uratować. jeśli chodzi o wydajność nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ tusz mam do chwili obecnej a jest u mnie chyba przeszło rok, bo myślałam i Wierzyłam że Odłożę go na później I potem będzie działał jak należy....
  • 9 listopada 2021 o 15:53
    Strzał w dziesiątkę
    Tusz Max Factor, False Lash Epic jest idealnym tuszem. Nie kruszy się, ładnie pokrywa i rozczesuje rzęsy, jest trwały i wydajny. Zawsze miałam problem z tuszami, ponieważ wszystkie kruszyly się i nie wyglądały ładnie - ten utrzymuje się caly dzień i jestem bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • Nie kruszy się
    • Ładnie rozdziela rzęsy
    • Duża wydajność (13 ml)!
  • 27 marca 2020 o 14:31
    Wspanialy!!!
    Dla mnie to Najlepszy tusz jaki do tej porty uzywalam.! Wczesniej nr1 byl tusz 1000 calorie ale ten go przebija! Ta rewolucyjna szczoteczka dociera do najmniejszej rzesy I podkresla ja. Tusz pieknie podkresla moje rzesy ktore sa dosc geste ale nie za dlugie. Uwielbiam jego ksztalt I te Inna od wszystkich szczoteczka.
    Zalety:
    • Trwalosc
    • Wydajnosc
    • Wspaniale podkresla rzesy
    • zageszcza I wydluza
    • Nie osypuje sie
    Wady:
    • Nie widze
  • 23 grudnia 2019 o 20:24
    Dobry
    Tusz do rzęs dobrze rozdziela, wydłuża rzęsy. Kolor jego jest intensywnie czarny. Utrzymuje się przez cały dzień, nie kruszy się na powiece, pod oczami. Co do jego szczoteczki to trzeba się po prostu przyzwyczaić do jego specyficznego kształtu. Na początku miałam z nim problem, ale po kilku aplikacjach było lepie.
    • cena w promocji
    • wytrzymałość
    • kolor
    Emcia20
    23 października 2019 o 23:27
    Średni
    Kupując ten tusz i patrząc na szczoteczkę, myślałam, że ten tusz będzie super, bo praktycznie każdy kosmetyk z firmy Max Factor mi pasował. Aż do teraz. Mam wersję wodoodporną. Na początku tusz był tak rzadki,że ciężko było mi nim ładnie wytuszować rzęsy. Dopiero po miesiącu ma konsystencję ,która w miarę mi odpowiada . Niestety mam wielki problem ze zmyciem tego tuszu. Ogólnie to może być, ale bez szału. Nie kupiłabym ponownie
    Zalety:
    • wygląd
    • szczoteczka
    Wady: