|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Czasem bywało ciężko, bo byli nerwowi straszliwie i drażliwi i raczej już zawsze będzie ich ciągnąć, ale cieszę się, ze podjeli w końcu wyzwanie
|
|
#4082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
A zakupów zazdroszczę Też miałam jutro jechać, ale nie da rady A w przyszłym tygodniu do szkoły a później już święta ehhh. A tak ogólnie planuję sobie kupić płaszczyk na wiosnę, bo nie mam, ale nic ciekawego nie widziałam. Miałam jeden upatrzony, ale jak go zobaczyłam na zywo to stwierdziłam, że w takiej szmatce wstyd chodzić i szkoda kasy na taki szajs.
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie coś się niedługo pojawi bo wiosna to potem dużo kotków małych biega napisz jak przygarniesz małego cwaniaczka
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny kurczę u mnie już prawie weekend ale jakoś nie chce mi sie go za bardzo bo strasznie pracowity będzie... jutro i niedziela mam kurs całe dnie.. w dodatku jutro mam test a nie za bardzo wszystko umiem
no a w poniedzialek kolokwium.. nie wiem jak ja przy tżcie się do niego nauczę trudno najwyżej będzie poprawa i tyle dobrze że to nie sesja chociaż już za 2 miesiąco kolejna buuuuudlatego w weekend mogę nie mieć czasu tu w ogóle zajrzeć niestety ![]() Lain ale fajnie będziesz miała małą kuleczkę do pieszczochania
|
#4086 | |
|
Wtajemniczenie
|
ha planów to ja mam mnóstwo, tylko nie sądze żeby mi starczyło funduszy
na pewno torebka...bo bez tego to żadne zakupy nie udane... mam bzika na punkcie torebek ![]() Cytat:
![]() ja jak jutro nie pojade, to juz przed świetami nie uda mi sie nigdzie wyskoczyć, bo w tygodniu praca a za tydzień w weekend też mam szkołe niestety
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
ehh dziewczyny nic mi nie mówcie z tymi świętami.. nawet ich z rodziną nie będę miała jak spędzic
Wielka Niedziela i lany poniedziałek będę na tym "wypasionym" weselu zamiast siedzieć z rodzinką i wcinać smakołyki![]() :coo l: a potem to chyba do samego czerwca weekend w weekend będę miała kurs.... no ale jak się chciało yć księgową to teraz trzeba się poświęcić szkoda mi mojej rodzinki bo mamusia tak za mną tęskni a mnie w domu przez 2 miesiące nie będzie- tzn zajadę w miare możliwości ale na 3 godziny i z powrotem do lublina jakoś nie mam dziś nastroju dobrze że tż wieczorem przyjeżdża to przy nim wszystko jakieś takie prostsze się wydaje![]()
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
najlepsze jest to, ze takie male kulki zazwyczaj nie lubia jak sie je nosi na rekach, trzyma na kolanach i glaszcze
tylko by sie bawily, biegaly za papierkami albo za swoim ogonem![]() ale to swietnie, bo moj Beniu lubi byc jedynym noszonym i pieszczonym kotem w okolicy (straszny zazdrosnik), wiec nie bedzie mal konkurenta, a do tego taki maly kiciu wniesie jakas energie i mlodosc do domu, wiec moze Benik troche odmlodnieje jak mu taki maly dziabag bedzie gonil za ogonem Cytat:
|
|
|
|
|
#4089 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Trochę spóźniona imprezka, ale uwaga stawiam torta nugatowego i polewam I czuję się w obowiązku wytłumaczyć swoją nieobecność tutaj w środę. Otóż pamiętacie jak się chwaliłam, że dostałam firmę na pełnych księgach? No to teraz bardzo tego żałuję. Miałam do zaksięgowania dokumenty za dwa miesiące i czasu na to 3 dni, więc się nie wyrobiłam. We wtorek przyjechał na spotkanie właściciel tej firmy i Ja jak dureń siedziałam z nimi przez 3 godziny. Jak dureń, bo właściciel jest Niemcem, a Ja po niemiecku ani be ani me i tylko siedziałam i marnowałam tam czas jak szef z nimi szprechał (mój szef woli mówić po niemiecku niż angielsku, więc się tam prawie w ogóle nie odzywałam). Po tym spotkaniu trzeba było nadrobić zmarnowany czas i siedziałam w pracy do 20:30 (dodam, że od 8:30). W środę koleżanka pomagała mi na łeb na szyję uzgodnić VAT. W domu już goście czekali z tortem, a Ja jeszcze w pracy No i takie urwanie głowy miałam cały tydzień i nic nie napisałam do pracy mgr, bo wieczorami to już tylko marzyłam o kąpieli i ciepłym łóżeczku. Dzisiaj jadę do biblioteki po jakieś nowe materiały, to może coś w końcu napiszę. Acha i jeszcze dzisiaj jadę po nowe okulary. Chciałam brązowe, ale trafiłam na takie fajne fioletowe i wydaje mi się, że mi bardziej pasują. Idę dzisiaj z TŻ, żeby ocenił. Do usłyszenia wieczorem Edit: ale kaszana. Wizaż nie chciał mi wysłać posta, bo niby, że za dużo emotikonek! Na psy ten portal schodzić zaczyna. I jeszcze te podkreślone reklamy w postach brrr Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-03-27 o 11:13 |
