Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-27, 09:42   #4081
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
widzisz mój TZ też tak robił, że rzucał chociaż to za dużo powiedziane... raczej ograniczał się trochę, ale teraz tak sam z siebie powiedział, że od 1 marca nie pali no i nie pali jak narazie.. ale wiem, że ogólnie to mu ciężko i ma czasami naprawdę przez to kryzysy ... wcina słodycze tylko... no zobaczymy jak to będzie dalej... oby mu się udało
Moi rodzice rzucili z dnia na dzień, oboje, razem, pod koniec listopada. Ojciec popalał "po kątach", jak nastolatek się przed nami chował. Mama nie zapalila do tego czasu, jestem z niej naprawdę dumna, bo przecież palili pokad 30 lat!
Czasem bywało ciężko, bo byli nerwowi straszliwie i drażliwi i raczej już zawsze będzie ich ciągnąć, ale cieszę się, ze podjeli w końcu wyzwanie
Stary 2009-03-27, 09:49   #4082
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
to jest straszne, a najgorsze że takich przypadków jest mnóśtwo... jaką człowiek mus mieć psychikę żeby robić takie rzeczy przerażające

a w ogóle to dzień dobry... jadę jutro na zakupy takie większe, muszę się zrelaksować po całym ciezkim tygodniu pracy, ale się cieszę
Dokładnie jest to przerażające. Niesety coraz częściej się szłyszy o takich zwyrodnialcach. A najgorsze jest to, że nikt tego nie zauważa, nie reaguje. Nie wiem czy ludzie się boja czy co. Ale chyba tak.
A zakupów zazdroszczę Też miałam jutro jechać, ale nie da radyA w przyszłym tygodniu do szkoły a później już święta ehhh.
A tak ogólnie planuję sobie kupić płaszczyk na wiosnę, bo nie mam, ale nic ciekawego nie widziałam. Miałam jeden upatrzony, ale jak go zobaczyłam na zywo to stwierdziłam, że w takiej szmatce wstyd chodzić i szkoda kasy na taki szajs.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 09:53   #4083
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

Lain a na allegro sprawdzałaś? tam kiedyś było pełno takich ogłoszeń typu "oddam w dobre ręce..."
oj juz wszedzie sprawdzialam. allegro, miau.pl, strony adopcyjny, gratka, gumtree, gazety... no wszedzie. czekamy... na pewno jakis maly delikwent wczesniej czy pozniej pojawi sie na horyzoncie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 10:01   #4084
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
oj juz wszedzie sprawdzialam. allegro, miau.pl, strony adopcyjny, gratka, gumtree, gazety... no wszedzie. czekamy... na pewno jakis maly delikwent wczesniej czy pozniej pojawi sie na horyzoncie
aha,no to zostało czekać pewnie coś się niedługo pojawi bo wiosna to potem dużo kotków małych biega napisz jak przygarniesz małego cwaniaczka
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 10:13   #4085
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczyny kurczę u mnie już prawie weekend ale jakoś nie chce mi sie go za bardzo bo strasznie pracowity będzie... jutro i niedziela mam kurs całe dnie.. w dodatku jutro mam test a nie za bardzo wszystko umiem no a w poniedzialek kolokwium.. nie wiem jak ja przy tżcie się do niego nauczę trudno najwyżej będzie poprawa i tyle dobrze że to nie sesja chociaż już za 2 miesiąco kolejna buuuuu
dlatego w weekend mogę nie mieć czasu tu w ogóle zajrzeć niestety

Lain ale fajnie będziesz miała małą kuleczkę do pieszczochania
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 10:17   #4086
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
a masz już jakieś plany co kupić?
ha planów to ja mam mnóstwo, tylko nie sądze żeby mi starczyło funduszy na pewno torebka...bo bez tego to żadne zakupy nie udane... mam bzika na punkcie torebek , buty i może spodnie no i moze jeszcze coś, moze jakąs kurteczke... ale ja się nie mogę nastawiać bardzo, że to kupię, bo zawsze jak chce coś kupić to nigdy tego nie ma albo nic mi się nie podoba, a jak pójdę spontanicznie tak pooglądać, to zawsze znajdę coś ciekawego co muszę miec

