|
|
#2851 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
pannannamaria - no sytuacja, którą opisałaś, była czepialstwem. W końcu pokochał Cię nieuczesaną
więc takie próby zmienienia na siłę też nie są dobre...Zaraz się okaże, że facet był despotą, który próbował przerobić Cię na własną modłę...
|
|
#2852 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Eksa będę zawsze wspominać ciepło, nie chcę mieć w sobie urazy i złości (mimo, że zrobił mi świństwo), dzięki temu mogę sobie żyć na nowo, mając to wszystko w 100% za sobą
|
|
|
#2854 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jakie mają oczekiwania wobec związku, jak traktowali te z nami... Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że chcą spróbować z kimś innym i pokazać się od nowa jacy to oni są wspaniali, bo my już ich za dobrze znamy i nie czują się przy nas męsko. Króliczek zdobyty, zjedzony, czas gonić następnego. Cytat:
|
|
|
#2855 |
|
Raczkowanie
|
Pomocy, ratunku, mój cały ład prawie czteromiesięczny się wstrząsnął, kiedy ustawił opis do tej dla której mnie zostawił "kocham mojego skarbenka"... jakoś się trzymam, ale zagotowało się we mnie, dziwnie tak...
|
|
|
|
#2856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2857 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Było było. Właśnie z jednej strony jest trochę taki, że wszystko chce żeby było po jego, ale nigdy w życiu się do tego nie przyzna! Tylko że tak było od połowy grudnia powiedzmy, a wcześniej nie, więc wolałabym uniknąć stawiania diagnozy, że jest despotą ![]() A z tym uczesaniem problem taki, że ja uważam, że byłam uczesana, tylko na uczelni wszystkie dziewczyny tak przesadnie o siebie dbają, że mały odstający kosmyk jest widoczny na kilometr. A on lubi jak wszystko jest jak najlepiej. No cóż, pożyjemy zobaczymy, dzięki dziewczyny
|
|
|
|
|
#2858 |
|
Raczkowanie
|
rafinka, właśnie to zrobiłam... nie wiem po co go trzymałam tyle czasu chyba właśnie po to żeby się dowiadywać co się dzieje w jego życiu i chyba właśnie wiedziałam, że pewnego pięknego dnia umieści taki opis i wtedy sobie przyrzekłam, że go wywalę...
dlaczego mi dziwnie... chyba dlatego, że przez 4 lata takie słowa kierował tylko do mnie, a teraz po 4 miechach od rozstania nagle tą miłością obdarza kogoś innego... dlaczego zazdrość nie przechodzi? dziwnie mi, ni to źle, ni to wściekło... oczywiście nie będę już płakać, ani się dołować... ale ściska mnie to tam gdzieś w dołku... eh ;/ |
|
|
|
#2859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze, żego usunęłaś, ja się katowałam parę miesięcy śledząc eksa na wszystkich możliwych profilach, takie samobiczowanie
Edytowane przez rafinka Czas edycji: 2011-04-10 o 23:07 |
|
|
|
|
#2860 | |||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jak do tego doszło, bo dość enigmatycznie piszesz? Nie płacz przy nim, wychodź z domu, bądź marzeniem, a nie wrakiem Cytat:
Jak zdrowie? Cytat:
Pewnie nie powie. Powiedz "jeśli będziesz potrzebował pomocy, odezwij się, jako kolega", odwróć się z dumą i odejdź. Płacz dopiero jak już go nie będzie w zasięgu. Cytat:
Przy eksach mamy być piękne, kokieteryjne i pewne siebie. Tylko wtedy stanie im gula. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kto by zapomniał króliczka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak go wyroluje i będzie chciał wrócić, do odwiedź nas koniecznie
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-04-10 o 22:59 |
|||||||||
|
|
|
#2861 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hej Malla
Edytowane przez rafinka Czas edycji: 2011-04-10 o 23:04 |
|
|
|
|
#2862 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
ja się dziś dowiedziałam po roku od rozstania, że przez ostatni rok związku (byliśmy razem dwa lata) zdradzał mnie z !!! 14latką :O
brak mi słów komentarza. to nie jest załamanie, bo On już mnie nie dotyczy. to jest... szok!
|
|
#2864 |
|
Nie depcze krokusów
|
MagdaM - może powinnaś pójść z tym na policję?
|
|
#2865 |
|
Rozeznanie
|
Muszę się pochwalić
... Umówiłam się dziś z koleżanką , szłam sobie do galerii bo umówiłyśmy się na zakupy, [trochę się odpicowałam bo ileż można siedzieć w domu jak jakaś zjawa] i kogo mijałam?;p taa eksa i jego lożę szyderców, przeszłam obojętnie, usmiechnęłam się i powiedziałam tylko "cześć" jednemu z jego kolegów, bo wyjątkowo sympatyczny był dla mnie zawsze. Mina eksa bezcenna - coś na pograniczu "co jest? powinna leżeć w domu i kwiczeć za mną" i "za dobrze wygląda, randke ma czy co?" tylko ich minęłam i parsknęłam śmiechem sama do siebie ;D warto było się wyturlać z domu
|
|
|
|
#2866 |
|
Nie depcze krokusów
|
OliOli - uwielbiam takie momenty!