||||
|
|
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
Elitko .... chociaż przez post miałam nie jesć słodyczy, ale nie powstrzymam się i na tego Twojego torta się skuszę
oj współczuję i podziwiam bo to jest niezły stres jak cos powinno być zrobione na to przysłowiowe "wczoraj" a tymbardziej, ze to jakby nie patrzeć troszkę nowe rzeczy .. jak by mi przyszło plan kont wprowadzać w firmie w której obecnie pracuje a dodam że mam tak rozbudowany, że takiego to ja dawno nie widziałam to bym się w życiu nie wyrobiła nie mówiąc juz o dekretowaniu dokumentów czy uzgadnianiu VATu a znając życie to na pewno jeszcze by mi sie coś nie zgadzało i bym musiała dochodzić co gdzie jak i dlaczego a na dodatek jeszcze myśl, że moi goscie w domu czekają na mnie...
|
#4091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że chcecie przygarnąć kotka ![]() Cytat:
jestem u tżcika i zrobiłam super zakupy na dziś Będzie przepyszne jedzonko(szkoda tylko, ze wydałam prawie całe 50 zł ) a wieczorkiem wychodzimy![]() W ogóle chyba Wam pisałam, że moi rodzice tez są na diecie - wiecie jak to pomaga, sama pewnie juz dawno bym sobie odpuściła, ale jak mama robi dietetyczne obiadki to jest łatwo
|
||
|
|
|
#4092 |
|
Wtajemniczenie
|
Samoa a co planujesz upichcić?? - pytam z czystej ciekawosci bo ja to jestem kompletne beztalencie kucharskie
|
#4093 |
|
Zadomowienie
|
Zadam znowu bardzo głupie pytanie ale mam problem i wole spytać:
czy jeśli do bibliografii wpisuję czasopismo,które posiada rozdziały i tylko parę rozdziałów opisałam w pracy to mam określić które to rozdziały? czy wystarczy,że wpisze nazwę czasopisma? |
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wlasnie pisze o benchmarkingu i zarzadzaniu przez delegowanie... i jak o pierwszym w moich domowych zasobach jest mnostwo rzeczy to o drugim cos tak srednio... chyba trzeba sie bedzie ruszyc do biblioteki ale najpierw musze TZa zmusic zeby oddal jakies ksiazki, bo on teraz cwaniak do pisania swojej pracy wypozycza wszystko na moje karty biblioteczne i mam maksymalnie wykorzystane limity we wszystkich bibliotekach, tak ze ja juz sobie nic nie moge wypozyczyc a w ogole to wcinam moja ulubiona surowke z selera ![]() seler jest chyba dobry na odchudzanie, bo pamietam, ze jak chodzilam do podstawowki to taka otyla dziewczynka mowila, ze dietetyczka kazala jej jesc selery i pic soki selerowe
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-27 o 13:57 |
|
|
|
|
#4095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe no to Twój TŻ cwaniak ciekawe czy może coś oddać,żebyś Ty mogła wypożyczyć![]() tak seler jest zdrowy i dobry na odchudzanie ,samego nie lubię ale sałatki bardzo
|
|
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
o prosze http://www.durex.pl/seler.html
nie dosc, ze odchudza, oczyszcza organizm z toksyn itd. to jeszcze "rozpala milosny zar" ![]() to sie chyba TZ ode mnie nie opedzi jak wroci z pracy, bo ja mam w lodowce cala wielka miche tej surowki
|
|
|
|
#4097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też na diecie więc chętnie skorzystam z wiedzy dziś po raz kolejny oparłam się pokusie zjedzenia czegoś na szybko na uczelni z głodu i po zajęciach kupiłam sobie pełnoziarnisty chleb(jutro muszę na kurs jakieś kanapki zabrać bo pół dnia to nie przeyję) i warzywka na patelnię i zaraz zjem je z odrobinką ciemnego makaronu no ale mojej chudziny na dietę nie będę wciągać hehehe bo wiórek tylko zostanie![]() Cytat:
jak to można jeść bleeeeeeeeeeeeee paskudztwo
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
pyszota
(niektorzy dodaja rodzynki, ale ja nie cierpie rodzynek )no i jak widac jest baaaardzo zdrowy i odchudzajacy
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-27 o 14:11 |
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item588339224_...curki_afn.html http://www.allegro.pl/item588372283_...robik_afn.html http://www.allegro.pl/item588354594_...j_dom_afn.html
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-27 o 14:20 |
|
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi nam wlasnie o takiego 3-miesiecznego kocurka jak w pierwszym linku. weszlam na strone tej organizacji i tam jest nawet drugi kitek taki 3-miesieczny. czekam na mame i zobaczymy ![]() przyznam, ze najchetniej to wzielabym dwa takie maluszki
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-27 o 14:30 |
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny że tak się zapytam jak się kupuje zwierzaki na allegro?? one pocztą potem sa przesyłane????
