Rozświetlacze

Paese Wonder Glow Highlighter Prasowany rozświetlacz

PAESE Rozświetlacz do Twarzy Wonder Glow Highlighter
Paese Wonder Highlighter Rozświetlacz 7, 7.5 g
Paese Wonder Highlighter

Nasi użytkownicy zostawili 61 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 stycznia 2025 o 15:37
    Super
    Błysk na policzku jest obłędny. Możemy stopniować jego efekt od subtelnego po totalną taflę. Ma złotą bazę kolorystyczną, która u jaśniejszych karnacji może się odznaczać wiec należy mieć to na uwadze. Produkt nakładam pędzelkiem ale testowałam też i palcem czy wklepać w mokry podkład gąbeczką. Rozswietlacz jest trwały. Przez solidne opakowanie nawet jak spadnie to jest chroniony. Bardzo wydajny. Śmiało efektem jak i jakością może dorównywać tym wysokopółkowym.
    Zalety:
    • Kolor
    • Efekt
    • Dostępność
    Wady:
  • 20 sierpnia 2024 o 21:30
    Piękny błysk
    Rozświetlacz to mój ulubiony etap w makijażu u uważam, że robi największe wrażenie więc zawsze stawiam na perełki w tym kroku. Myślę, że jest to naprawdę dobry wybór w tej półce cenowej. Opakowanie wydaje się całkiem solidne i dobrze wykonane. Rozświetlacz jest dobrze sprasowany. Błysk na policzku jest przepiękny, efekt jaki możemy uzyskać tym produktem to efekt tafli. Produkt zawiera bazę kolorystyczną która jest złota co mi bardzo odpowiada. Produkt nakładam pędzelkiem lub gdy chce mocniejszego efektu na policzkach aplikuje rozświetlacz palcem. Lubie też nakładać na powiekę ten produkt i również super się sprawdza. Produkt jest trwały, nie ściera mi się w ciągu dnia, błysk jest widoczny nawet po całym dniu. Jest to świetny produkt warty swojej ceny. Polecam jeśli lubicie złote rozswietlacze.
  • 5 lipca 2024 o 15:39
    piekna tafla
    Raczej sięgam po rozświetlacze wysokopółkowe od dłuższego czasu, ale po przeczytaniu masy pozytywnych opinii na temat rozświetlacza z Paese skusiłam się na jego zakup przy okazji dużej promocji w drogerii. Opakowanie wygląda elegancko, a zarazem prosto i klasycznie. Wydaje się całkiem solidne, co jest miłym zaskoczeniem jak za tę cenę. Produkt jest dobrze sprasowany, zdarzało mi się wcześniej z innymi produktami tego typu, że były dużo delikatniej sprasowane, przez co się osypywały - tu nie ma tego problemu. Sam produkt okazał się boski! To, jaka przepiękna tafla się tworzy, jest niesamowite, zdecydowanie robi wrażenie i ten rozświetlacz może konkurować z niejednym wysokopółkowym produktem. Produkt nakładam puchatym pędzelkiem, ale jeśli chcecie podbić jeszcze bardziej efekt, można nałożyć bezpośrednio palcem na twarz. Tak ładnie się błyszczy, że czasami daję go na powieki zamiast cienia lub w kąciki oczu. Ten rozświetlacz wpada w złote (żółte) tony. Wydaje się całkiem wydajny, używałam go regularnie przez miesiąc i nie zauważyłam zbytniego ubytku w opakowaniu. Myślę, że za tę cenę ciężko o lepszy rozświetlacz, na pewno jest to produkt warty przetestowania.
    Zalety:
    • niska cena jak za rozswietlacz
    • piekny blysk
    • tworzy sie na policzku tafla
    Kulczii
    1 marca 2024 o 22:36
    Idealny kolor
    Jesli trafie na rozświetlacz, który ma bezowy odcień a nie chłodny różowy albo złoty żółty to już jestem w niebie. Tak jest w tym przypadku. Mam go w jasnym opakowaniu, nie czarnym jak na zdjęciach. Jest to prasowany produkt wiec wystarczy na wieki, ja swój mam już ok 2/3 lata. Świetne opakowanie z lusterkiem ale zajmuje sporo miejsca w kosmetyczce
    Zalety:
    • Kolor
    d_t_b
    24 lutego 2024 o 18:41
    Bardzo dobry rozświetlacz.
    Sprawdza się doskonale w makijażu codziennym i wieczorowym również. Moja wersja opakowania jest w beżowym kolorze. Kupiłam ją kiedyś w jakiejś świątecznej edycji. Puderniczka w kształcie kwadratu wygląda bardzo efektownie. W środku znajduje się lusterko. Sam rozświetlacz jest okrągły. Jest też puszek , który zabezpiecza lusterko przed nadmiernym pyłem. Rozświetlacz pięknie wygląda na skórze. Ładnie stapia się z cerą i ogólnie dobrze się blenduje. Jest trwały.