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to jest prawie gwarantowane, że albo zacznie tą męskość okazywać aż nadto, na wyrost, albo, co bardziej prawdopodobne poleci za pierwszą lepszą, która zobaczy w nim mężczyznę. Jestem tego w 100% pewna. I nawet nie ma to związku z gonitwą króliczka, bo to osobna sprawa od jego poczucia bycia samcem. Inaczej jajka więdną, a wszyscy wiemy, że dla nich to jest niedopuszczalne, więc uciekają Odkąd zauważyłam tą prawidłowość zmodyfikowałam swoje zachowanie w niektórych sytuacjach (i chwalę sobie skutki), bo faceta można psychicznie wykastrować, szczególnie jak się ma silny, dominujący charakter.
|
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie było tak, że tego dnia po oddzywał się intensywnie, nawet dzwonił, żeby zapytac jak mija mi dzien. Wtedy myślałam, że te emocje właśnie w nim się obudziły, więc znowu pojawił się motyl w brzuchu i odrobina nadziei. Dzisiaj patrząc na to wydaje mi się, że po prostu nie chciał wyjśc na dupka, który po wspólnie spędzonej nocy olewa dziewczynę, dlatego to robił. Cholernie, cholernie przykre, ale niestety prawdziwe
|
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapytałam czy bedzie sie tak juz zachowywał teraz. odpisał ze tak.(miałam już dość jego zachowania i fochow) to ja napisałam, ze w takim razie jest wolny. a on na to, ze sie odkochał i wtedy mi szczena opadła. Podobno bał sie w twarz powiedziec bo nie wiedział jak zareaguje tak mi powiedział jak wróciłam. heh. |
|
|
|
|
#2870 |
|
Nie depcze krokusów
|
candy111 - jakie to typowe
Jak przejdzie Ci naturalna żałoba, to będziesz świętować ten dzień, gdy przestałaś marnować czas z dzieciakiem, który mieszkał z Tobą, ale rozstał się przez telefon.
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Życzenia imieninowe do eksa wysłane. Pewnie dostanę słynne "dzięki"
No to cóż dziewczyny... lecę z tym koksem i zrywam kontakt Tzn. próbuję
|
|
|
|
#2872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2873 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie znam faceta poniżej 50-tki (oprócz Mikołajów, Andrzejów i Sylwestrów), który obchodzi imieniny
![]() Nie chcę zapeszać, bo już miałam wzloty i wielkie upadki, ale czuję, że ubiegły weekend był przełomowy
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-04-11 o 11:22 |
|
|
|
#2874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ja jestem okrzykniętą przez moich znajomych "królową dramatów", więc lubię coś kończyć czymś... nie bijcie Cytat:
Po prostu w dniu imienin sobie składamy życzenia i tyle. Prezentów itp. nigdy nie było Ewentualnie ja dostawałam jakiś drobiazg.
Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-04-11 o 11:24 |
||
|
|
|
#2875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też śledziłam to wszystko do wczoraj... Niestety nadal mam go na fb, nie chcę usuwać bo to by było teraz zbyt teatralne. Więc bądź co bądź wiem co się u niego dzieje... Czuję malutki sukcesik... Minęło 4 miesiące, owszem zdarza mi się zatęsknić, myśleć, wspominać, ale już nie płaczę i przestaję żałować... Jest co jest jedziemy dalej... Tylko na oglądanie zdjęć i wspólnych filmów nie jestem gotowa, ani oglądanie go na żywo... Ale z każdym dniem jest łatwiej... |
|
|
|
|
#2876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2877 |
|
Raczkowanie
|
czy któraś z Was ogląda "Przepis na życie"?
|
|
#2878 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

więc takie próby zmienienia na siłę też nie są dobre...

Jeśli coś się zchrzaniło to lepiej wcześniej niż po ślubie. Długo mi zajęło zanim to zrozumiałam, ale naprawdę tak jest 
tylko to przez 2 miesiace dawalo mi nadzieje...
i jakie mają oczekiwania wobec związku, jak traktowali te z nami...