Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 20:40   #4291
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Dziewczyny dzięki za kciuki!!
No więc jestem już w lekkim szoku. Tak w skrócie po wizycie: szyjka 1cm, główka już bardzo nisko, dzidzia waży 2650g, wychodzi, że jestem w 35tc i 5dni, lekarz powiedział że dobrze by było żebym dotrzymała do następnej wizyty (za 2 tygodnie) i żebym spakowała torbę do szpitala. Powiedział, że mogłam mieć wcześniej owulację i dlatego tak wychodzi.
Mam nie sprzątać, leżeć na boku i zaciskać nogi, żeby chociaż te 2 tyg posiedzial.
No więc tak - nie spodziewałam się tego! Jestem w szoku zestresowana. Generalnie wszystkie jakieś objawy, skórcze i bóle które sie przytrafiały traktowałam tak na luzie. Wiedziałam, że mówił że mogę rodzić 2 tyg wcześniej bo wg usg tak wychodziło ale żeby aż tak?!
No i jak będę miała często te skurcze mam jechać do szpitala na ktg.

Siala rewolucje super a kociak jeszcze lepszy

Cytat:
Napisane przez wiolek1
no właśnie mi 1 skórcz trwa kilkanaście minut :/ spina sie robi się brzuch skałą i po kilku - kilkunastu nawet minutach dopiero puszcza. jest spokój i za pare minut znowu. i niektóre są takie długie a niektóre króciutkie. i momentami ból dołem brzucha jak na okres. wziełam znowu nospe ale juz zdecydowałam, że ide jutro do kontroli bo mnie troche to niepokoi
ja mam podobnie, tyle ze skórcz trwa kilkanascie sekund, puszcza i za pare min. następny a czasem ból jak na okres.

jusdan ja wolę lewatywę tak żeby się nie stresować chyba, że będę latała do kibelka

anoxa dzięki za rady!!!

olakola może jak kiedyś będę we Wrocku to sie skuszę ale specjalnie do fryzjerki to nie pojadę
już za tydzień?

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
Byłam dziś u gina, ogólnie ok - jeszcze nie rodzę, tylko znowu ciśnienie mi wyszło 150/100, posiedziałam trochę w poczekalni i wyniosło 155/89 (mówił że to dolne ważniejsze), więc już mało się nie popłakałam - gin kazał tym razem obserwować, znowu usłyszałam, że może trzeba będzie położyć panią w szpitalu, z tego wszystkiego nie odnotował mi wizyty w karcieMiałam ileśtam pytań, ale przez to głupie ciśnienie to o wszystkim zapomniałam.
ciśnieniem się nie przejmuj bo byłaś pewnie podemocjonowana wizytą
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:41   #4292
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
ja byłam dzisiaj w szpitalu, zrobiłam KTG , serduszko miało 4 takie "wyskoki" do 175, a ogólnie to nisko, skurczy nie mam
lekarz mówił, że on by mnie jeszcze może z tydzień zostawił, że to przecież z jakiegoś powodu jest 40 tygodni, że oni nie mają pewności czy układ nerwowy i oddechowy są dość rozwinięte,
ja na to, że dobrze panie doktorze, ale mały zawsze wychodził większy na USG a z 12tyg wychodził o 10 dni większy (2lipca), no i zaczął myśleć, kręcić tym kółkiem od daty porodu i mówi, że no w sumie to będzie 39 tydzień i pyta kiedy chcę
a ja, że na poniedziałek
no i rodzę za tydzień w poniedziałek, o 7:30 mam być na izbie przyjęć
bedzie dobrze..

Jakie kupiłyscie koszule do szpitala?http://www.allegro.pl/item1077756692..._muzzy_38.html te najbardziej cywilizowane, ale jak zaplamie to szkoda kasy, taka to moze do domu bardziej, a do szpitala zwykłe z guzikami?

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2010-06-21 o 20:44
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:41   #4293
ola_k11
Zadomowienie

Aha a TŻ powiedzial, że dziś poważnie porozmawia z synem żeby jeszcze troche posiedział
Stary 2010-06-21, 20:47   #4294
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Aha a TŻ powiedzial, że dziś poważnie porozmawia z synem żeby jeszcze troche posiedział
moj dzisiaj z malym rozmawial zeby juz wyszedl
a nie dziwie ci sie ze w szoku jestes bo tez bym byla na twoim miejscu... pozostaje tylko posluchac gina i sie oszczedzac zeby maly jeszcze posiedzial. mi gin na wizycie tez powiedziala ze dobrze zeby z tydzien wytrzymac czyli do skonczonego 38 tc
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:47   #4295
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, jestem padnięta, wpadłam tylko powiedzieć, że zdałam poprawkę!!

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:47   #4296
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

aniaa widzisz a ja nie mogę z moim mężęm nic a nic ech szkoda... od marca już w celibacie jestem
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:49   #4297
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
No więc jestem już w lekkim szoku. Tak w skrócie po wizycie: szyjka 1cm, główka już bardzo nisko, dzidzia waży 2650g, wychodzi, że jestem w 35tc i 5dni, lekarz powiedział że dobrze by było żebym dotrzymała do następnej wizyty (za 2 tygodnie) i żebym spakowała torbę do szpitala. Powiedział, że mogłam mieć wcześniej owulację i dlatego tak wychodzi.
Mam nie sprzątać, leżeć na boku i zaciskać nogi, żeby chociaż te 2 tyg posiedzial.
No więc tak - nie spodziewałam się tego! Jestem w szoku zestresowana. Generalnie wszystkie jakieś objawy, skórcze i bóle które sie przytrafiały traktowałam tak na luzie. Wiedziałam, że mówił że mogę rodzić 2 tyg wcześniej bo wg usg tak wychodziło ale żeby aż tak?!
No i następna. Ale najważniejsze, że mały zdrowy. Zaciskaj nogi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 20:49   #4298
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Hej, zaraz Was nadrobię, ale proszę poradźcie mi.

Ktoś dzisiaj widział Itakasię?
ja bym z 30 min odczekala jak nie minal to pojechala bym chociaz na ktg bo to nie sa zarty chodzi o zdrowie dzidzi

no kasi cos nie bylo

Cytat:
Aha i mam pytanie do anoxy : czy ciebie swędziało pod kolanami? bo mnie dłonie nie swędzą tylko pod kolanami gdzieś od 3 dni i nie wiem co robic z tym..
a moze ci sie tez rostepy pod kolanami robia?? bo mnie swedzialo jak mi sie rozstepy robily a tak to nie ale w razie czego zrob sobie spat i alat

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
hej, dzisiaj na wizycie szyjka 24mm, lezec i nie dzwigac. Ale mam pozwolone na chwile na zewnatrz wyjsc.
Pobrała mi posiew.
no to juz luksus jak wolno ci sie czasem poruszyc

Cytat:
no i rodzę za tydzień w poniedziałek, o 7:30 mam być na izbie przyjęć
o boziu jak to powaznie mbrzmi smiesznie tak dokladnie znac dzien i godzine ale mozesz sie przygotowac i np spedzic weekend z rodzinka w przyjemny sposob
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:51   #4299
aniaa22
Zakorzenienie

kurde dziwnie sie czulam i zmierzylam cisnienie.
142 / 85 w zyciu nie mialam takiego wysokiego tego pierwszego. zawsze kolo 100
Stary 2010-06-21, 20:54   #4300
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
nie wiecie czy w smyku sa jakies promocje??
są ale tylko 30% i nie na wszystkie artykuły (u mnie tak jest)
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:54   #4301
hd2005
Zakorzenienie

Ola - zaciskaj nogi a poważnie - mam nadzieję, że maluszek jeszcze trochę posiedzi

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:56   #4302
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
no to rzeczywiście cię ginek zaskoczył, zaciskaj nogi kochana niech synuś jeszcze sobie w brzuszku troszkę poczeka.
Cytat:
bedzie dobrze..

