|
|
#1142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
ja widzialam takie na allegro
![]() Cytat:
bardzo dobrze rozkrecil ludzi Jean (chyba tak sie pisze) bo wsiad w lodke i przyplynol ze sceny do ludzi wiec zrobil wrazenie i szol najfajniejsze byly sztuczne ognie, naprawde super ponczoch nie bede miec wiec pasa tez ale dlatego ze buty bez palcow a te na zmiane (fuksjowe ![]() najbardziej irytuje mnie w bramach to ze nie wiem ile ich bedzie i ile wziasc wodki i slodyczy
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Sama jestem mega ciekawa
![]() Takie na pistolet żeby szło dużo za jednym razem i bez wysiłku ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie denerwuja ci z doye.art - cały czas tak naprawdę zbywają człowieka... Także zamówiłam właśnie figurki z ko-dag. Ileż to zmarnowałam czasu na kontaktowanie się z doye i czekanie na nich
|
|
|
|
#1146 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja pończochy kupiłam samonośne, kiedyś już miałam takie i się trzymały. Powodzenia Dziewczyny na obronach! Już niedługo będziecie mieć to za sobą. |
||
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A jak z cenami? Podobnie?Ja właśnie kończę konsumować pizzę zrobioną przez przyszłego i idę się szykować na wieczór. Nasz kumpel a zarazem konferansjer weselny ma dziś urodziny. Oj będzie się działo
|
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
A nam zostało tylko 1 zaproszenie (jeśli chodzi o obiad) i około 15 (tylko do Kościoła)
![]() Niedawno wróciliśmy od rodziny TŻ. Bardzo miłe osoby, ale takie głośne, że masakra. :P Wszyscy na raz mówili przy stole i nie dość, że głowa człowieka od tego boli, bo nie wiadomo, kogo słuchać, a jedni drugich przekrzykiwali, to jeszcze każdy o czym innym. :P |
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleiłam zdjęcia fryzury próbnej w Klubie, jak ktoś ma ochotę obejrzeć to zapraszam
|
|
|
|
#1151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrej zabawy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1152 | |||
|
Raczkowanie
|
bardzo ładne i sukienka i buty
wkleję poniżej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
my mieliśmy bardzo intensywny długi weekend. Mój P dostał urlop na piątek i rozwoziliśmy zaproszenia, pękło prawie 50sztuk <jupi> Odkryliśmy też niektóre gałęzie drzewa genealogicznego
|
|||
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Martitaw wczoraj Ci wysłałam i mam Cię w oczekujących
|
|
|
|
#1154 | |||
|
Zadomowienie
|
Ufff
zaraz Was nadrabiam wróciłam po intensywnie ślubnym weekendzie ![]() w piątek byliśmy spisać protokół i dać na zapowiedzi spędziliśmy u proboszcza 1,5 godziny ale ogólnie wszystko poszło fajnie, ale proboszcz gaduła:P i w miedzy czasie przyszła dziewczyna, która chciała "tylko dać na zapowiedzi" okazało się, że ma niespisany protokół, że wogole nie wie, że takie rzeczy trzeba załatwić, przyszła sama bez narzeczonego, bo myślała, że tak wystarczy :P proboszcz pouczał ją, a potem nas pochwalił, że tak się dobrze przygotowaliśmy ze wszystkimi dokumentami a zapowiedzi zawisną w lipcu ![]() w sobotę zanieśliśmy prośbę o wygłoszenie zapowiedzi do parafii TŻ i już dziś spadliśmy z ambony oczywiście mój proboszcz tak nabazgrał prośbę, że u TŻ proboszcz nie mógł mojego nazwiska rozczytać:P i ostatecznie przeczytał tylko imiona:P a wczoraj jak dawaliśmy mu kartkę nic nie mówił, że rozczytać nie może ![]() wczoraj i dziś rozdaliśmy w sumie 20 zaproszeń, TŻ mówi, że jutro to nie tknie ani kawy ani herbaty:P to teraz czytam co tam u Was ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Cytat:
tylko ślubna tablica rejestracyjna :P ale muszę go przekabacić na jakąs delikatną ozdobę ![]() Cytat:
tylko do kosciola ![]() ![]() ![]() I dla wszystkich dziewczyn, których nie zacytowałam za wszystkie załatwione sprawy
|
|||
|
|
|
#1155 | |
|
Zadomowienie
|
My przy rozdawaniu zaproszeń też dostaliśmy jedną kopertę od moich dziadków ze strony mamy, ale to tylko dlatego, że ich nie będzie na weselu ze względu na wiek i stan zdrowia, no i odległość.
Aaaa i od J. chrzestnej dostaliśmy komplet ręczników w takim prezencie przedślubnym ![]() Zaproszenia mamy już rozdane prawie Zostało nam w sumie ok 12. Mam nadzieję, że najpóźniej do połowy lipca się z tym uporamy.Ja teraz siedzę jak na szpilkach i czekam na tel z salonu, w którym zamawiałam suknię, bo umawiałyśmy się na 30 czerwca, że już będzie. Mam nadzieję, że nic się nie opóźni, chociaż to różnie może być. Póki co tel milczy, a ja się zaczynam denerwować ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() Chociaż my to pewnie nie usłyszymy ani u mnie, ani u TŻ bo nie mieszkamy z swoich rodzinnych miastach
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
jusztyska to gratulacje i faktycznie intensywny weekend
![]() Ja nawet nie widziałam jak wisimy, a już mam kartkę potwierdzającą wygłoszenie zapowiedzi. Nikt się nie zgłosił, że zna przeszkodę dla zawarcia związku
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pończochy samonośne i broń Boże białe :P a te kolory róż.. chyba tez to moj wymarzozny bukiet... fajnie, ze u niektórych z was czyta się zapowiedzi.. u nas tylko wisza w gablocie. |
|
|
|
|
#1159 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Fajne zawieszki, ale bolerko mi się nie widzi. Ale ja wolę do sukni bolerka tiulowe czy koronkowe. Ważne, żebys Ty się dobrze w nim czuła ![]() Cytat:
![]() Ja mam samonośne, więc pas nie jest potrzebny. Ale nie wiem czy jesy wygodny, bo zawsze noszę samonośne. a nie boisz się (kiedyś się mnie pytała o to jedna wizazanka) ze zrobią się plamy na sukni? A mozesz powiedzieć dokładnie jaki kupiłaś, bo u mnie i na all tosame z dzwiękiem ![]() Cytat:
![]() Ale musze sie zastanowic gdzie bywac częściej, czy na wątku czy w klubie. Bo czasu mi brakuje ![]() Cytat:
![]() U nas tez tylko wiszą Wczoraj byłam na festynie Parafaolnym. Fajnie było, ale smutno mi się zrobiła, jak żegnali księdzą, który ma nam udzielać ślubu. Mam nadzieje, ze o nas nie zapomni hehe. I tak myślimy z mamą, czy nie zaprosic go na obiad po ślubie. CO myslicie? Mówił, ze o 14 ma coś tam w Brzegu i później przyjezie na 16 na slub. Moze by wypadało?
|
|
#1160 | ||||
|
Raczkowanie
|
U nas tez weekend byl pelen zajec, nie slubnych jednak. mamy jednak zalozone ze w tym tygodniu musimy juz wszystko do slubu podopinac
![]() Cytat:
i dzieki mu za to! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratulacje za wszystkie pozalatwiane rzeczy u wiekszosci widze byl bardzo owocny i pracowity weekend!Czytalam ostatnio na jakims innym watku co sie przydarzylo pewnej PM. Jak wchodzila do kosciola to ptaszek jej pobrudzil suknie i to tak na fioletowo. Musiala jechac do domu zeby to jakos usunac i caly slub sie przesunal. I tak mysle caly czas co na taki wypadek zabrac ze soba? Myslalam o korektorze zeby w razie czego zamalowac a pozniej wykruszyc? TZ mi zaproponowal 'Sawo' takie na grzyba, pryskasz i wszystko robi sie biale, tylko chlorem smierdzi Macie jakies takie dziwne rzeczy ktore bierzecie 'na wypadek' czegos?Ja tez poprosze o zaproszenie do Klubu |
||||
|
|
|
#1161 |
|
Zadomowienie
|
tam ta dam, tam ta dam widzę, że temat pończoch się przewijał ja będę mieć samonośne, cieliste ![]() myślę ciągle o prezencie na podziękowanie dla rodziców... i dalej waham się między fotoksiążką a ramką cyfrową.... |
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1163 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Dziś wielki dzień, bo tak jak mówi jusztyska 2 miesiące do ślubu Już się nie mogę doczekać, ale na samą myśl się strasznie denerwuję Podczas spisywania protokołu tak mi biło serce, a co dopiero będzie podczas składania przysięgi ![]() jusztyska, brawo za załatwione sprawy, my tez już nie możemy patrzyć na kawę i herbatę K. się ze mnie śmieje, bo podczas tego zapraszania co chwilę biegam przez te napoje do toalety, prawie w każdym domu ![]() Wczoraj szperałam sobie trochę w internecie i znalazłam taki bukiecik jak poniżej- żółto-kremowy z kryształkami. Chciałam mieć jak najskromniejszy i prosty bukiet- myślicie, że spełnia te wymagania ?? Wzięłabym tylko troszkę ciemniejsze żółte róże (bardziej zbliżone do złotego). Zastanawiam się, czy nie za mało w nim zielonego.
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na tył samochodu pewno coś podobnego- albo większa kokarda albo jakieś upięcie tiulowe
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ożywiłoby oczywiście żółty to bardzo żywy kolor, ale zieleń uwydatniłaby to jeszcze zwłaszcza, że chcesz skromny bukiet
|
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję
|
|
#1169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na ślubie to jeszcze fajnie byłoby się uśmiechać, to w nerwach będę musiała jeszcze pamiętać o uśmiechaniu się niby to powinno być naturalne, bo cieszę się niesamowicie, ale jak mnie nerwy zeżrą, to boję się, że minę będę miała nieciekawą ![]() nawet mój TŻ (który nie ma w zwyczaju się jakoś bardzo denerwować) wczoraj powiedział mi, że chyba będzie się w dniu ślubu denerwował
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym idę dzisiaj po kartkę do księdza że zapowiedzi Tż zostały wygłoszone i w przyszłum tygodniu jadę dowieść ostatnie papierki do swojej parafii. A w wekkend będziemy sie bawic na weselu kuzynki na Śląsku
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

i ile wziasc wodki i slodyczy
za zaproszenia.

22.05.2008