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Moi rodzice rzucili z dnia na dzień, oboje, razem, pod koniec listopada. Ojciec popalał "po kątach", jak nastolatek się przed nami chował. Mama nie zapalila do tego czasu, jestem z niej naprawdę dumna, bo przecież palili pokad 30 lat!
Czasem bywało ciężko, bo byli nerwowi straszliwie i drażliwi i raczej już zawsze będzie ich ciągnąć, ale cieszę się, ze podjeli w końcu wyzwanie
mój TZ też nerwowy strasznie się zrobił, sam nawet ostatnio tak stwierdził ale trzymam mocno kciuki za niego... i musze robic wszystko, żeby o tych fajkach jak najmniej myslał...

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A zakupów zazdroszczę Też miałam jutro jechać, ale nie da radyA w przyszłym tygodniu do szkoły a później już święta ehhh.
ja jak jutro nie pojade, to juz przed świetami nie uda mi sie nigdzie wyskoczyć, bo w tygodniu praca a za tydzień w weekend też mam szkołe niestety

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 10:21   #4087
tancerka212
Zakorzenienie

ehh dziewczyny nic mi nie mówcie z tymi świętami.. nawet ich z rodziną nie będę miała jak spędzic Wielka Niedziela i lany poniedziałek będę na tym "wypasionym" weselu zamiast siedzieć z rodzinką i wcinać smakołyki:coo l: a potem to chyba do samego czerwca weekend w weekend będę miała kurs.... no ale jak się chciało yć księgową to teraz trzeba się poświęcić szkoda mi mojej rodzinki bo mamusia tak za mną tęskni a mnie w domu przez 2 miesiące nie będzie- tzn zajadę w miare możliwości ale na 3 godziny i z powrotem do lublina jakoś nie mam dziś nastroju dobrze że tż wieczorem przyjeżdża to przy nim wszystko jakieś takie prostsze się wydaje
Stary 2009-03-27, 10:27   #4088
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Lain ale fajnie będziesz miała małą kuleczkę do pieszczochania
najlepsze jest to, ze takie male kulki zazwyczaj nie lubia jak sie je nosi na rekach, trzyma na kolanach i glaszcze tylko by sie bawily, biegaly za papierkami albo za swoim ogonem
ale to swietnie, bo moj Beniu lubi byc jedynym noszonym i pieszczonym kotem w okolicy (straszny zazdrosnik), wiec nie bedzie mal konkurenta, a do tego taki maly kiciu wniesie jakas energie i mlodosc do domu, wiec moze Benik troche odmlodnieje jak mu taki maly dziabag bedzie gonil za ogonem

Cytat:
ale ja się nie mogę nastawiać bardzo, że to kupię, bo zawsze jak chce coś kupić to nigdy tego nie ma albo nic mi się nie podoba, a jak pójdę spontanicznie tak pooglądać, to zawsze znajdę coś ciekawego co muszę miec
oj tez tek mam
Stary 2009-03-27, 11:05   #4089
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
no właśnie sto lat
:boun ce:
Cytat:
Elitkoooooo wszystkiego naj naj naj, spełnienia najskrytszych marzeń
Cytat:
Elitka mu urodziny?
Elitko stol lat i wszystkiego naj
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Widzę że ktoś ma urodzinki Elitka Sto Lat, sto lat..
Cytat:
ok zjadłam jedno ciasteczko i zaczynam ćwiczyć Ty jesteś moja guru ćwiczeniowa

Elitko Sto Lat!!! Wszystkiego naj naj naj!!! spełnienia marzeń!!!
Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Elitko, zdrówka, szczęścia, pomyślności, morza miłości oraz wszystkiego naj naj naj
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Elitko wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
elitko tez sie dołaczam do zyczen
Cytat:
Elitka wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
ELITKO dużo, dużo zdrówka, spełnienia Twoich marzeń, uśmiechu na codzień, mnóstwo miłości, samych pogodnych dni a wokoło samych życzliwych ludzi, buziaczki
Kochane moje, baaardzo Wam dziękuję za życzenia z okazji mojej rocznicy osiemnastki za te tutaj i te na n-k. A jak już pisałam na n-k to nic mnie nie boli, osteoporoza nie doskwiera, zęby jeszcze swoje mam, więc chyba jeszcze trochę pożyję, chociaż jeszcze 10 lat temu myślałam, że 25 lat to już człowiek taki stary i dorosły

Trochę spóźniona imprezka, ale uwaga stawiam torta nugatowego i polewam Jutro sobota, więc pijemy!!!

I czuję się w obowiązku wytłumaczyć swoją nieobecność tutaj w środę. Otóż pamiętacie jak się chwaliłam, że dostałam firmę na pełnych księgach? No to teraz bardzo tego żałuję. Miałam do zaksięgowania dokumenty za dwa miesiące i czasu na to 3 dni, więc się nie wyrobiłam. We wtorek przyjechał na spotkanie właściciel tej firmy i Ja jak dureń siedziałam z nimi przez 3 godziny. Jak dureń, bo właściciel jest Niemcem, a Ja po niemiecku ani be ani me i tylko siedziałam i marnowałam tam czas jak szef z nimi szprechał (mój szef woli mówić po niemiecku niż angielsku, więc się tam prawie w ogóle nie odzywałam). Po tym spotkaniu trzeba było nadrobić zmarnowany czas i siedziałam w pracy do 20:30 (dodam, że od 8:30). W środę koleżanka pomagała mi na łeb na szyję uzgodnić VAT. W domu już goście czekali z tortem, a Ja jeszcze w pracy

No i takie urwanie głowy miałam cały tydzień i nic nie napisałam do pracy mgr, bo wieczorami to już tylko marzyłam o kąpieli i ciepłym łóżeczku. Dzisiaj jadę do biblioteki po jakieś nowe materiały, to może coś w końcu napiszę.

Acha i jeszcze dzisiaj jadę po nowe okulary. Chciałam brązowe, ale trafiłam na takie fajne fioletowe i wydaje mi się, że mi bardziej pasują. Idę dzisiaj z TŻ, żeby ocenił.

Do usłyszenia wieczorem

Edit: ale kaszana. Wizaż nie chciał mi wysłać posta, bo niby, że za dużo emotikonek! Na psy ten portal schodzić zaczyna. I jeszcze te podkreślone reklamy w postach brrr

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-03-27 o 11:13
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 11:21   #4090
lusmarija
Wtajemniczenie

Elitko .... chociaż przez post miałam nie jesć słodyczy, ale nie powstrzymam się i na tego Twojego torta się skuszę
oj współczuję i podziwiam bo to jest niezły stres jak cos powinno być zrobione na to przysłowiowe "wczoraj" a tymbardziej, ze to jakby nie patrzeć troszkę nowe rzeczy ..
jak by mi przyszło plan kont wprowadzać w firmie w której obecnie pracuje a dodam że mam tak rozbudowany, że takiego to ja dawno nie widziałam to bym się w życiu nie wyrobiła nie mówiąc juz o dekretowaniu dokumentów czy uzgadnianiu VATu a znając życie to na pewno jeszcze by mi sie coś nie zgadzało i bym musiała dochodzić co gdzie jak i dlaczego a na dodatek jeszcze myśl, że moi goscie w domu czekają na mnie... oj zakręcony dzień musiałaś faktycznie mieć

Stary 2009-03-27, 12:14   #4091
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry
ja mam dzis w sumie jeden wyklad o 16, ale powaznie zastanawiam sie nad sensem pojscia na niego na razie od rana biegam po domu z kotem, bo sie strasznie nudzi sam szukam po necie ogloszen, bo chcielibysmy przygarnac jakiegos maluszka, a tu nic... w sumie to teraz koty sie rozmnazaja najintensywniej, wiec moze niedlugo pojawi sie jakis kociaczek szukajacy cieplego kata. bo taka pustka nam sie zrobila w domu

fajnie, że chcecie przygarnąć kotka

Cytat:
Dokładnie jest to przerażające. Niesety coraz częściej się szłyszy o takich zwyrodnialcach. A najgorsze jest to, że nikt tego nie zauważa, nie reaguje. Nie wiem czy ludzie się boja czy co. Ale chyba tak.
ja uważam, że na szczęście co raz częściej sie słyszy, bo moze ludzie otworzą oczy i cos zrobia jak w ich otoczeniu ktos przeżywa taki horror. Wiadomo, ze media ujwniają takie przypadki dla sensacji, ale jakos to pomaga zauważyć problem. Gorzej, że tkie różne rzecy dzieją sie często w, z pozoru, normalnych rodzinach.

jestem u tżcika i zrobiłam super zakupy na dziśBędzie przepyszne jedzonko(szkoda tylko, ze wydałam prawie całe 50 zł) a wieczorkiem wychodzimy
W ogóle chyba Wam pisałam, że moi rodzice tez są na diecie - wiecie jak to pomaga, sama pewnie juz dawno bym sobie odpuściła, ale jak mama robi dietetyczne obiadki to jest łatwo
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 13:36   #4092
lusmarija
Wtajemniczenie

Samoa a co planujesz upichcić?? - pytam z czystej ciekawosci bo ja to jestem kompletne beztalencie kucharskie

Stary 2009-03-27, 13:42   #4093
szana
Zadomowienie

Zadam znowu bardzo głupie pytanie ale mam problem i wole spytać:
czy jeśli do bibliografii wpisuję czasopismo,które posiada rozdziały i tylko parę rozdziałów opisałam w pracy to mam określić które to rozdziały? czy wystarczy,że wpisze nazwę czasopisma?
Stary 2009-03-27, 13:51   #4094
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Zadam znowu bardzo głupie pytanie ale mam problem i wole spytać:
czy jeśli do bibliografii wpisuję czasopismo,które posiada rozdziały i tylko parę rozdziałów opisałam w pracy to mam określić które to rozdziały? czy wystarczy,że wpisze nazwę czasopisma?
zawsze wpisuje sie czasopismo i tytuly artykulow z ktorych sie korzystalo. wiec jak tu sa rozdzialy (bez tytulow) to po prostu napisz jakie to czasopismo i ktore rozdzialy

a ja wlasnie pisze o benchmarkingu i zarzadzaniu przez delegowanie... i jak o pierwszym w moich domowych zasobach jest mnostwo rzeczy to o drugim cos tak srednio... chyba trzeba sie bedzie ruszyc do biblioteki ale najpierw musze TZa zmusic zeby oddal jakies ksiazki, bo on teraz cwaniak do pisania swojej pracy wypozycza wszystko na moje karty biblioteczne i mam maksymalnie wykorzystane limity we wszystkich bibliotekach, tak ze ja juz sobie nic nie moge wypozyczyc

a w ogole to wcinam moja ulubiona surowke z selera
seler jest chyba dobry na odchudzanie, bo pamietam, ze jak chodzilam do podstawowki to taka otyla dziewczynka mowila, ze dietetyczka kazala jej jesc selery i pic soki selerowe

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-27 o 13:57
Stary 2009-03-27, 13:57   #4095
szana
Zadomowienie

Cytat:
zawsze wpisuje sie czasopismo i tytuly artykulow z ktorych sie korzystalo. wiec jak tu sa rozdzialy (bez tytulow) to po prostu napisz jakie to czasopismo i ktore rozdzialy

a ja wlasnie pisze o benchmarkingu i zarzadzaniu przez delegowanie... i jak o pierwszym w moich domowych zasobach jest mnostwo rzeczy to o drugim cos tak srednio... chyba trzeba sie bedzie ruszyc do biblioteki ale najpierw musze TZa zmusic zeby oddal jakies ksiazki, bo on teraz cwaniak do pisania swojej pracy wypozycza wszystko na moje karty biblioteczne i mam maksymalnie wykorzystane limity we wszystkich bibliotekach, tak ze ja juz sobie nic nie moga wypozyczyc

seler jest chyba dobry na odchudzanie, bo pamietam, ze jak chodzilam do podstawowki to taka otyla dziewczynka mowila, ze dietetyczka kazala jej jesc selery i pic soki selerowe
aha,no tak myślałam,dziękuję za upewnienie mnie,bo bym może źle zrobiła a potem by było
hehe no to Twój TŻ cwaniak ciekawe czy może coś oddać,żebyś Ty mogła wypożyczyć
tak seler jest zdrowy i dobry na odchudzanie ,samego nie lubię ale sałatki bardzo
Stary 2009-03-27, 14:04   #4096
lain
Zakorzenienie

o prosze http://www.durex.pl/seler.html
nie dosc, ze odchudza, oczyszcza organizm z toksyn itd. to jeszcze "rozpala milosny zar"
to sie chyba TZ ode mnie nie opedzi jak wroci z pracy, bo ja mam w lodowce cala wielka miche tej surowki
Stary 2009-03-27, 14:04   #4097
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
jestem u tżcika i zrobiłam super zakupy na dziśBędzie przepyszne jedzonko(szkoda tylko, ze wydałam prawie całe 50 zł) a wieczorkiem wychodzimy
W ogóle chyba Wam pisałam, że moi rodzice tez są na diecie - wiecie jak to pomaga, sama pewnie juz dawno bym sobie odpuściła, ale jak mama robi dietetyczne obiadki to jest łatwo
oo ciekawa jestem co gotujesz? pochwal się ja też na diecie więc chętnie skorzystam z wiedzy dziś po raz kolejny oparłam się pokusie zjedzenia czegoś na szybko na uczelni z głodu i po zajęciach kupiłam sobie pełnoziarnisty chleb(jutro muszę na kurs jakieś kanapki zabrać bo pół dnia to nie przeyję) i warzywka na patelnię i zaraz zjem je z odrobinką ciemnego makaronu śniadanko też było dietetyczne to narazie jest ok najgorsze że już wieczorem kolacja będzie z tżtem a on to będzie się zajadał pysznościami zaraz więc i mnie będzie kusiło no ale mojej chudziny na dietę nie będę wciągać hehehe bo wiórek tylko zostanie

Cytat:
o mój Boże selerjak to można jeść bleeeeeeeeeeeeee paskudztwo
Stary 2009-03-27, 14:10   #4098
lain
Zakorzenienie

Cytat:

o mój Boże selerjak to można jeść bleeeeeeeeeeeeee paskudztwo
pyszota samego nie zjem, ale surowka ze startego selera i jablka jest the best (niektorzy dodaja rodzynki, ale ja nie cierpie rodzynek)
no i jak widac jest baaaardzo zdrowy i odchudzajacy

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-27 o 14:11
Stary 2009-03-27, 14:19   #4099
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to nie ma!!! A te???
http://www.allegro.pl/item588339224_...curki_afn.html
http://www.allegro.pl/item588372283_...robik_afn.html
http://www.allegro.pl/item588354594_...j_dom_afn.html

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-03-27 o 14:20
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 14:25   #4100
lain
Zakorzenienie

oooooooo dzieki za pierwszy namiar chodzi nam wlasnie o takiego 3-miesiecznego kocurka jak w pierwszym linku. weszlam na strone tej organizacji i tam jest nawet drugi kitek taki 3-miesieczny. czekam na mame i zobaczymy
przyznam, ze najchetniej to wzielabym dwa takie maluszki

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-27 o 14:30
Stary 2009-03-27, 14:32   #4101
tancerka212
Zakorzenienie

dziewczyny że tak się zapytam jak się kupuje zwierzaki na allegro?? one pocztą potem sa przesyłane????

a ja dzis tak szłam ulicą i mi się gust zmienił co do sukni ślubnej chyba już wcale nie chcę dużej sukni... Samoa jak to czytasz to wklej te fotki sukien co tobie się podobały kiedyś takie trzy! bo pamiętam że ładne były... chyba muszę iść coś pomierzyć bo kurczę już sama nie wiem w czym mi będzie najlepiej... szkoda że madonny nie ma w lublinie
Stary 2009-03-27, 14:36   #4102
lain
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny że tak się zapytam jak się kupuje zwierzaki na allegro?? one pocztą potem sa przesyłane????
a w zyciu najlepiej to mieszkac gdzies niedaleko i po niego pojechac.

