Tusze do rzęs

L'Oreal Paris False Lash Wings, Midnight Black Mascara Ultra czarny tusz do rzęs

L'Oreal False Lash Wings Midnight Tusz Do Rzęs 7 ml Extra Black

Nasi użytkownicy zostawili 42 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kaisja
    24 marca 2021 o 20:54
    Równie doskonały, jak klasyk ale w czarniejszym odcieniu czerni
    Już na Portalu Wizaż szczerze pochwaliłam klasyczną wersję tuszu Lash Wings, jako po prostu bardzo dobrą, i w zasadzie w niczym – oprócz trzykrotnie niższej ceny – nie ustępującą tuszom ekskluzywnym. A jednak udało się udoskonalić doskonałość, nasycając jeszcze dodatkowo kosmetyk czarnymi pigmentami, co czyni kosmetyk intensywniejszym, a pociągnięte nim rzęsy niemal smoliście lśnią. Poza tym – równie rewelacyjna aplikacja i efekt. Tożsama asymetryczna szczoteczka, która wyraźnie rozdziela rzęsy, chwytając nawet te krótkie w kącikach oka, i pokrywa je równomierną, cienką, wyraźną warstewką – aż po same końce, widocznie je w ten sposób wydłużając i jednocześnie trwale podkręcając. Całe rzęsy zyskują kształt i wygląd misternego wachlarza, "otwierającego" oko, i nadającego mu zmysłowy, uwodzicielski kształt. Jeszcze bardziej uwodzicielski, bo oczy podkreślają rzęsy o intensywniejszym nasyceniu czerni. Bez sklejenia, obciążenia, grudek, osypywania się i odbić na dolnych powiekach. Och! I jeszcze jedna różnica. Klasyczna maskara Lash Wings ma buteleczkę srebrną z czarną grafiką, ta megaczarna – na odwrót – czarną ze srebrnymi elementami. Rzęsy wyglądają pięknie, lekko, naturalnie, ale przykuwają uwagę. Szczerze polecam, bo kosmetyk jest jeszcze lepszy od pierwowzoru, który już w zasadzie i tak w niczym nie ustępował maskarom luksusowym.
    Zalety:
    • efekt – pięknie, wyraźnie choć dość naturalnie, trwale, podkreślone rzęsy,
    • pogrubienie,
    • wydłużenie,
    • podkręcenie,
    • kolor – intensywnie, smoliście, niemal lśniąco nasycona czerń – intensywnie podkreślająca oczy,
    • brak obciążenia, grudek, rozmazywania się, osypywania sie, i odbijania na dolnych powiekach,
    • dokładne pokrycie każdej rzęsy,
    • aplikacja asymetryczną szczoteczką – wymagająca pewnej wprawy, którą nabywa się już po 2-3 użyciach, i wówczas nie sprawia problemu,
    • cena – do przyjęcia (zwłaszcza w trakcie całkiem częstych promocji Marki) biorąc pod uwagę efekt
    Wady:
    • brak wad
    Drogeria Super-Pharm
  • 4 listopada 2019 o 13:29
    Uwielbiam jak ten tusz pięknie wyciąga rzęsy z zewnętrznego kącika i tworzy zmysłowe kocie oko! Rewelacyjny tusz o trwałej formule, rozdziela, pogrubia i wydłuża rzęsy. Mój ulubieniec!
    Zalety:
    • trwałość
    • szczoteczka
  • 28 października 2019 o 22:08
    mój hit
    Testowałam wiele tuszów do rzęs z różnym efektem Jednak kiedy kupiłam ten (w różnych wariantach - najmniej lubię wodoodporny, bo denerwuje mnie, że trudno się zmywa, paradoksalnie) to nie zmieniam go na żaden inny w połączeniu z zalotką idealnie wydłuża i pogrubia rzęsy na e-glamour w fajnej cenie
    Zalety:
    • trwałość
    • pogrubienie rzęs
    Wady:
    • nie ma! Mój idealny tusz :D
  • 10 września 2019 o 10:28
    Hit hitów
    Tusze do rzęs należą do moich must have w kosmetyczce, przerobiłam ich już naprawdę wiele. Ten śmieszny dziwak od L'Oreala jest moim absolutnym ulubieńcem - dosyć szybko łapie "tą odpowiednią" konsystencję (kiedy tusz się odrobinę utlenia i nie jest tak potwornie rzadki jak po otwarciu) ale też długo ją utrzymuje, szczoteczka do mojego oka wyprofilowana idealnie, ładnie dociera do każdej rzęsy, nie osypuje się, nie szczypie w oczy, można uzyskać nim i efekt naturalny i prawie sztucznych rzęs przy odpowiednich manewrach, czerń jest naprawdę głęboka i intensywna. Cena wysoka ale mi osobiście opakowanie wystarcza na 3-4 miesiące, więc zawsze można się załapać na jakąś promocję, można przy tańszych uzyskać podobny efekt ale one dużo szybciej wysychają. Opakowanie śliczne, kiedyś srebrne elementy się przemieszczały ale już to poprawili, więc naprawdę nie ma się do czego przyczepić <3
    Zalety:
    • Wydłuża
    • Dodaje objętości
    • Podkręca
    • Różnorodny
    • Kolor
    • Szczoteczka
    • Konsystencja
    Wady:
    • Absolutny brak
  • 3 września 2019 o 19:49
    Ideał!
    Mój ulubiony tusz do rzęs. Choć trafiłam na niego zupełnie przypadkiem i na dodatek kupiłam go w fioletowym kolorze, to od razu stał się moim ulubieńcem. Niespotykana szczoteczka, która u mnie sprawdza się idealnie. Rozdziela rzęsy oraz pięknie je podkreśla w kącikach.
    Wady:
    • trochę się osypuje