Jakie kupiłyscie koszule do szpitala?http://www.allegro.pl/item1077756692..._muzzy_38.html te najbardziej cywilizowane, ale jak zaplamie to szkoda kasy, taka to moze do domu bardziej, a do szpitala zwykłe z guzikami?
ja wzięłam identyczn do szpitala ale do porodu wziełam t-shirt tż-ta, bo jest duży i zakrywa mi tyłek i nie szkoda go bedzie wyrzucić jak sie pobrudzi (faktem jest, ze dostał go od kolegi z NY i jest z napisem I love NY, ale na tż-ta za duży bo to rozmiar XL).
anoxa byłaś na zakupach z M i jak tam po ktg????????

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-06-21 o 20:58
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:57   #4303
itakasia
Zakorzenienie

witam
anuszka

gratuluje, i masz juz z glowy
zabka, Misiulka
wspolczuje problemow
justyna
odpisalam, lez, odpoczywaj! dzidzia najwazniejsza
jusdan, ola
ale macie newsy, wow, to juz blisko
olakola
czyli czekamy w napieciu jeszcze tydzien
karolcia
o ktorej masz wizyte? daj znac koniecznie bo sie martwie o ciebie!
Stary 2010-06-21, 21:00   #4304
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Mamuśki zdjęcia z końcówki 37tc, nie są pierwszej jakości bo sobie sama robiłą a tego nie potrafię, ale czy on już jest nisko??? bo wszyscy mówią, ze tak
No tak jak by niżej

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
przytocze wam nasza rozmowe sprzed chwili:

ja; chodz idziemy sie kochac
maz; nie mam ochoty
ja; jak to? no chodz!
maz; a wybralas imie dla syna?
ja; wybralam
maz; no to jakie?
ja; nie powiem ci bo nie chcesz sie ze mna kochac
maz; no to moze jak mi sie spodoba to sie zgodze

jakich ten nasz syn bedzie mial rodzicow
niezły dialog

Cytat:
Napisane przez alisa32 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny moge sie przyłonczyc w sumie to czytam was juz od pierwszego wontku moja sytuacja niebyła do konca znzna wiec sie niwpychaam do was na forum dzis zaczynam 32 tydzien ciązy mysle ze juz wszystko edzie dobrz wiec odważyłam sie w koncu odezwac znam was wszystkie i co dzien czytam wasze posty mam wrazenie jakbym znała was od zawsze a zwszłaszcza jesli ktras ma skurcze to przeżywam to razem z wami pozdrawiam
Witaj

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
sypialenka nasza........łózio bejbika jeszcze nie gotowe, ale już stoi
a i modelka na ostatnim zdjęciu
Ale słodki pokoik

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Ja też laktatora jeszcze nie wypróbowałam i rozstępów nie mam żadnych.Zmierzyłam się wczoraj w pasie i było 74cm,czyli coś tam jeszcze zostało,ale jakby nie patrzeć 25cm zniknęło od razu,więc nie ma co narzekać.W spodnie sprzed ciąży nie wchodzę jeszcze tzn.nie dopinam się,ale w spódnicach mogę chodzić.Będę wyjątkowo kobiecą mamuśką z przymusu

To masz szczęście,że doszłaś szybko do siebie.Ja jestem teraz bardziej niedołężna niż w ciąży Położna dzisiaj stwierdziła,że jestem bladozielona Poza tym schylać się nie mogę,bolą szwy,od 2 dni tak mnie ciągnie w środku jak chodzę,że mam wrażenie,że mi zaraz macica wypadnie Jak mi się do końca tygodnia nie polepszy to pójdę do lekarza,bo się obawiam czy w środku wszystko się prawidłowo goi i czy przypadkiem jakichś komplikacji nie będzie

My też używamy new borny. To dopiero 10 dzień,a już 3 paczka idzie
Kurcze trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się tam zagoiło i żebyś szybko do formy wróciła.
Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Wlasnie mamuski! Zaopatrzcie sie w duze kartony pieluch i opakowania mokrych chusteczek. Bo to idzie jak woda doslownie
Święta racja

Cytat:
klask i:GRATKI WIELKIE

Cytat:
hej, dzisiaj na wizycie szyjka 24mm, lezec i nie dzwigac. Ale mam pozwolone na chwile na zewnatrz wyjsc.
Pobrała mi posiew.
super że chociaż tyle

Cytat:
ja byłam dzisiaj w szpitalu, zrobiłam KTG , serduszko miało 4 takie "wyskoki" do 175, a ogólnie to nisko, skurczy nie mam ....

....no i rodzę za tydzień w poniedziałek, o 7:30 mam być na izbie przyjęć
AAAA masakra super
to 28 czerwiec mojego M urodzinki
zazdroszczę i trzymam kciuki

Cytat:
Wow nastepna do kolejki fajnie trzymam kciuki za te 2 tygodnie
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:00   #4305
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Generalnie wszystkie jakieś objawy, skórcze i bóle które sie przytrafiały traktowałam tak na luzie. Wiedziałam, że mówił że mogę rodzić 2 tyg wcześniej bo wg usg tak wychodziło ale żeby aż tak?!

olakola
może jak kiedyś będę we Wrocku to sie skuszę ale specjalnie do fryzjerki to nie pojadę
już za tydzień?
o rany, to MOCNO zaciskaj nóżki i z fryzjera to teraz raczej nici
a swoją drogą, może koleżanki z Warszawy i okolic polecą dobrą/sprawdzoną fryzjerkę
Stary 2010-06-21, 21:04   #4306
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
a potem całą drogę do domu myślałam, czy ja nie jestem jakaś głupia, bo co jak maluszek potrzebuje mojego brzuszka, a ja go wypędzam ???
kochana spokojnie! jesli lekarz na to przystal to znaczy ze moze tak byc wiec spokojnie

Cytat:
Tak w skrócie po wizycie: szyjka 1cm, główka już bardzo nisko, dzidzia waży 2650g,
o jejku to sie zaczyna
a ty te nogi mocno zaciskaj! niech dzidzia jeszcze troche posiedzi!

Cytat:

Jakie kupiłyscie koszule do szpitala?
ja mam 4 ale akurat teraz mi sie przydaja i ja mam takie bawelniane ale zwykle tylko ze ja nie zamawialam przez allegro

Cytat:

oj moze cos sie zaczyna od cisnienia ale sprobuj polezec sie wyciszyc i za jakies 30 min zmierz jeszcze raz bo dosc wysokie jest (ostatnio lekarz polozyl dziewczyne do szpitaal bo miala 145/90) ale to zalezy od lekarza
Stary 2010-06-21, 21:05   #4307
entertete
Rozeznanie

Cytat:

niezłe,

Mi gin powiedział dziś, że niepokojące jest gdy dolne jest powyżej 90,
ale jeśli jest np 80, za to górne np 160 to też niepokojące mi to trochę namieszało, ale znowu małż mi mierzył i mam już 118/85.

Za to jakoś brzuch mi się twardy robi tak całościowo a nie tylko tam gdzie się mały wypina, z tym, że mnie to nie boli, i nie wiem może w końcu mam te BH??
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:08   #4308
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
są ale tylko 30% i nie na wszystkie artykuły (u mnie tak jest)
ale chyba mimo wszystko zajde

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
anoxa byłaś na zakupach z M i jak tam po ktg????????
pisalam wczesniej tak wiec na zakupach nie bylismy bo maz dosyc pozno przyjechal i tylko do siostry pojechalismy ale obiecal ze jutro pojedziemy
a ktg wieczorne wyszlo ok bylo kilka skokow na 180 ale nie za duzo wiec wszystko w normie a wtedy calosc jechala po 160-170 i co chwilke skakalo na 190
Stary 2010-06-21, 21:26   #4309
bajka1807
Zakorzenienie

o kurcze... az sie boje jutro isc do lekarza zeby nie uslyszec takich wiesci jak ola no ale fajnie fajnie, zaczyna sie cos dziac
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:28   #4310
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
czyli od początku ciąży przytyłam 11kg
to chyba malutko

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
ide do szkoly rodzenia, dzis temat trudne pytania...ciekawe co beda mowic
to opowiedz co to za trudne pytania, bo sama jestem ciekawa

żabka19 - a ty zamierzasz wracać do PL czy budować się tam w NO ?

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie biustonosz do karmienia: http://www.melissa.com.pl/kolekcja/m...nu=Melissa1025 Rozmiar 75 K
kopara opada, są takie rozmiary ?? z ciekawości zajrzałam i widzę jeszcze 75L; chciałabym taki biust zobaczyć, bo normalnie nie wierzę (no dobra, w tym biustonoszu, nie na golasa )

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
siala u ciebie to już chyba rodzinne, Ty szalona,zwariowany kot w lekarza się bawi, dzidzia w brzuszku a też już szaleje i psikusy ci robi- jakieś kopce kreta, nie zdziwiło by mnie gdyby mały przy porodzie krzyczał "karmel"

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Przeczytałam mężowi co napisałaś i zgodnie stwierdziliśmy, że dziecko będzie się darło "czekolaaaaadaaaa"
I już widzę oczyma wyobraźni porodówkę, wszyscy w tych białych kitlach, ja jęczę i stękam, drę się ciastko (przy parciu), mąż - karmel.. a tu nagle hop siup, plusk na ręce położnej dzidek i "czekolaaaadaa"
Stary 2010-06-21, 21:29   #4311
ola_k11
Zadomowienie

Ostatnio wogóle się nie oszczędzałam -ten dywan pralam, siaty zaczęłam nosić na 3p., dużo sama sprzątałam ...
jakoś tak mi się wydawało, że to nic takiego
teraz moim celem jest dotrwać do 36tc a potem cel będe dalej przesuwać

chyba idę spać, zeby emocje opadły...
Stary 2010-06-21, 21:31   #4312
wiolek1
Zadomowienie

olakola ale super teraz to konkretne oczekiwanie

ola_k11 o matko to dzidzia większa o 2 i pół tygodnia żeby posiedział jeszcze troszkę ja mam termin 4 dni przed tobą i mam nadzieje urodzić między 15 a 20 lipca

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
niezłe,

Mi gin powiedział dziś, że niepokojące jest gdy dolne jest powyżej 90,
ale jeśli jest np 80, za to górne np 160 to też niepokojące mi to trochę namieszało, ale znowu małż mi mierzył i mam już 118/85.

Za to jakoś brzuch mi się twardy robi tak całościowo a nie tylko tam gdzie się mały wypina, z tym, że mnie to nie boli, i nie wiem może w końcu mam te BH??
możliwe bo te BH nie bolą

dobranoc...
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:32   #4313
aniaa22
Zakorzenienie

robie tosta bo znow glodna jestem. (nie pisalam wam ze w nocy jak te skurcze mialam to taka bylam glodna ze zjadlam prince polo i poprawilam babka czekoladowa )

wybralismy imie chyba
Michal Mikolaj Igor Grzegorz Rafal Rucinski

nie potrafimy sie zdecydowac ale chyba zostanie Michas

zmierzylam cisnienie jeszcze 2 razy i wyszlo kolo 120 wiec juz nie tak zle
brzuch mnie cmi jak na okres i spina sie co jakis czas. az sie boje tej nocki
Stary 2010-06-21, 21:34   #4314
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ale chyba mimo wszystko zajde
i jeszcze jak kupisz za 100zł to dostajesz taki kuponik rabat -25zł na zakupy z nowej kolekcji (ale u nas jeszcze nie było tej nowej kolekcji)
Stary 2010-06-21, 21:35   #4315
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:

kopara opada, są takie rozmiary ?? z ciekawości zajrzałam i widzę jeszcze 75L; chciałabym taki biust zobaczyć, bo normalnie nie wierzę (no dobra, w tym biustonoszu, nie na golasa )
Zmierz sobie biust metrem krawiecki, tak luźno to Ci powiem jaki Ty masz rozmiar. Możesz się też mocno zdziwić
Albo samo sobie wpisz tutaj: http://atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-06-21 o 21:39
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:35   #4316
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
serduszkoiz najwyzsza pora na odpoczynek

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Coś mnie brzuszek zaczął okresowo boleć, wogóle poczułam się tak jakbym dostała okres właśnie.. to ćmienie w brzuchu i mokrość xD
nadrabiam jeszcze ale przeczytalam ze siala ma okresowe bole to teraz moze byc niezla jazda na watku

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:38   #4317
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio wogóle się nie oszczędzałam -ten dywan pralam, siaty zaczęłam nosić na 3p., dużo sama sprzątałam ...
jakoś tak mi się wydawało, że to nic takiego
teraz moim celem jest dotrwać do 36tc a potem cel będe dalej przesuwać

chyba idę spać, zeby emocje opadły...
kurde a ja dzwigam siaty, podrozne toboly plus kot w transporterze na 4 pietro prawie ze od poczatku ciazy... bebzunek tez mi sie dosc czesto spina, a szczegolnie jak za duzo chodze... o wlasnie teraz tez mi sie spial i zawsze przy tym mam durne odczucie ucisku zoladka nie wiem czemu...

nieee no, ja chce rodzic w swoim terminie, wiec u mnie sie napewno nic nie skraca ale wystraszylas mnie troche
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 21:40   #4318
vette
Zadomowienie

Wozek juz zlozony!
pachnie nowoscia wiec jestem baaaaardzo zadowolona, ze za te pieniadze udalo sie kupic
Praktyczny czarno-szary kolor, dwa oddzielne siedziska i idealny do szybkiego zlozenia i wrzucenia do samochodu

Ciesze sie, ze nie musze dokupowac adapterow do fotelika ani innych akcesoriow, wszystko jest w zestawie: spiwor, folie, torby na zakupy.

Siedze i sie usmiecham do niego

lazur, anoxa wreszcie sie doczekalysmy

Cytat:
Jakie kupiłyscie koszule do szpitala?
Ja mam dokladnie takie jak pokazalas w linku, z muzzy.
Sa dobrej jakosci i fajnie leza

olakola ale masz dzieciaczka duzego! super, ze to juz w poniedzialek!
ola_k11 Ty tez masz niezle newsy uwazaj na siebie
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:40   #4319
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ale będziesz nam opowiadać? Obiecujesz?
Jak tylko zorganizuję sobie czas by mieć wolne to oczywiście, nie pożałuję wam moich opowieści dziwnej treści
Cytat:
...no i rodzę za tydzień w poniedziałek, o 7:30 mam być na izbie przyjęć
Super nic się nie martw!
Fajno i straszno zarazem znać termin porodu
Cytat:
Wszystko będzie ok!
Teraz zaczynasz " nicnierobienie " i dzidziek się nie wypchnie przed czasem

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:41   #4320
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
wybralismy imie chyba
Michal Mikolaj Igor Grzegorz Rafal Rucinski

nie potrafimy sie zdecydowac ale chyba zostanie Michas
z
Michaś
Jutro wkleje fotki wózeczka bo juz dizś nie mam sił....Ale wszystkim się podoba to najważniejsze
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości