Rozświetlacze

Lovely Glow Better Highlighter Szampański rozświetlacz do twarzy

Rozświetlacz do Twarzy Glow Better LOV-9770
Lovely Rozświetlacz do Twarzy Glow Better

Nasi użytkownicy zostawili 72 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 lutego 2025 o 12:20
    Fajny
    Rozświetlacz ma ładny odcień, jego drobiny nie są zbyt duże, daja efekt takiego mokrego policzka. NIe do końca podoba mi się formuła, wydaje się za bardzo "zlepiona" Jednak jest to bardzo bezpieczny produkt, nie jest zbyt "inwazyjny" i ciężko z nim przesadzić. Łatwo się rozprowadza. Blask nie jest mocny raczej stonowany.
    • odcień
    Wady:
    • mało blasku
  • 7 listopada 2024 o 23:36
    Daje radę
    Od razu zaznaczę, że nie robię makijażu zbyt często :) Ale czasem lubię coś tam wykombinować na twarzy. No i ten maleńki rozświetlacz sprawdza się u mnie zarówno na co dzień jak i na imprezę :) jak chcę delikatnego błysku, to leciutko nabieram go pędzlem, jak czegoś mocniejszego - używam palca. Nie byłam do końca przekonana do niego na początku, bo ma sporo drobinek brokatu, ale przyzwyczaiłam się. Dla mało wymagających osób na pewno się sprawdzi! Dla tych, którzy lubią szampański kolor też.
    Zalety:
    • wydajny - tak naprawdę nie pamiętam, kiedy go kupiłam
    • tani
    • ma przyjemny odcień
    • można stopniować jego intensywność
    Wady:
    • jeśli ktoś oczekuje efektu tafli, to może być ciężko, bo ma duże drobinki brokatu
    • jak się opieram ręką o policzek, to zdarza się, że i twarz i ręka są brokatowe ;)
    Mvjaaaa
    23 czerwca 2024 o 14:08
    Średni produkt
    Rozświetlacz jest bardzo tani, opakowanie to niestety tani plastik przez co przy upadku rozświetlacz nie nadaje się już do niczego. Sam w sobie ma bardzo fajne drobinki, które połyskują w słońcu. Nie zrobi on efektu tafli ale dla mało wymagających będzie dobry. Kolor ten niestety nie nadaje się do jasnych karnacji, przyciemnia.
    • Błysk
    Wady:
    • Kolor
  • 31 marca 2024 o 18:01
    Kocham!
    Kocham ten rozświetlacz, jest on moim ulubionym. Wygląda pięknie, jest trwały, pięknie się świeci. No nie wiem co więcej powiedzieć, jest poprostu idealny!
    Zalety:
    • pięknie wygląda
    • jest trwały
    • no jak dla mnie jest poprostu świetny
    Wady:
    • on nie posiada wad
  • 17 marca 2024 o 15:20
    Jest w porzadku
    Rozświetlacz od lovely zakupiłam już kilka miesięcy temu i jest bardzo w porządku. Opakowanie - nie zachwyca, średnia jakość wykonania. Napisy na opakowaniu szybko się ścierają. Rozświetlacz - ma lady odcien, nie jest ani za ciepły, Ani za zimny. Dopasowuje się do koloru skóry. Kosmetyk ładnie współgra z podkładem, pudrem, różem. Produkt dobrze się rozprowadza, nie jest zbyt suchy. Rozświetlacz ma ładną drobinę i scala makijaż. Za tą cenę to bardzo fajny kosmetyk.