wlasnie sie dowiedzialam, ze te kitki choruja ten Ivanek od wczoraj nie zyje z tym drugim nie wiadomo co bedzie, ma badania. a jeszcze byl trzeci braciszek, ktory umarl nie wiadomo na co moze sie jakims syfem w tej piwnicy zarazily
http://afn.pl/forum/viewtopic.php?t=...=asc&start=600

tak sobie mysle, ze moze rzeczywiscie sprobuje namowic rodzicow na dwa maluchy... bo takie dwa to zawsze razem uprawiaja zapasy przez co sie rozwijaja i ucza... a jak moj Benio zaczalby z takim maluchem uprawiac zapasy to by go chyba zmiazdzyl swoimi 6kg...
bysmy mieli w domu kocie trio w sumie tylko trzeba by czesciej kuwete zmieniac, bo karmy i tak tyle kupujemy, ze jeszcze karmimy bezdomne koty na wsi (chyba ich jest z szesc albo i wiecej)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-27 o 15:05
Stary 2009-03-27, 15:05   #4103
kaska87
Zakorzenienie

cześc

zdecydowaliśmy się z TZ że kupimy jako prezent serwis kawowy z gerlach 335zł ale jest piękny

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 15:30   #4104
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześc

zdecydowaliśmy się z TZ że kupimy jako prezent serwis kawowy z gerlach 335zł ale jest piękny
no i super na pewno sie przyda nawet mi by sie przydal choc kawy nie pije. w koncu jeszcze sa goscie

ale sie piekna dzis wiosna zrobila ptaszki cwierkaja, biale obloczki na niebie, slonce... ahhh ale bym pojechala na rower
Stary 2009-03-27, 16:41   #4105
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

dzisiaj mam jakiś taki masakryczny dzień, wszystko mnie dobija...

no i pada deszcz wrrr
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 16:57   #4106
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no i super na pewno sie przyda nawet mi by sie przydal choc kawy nie pije. w koncu jeszcze sa goscie
oni piją dużo kawy, więc przyda im się

Stary 2009-03-27, 17:06   #4107
grulla
Raczkowanie

GG do grulla

ale dziś piękna wiosna
wczoraj byłam na świetnych warsztatach z emisji głosu i sobie oddech ćwiczę raczej wygląda to komicznie....wypinanie brzucha przy kilku osobach to ciekawe doświadczenie

tancerko, już za sukienką będziesz chodzić? nie wiem kiedy będzie "dobry moment", na razie szybko zmieniam zdanie

grulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 17:16   #4108
onaella
Zakorzenienie

Cześć

Ja na poprawę humoru własnie zakupuję sobie dziurkacz do zaokrąglania berzegów
A i koleżanka ma wziąć mi na swoją księgarnie (czyli po dużo niższej cenie) gilotynę do papieru

Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość
ale dziś piękna wiosna
wczoraj byłam na świetnych warsztatach z emisji głosu i sobie oddech ćwiczę raczej wygląda to komicznie....wypinanie brzucha przy kilku osobach to ciekawe doświadczenie
na 3 roku miałam obowiązkowe cwiczenia z emisji glosu

nauka oddychania przeponą - niezapomniania, a z wierszyka, którego sie wtedy uczyliśmy śmieje się do tej pory.
Jakoś tak był: Ecie pecie, gdzie jedziecie,
Ele mele, na wesele [...]

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 17:29   #4109
metkaa
Zakorzenienie

czesc
Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość
ale dziś piękna wiosna
tez mielismy takie zajecia i na dziennych i teraz na podyplomowce, czytalismy np tekst z buzia pełna kasztanow czy słynne spiewanie na melodie gamy :bra bre bri bro bru fajnie było ( smiesznie) tylko szkoda ze te metody tak ciezko zastosowac (przynajmniej mi)
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 18:21   #4110
kaska87
Zakorzenienie

a ja chyba muszę mamę wyciagnąć na mierzenie sukni na wystawie wAgnes jest taka ślicza jak idę do TZ na piechotę to ją widzę 2 tygodnie już wisi a zazwyczaj to zmieniają często wystawę czeka na mnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości