Rozświetlacze

Technic High Lights Rozświetlacz do twarzy

Technic Highlights kremowy rozświetlacz do twarzy 12ml

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 czerwca 2019 o 16:58
    Okropny pędzelek :(
    Rozświetlacz kupiłam kilka lat temu w jednej z drogerii internetowych. Kosztował niedużo, więc stwierdziłam , że trzeba wypróbować, bo używałam tylko rozświetlaczy prasowanych. Spodobało mi się opakowanie, chociaż później połapałam się, że jest mocno inspirowane rozświetlaczem Benefit (oj nieładnie, nieładnie!). Buteleczka łatwo się odkręca, ale nie ma obawy, że się sama otworzy. Pędzelek? A no właśnie tutaj pojawia się problem, bo był jakiś krzywy, włoski były dość ostre. Efekty? Produkt ładnie rozświetlał twarz, nie ,,zmywał" podkładu". Utrzymywał się nawet kilkanaście godzin. Niestety ze względu na kiepski pędzelek, po jakimś czasie używałam go tylko na dekolt.
    Zalety:
    • rozświetlenie
    • opakowanie - poręczne
    Wady:
    • opakowanie - inspirowane Benefitem
    • pędzelek - był strasznie ostry
    kuki9
    13 stycznia 2019 o 11:37
    Szkoda kasy
    Szkoda na niego tych 10 czy 15zł. Za taką cenę lepiej kupić jakiś prasowany rozświetlacz Wibo czy Lovely. Opakowanie jest ok. Koszmarny jest za to aplikator - potargany pędzelek, potargany już od pierwszego otwarcia dodam. Produkt ma delikatnie kremową konsystencję. Niestety w kilka tygodni po otwarciu porobiły mi się w nim jakieś gluty, grudki co utrudniało aplikację. Nakładany na podkład robi plamy, ściera podkład. Z kolei nakładanie go pod podkład trochę moja się z celem. Można mieszać z podkładem, to chyba najlepsze wyjście. Daje metaliczne, nieco brokatowe rozświetlenie. Naprawdę nic specjalnego. Dla takiego efektu nie warto się aż tak męczyć. Utrzymuje się całkiem nieźle ale ja nie mam problemu z trwałością makijażu więc nie jest to moim zdaniem jakiś niewiarygodny plus. Nie przypadł mi do gustu zupełnie, jest sporo lepszych produktów.
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Aplikator, działanie, konsystencja
  • 21 listopada 2018 o 22:54
    Kocham
    Widziałam wiele płynnych rozswietlaczy i jestem pewna, że ten pomimo swojej niskiej ceny dorównuje wielu rozswietlaczom z wyższej półki! :) Kosztuje niewiele, w drogeriach internetowych można znaleźć go za około 10 zł. Opakowanie jest proste, szklane i estetyczne. Posiada aplikator w formie pędzelka, który sprawdza się średnio, jednak przecież nie to jest najważniejsze. Ja osobiście nakładam kropelkę na dłoń a dopiero potem palcem delikatnie go wklepuje na twarz. Daje piękny i naturalny efekt (bez brokatu), który można stopniować aż do naprawdę mocnego błysku. Idealnie sprawdzi się też zmieszany z podkładem, dając efekt promiennej i roswietlonej cery. Fajnie można go użyć także na ciało, np na obojczyki czy ramiona. Nie uczula, nie zapycha, dość trwały. Uważam, że naprawdę warto go kupić ;)
    Zalety:
    • Odcień
    • Bez brokatu
    • Możliwość stopniowania blasku
    • Nie waży się
    Wady:
    • Dostępność
  • 13 kwietnia 2018 o 17:33
    Fajny rozświetlacz wydajny i w dobrej cenie
    Rozświetlacz kupiłam po przeczytaniu pozytywnych opinii i jestem dosyć zadowolona. Jest wygodny w aplikacji, po nałożeniu pędzelkiem delikatnie blenduję go gąbeczką lub pędzelkiem. Tworzy całkiem ładny efekt szczególnie w kącikach oczu, nad i pod zewnętrznymi częściami brwi. Na policzkach też nieźle się spisuje oczywiście wszystko zależy od tego jak go wypracujemy. Daje ładny perłowy efekt. Idealny dla jasnej cery do opalonej może być zbyt jaskrawy i miniemy się z celem szczególnie na policzkach. Dobry za niską cenę
    • perłowe wykończenie
    Wady:
    • efekt trzeba dobrze wypracować
    • jasne odcienie
  • 6 marca 2018 o 4:22
    ok
    Bardzo lubię podkreślać nim wewnętrzne kąciki oczu. Produkt jest dość trwały, wytrzymuje niemal do wieczora. Kiedyś malowałam nim również kości policzkowe i skroń, lecz czasem robił on w tym miejscu ciastko po aplikacji na podkład, więc zrezygnowałam. Bardzo praktyczna buteleczka, polubiłam tę formę aplikacji. Szkoda, że nie widziałam nigdzie tej marki stacjonarnie.