|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
no już 2800 !!! klusek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bądź silna, przesylam pozywne myśli ![]() Najważniejsze, że zdrowy klusek ![]()
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym ukluciem to ja tak nie mialam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ten gówniarz to wstręciuch jakiś, no ale cóż, ta dzisiejsza młodzież ![]() Gissh kochana ![]() ![]() Kolanosia coś się nie pokazywała ostatnio ![]()
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
Kolanosia wrocila do szpitala w piatek, miala przepustke na 3 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
Eh
![]() Rzeczywiście była na przepustce, a mnie się ubzdurało, że już wyszła ze szpitala ![]()
#2317 |
Zadomowienie
|
heloł
![]() jaki dziś wstrętny, ponury dzień! ![]() ![]() Ja chcę słońce!!!!!!! (ps. a moja siostra kurde na Sycylii sobie teraz siedzi z narzeczonym ![]() Pietrusia- spóźnone życzenia ![]() ![]() gissh - ![]() ![]() xpressja - super,że kluska rośnie i wszystko ok karenina- Synuś słodziak w tej kąpieli ![]() ![]() ![]() konspiracja- gówniarzowi to bym zwróciła uwagę, dziś na pewno z moim humorem, nie oszczędziłabym nikomu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje kochana
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() Nie planowalismy porodu rodzinnego, ale caly czas sobie myslalam ze pozniej Tz bedzie przy mnie i przy niuni a tu nic wychodzi na to ze bede sama ![]()
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to faktycznie troche przed czasem... ![]() Gishh przykro mi kochana, ze masz taki ciezki czas...jedyna pociecha, ze juz blisko konca i niedlugo dzidzia wynagrodzi ci te trudne chwile... ![]() Bylam wlasnie u mojej lekarki rodzinnej pierwszy raz po porodzie i jak powiedzialam, ze moj synek na juz prawie 4 tygpdnie zostalam zmierzona baardzo podejrzliwym spojrzeniem i uslyszalam, ze "nie wygladam jak zmeczona mame niemowlaka..." ![]() ![]() Ciesze sie, ze sie moja mala rybka podoba ciociom wizazowym i dziekuje w imieniu André ![]() ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-11-09 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2322 |
Zadomowienie
|
pietrusia= slicznie
![]() konspiracja coz sie dziwic, jak u mnie w poradni to jest problem zeby wejsc do gabinetu gin, choc brzuch pod nosem. wisi lista i ciezarne sa zawsze pierwsze, ale wczesniej trzeba isc jeszcze do poloznej zeby zmierzyla cisnienie i zwazyla. no i jak sie od niej wyjdzie to sie powinno od razu wchodzic. z tym, ze "damy" bedace blisko drzwi ani mysla przepuscic! stoi taka przed drzwiami (tak STOI!) i jak sie tylko drzwi uchylaja to myk do srodka! no mowie Wam, chamstwo do potegi. a przez cala ciaze jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby mnie ktos w kolejce przepuscil. zauwazylam, ze rzucaja ludzie okiem i jak tylko sie kapnie taki to sie odwraca dupa, ze niby nie widzi. no, ale coz... NA 26ego MAM SKIEROWANIE NA CESARKE! (a jak bylam ostatnio to mowila, ze bedziemy czekac. ale dzis zbadala i mam rozwarcie "na palec" i wypisala skierowanie. boje sie jak nie wiem- mialo byc jeszcze 4 tygodnie a zostaly 2,5;])
#2323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2324 | |||||
Zadomowienie
|
Witam mamusie Ja dziś padam z nóg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gish trzymamy kciuki żeby wszystko było ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Ty miałaś mieć cesarkę~?? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rybka śliczna ![]() ![]() Cytat:
a mialas wcześniej rodzić sn? skąd to cc - tylko przez rozwarcie? kurcze, mialysmy ten sam termin... fajny termin ![]()
![]() |
#2327 |
Zadomowienie
|
tak kochane, mialam miec cesarke, ze wzgledu na krotkowzrocznosc (-9 i -7,5, a moja babcia ma ponad -20 i nie widzi prawie nic;/- urodzila 4 dzieci) i niezbyt dobry stan siatkowki.
tylko, ze ostatnio powiedziala, ze mimo to czekamy na akcje porodowa, mam przyjechac i wtedy ciachną. cos sie jej odmienilo;] no, ale ominie mnie ten stres zwiazany z bolami, skurczami, wodami...- nie wiem czy sie cieszyc, no ale od poczatku bylam nastawiona na cc (zawsze mi okulistka powtarzala, ze nie bede mogla rodzic sn).
