Tusze do rzęs

Rimmel Extra Long Lash Mascara Wydłużający tusz do rzęs

notino.pl
Rimmel Tusz do rzęs - Extra Long Lash Maskara Tusz do rzęs - Extra Long Lash Maskara
E-Glamour.pl
Rimmel London Extra Long Lash tusz do rzęs 8 ml dla kobiet 003 Extreme Black
Rimmel Mascara Extra Super Long 8 ml

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 kwietnia 2025 o 14:09
    Najgorszy tusz jaki miałam
    Pierwszy kosmetyk, który wyrzuciłam po kilku użyciach. Ciężko było go rozprowadzić tak, żeby rzęsy wyglądały dobrze i naturalnie. Musiałam spędzać 2 razy więcej czasu na malowaniu rzęs i po nałożeniu tuszu rozczesywać je czystą szczoteczką, która rozdzieli posklejane rzęsy. Najgorsze jednak jest to, że tusz jest ekstremalnie nietrwały. Nigdy wczesniej nie mialam problemu z rozmazującymi się tuszami, mam taki kształt oka, przy którym taki problem po prostu nie występował. Zawsze używałam tuszy w podobnych cenach i większość z nich wytrzymywała nawet trochę łez (dopóki nie potarło się oka). Ten tusz po kilku godzinach się osypywał i rozmazywał pod okiem. Było to na tyle widoczne, że dużo lepiej wyglądałabym bez pomalowanych rzęs.
    Zalety:
    Wady:
    • Skleja rzęsy
    • Rozmazuje się po kilku godzinach
  • 3 października 2024 o 23:30
    Bardzo go lubię
    Ten tusz do rzęs jest ze mną od dawna. Lubię go używać na codzień i jestem bardzo zadowolona z jego właściwości. A mam za sobą sporo przetestowanych produktów. Nie skleja rzęs, które maluje czasami w pośpiechu przed pracą i zlobkiem z dzieckiem. Jest bardzo wytrzymały w ciągu dnia. No może jedynym mankamentem jest to, że odbija się na górnej powiece na początku. A natomiast na końcu jest mały problem, żeby go zmyc do zera. Ogólna jednak moja ocena jest zdecydowanie na TAK. Mi osobiście wystarcza i spełnia moje oczekiwania. Długie rzęsy- to jest to czego oczekuje od tego produktu- i tak jest.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Świetna szczoteczka
    • Wytrzymały
    • Wydłuża rzęsy
    Wady:
    • Odbija się na powiece
    • Ciężko zmywalny
  • 30 czerwca 2024 o 10:00
    Moim kapryśnym rzęsom Rimmel Extra Long Lash Mascara nie podpasowała
    Opis tuszu: Rimmel Extra Long Lash Mascara obiecuje spektakularne wydłużenie rzęs. Szczoteczka jest smukła, z gęstymi włoskami, zaprojektowana, aby precyzyjnie rozdzielać i pokrywać każdą rzęsę. Obietnice producenta: Wydłużenie rzęs. Precyzyjne rozdzielenie. Naturalny wygląd bez grudek. Moje rzęsy są dość kapryśne: średniej długości, proste, z tendencją do opadania. Wymagają tuszu, który je uniesie, wydłuży i dobrze rozdzieli, aby uniknąć efektu sklejania.
    Zalety:
    • Cena: Bardzo przystępna.
    • Dostępność: Łatwo dostępna w wielu drogeriach.
    Wady:
    • Szczoteczka nie pasuje do moich rzęs.
    • Kruszy się w ciągu dnia.
    • Można przesadzić i skleić rzęsy.
    • Odbija się na górnej powiece.
    • Utrudniony demakijaż.
  • 5 marca 2023 o 9:43
    Fajny tusz do rzęs
    Ja jestem takim typem człowieka że zmieniam tusz zawsze na inny nigdy nie kupuję tego samego po prostu jestem ciekawa jak dany to już się sprawdzi na moich rzęsach ten kupiłam w drogerii Hebe były na promocji to mówię skuszę się i go kupiłam na drugi dzień robiłam sobie makijaż do pracy pomalowałam nim rzęsy efekt był fajny rzęsy wyglądały naturalnie były pogrubione lekko wydłużone takie jakie zazwyczaj mam po tych wszystkich tuszach które kupuje także Ja polecam nie mam się czego przyczepić wytrwał na moich rzęsach 8 godzin w pracy nie sypał się na policzkach efekt okej.
    C_in_i
    4 marca 2023 o 20:58
    Jest ok
    Ten tusz jest dla mnie klasykiem, do którego wracam na przemian z extra super lash. Jego silikonowa szczoteczka pozwala na wykonanie precyzyjnego wykończenia. Nadaje się zarówno dla osób, które mają rzęsy króciutkie, jak i dla tych co potrafią nimi zamiatać :P Tusz doskonale podkreśla rzęsy równocześnie rozdzielając je. Nie kruszy się po kilku godzinach od aplikacji. Producent trochę odpłynął z obietnicą, że przedłuża rzęsy nawet o 50%, ale fakt, można osiągnąć całkiem niezły efekt. No i cena- jest naprawdę przyzwoita za tak dobry produkt.