Żele do brwi

Bodyland.pl
Maybelline Super Lock Brow Glue Supermocny Żel Do Bwi 8g
Maybelline Super Lock Żel do Stylizacji Brwi Clear
Maybelline New York SuperLock Brow Glue

Nasi użytkownicy zostawili 155 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Wert123
    22 kwietnia 2025 o 9:21
    Glut, który nic nie robi
    Żel jest przezroczysty, szczoteczka ma gęste włosie i nawet fajnie rozczesuje brwi. To jednak za mało, ten żel nie robi nic a już na pewno nie utrwala. Zachowuje się jak glut, który zlepia włoski. Nie polecam.
    Dariax_
    17 lutego 2025 o 20:41
    Najlepszy żel do brwi – utrwalenie na cały dzień bez efektu sztywności
    Zużyłam już kilka opakowań tego żelu i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jest to najlepszy żel do brwi, jaki kiedykolwiek używałam. Mam sztywne, grube brwi, które zazwyczaj trudno ujarzmić i utrzymać w ryzach przez cały dzień, ale ten produkt radzi sobie z nimi naprawdę świetnie. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że brwi są dobrze utrwalone, a jednocześnie wyglądają naturalnie, bez efektu sztywności czy sklejenia. Nie wiem, dlaczego u niektórych osób produkt się nie sprawdza i brwi im nie trzyma, ale u mnie działa bez zarzutu. Stosuję go codziennie i nawet pisząc tę recenzję wieczorem, po całym dniu, gdy dotykam brwi, wciąż są idealnie ułożone, a żel nadal świetnie się trzyma. Nie ma mowy o żadnych białych grudkach czy nieestetycznym nalocie, co niestety zdarzało mi się przy innych produktach tego typu. Dla mnie ten żel to absolutny hit i nie zamierzam szukać zamiennika. Jeśli ktoś ma problem z niesfornymi brwiami i szuka kosmetyku, który utrzyma je w miejscu przez cały dzień, to zdecydowanie warto go wypróbować!
  • 4 listopada 2024 o 14:00
    Żel do brwi
    Kupiłam go zachęcona pozytywnymi opiniami ale niestety moich włosków nie trzyma po niecałej godzinie od nałożenia brwi żyją własnym życiem. Jedyny plus to to że nie zostawia białego osadu ani grudek.
  • 1 lipca 2024 o 17:09
    Żel do stylizacji brwii świetny produkt
    Bardzo polecam idealny do cer tłustych mieszanych czy na lato gdzie twarz się nawet poci. Idealnie skleja rzęsy że nawet kropla potu ich nie rozdzieli. Brwii po nim trzymają się świetnie. Nie zostawia grudek
    Zalety:
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    asia_mm
    24 czerwca 2024 o 12:01
    Świetny
    Ten żel Maybelline super radzi sobie z okiełznaniem niesfornych brwi i nie robi przy tym twardej skorupy. Szczoteczka jest precyzyjna, dokładnie rozczesująca i układająca brwi . Produkt trzyma się cały dzień, a brwi są nie do ruszenia. Nie są też zabielone ani klejące.
    Zalety:
    • utrzymuje się cały dzień
    • nie zabiela