|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwy
w którymś wątku, możliwe że i w tym, dziewczyny WIELOKROTNIE pisały, że obowiązki należy dzielić po równo, ALE z uwzględnieniem predyspozycji poszczególnych domowników. tzn. jeśli kobieta lubi zmywać, ale nienawidzi prać i prasować, a facetowi to drugie nie przeszkadza, to tak się dzielą. poza tym jeśli kobieta ma lżejszą i krótszą pracę niż mężczyzna, to również nie powinna mieć nic przeciwko wykonywaniu odrobinę większej ilości obowiązków. tylko że nikomu tu się nie chce o tym pisać, bo ILEŻ MOŻNA! więc skrótowo wszystkie piszemy o równym podziale między domowników.
eos, bardzo Cię proszę o zapamiętanie tego, bo to ułatwi nam znacznie komunikację. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
jestę wieszczę
|
Dot.: Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwy
Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | ||
Zakorzenienie
|
taka,ze obcym ludziom nie każe zyć pod mje dyktando. Taka,że nie zmuszam faceta,żeby stał się taki jak ja chcę,tylko,żeby taki był.
Nie wiążę się z szowinistą,żeby zmieniać go w partnera. Od razu biorę partnera. Jeśli jemu ja odpowiadam również to się ze sobą wiążemy Cytat:
Cytat:
W Polskiej armii komandoski w Gromie kobiety sobie radzą świetnie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to że jesteś cykor to cóż..... Odwagi nikt ci nie da w prezencie. + udowodnij gdzie są te moje jakże olbrzymie emocje ---------------------- a tak w ogóle, moje drogie Panie, proponuję zostawić tego osobnika na zjedzenie przez robale, w końcu z tej mąki chleba już raczej nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Czyli może jednak tym razem coś z tego będzie? Widzę 1. etap terapii zakończony. Akceptacja jednego z faktów. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
To ty jak widać nie potrafisz dobrze zaparkować, nie spełniasz się dobrze w tym o jakże męskim zajęciu. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
A i widzę, że eosik sam znów sobie strzela w nogę z tym linkiem. ![]() Cytacik: "Mit o konieczności podziału obowiązków kobiet i mężczyzn. Chodzi tutaj o tradycyjny, ostry, sztywny podział ról małżeńskich, który w sposób jawny krzywdzi kobiety. Patrocentryzm w tym przypadku zbyt intensywnie uwypukla psychiczną odrębność płci oraz odmienność możliwości fizycznych kobiety i mężczyzny. Główną rolą jaką pełni małżeństwo jest sprawienie by odmienności psychiczne obojga płci w sposób harmonijny wzajemnie uzupełniały się. Środki zaradcze: Partnerstwo w małżeństwie." + "Mit, głoszący, że wyzwolenie kobiet powoduje zanik małżeństwa. Opiera się na założeniu, że jeśli kobieta podejmuje pracę na równi z mężczyzną, powoduje to zaniedbanie przez nią rodziny, a zatem osłabienie więzi małżeńskich. Mit ten jest raczej niesłuszny. Z badań wynika, że kobiety pracujące zawodowo z reguły znacznie lepiej przystosowują się do życia w rodzinie niż kobiety niepracujące, ponadto "mniej szokowo" reagują na rozwód (J.S.Wallerstein za: K.Pospiszyl, 1995)." ![]() i tak - WIEM że później dla naszego stanowiska twierdzenia nie są korzystne (jak o rozwodzie) ALE błagam, szkodzić samemu sobie.... no i to że ktoś napisze mi, że komukolwiek zaszkodzi to, że rodzina się rozpada bo tatuś okazuje się gejem.... to nie te czasy..... po co okłamywać siebe i rodzinę i żyć w kłamstwie? + przy okazji robić swoje na boku - to dopiero 'nauczyłoby' dzieciaki jak kłamać + zwróćmy uwagę kiedy te wszystkie badania/twierdzenia zostały przeprowadzone + cytacik z linka http://pedagogikaspecjalna.tripod.co...family2.html#4 --> "Jak sądzi L.L. Davidoff (1987) rozwodzący się małżonkowie są nie tylko nieszczęśliwi, ale także mniej wydolni wychowawczo jako rodzice." ciekawe tylko jak ten pan zmierzył szczęście i nieszczęście tych ludzi? wiadomo, że rozwód to ciężka