|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
MagJa kupiłam ten kałamarz
![]() ![]() ![]() He he ja sie zaszyłam pod kocykiem ale niestety musze sie uczyc ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2943 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
MagJa ma koncówke taka "pisakową"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Przyjaciółka KWC
|
Mag, mam krem Vichy do cery suchej.
![]() Jest ślicznie biało, zdecydowanie wolę coś takiego (tym bardziej, że mróz nieduży), niż roztopy i marznący deszcz, jak wczoraj i przedwczoraj. Wracając w piątek z imprezy musieliśmy iść ulicą, bo chodniki były pokryte lodem. A dzisiaj ślicznie biało. Gorzej, że ja muszę prowadzić samochód. ![]()
![]() |
#2946 |
po prostu Em :)
|
A ja się uczę na jutrzejszy egzamin i mam już dość, bo tyle spraw mi się zwaliło na głowę, że w ogóle nie mogę się skupić - a naprawdę chcę!
![]()
![]() |
#2947 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Za to choinka nam się sypie - kocica przechodzi pod nią i ma pełno igieł w futrze. No i rozsypuje po całym mieszkaniu. A potem się znajduje igły w miejscach takich jak polar w szafie czy kocyk na łózku (a tam teoretycznie nie wchodzi kot ![]() Mnie krem YR nawilża - minął mi dzięki niemu przesusz z czoła wreszcie ![]()
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Jak już jesteśmy w "kocim" temacie, widziałyście ten filmik? http://www.youtube.com/watch?v=jm3dm5J5r0A
![]()
#2949 |
|
Świetny filmik.
![]() Widziałyście ten? http://www.joemonster.org/filmy/2153..._tak_mi_dobrze ![]()
![]() |
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze ten jest świetny - kot kontra drukarka ![]()
![]() |
#2951 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Życzę aby problemy zdrowotne (i te inne) szybko nabrały dobrego obrotu. Cytat:
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2953 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak myślałam, ale wolałam się upewnić. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Także chyba nie ma przeproś, i ja go sobie sprawię. Wezmę przy okazji jednak Waxa Latte z L'Biotica, bo tak czytając wczoraj waxowe wątki przypomniało mi się, że ostatnimi czasy nie byłam zadowolona z tego zagramanicznego dla wszystkich kolorów włosów, a znów z tego do suchych i zniszczonych L'Biotica bardzo. Ale że tego ostatniego zapach mnie mdlił, to spróbuję mlecznego i chyba wezmę dwufazowca do kompletu. Niby mam jeszcze Fructisa do farbowanych, ale przecież wypsikam raz-dwa. Fajowy. Muszę sobie kiedyś taki urządzić. Ale w sumie dzisiaj też było miło. Pospacerowaliśmy po mieście, po parku, postaliśmy trochę na Rynku, ale że koncerty były lipne, licytacje też, to w końcu wróciliśmy do domu na gorącą herbatkę i frytki. Potem poprawiłam kawką z Baileys'em, czekoladą i piernikiem iii pękam w szwach ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
MagJa ja też musze sie zabrac za siebie
![]() ![]() ![]() Poza tym, marzy mi sie kilka dni wolnego moze nawet nie tyle od uczelni itp ale od myslenia o tym wszystkim. Mam takie fajne ksiazki do czytania i nie mam kiedy jej przeczytać ![]() Wogóle po latach podchodów zapisałam sie do biblioteki na Rajskiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To nie może być prawdziwy kot! Mój uciekł już przy cięciu papieru ![]() A tu inne koty: http://www.youtube.com/watch?v=9oFcrbFDKpQ Cytat:
![]() A tu film dla tych, które szukają nowego kremu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=loD7kXzSBLc Byłam przed chwilą na dworze... jest przepięknie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Warszawianki, macie może ochotę na spotkanie noworoczne w czwartek? ![]() ![]()
![]() |
#2956 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym są bardzo podobne ![]() Galenic ma energetyzyjący owocowy zapach, vichy pachnie bardzo delikatnie, prawie niewyczuwalnie. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieję, że moje kremy nie mają systemu TAS ![]()
![]() |
#2957 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak gotuję ziemniaki/makaron/ryż to mogę w ogóle nie solić, włąściwie dosalam tylko warzywa do smaku ale nie dużo, na kanapkach też chociaż sam chleb zawiera sporo soli. Na fakultecie z bromatologii (słowo, którego nigdy bym z tym znaczeniem nie skojarzyła) mówili, ze chcieli na uczelni zacząć jakies badania właśnie o chlebie i sami go piekli z różną zawartością soli ale nie zaczęli bo podobno ten z małą zawartością był niejadalny. śledzik jakoś tylko mi się kojarzy z postami wg kalendarza kościelnego i tylko wtedy go jem- moz epora to zmienić? Co do alkoholu to likierów wręcz nie znoszę (tylko na koniuszek języka dla poczucia smaku) drinków nie pijam, od dłuższego czasu udaje mi się unikać wódki i piwa i wreszcie przestawiam się na wino (a to chyba postanowienei z zeszłego roku było ![]() Cytat:
Ooo, to nei wiem cyz powinnam zaglądać na perfumy... Chociaz kasy i tak już nie mam więc co mi szkodzi ![]() Cytat:
właśnie to się staram od dawna zmienić u mnei w domu- nie znosze wszelkich weget/kostek/ziarenek kupnych, a wczoraj jak siostry zrobiły obiad w postaci warzyw na patelni zaprawionych kostką rosołową zamiast ziołami to wyszłam z domu bez jedzenia bo nie chciałam wszczynac awantury a miałam ochotę je powystrzelać bo cały dzień głodna byłam i tak czekałam na te warzywka ![]() Cytat:
Ja z tymi dwoma środowymi to moge powiedzieć, że zjadłam ich w życiu aż 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [QUOTE=isa666;16329370]Akurat ostatnimi czasy w ogóle nie mam ochoty na słodycze, chyba świąteczne przeżarcie tak na mnie podziałało. A skoro już jesteśmy w takim temacie: ja kocham pieprz ziołowy Uwielbiam kanapki z żółtym serkiem, pomidorem i ogórkiem i na to właśnie odrobina tego pieprzu. Mmmmm.... Uwielbiam też ostre żarcie, zawierające dużo pieprzu, ostrej papryki, chili itp. W ogóle kocham ostre przyprawy [/QUOTE]A ja ostatnio przegryzam słodkie słonym i na odwrót, ale najwazniejsze, że jakoś czekolad mlecznych nie chce mi się tykać ![]() ![]() ![]() ![]() Kuszą na szczęście tylko 3 rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() polecam robić listę, wpatrywać się w nią często a część produktów znudzi się od samego patrzenia- ja tak mam ![]() spędziłam bardzo miło piatkowy dzionek na przygotowaniach do imprezy urodzinowej 5-ciolatki przyjaciółki, wczoraj z rana upiekłam dla niej muffinki czekoladowo-dżemowe. Wyszły pyszne, przyozdobiłam kuleczkami dekoracyjnymi i wyglądało to jak biżuteria ![]() Impreza się udała, a potem jak już miałam wchodzić do klatki do domu zadzwonił Przyjaciel-Brat z porpozycją nie do odrzucenia- winko, o którym myślałam że juz zapomniał. Niesteyty skończyło się to tak, że do domu wróciłam dziś po 14stej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siostra miała wczoraj studniówkę, ale jak wyglądała zobaczę dopieor na zdjęciach ![]() ![]() No to miłego tygodnia życzę, będe musiała rzadziej wpadać z racji nauki ![]()
![]() |
#2958 |
|
telefon, stół, aktówka
![]() Świetny skecz, uwielbiam KMN. ![]()
![]() |
#2959 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj cały wieczór przesiedziałam z belgijskim piwkiem i kabaretami ![]() ---- Jak mnie wszystko niemiłosiernie swędzi, chyba będę sobie aleric w kroplówce podawac jak tak dalej pójdzie... A jestem uczulona tylko na pleśń ponoć... Edytowane przez pakosta Czas edycji: 2010-01-11 o 07:51 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() rzyrafko mnie tez kusza sztuczne rzesy juz od dlugiego czasu ![]() ![]() ![]() ![]() Wstałam przed chwila i teraz tropie literówki itp w mojej pracy ![]() ![]() Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2010-01-11 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: ceny rewelacyjne w Rossmanie, ale nie wiem czy coś kupię. Ide po pracy, może na żywo coś mi wpadnie w oko.
Póki co myślę nad tuszem False lash + Masterpiece za 56,99 - poczytam jeszcze opinie o FL i zdecyduję ![]() Będę miala odsypke Imperiali ![]() Ewwwa: to nie ja pisalam o sztucznych rzesach a Rzyrafka ![]() Co do przecinków: moja "korektorka" pracy stwierdziła, że mam obsesję na punkcie przecinków ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-11 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ależ mnie wkurzają te moje włosy. Jak je podcięłam to kazałam wycieniować a teraz mi się tak wykręcają w każdą stronę, że aż mnie szlag trafia ![]() Ja też lubię dużo przecinków dawać. I w ogóle w każdym wypracowaniu jakie pisałam w szkole uwielbiałam robić zdania wielokrotnie złożone i często mi pani od polskiego malowała wielkie czerwone kropy w miejscu moich przecinków ![]()
#2963 |
Zakorzenienie
|
Oj, Hosenko wybacz
![]() ![]() ![]() ![]() Ja ciągle sprawdzam te moja prace.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
A dlaczego?? Przeciez spis może robić się na bieżąco i automatycznie
![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-11 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
lipiec na maksa!!! :)
|
kochanie w czwartek powinnam mieć spokój, więc jestem chętna jak najbardziej
![]() ![]()
![]() |
#2966 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spis treści można zrobić automatycznie w wordzie ![]() ![]() A mi promotor nie zaznaczył żadnego błędu interpunkcyjnego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() Niech Ci nie będzie głupio, bo ja też nie miałam wcześniej czasu ![]() ![]()
![]() |
#2967 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() też przejrzałam gazetkę Rossmannową, rzeczywiście duże obniżki, zaskoczyło mnie jedynie, że w cenie na dowidzenia są dezodoranty Nivea o_O dobrze, że używam kulek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ..i właśnie waham się, bo niby zaoszczędzę, a boję się, że mi nie przypasuje to i szkoda 30zł, skoro mogłabym dołożyć i mieć ten, który świetnie się sprawdza ![]() Cytat:
![]() ![]() ja nigdy nie zwracałam uwagi na przecinki, dopiero w liceum zaczęły mi być bardziej potrzebne, jak zwiększyła się liczba pisanych wypracowań, pomaga też czytanie książek, właściwie człowiek przestaje kierować się regułami, a wychodzi to zupełnie naturalnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-01-11 o 09:41 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Zbieram na Aliena
![]() Co prawda, mogłabym sobie na niego spokojnie pozwolić z moich oszczędności, ale nie chcę ich ruszać (z tego samego powodu nie kupiłam jednak Imperiali) W Marionaud wyprzedaż: -30, -40% na Clinique, Diora, Chanel itp, ale co z tego skoro wszystko ważne jeszcze przez 3-4 miesiące ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-11 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, kochanie Piszę pracę inzynierska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.