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2009-11-09 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() gish, trzymaj się dzielnie, jeszcze tylko chwilka i maleńka będzie z tobą paczka, zaciskam kciuki za jutrzejsze cc byliśmy dzisiaj u gina; chyba też czeka mnie cc, bo mamy skończone 38+4 tygodni a synuś głową w chmurach; w sumie to bystry jest, wie w którą stronę działa grawitacja i że po ziemi chodzi się nogami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2330 |
Zadomowienie
|
jestem ciekawa co to za nawilzacz
![]() ![]()
#2331 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj to sie porobilo ![]() ![]() A wielu dzieciaczkom tak sie trudno odbija no i ulewanie to juz standardowy problem... ![]() Na pewno za wczesnie na jakiekolwiek diagnozy, ale jak tak sie utrzyma to zapytaj lekarza czy to nie refluks przypadkiem..? Cytat:
![]() A co do wygladu to pewnie bardzej by jej odpowiadalo gdybym dowlekla sie resztkiami sil do gabinetu, padla na progu i blagala o pomoc... ![]() Cytat:
No trudno - jak maly tak szybko sie zorientowal jak sie naprawde ustawia na swiecie ![]() ![]() Meza pociesz, ze po cc bedzie mial wieksza okazje wykazac sie przy dziecku, bo na poczatku ty bedziesz miala ograniczone mozliwosci a on nie... ![]()
![]() |
#2332 |
Zadomowienie
|
o taki ten nawilżacz
http://www.nokaut.pl/nawilzacze-powi...matic-mis.html Kamila mam nadzieje że masz rację. Jak narazie to postanowiłam małego na dwie raty karmić. Żeby sobie odbił i potem drugi raz. Może to coś pomoże. A co do tżta to brak słów ![]() A i tak z ciekawości ile Twój Andre już waży?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Pietrusia - spóźnione najlepsze życzenia ![]() Paczka - kciuki mocno zaciśnięte ![]() Cytat:
![]() ja dziś nadrabiałam Was o 4 rano - nie wiem czemu ale zupełnie nie mogłam spać od 3 do 6 rano!! za to w dzien jak zombi chodzę... i nie mam na nic siły ani ochoty... blleeee.. spadam odpocząć. pa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Ja leże w łóżku odkąd przyszłam ze szpitala,jedynie co zrobiłam to pozmywałam.Od tego wszystkiego nawet jednak niejadłam śniadania.Zjadłam dopiero bułkę z wędliną o 14:00.I tak do tej pory nic tylko picie pije i herbatkę ciepła.Boli mnie brzuszek jak na miesiączkę ![]() ![]() ![]() Nic jutro napisze do którejś po CC,jak będę w stanie oczywiście. Uciekam sie położyć kochane.Jestem ciekawa czy usne wogóle tej nocy.Może w niedzielę juz wypuszczą nas do domku.Będę tęsnkic za wami ale to tylko tydzień chybą że przytrzymają nas krócej zobaczymy. PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAP APAPAPAPAPAPAPAPAPAPA:cmo k: ![]() ![]() ![]() Trzymajcie kciuki za nas. ![]() ![]() ![]()
#2335 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
dziękuje za trzymanie kciuków ![]() ![]() ![]() Gissh trzymaj się mocno będzie wszytsko ok - musi być !!! Simpatica mi również lekarz odstawił luteinę a jestem w 35 tc. Asioczka i Paczka trzymam kciuki za wasze CC !!!!!! Konspiracja u mnie tak samo skraca sie szyjka kuje jak cholera... no ale jeśli chodzi o moją dzisiejszą wizytę to Mały ma 2600 ![]() boję się jutrzejszej wizyty u okulisty, gin powiedział że mam nie sugerować cc ale jeśli będzie miał przeciw wskazania to mam jutro do niego dzwonić... teraz mam zrobić morfologię INR i APTT na 30.11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Wtajemniczenie
|
dużo napisałyście
![]() Gish - wszystko będzie dobrze, masz dobra opiekę ![]() Paczka ![]() Karenina a ta lekarka to co matak umęczona dziciakami a może stara panna i taka złośliwa ja znowu odwrotnie - spotykam się z reakcją zdziwienia - jak to 2 tygodnie temu rodziłam i jeszcze brzuch mam - tylko jak przytyłam 30 kg to przeciez mi tak szybko nie zniknie, ale tego to już nikt nie bierze pod uwagę, ale co tam, w duszy to mam my byliśmy dzis z Grzesiem na badaniu słuchu i jest wszystko OK co do odbijania to amłemu się tez nie zawsze odbije, choć niby odbija, z ulewaniem to raczej nie ma problemu ale czkawka - jak mnie to wnerwia, odbije sie małemu i już śpi ale nie zaczyna się czkanie i to jakie a i Pietrusia spoznione ale serdeczne życzenia 100 lat Asioczka to dopiero teraz zauwazyłaś ze wiekszość społeczeństwa to z kultura jest na bakier - doświadczyłam tego wiele razy i najgorsze to były babcie i to nie o lasce ale takie wytworne damy - ......................... .. komentarz dla mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Asioczka to jestes pierwsza pewna mamusia, ktora z grudniowej zrobila sie listopadowa. Ale faktycznie, czmu ta ginka zmienila zdanie
![]() Dziewczyny na bodajze TVN style (ale nie jestem pewna) ma niedlugo byc program "Ciąża z zaskoczenia", tylko nie podali terminu, kiedy...moze to byc ciekawy program ![]() Paczka trzymamy kciuki ![]() ![]() Karenina super, ze tak wygladasz a babka niech spada ![]() Moj Tz byl wybrac mi wypis ze szpitala i zapytal sie poloznej ile mam brac tabletek luteiny. Bo podobno w aptece nie mogli rozszyfrowac czy jest napisane 2x2, czy 2x1, wiec ja stwierdzilam, ze biore po jednej. A Tz wpadl na pomysl, zeby zapytac poloznej i ta podobno powiedziala, ze mam brac dwie naraz...dziwne, nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Paczka ty sie najedz poki mozesz bo po cesarce ścisła dieta- no a potem podczas karmienia tez wiele nie mozna- wiec wykorzystaj ten wieczór ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
No wlasnie tez tak mam...toz to grzech nie wygladac jakby sie niedawno urodzilo, no nie..? ![]() Jaka dieta po cesarce?? Ja nie mialam zadnej... ![]()
![]() |
#2340 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.