sprawa dla obojga (zazwyczaj, bo wcale nie zawsze), ale błagam rozwodzący się ludzie mogą również poczuć się super hiper mega szczęśliwi z 2. strony bo nie muszą się już męczyć ze sobą + rozwód jest SKUTKIEM, nie przyczyną (więc to że się para rozwiodła bo on był gejem no to sorry Gregory, ale szkoda że nie powiedział tego najpóźniej przed ołtarzem) edit. --> + rozumiem, że eos próbował zasugerować, że feministki to kobiety o narcyźmie fallicznym, szkoda tylko że nie doczytał (zrozumiał?) tekstu do końca - jasno z niego wynika, że pożycie seksualne takich kobiet i ich mężczyzn nie ma się najlepiej - a że 'feministki' wcale nie mają problemu z orgazmami to już było wiadomo z wcześniejszych etapów tej jakże owocnej dyskusji
Edytowane przez Miss Puppet Czas edycji: 2012-02-03 o 20:56 Powód: liter. + ortogr. + kropki |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
chcialam tylo niesmiało wtrącić,że kocham moja waginę i nie chce penisa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
przyłączam się do Asi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
albo takie brednie (choć, tu się można by zastanowić jeśli chodzi o niektórych osobników...), że mężczyźni boją się kobiet czy seksu bo boją się waginy ![]() ALE ALE ja tam lubię Freuda mimo, że był z niego zdaje się niezły zbok ![]() wiadomo, że psychologia była wtedy nową dziedziną a jeden człowiek nie może być geniuszem, który poprawnie odgadnie sam jak wszystko działa (nawet w tylko jednej dziedzinie) poza tym to było ponad 100 lat temu jak napisał swoje pierwsze teksty także... wiadomo ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
w końcu jesteś przede wszystkim zwierzęciem (choć czuję, że może to obrazić inne zwierzęta, no i w tym psy bo w końcu to one szczekają) (jeśliś nie skumał - seks najważniejszy itd.) ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() a wy chyba zapominacie, że KOBIETA MA TEŻ COŚ DO POWIEDZENIA ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
btw, to że nie odpisujesz na żadną moją wypowiedź również coś udowadnia (domyśl się sam, jeśli w ogóle potrafisz, co) ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
ojjojjoj.... ![]() ------------------------- właśnie przyszedł mi do głowy świetny pomysł na podpis eosa - myślę, że znakomicie oddaje jego NATURĘ i wizję patrzenia na świat, wprawdzie to z kobiecej piosenki, ale możnaby przymknąć na to oko: niech ktoś zatrzyma wreszcie świat, ja wysiadam ![]() a tak poza tym to cóż uważam, że to dość przykry przypadek, zwłaszcza że się starzeje, świat idzie coraz szybciej do przodu, o piękną (niearabską?) niewolnicę coraz trudniej.... ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() ---------------------------------------------- a z tym snem też prawda ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
nuda ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Mi kiedyś też zdarzyło sie podejść do kolegi kolegi w podobny sposób. I niestety, ale zdecydowanie nie było to dlatego że mi się podobał. W jakikolwiek sposób. ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() dobre ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
Przykro mi, ale - przynajmniej póki co - nie dowiedziono żadnych korelacji pomiędzy pewnością siebie, a trybem przypuszczających. Jeśli jakieś znasz - podaj dowody. Czyli to dlatego się tak zachowujesz, achaaaaaaaaaaaaa ![]() Najlepiej przeinaczyć, coś sobie dodać i dać głupi przykład nieświadczący o niczym - bo w tym pytaniu ze słownikami nie ma żadnego sensu.
Edytowane przez Miss Puppet Czas edycji: 2012-02-03 o 22:40 Powód: liter. |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Niemniej oczywiście, lepiej żeby ojciec odszedł, niż żeby udawał przykładnego męża. W ten sposób na pewno nie nauczy dzieci tworzenia zdrowych i szczęśliwych związków.
![]() |
![]() |
#730 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- ty tak serio z tym 'drżeniem kolan i mrowieniem w piętach' ?! ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
Edytowane przez Miss Puppet Czas edycji: 2012-02-03 o 23:36 Powód: interp. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Eos już chyba na dobre dał sobie spokój z tym wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
jestę wieszczę
|
![]() ![]() ![]() ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |||||||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
3. Przecież Tacyta moje uwagi odnosiły się do hipotetycznego przykładu, który ksiądz podał Twoim znajomym. Ja nie twierdziłem, że to w ich związku jest coś źle. Więc jak widzisz, gdybyś nie przekręcała słów eosa, to byłoby znacznie prościej się nam porozumieć. Dlatego resztę pominę. Czyli czy tak, czy tak napotykacie i będziecie napotykać na opór, bo niezainteresowanych, niezadowolonych, przestraszonych i wychowanych po staremu jest większość. 6.1. Wnioski są proste i niezadowalające dla Ciebie niezależnie od tego, który jest prawdziwy. Jeśli Ty ich rzuciłaś, bo nie byli godni takiej nowoczesnej kobiety i nie umieli się znaleźć w wyznaczonych przez Ciebie rolach tzn., że stare męskie przyzwyczajenia mają się dobrze. A jeśli to oni Ciebie rzucili, to też źle, bo świadczy to o tym, że nie każdemu z feministką po drodze. 1. Na razie przegrało się kilka bitew, ale na pozostałych frontach wszystko po staremu. 2. Ale póki co wolność kobietom tak uderzyła do głowy, że dobierają się coraz gorzej. 3a. Można wiedzieć. Wystarczy sobie przeczytać posta, w którym to napisałem wprost. 3b. Nie zabrania i nie może mi zabronić dlatego żyję sobie tak, jak chcę. Ja Wam tez nie zabraniam tylko pokazuję inny punkt widzenia. Każdy za błędy w swoim życiu płaci sam. 3c. Ale przecież Cię nie obchodzą. 3e. Jeśli będzie to logiczne i oparte na twardych faktach to czemu nie? Ja z faktami nie dyskutuję. 1. I po co się tyle domyślać, zarzucać mi łamanie przepisów i domagać się mandatu lub nawet odebrania prawa jazdy jak się do końca nie wie jak to wyglądało? Typowa przypadłość kobiety domyślać się rzeczy, które facetowi nawet do głowy nie przyszły? Jedyne z czym się mogę zgodzić, to z tym 'utrudnieniem wyjazdu'. Tyle, że dla mnie wyjazd był prosty, bo po jakieś 15 cm zapasu z obu stron to dużo miejsca, a dla niej było zbyt wąsko, bo musi mieć chyba po pół metra z każdej strony. Sytuacja wyglądała tak, że pani swoim maleństwem (czemu kobiety z reguły jeżdżą mniejszymi samochodami?) wjechała do rogu parkingu po dwusiecznej kąta (ten róg ma ok. 105 stopni). Z prawej stała długa fura zaparkowana pod kątem prostym do prawego boku kąta, a ja wjechałem również długim samochodem parkując prostopadle do lewego boku kąta. Drzwi można więc było otworzyć bez problemu, a wyjazd był jak najbardziej możliwy między tyłami samochodów stojących prostopadle tyle, że pani się zwyczajnie, jak to kobieta, bała. A propos kobiet za kierownicą, to dzisiaj do radia zadzwonił facet i powiedział, że jego żona mówiła mu, że w ich samochodzie coś stuka, ale żeby się nie przejmował, bo jak pogłośni radio, to już stuków nie słychać. 2. Nic. Ma za to wiele wspólnego z Twoją poprzednią wypowiedzą o TAKIM KOMFORCIE jaki uzyskują niezależne finansowo damy. Cytat:
Nie twierdziłem, że jesteś tylko pytałem, czy Ci się ten typ narcyzmu podoba. Albo i nie. A kto Ci powiedział, że ja muszę płacić za numerki? Niestety muszę, bo jest prawo i jak sam zatrzymam złodzieja, to naruszę jego nietykalność, ograniczę mu wolności, a gdy sprawdzę jego dokumenty, to podpadnę pod ustawę o ochronie danych osobowych, poda mnie do sądu i sam pójdę siedzieć. Co innego na gorącym uczynku w obronie mienia. Wtedy mogę go sprać (aby tylko nie za dużo, żeby obrony koniecznej nie przekroczyć!) i niech on idzie na policję jak chce. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja jako mężczyzna śmiem w to wątpić. Cytat:
Cytat:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,12471,ti...wiadomosc.html Ciekawe komu dzisiaj parzy kawę? Szkoda, że te informacje sa tajne, bo ja jakoś tych komandosek nawet na ćwiczeniach nie widziałem, a Grom jako taki widziałem nie raz. Jaką rolę tam spełniają? Ile ich jest? Jaki procent w stosunku do facetów? W ilu akcjach brały udział? Z jakim skutkiem? Ja też kocham waginy, ale swojego penisa bym na nic innego nie zamienił. Zresztą obaj je kochamy. |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Np. pracownik budowlany większość dnia siedzi na budowie i tyra, to wiadomo, że nie będzie po powrocie dużo robił, jeśli jego żona ma typową 8-godzinną lekką pracę. (oczywiście, w weekendy albo podczas urlopu, facet już powinien więcej pomóc ![]() A czemu musisz się zgodzić na nasze "po równo"? Wcale nie musisz. Tylko jest to dosyć rozsądny podział, nie wiem, gdzie widzisz problem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
Bo nie mają kompleksu małego członka. Łaaaaaał, suuuuper, możemy się już śmiać? Suchar. Oceniaj sobie co chcesz i jak chcesz. Po prostu jesteś tchórzem, a chłopcu chyba nie przystoi, panie Wielki Stereotyp. Niet. Nikt mi tego nie mówił, ale "krowa która dużo ryczy, mało mleka daje" z reguły. A Ty ryczysz dużo ![]() Przecież możesz mu sam zrobić co chcesz, zgodnie z Twoją regułą nie pójdzie na policję, bo to chłop ![]() Jeżeli pracujesz 8 godzin i ja 8 godzin, to obowiązki w domu dzielimy po równo, obojętnie ile kto zarobi. Wyjątkiem jest inna sytuacja : jeżeli Ty przez 8 godzin pracujesz fizycznie, a ja przez 8 godzin wklepuję dane do kompa, to robię w domu więcej, bo mam mniej męczącą pracę. Jak czytam Twoje posty, to zaczynam wątpić, czy kiedykolwiek widziałeś na żywo nagą kobietę.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Może tu, że odbieram go jako rozsądny dla Was, a nie dla mnie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
jestę wieszczę
|
I te Twoje argumenty... masakra. "Większość w armii to mężczyźni, więc kobiety nie nadają się do wojska".
