WIZAŻ logo

5 hitów!

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 lipca 2022 o 15:37
    A ja go lubię
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Bardzo go lubię! Posiadam w odcieniu clear już któreś z kolei opakowanie. Utrwala brwi pozostawiając NATURALNY EFEKT, nie cierpię sztucznie wyrysowanych i trzymających się na mur beton w jednej bryle brwi, dzięki niemu są raczej delikatnie utrwalone, a mimo to każdy nie sterczy w swoją stronę... Taki efekt utrzymuje mi się przez cały dzień Opakowanie żelu klasyczne, szczoteczka nie przesadnie długa jak dla mnie w sam raz Jego jedyny minus? Przez bezbarwne opakowanie szybko się brudzi i wygląda nieestetycznie.
    Zalety:
    • Utrwalenie kształtu brwi, poskromienie niesfornych włosków przy NATURALNYM EFEKCIE
    • Bardzo bezpieczna nie za krótka nie za długa szczoteczka
    • Produkt długotrwały - utrzymuje się cały dzień
    • Nie uczula, nie podrażnia
    • Wydajny
    Wady:
    • Przezroczyste opakowanie które uwidacznia brudzący się bezbarwny produkt
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • konto usunięte
    2 lutego 2020 o 14:48
    Przeciętniak za wygórowaną cenę
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Zwykły wosk rozgrzany w palcach, nałożony na brwi i przeczesany szczoteczką robi lepszą robotę. I jest zdecydowanie tańszy. Szczerze - obecnie tak właśnie robię i jestem o wiele bardziej zadowolona z efektu. Miałam wersję clear (przezroczysty). Moje brwi są naturalnie ciemne, odpowiednio gęste i nieproblematyczne. Żel nic specjalnego nie robi. OK, da się nim ułożyć brwi, ale nie jest to super trwałe rozwiązanie. Gdy się nałoży go zbyt dużo, wygląda nieestetycznie. W odpowiedniej ilości wygląda naturalnie. Pachnie lekko chemicznie, ale nie czuć tego zapachu na brwiach. Polecam dla osób, którym brwi nie przysparzają większych problemów, potrzebują je delikatnie podkreślić i po prostu lubią tę firmę. Jeśli szukają czegoś bardziej ekonomicznego - polecam zwykły wosk.
    Zalety:
    • Nie podrażnia, nie osłabia brwi,
    • Transparentne opakowanie - widać poziom zużycia produktu,
    • Poręczna szczoteczka.
    Wady:
    • Cena w stosunku do jakości. Podobne żele można dostać za pół tej ceny. A i tak taki sam efekt można uzyskać zwykłym woskiem.
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 30 września 2019 o 16:43
    Jest ok ale bez rewelacji
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Produkt ładnie podkreśla rzęsy, ale mam wrażenie że po jakimś czasie włoski powracają do pozycji sprzed jego użycia i na brwiach pozostaje jedynie kolor. Moim zdaniem jest wiele innych i tańszych produktów, które dają lepsze efekty i nie za taką cenę. Ogółem średniak.
    Zalety:
    • Nie kruszy się
    • trwałość koloru
    • nie rozmazuje się
    Wady:
    • usztywnia brwi tylko na jakiś czas, później wracają one do poprzedniej pozycji
  • 15 stycznia 2016 o 11:26
    Jak dotąd najlepszy!
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Mam wersję w kolorze Beguile. Jest to dla mnie idealny odcień ( włosy kasztanowe). Podoba mi się przeźroczyste opakowanie, w którym widać ile produktu zostało do końca. Konsystencja żelowa, nie zasycha i nie kruszy się na brwiach. Szczoteczka wygodna, w rozmiarze średnim. Wypełniam brwi kredką, a potem utrwalam tym żelem i wszystko trzyma się pięknie przez cały dzień. Polecam! Używam tego produktu od: listopad 2015 Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 20 września 2015 o 13:20
    słaby
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Beznadziejny żel. Nie różni się niczym od żeli typu Miss Sporty itp. Mam wersję Clear gdyż kolorystyczne wyglądały na mnie sztucznie i niekorzystnie. Clear jest mi potrzebna ale opakowanie jest dla mnie wadą gdyż używając cieni do brwi za chwilę będzie zasyfiony od środka i będzie wyglądało to źle, a uwielbiam porządek na toaletce. Przed nim miałam żel Anastasii który był tak samo beznadziejny ale przynajmniej miał nieprzezroczyste opakowanie. A jeszcze wcześniej miałam żele Miss Sporty i ten kompletnie nie jest lepszy, a cena zobowiązuje chociaż do minimalnej wyższości. Mam gęste brwi i włoski są dosyć długie, mam je wyregulowane w dosyć naturalny sposób i uważam, że wygląda to idealnie. Nie mam ochoty ich podcinać itp więc od żelu w takiej cenie oczekuje pomocy w układaniu. Żel absolutnie nie utrzymuje ułożonych brwi, po godzinie żyją własnym życiem, zwłaszcza na końcach. Można go poprawić i nie "glutuje się" i to w zasadzie jest jedyna pozytywna cecha. Aczkolwiek w ogóle nie spełnia swojej podstawowej funkcji. Zmarnowane kilkadziesiąt PLN. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego

szukaj