a ja dzis tak szłam ulicą i mi się gust zmienił co do sukni ślubnej chyba już wcale nie chcę dużej sukni... Samoa jak to czytasz to wklej te fotki sukien co tobie się podobały kiedyś takie trzy! bo pamiętam że ładne były... chyba muszę iść coś pomierzyć bo kurczę już sama nie wiem w czym mi będzie najlepiej... szkoda że madonny nie ma w lublinie
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej to mieszkac gdzies niedaleko i po niego pojechac.wlasnie sie dowiedzialam, ze te kitki choruja ten Ivanek od wczoraj nie zyje moze sie jakims syfem w tej piwnicy zarazily ![]() http://afn.pl/forum/viewtopic.php?t=...=asc&start=600 tak sobie mysle, ze moze rzeczywiscie sprobuje namowic rodzicow na dwa maluchy... bo takie dwa to zawsze razem uprawiaja zapasy przez co sie rozwijaja i ucza... a jak moj Benio zaczalby z takim maluchem uprawiac zapasy to by go chyba zmiazdzyl swoimi 6kg... bysmy mieli w domu kocie trio w sumie tylko trzeba by czesciej kuwete zmieniac, bo karmy i tak tyle kupujemy, ze jeszcze karmimy bezdomne koty na wsi (chyba ich jest z szesc albo i wiecej )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-27 o 15:05 |
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
cześc
![]() zdecydowaliśmy się z TZ że kupimy jako prezent serwis kawowy z gerlach
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno sie przyda nawet mi by sie przydal choc kawy nie pije. w koncu jeszcze sa goscie![]() ale sie piekna dzis wiosna zrobila
|
|
|
|
|
#4105 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
dzisiaj mam jakiś taki masakryczny dzień, wszystko mnie dobija... no i pada deszcz wrrr |
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
ale dziś piękna wiosna
wczoraj byłam na świetnych warsztatach z emisji głosu i sobie oddech ćwiczę raczej wygląda to komicznie....wypinanie brzucha przy kilku osobach to ciekawe doświadczenie ![]() tancerko, już za sukienką będziesz chodzić? nie wiem kiedy będzie "dobry moment", na razie szybko zmieniam zdanie
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja na poprawę humoru własnie zakupuję sobie dziurkacz do zaokrąglania berzegów A i koleżanka ma wziąć mi na swoją księgarnie (czyli po dużo niższej cenie) gilotynę do papieru Cytat:
nauka oddychania przeponą - niezapomniania, a z wierszyka, którego sie wtedy uczyliśmy śmieje się do tej pory. Jakoś tak był: Ecie pecie, gdzie jedziecie, Ele mele, na wesele [...]
|
|
|
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
czy słynne spiewanie na melodie gamy :bra bre bri bro bru fajnie było ( smiesznie) tylko szkoda ze te metody tak ciezko zastosowac (przynajmniej mi)
|
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba muszę mamę wyciagnąć na mierzenie sukni
jak idę do TZ na piechotę to ją widzę 2 tygodnie już wisi a zazwyczaj to zmieniają często wystawę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

... wcina słodycze tylko... no zobaczymy jak to będzie dalej... oby mu się udało

przerażające
A w przyszłym tygodniu do szkoły a później już święta ehhh.
napisz jak przygarniesz małego cwaniaczka
no a w poniedzialek kolokwium.. nie wiem jak ja przy tżcie się do niego nauczę
dobrze że to nie sesja

:boun ce:

jak to można jeść
bleeeeeeeeeeeeee paskudztwo