To tak jakbym powiedziała - "Amerykanki myją zęby częściej niż Amerykanie, więc Amerykanie w ogóle nie powinni myć zębów i tego nie robią".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | ||
BAN stały
|
Cytat:
No to wszystko jasne. Rano się trzeba było śmiać. Tyle, że on jak dzwonił to nie wyglądał na rozradowanego. A mnie tak. Czyli znowu, jak to u kobiet, domysły. Ale jego baba może iść jak go posiniaczonego zobaczy. Aha! Skoro wydajność pracy się nie liczy, to mogę się chrzanić cały dzień z wieszaniem prania, a Ty w tym czasie zrobisz resztę? W muzeum. Tzn., ja byłem żywy, a ona z kamienia. Ale wszystko miała. Chyba? ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
A to byłby durny wniosek. Podobnie zresztą jak poprzedni. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 | ||
jestę wieszczę
|
Cytat:
Ten dowcip krąży już kilka lat po sieci. Suchar. Jakie domysły. Ja już jestem niemal w 100% pewna ![]() A może nie ma baby i pójdzie sam? To pewnie feministka przebrana będzie nie? hahahaha Nie, po prostu jak ktoś ma bardziej męczącą pracę, to w domu zrobi mniej, ale za to w dzień wolny od pracy zrobi wszystko co powinien i tyle. W końcu się przyznałeś. ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Dlaczego durny? Bo? To jest przyczyna! Oni nie myją zębów, bo nie nadają się do tego, by utrzymywać ciało w czystości! To domena kobiet!! ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Widzę, że na innych wątkach też przeprowadzasz krucjatę pt. "mężczyźnie chodzi głównie o seks ZAWSZE". ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
BAN stały
|
Cytat:
2. Usłyszałem to dzisiaj rano w Trójce i nikt nie komentował, że to stary dowcip. Ale zdziwiony nie byłem, podobnie jak pierwszy raz, gdy usłyszałem dowcip o blondynce, która przebiła koło od roweru. Na zwróconą uwagę, że nie ma powietrza odpowiedziała, że na dole tylko nie ma, ale za to ma jeszcze na górze. 3. To nie pewność tylko 100% domysłów. 4. Może tak być. W złodziejstwie tez powinno się wg Was wyrównać. 5. Ale co ma do tego męcząca praca, jak skutki są mizerne. Ja się mogę męczyć cały dzień z wieszaniem prania, bo dla mnie to harówa. 6. Cieszysz się? 7. I słusznie mówiono. Popatrz na system edukacji, zobacz co się dzieje w sądownictwie. A co do powieści, to te flaki z olejem nazywasz powieściami? Książki dla dzieci, to zgoda, ale powieści? Daj spokój! 8. Coraz wiecej durnych wniosków. No ale jak się myli przyczyny ze skutkami, to co się dziwić. 9. To się nie śmiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
jestę wieszczę
|
[QUOTE=eos50;32111248]1. Ale to jeszcze nie powód, żeby Tacyta twierdziła, że nie znam Kodeksu Drogowego.
2. Usłyszałem to dzisiaj rano w Trójce i nikt nie komentował, że to stary dowcip. Ale zdziwiony nie byłem, podobnie jak pierwszy raz, gdy usłyszałem dowcip o blondynce, która przebiła koło od roweru. Na zwróconą uwagę, że nie ma powietrza odpowiedziała, że na dole tylko nie ma, ale za to ma jeszcze na górze. 3. To nie pewność tylko 100% domysłów. 4. Może tak być. W złodziejstwie tez powinno się wg Was wyrównać. 5. Ale co ma do tego męcząca praca, jak skutki są mizerne. Ja się mogę męczyć cały dzień z wieszaniem prania, bo dla mnie to harówa. 6. Cieszysz się? 7. I słusznie mówiono. Popatrz na system edukacji, zobacz co się dzieje w sądownictwie. A co do powieści, to te flaki z olejem nazywasz powieściami? Książki dla dzieci, to zgoda, ale powieści? Daj spokój! 8. Coraz wiecej durnych wniosków. No ale jak się myli przyczyny ze skutkami, to co się dziwić. 9. To się nie śmiej.[/QUOTE] 1. Jakbyś znał, to byś się tak nie przejął ![]() 2. O... blondynki są według Ciebie głupie? Wiesz jakiego pokroju są ludzie, którzy wierzą w stereotypy tego typu? 3. Mów sobie co chcesz, życia nie oszukasz ![]() 4. Czemu wkładasz mi w usta to, czego nie powiedziałam? Chyba domysły to Twoja domena. 5. To się męcz. 6.Oczywiście. 7.W każdej klasie w mojej każdej szkole w liczbie najlepszych świadectw górowały dziewczyny. Mam kontakt z sądownictwem, przekrętów nie widzę, no ale ja z marginesem nie przystaję. A powieści są bardzo dobre, ale najlepiej powiedzieć "flaki z olejem" jak się czegoś nie rozumie, ok. 8. Wow, to ciekawe co to za trauma spowodowała, że panowie zębów nie myją częściej haha. 9. Nie śmieję się, ubolewam. 10. Nadal będę pisać na kolorowo, bo sympatyzuję z Lambdą ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Konto usunięte
|
Czemu? Ja poprosiłam o podanie mi tego, co słyszałeś/czytałeś. Taki wielki problem?
Chyba jednak nasz troszkę oszukujesz, skoro nie chcesz niczego przytoczyć. Ja zerknęłam do danych GUSu z 2008 roku i bynajmniej kobiety psich pieniędzy nie zarabiają ![]() Cytat:
Własnie jest to rozsądne dla wszystkich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Bananalama;32111452]No i dobrze, bo się wygodnie czyta
![]() [QUOTE=arsea;32111452] Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wątpie,ze normalna kobieta zdecyduje się na bycie z facetem, którego powieszenie prania przerasta. Dostaniesz kopa w ![]() ![]() Rozumiem,że gdybyś na rentę przeszedł to musiałbyś harować w domu bo masz tylko 500zł? Czy uznasz się za nieudacznika i odejdziesz? ![]() Cytat:
![]() Wniosek - mężczyźni nie nadają się do pisania na portalach i wyciągania wniosków Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I nie odpowiedziałeś : kto wygral w Afganistanie i Iraku ![]() Może taka specyfika wojny w tym rejonie,że kto nie pojedzie ten przegrywa? ![]() PS Eos, jak taka nasza,mała przekupa na targu pokrzykuje ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że źle mi się na górze zacytowało, oczywiście to były słowa dziewczyn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | ||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
Tu na wizażu Bananalama pisze jakież to wady eosik ma, ileż ma przywar, co robi źle, a w głowie ciągle myśl tli się w tle, że choć tak mądra, to ciągle sama ... Cytat:
Cytat:
... dla wszystkich Was. Eos jest strasznym leniem patentowanym, ale o dziwo nie ma tych problemów. Najwięcej robi tego co lubi, a to czego nie lubi omija tak wielkim łukiem, jakim się tylko da. Cytat:
Bywałbym później, ale nie na tyle, żeby zdążył ostygnąć. Nigdy mnie nie nachodzi. Nie lubię mieć wszystkiego na błysk. Razi mnie w oczy. Lubię artystyczny nieład, czyli jak mówią - lubię mieć wszystko w porządku porozrzucane. Tyle, że druga nie znosi jej jeszcze bardziej. Też tak uważam. U mnie też nie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo na wojnie obie strony nie mogą wygrać. Na żadnej wojnie. A najczęściej też jest tak, że jeden jest agresorem i walczy dla zdobyczy i pieniędzy, a drugi walczy o swój dom, rodzinę, ojczyznę i przeważnie w długim okresie czasu wygrywa. A gdy ma jeszcze sprzyjające warunki terenowe i klimatyczne, to agresor stoi na przegranej pozycji już na starcie. Moim zdaniem leją się tam dalej, a wynik i tak jest łatwy do przewidzenia. Ale kto by nie wygrał, to kobiet wśród zwycięzców na polu bitwy nie będzie. Ani wśród amerykanów, ani wśród talibów. Cytat:
Kto z kim przestaje takim się staje? |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Szukać za nas? Sama już wyszukałam. Cytat:
Więc wybacz, ale się mylisz. W każdym razie takie dane, jak znalazłeś, wcale twojej tezy nie popierają. Zwłaszcza, że ja znalazłam inne. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 2016071135 Czas edycji: 2012-02-07 o 19:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() obawiam się,że dom byłby pusty w takim przypadku ![]() to może najdzie Cię ochota,żeby ubrać czyste gacie i skarpetki do pracy...a jak jelenia nie będzie to cóż.... ![]() W wielu związkach to kobieta jest tą drugą stroną nieznoszącą. Strasznie będziesz musiał ją kochać skoro już planujesz jak się nią wysługiwać w czynnościach dla większości męczących i żmudnych ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko Ty tupiesz nóżką ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
BAN stały
|
Asiu, strasznie długo cię nigdzie nie wyczytałam. Widocznie łazimy po różnych wątkach, a ja też miałam przerwę. W dyskusję nie wchodzę, bo tego eosika sobie troche poczytałam i widzę, że nie ma sensu, ale ty piszesz logicznie i podziwiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.