WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Żele do brwi

Eveline Cosmetics Brow & Go !, Mocny żel utrwalający i pielęgnujący brwi transparentny

Eveline Brow & Go Transparentny żel do brwi 6 ml
Eveline
Mocny żel do stylizacji i pielęgnacji brwi
Eveline Żel do Brwi Brow & Go Transparentny
Eveline Cosmetics Brow&Go

Nasi użytkownicy zostawili 189 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 czerwca 2025 o 18:39
    Delikatny – aż za bardzo
    Kupiłam ten żel z polecenia Władka z YouTube i na początku byłam zadowolona – wydawał się lekki, ładnie rozczesywał brwi, nie kruszył się, no i do tego miał w składzie panthenol i kwas hialuronowy, więc liczyłam też na trochę pielęgnacji. Ale potem spróbowałam mocniejszych żeli (np. Got2b albo Claresa) i niestety – Brow & Go! wypada przy nich blado. Trzyma brwi może przez 3–4 godziny, a potem efekt się wytraca. Dla kogoś, kto szuka tylko lekkiego ułożenia i naturalnego wyglądu – może być okej. Ja jednak oczekuję większej trwałości i definicji, więc raczej do niego nie wrócę. Plusy: + przezroczysta formuła – nie bieli + nie kruszy się + wygodna szczoteczka + zawiera panthenol i kwas hialuronowy Minusy: – zbyt słabe utrwalenie – efekt utrzymuje się krótko (ok. 3–4 godziny) – nie dla osób, które lubią „laminated brows” albo mocniejsze ułożenie
  • 2 czerwca 2025 o 16:21
    Nastawiłam się na coś lepszego
    W codziennym makijażu brwi najczęściej jako element wykańczający stosuje kleje, ale raz na czas zdarzy mi się sięgnąć po żel. Ten przywędrował do mnie jako prezent i w sumie się ucieszyłam. Ma dość dobre opinie także spodziewałam się po nim naprawdę wiele no ale niestety u mnie się nie sprawdził i nie mogę dołączyć do grona zadowolonych z niego użytkowniczek. Jeśli chodzi o opakowanie to pod tym względem nie mam się do czego przyczepić. Jest to opakowanie zarówno praktyczne, jak i dobrze wykonane. Plastik nie pęka a estetyczne złote napisy póki co mi się z niego nie ścierają. Szczoteczka dość wygodna ale lekko twardawa i może szarpnąć- jakby była odrobinkę miększa to byłaby idealna. Jest to produkt transparentny o konsystencji dość lepkiego żelu a jeśli chodzi o zapach to ja tutaj niestety wyczuwam alkohol na szczęście bardzo szybko wietrzeje- to tyle jeśli chodzi o informację techniczne. Jeśli chodzi o stosowanie, to tak jak napisałam na samym początku u mnie taki żel ląduje na sam koniec- aktualnie na pomadę. Trzeba oczywiście uważać z ilością co by sobie brwi nie posklejać i aby nie został na nich biały nalot. Jestem do tego przyzwyczajona- nie jest to pierwszy produkt do brwi z którym musze tak uważać i skłaniam się ku myśli, że po prostu taka ich uroda. Chwilę od nałożenia ten produkt ma taki vibe kleju do rzęs- czuć taką lekką skorupkę na szczęście wysycha ona dość szybko. Najważniejsze w takim produkcie jest oczywiście działanie utrwalające no i tutaj średnio z tym. Ja mam dość gęste brwi i od produktu tego typu wymagam utrwalenia od momentu nałożenia aż do zmycia a tutaj no..Max 3 godziny i już ten łuk brwiowy nie wygląda tak jak ja go ułożyłam- a po to mi żel żeby utrwalił włoski w ten sposób w jaki mi się marzy i na tyle czasu, by nie w głowie mi były poprawki. Tutaj tego nie dostałam- nie jestem więc z produktu zadowolona. Na szczęście bardzo łatwo go zmyć olejkiem. Zużyję swój egzemplarz ale nie polecam produktu i już do niego nie wrócę.
    Zalety:
    • rozsądna cena
    • ładne opakowanie
    • łatwy do zmycia
    Wady:
    • troszkę za twarda szczoteczka
    • trzeba uważać z ilością by nie skleić brwi
    • utrwalenie trwa max 3 h w moim przypadku
  • 28 kwietnia 2025 o 15:01
    Niewypał...
    Żel miał stylizować brwi, ale u mnie kompletnie się nie sprawdził. Trzeba odczekać dłuższą chwilę aż produkt zaschnie a jak już zaschnie to pozostawia na włoskich ślad tak jakby klej... jak dla mnie totalny niewypał. Niestety nie widzę za bardzo pozytywnych stron produktu.
  • 27 kwietnia 2025 o 9:02
    mi się nie sprawdził
    Dla mnie żel nic nie robi niestety. Nie mam grubych włosków u brwi i raczej są podatne na produkty ale ten żel sobie z nimi nie poradził. Będzie fajny dla osób które chcą tylko użyć żelu w celu uczesania brwi ale nie liczyłabym na mocny efekt utrwalenia.
  • 25 kwietnia 2025 o 13:06
    Fajny na codzień
    Fajny żel do brwi. Na niewiadomo jaki mocny efekt utrwalenia bym się nie nastawiała, ale napewno daje sobie dobrze radę. I nie zostawia białego osadu przy brwiach co jest dla mnie na duży plus :))
    Zalety:
    • Fajne opakowanie
    • Dobry do codzinnego użytku
    • Nie zostawia białego osadu
    Wady:
    • Wydajność mogła być lepsza
    • Utrwalenie zostawia troszkę do życzenia