Żele do brwi

Rimmel Wonder'full Brow, 24h Waterproof Brow Mascara Wonder full brow 24h maskara do brwi

E-Glamour.pl
notino.pl
Rimmel Wonder'full Maskara do brwi, 003 Dark Dark 5 ml

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

monnie7
    21 marca 2025 o 14:18
    Precyzyjna. Nadaje piękny kształt i kolor.
    Maskarę do brwi kupiłam w promocji w niskiej cenie. Zwróciła moją uwagę połączeniem koloru w żelu. Wcześniej stosowałam bezbarwne żele. Ta ma dość wyrazisty brązowy odcień. Jeśli chodzi o szczoteczkę jest dobrze wyprofilowana. Ma niewielką wielkość. Dobrze rozprowadza produkt na brwiach. Jest precyzyjna. Nie skleja rzęs. Nie wymagają wyczesania inną szczoteczką. Podkreśla brwi, nadaje im kształt i dodaje wyrazistości.
    Zettka
    20 marca 2025 o 23:30
    Najlepszy
    Testowałam wiele innym maskar do brwi ale to jest niezastąpiona. Używam jej nieustannie od kilku lat, przy moich jasnych, prawie nie widocznych brwiach, ta maskara jest koniecznością. Łatwo się aplikuje i utrzymuje się cały dzień. Po całym dniu i jeszcze wieczornym basenie dalej się trzyma ????
    Zalety:
    • Pięknie nadaje kształt brwi
    • Utrzymuje się calutki dzień
    • Łatwo się aplikuje
    • Starcza na 3 miesiące, używając codziennie
    NataK93
    25 maja 2024 o 17:48
    Polecam
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Mój ulubiony produkt do stylizacji brwi ❤️ szczoteczka jest bardzo poręczna i precyzyjna, kosmetyk świetnie utrzymuje się cały dzień, polecam z całego serca ????
  • 24 stycznia 2024 o 15:42
    Wolę jednak bezbarwne żele do stylizacji, ten jest rochę zbyt ciemny i nie pasuje do mojej karnacji (włosy blond, jasne brwi)
    Ostatnio trochę bardziej testuję z produktami do brwi, które w wersji naturalnej są nieokiełzane i dosyć jasne. Mam gęste brwi ale właśnie ten jasny odcień włosków powoduje, że bez makijażu wygląda tak, jakby tych brwi w ogóle nie było. Zazwyczaj używam bezbarwnych żeli do stylizacji i potem jakieś kredki albo cienie do brwi. Od jakiegoś czasu myślałam właśnie o maskarze do brwi, bo wydawało mi się, że to będzie bardzo ekonomiczne i praktyczne rozwiązanie. Jestem zdecydowanie fanką dosyć naturalnego i świeżego makijażu. Jeśli chodzi o brwi, to naturalność ma dla mnie jak największe znaczenie. Niestety przy maskarze do brwi Rimmel tego efektu naturalnych brwi nie uzyskałam. Odcień był zdecydowanie zbyt ciemny, wszystkie włoski w każdym miejscu miały taki sam kolor. Chyba wolę jednak kilka produktów, które właśnie taki bardziej natualny efekt pozwalają mi uzyskać. Jeśli chodzi o samo ułożenie brwi, to zauważyłam, że przy tej maskarze po ok. 3 godzinach włoski były znowu nieokiełzane. Przy żelu jednak trzymają się w tym samym miejscu przez cały dzień. Raczej już nie kupię ponownie ale cieszę się, że przetestowałam ten produkt. Na pewno znajdą się fanki tego produktu, po prostu u mnie kiepsko się sprawdził.
    Zalety:
    • praktyczne i ekonomiczne rozwiązanie - może zastąpić wiele produktów do stylizacji brwi
    Wady:
    • kiepsko trzyma włoski
    • bardzo ciemny odcień, który nie pasuje do jasnych karnacji
    • mało "naturalny" efekt - w moim przypadku brwi wyglądały na mega przerysowane
  • 27 czerwca 2023 o 14:58
    Precyzyjna szczoteczka. Super utrwala,dyscyplinuje, podkreśla i nadaje pożądany kształt. Zawiera 4 odżywcze olejki.
    Kupiłam Rimmel Wonder Full brown z kolorem , ponieważ szukałam czegoś więc, niż tylko bezbarwnej Pomady. Maskara Rimmel do brwi jest wodoodporna . Dobrze wyprofilowana szczoteczka dociera nawet do najkrótszych włosków. Nadaje piękny kształt i świetnie utrzymuje i dyscyplinuje brwi. Jest to mój pierwszy kosmetyk od marki Rimmel do brwi i okazał się trafionym produktem.Z łatwością się rozprowadza, a tusz jest wydajny. Brwi w efekcie końcowym wyglądają naturalnie. Ta maskara zwiększa objętość brwi intensywnie zagęszcza włoski, ale w całkowicie naturalny, ładny sposób. Na początku linii mam braki, ale ten żel wypełnia luki, przyciemnia w taki sposób że brwi są gęstsze i bardziej pełniejsze. Ostatnio o godzinie 16.00 robiłam makijaż na ślub koleżanki i brwi utrzymały się w najlepszym porządku do godziny 3.00 nad ranem. Zapewne trwała by dłużej, ale ja po prostu wróciłam i robiłam demakijaż. Serdecznie polecam. Kupiłam kolejne opakowania, bo u mnie się sprawdza.
    Zalety:
    • Precyzyjna
    • Odpowiednia wielkość
    • Zawiera 4 olejki
    • Poprawia wygląd
    • Nadaje piękny kształt
    • Wydajna
    • Piękny kolor dark Brow
    • Trwała
    • Wodoodporny tusz do brwi
    • Dostępność w Drogerii
    • Super opakowanie
    • Dyscyplinuje brwi
    • Odżywia
    • Pojemność

Zobacz także inne Żele do brwi