|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3
http://kwejk.pl/obrazek/1155197
głupio brzmiałoby, gdybym napisała, że to mnie zdziwiło, po prostu...brak mi słów. |
|
|
|
#4202 |
|
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;34062495]Nieprawda. Dieta to sposób odżywiania w ogóle.[/QUOTE]
Obecnie tak się ją pojmuje, ale dawniej oznaczała odżywianie osób chorych. Dieta jako sposób odżywiania przyjęła się i funkcjonuje, ale prawidłowo powinniśmy mówić o stylu odżywiania, nawykach żywieniowych. A o diecie, gdy zmieniliśmy nawyki żywieniowe ze względów zdrowotnych np. dieta biegunkowa itp. Ja cały czas definiowałam dietę jako sposób odżywiania, ale w tym semestrze dowiedziałam się na wykładach, że dieta powinna być rozumiana jako sposób odżywiania osób chorych, a o swoich preferencjach powinniśmy mówić w charakterze nawyków żywieniowych. Jestem ciekawa, jak to współgra z preferencjami żywieniowymi mającymi na celu schudnięcie;P Czy jak ktoś cierpi na otyłość to dieta, a jak ma parę nadprogramowych kilogramów to sposób odżywiania...
|
|
|
|
#4203 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
. Jak nie lubię dzieci, tak tego dzieciaka bym zabrała w te pędy i tuliła, a babie zasadziłabym kopa z półobrotu...
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#4204 | ||||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4205 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam to samo, to jest przerażające, że ona jest z tym dzieckiem codziennie. W ogóle nie wiem, kim trzeba być, żeby bić kogoś kompletnie bezbronnego, to jest nieludzkie, naprawdę dawno nic mnie tak nie zszokowało.
|
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie to działają mi na nerwy komentarze typu "zabiłabym ją","szmata" etc Ale powiem szczerze,ze nie dziwie się ludziom - szok,że można być taką bestią
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2012-05-13 o 01:31 |
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę zrozumieć, rzeczywiście brak słów. |
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Materiałowe" mogą wystawać, a wystające silikonowe { jak czytam} to już wielkie faux pas ?! |
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałabym ten filmik, ale wolę nie. Nie wolno mi się denerwować, bo jeszcze urodzę. Ale jeśli tam jest to, co myślę, to tą babą rzuciłabym o ścianę
.
|
|
|
|
#4211 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio, plus 50 stopni chyba było, małzeństwo rozebrane do lekkich ciuszków a w wózku może miesięczny maluszek - grube swetry, polary, kamizelka, gruba, wełniana czapa, koc... A moja 5-tygodniowa córa w lekkim body okryta od słońca pieluszką.
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
żadne ramiączka od stanika nie powinny nigdzie wystawać, bez względu na to czy są materiałowe, koronkowe, gumowe, silikonowe, koralikowe - żadne
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4214 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noszę się na czarno najczęściej, mam czarne staniki i czarne ramiączka. I przy moim dużym biuście nie mam zamiaru się gimnastykować z wymyślaniem, przekładaniem ramiączek itd., tylko żeby mi ich broń borze nie było widać. Jak wylezie to trudno, mojego poczucia estetyki to nie narusza
|
|
#4216 |
|
Zakorzeniona
|
Ja wiem, że to żenująco wygląda, ale jak pracowałam jako hostessa, to o 22:00 w czwartek dostawałam na maila setki stron z materiałami do wykucia (promowałam dystrybutora alkoholi, który marek dystrybuował mnóstwo, a ja musiałam wykuć się składów, dla kogo, drinków, nazw itd.), a o 9:00 rano w piątek zaczynałam pracę. Nie dało rady nauczyć się choćby części i wiem, że potem specem nie byłam i zdawałam sobie z tego sprawę, że większość klientów ma większą wiedzę ode mnie, ale niestety nie dało się inaczej.
|
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4218 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
nie robię tragedii jak mi czasem widać ramiączko, moim zdaniem o wiele gorsze jest, jak bluzka jest przezroczysta tak, że widać cały stanik z przodu i z tyłu
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tam specjalnie jakaś odrobina wystającego ramiączka nie przeszkadza, razi mnie jedynie coś takiego: http://redtagcrazy.com/blog/wp-conte...aude-top-2.jpg
Nie wiem jak można się czuć dobrze z czymś takim skoro cywilizacja przyniosła nam już rozwiązanie: http://livetogive.com.au/wp-content/...3/brastrap.jpg Tak samo nie rozumiem tłumaczenia tego dużym biustem, bo biust utrzymuje się na obwodzie, a nie na ramiączkach i zarzucenie sobie takiej spinki nie robi kompletnie żadnej różnicy ![]() A w temacie straplessów/multiwayów polecam ten wpis: http://stanikomania.blox.pl/2011/06/...idealnego.html Ja osobiście mam Panache Porcelain i bardzo sobie chwalę
|
#4220 |
|
Konto usunięte
|
A mnie tam ramiączka nie przeszkadzają. Gorzej, jak jakaś dziewczyna ma stanik, przez które jej się te piersi wylewają, a i jeszcze rzeczonego stanika kawałek widać. Ramiączka jak ramiączka, czemu nie denerwują was np. ogólnie ramiączka od bluzek. Chociaż, ja w ogóle ostatnio rezygnuję z noszenia stanika. Wygodniej mi bez, w domu chodzę bez.
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jeśli chodzi o wystającą bieliznę - jak już mówiłam - ramiączka mi nie przeszkadzają, dużo gorzej wygląda coś takiego http://balkonetka.pl/static/uploads/...zdza_obwod.JPG.
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To radzę nosić bo biustonosz lub jego brak wpływa na kształt piersi Sent from my SK17i using Tapatalk |
|
|
|
|
#4223 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4224 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Straszne, aż słów brak. Aż mnie nosi jak to obejrzałam.
|
|
#4226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja byłam właśnie dziś na zakupach i kupiłam taką całkiem przezroczystą bluzkę, materiał czarny w kwiaty. Zastanawiam się jak ją nosić: wystarczy czarny stanik czy lepiej założyć pod bluzkę jeszcze czarny top, doszłam do wniosku, że stanik wystarczy (nie mam zamiaru chodzić tak na uczelnię ani do kościoła, ale np na koncert lub jakieś wieczorne wyjście na miasto).
|
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten link z tym dzieckiem... Głupia dziwa z tej baby, po prostu taką to do pierdla wysłać i niech zdycha w męczarniach. Po prostu nóż mi się w kieszeni otwiera, biedne dzieciątko... Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-12 o 17:31 |
|
|
|
|
#4228 |
|
po prostu Em :)
|
Ona już jest w więzieniu.
|
|
#4229 |
|
Wtajemniczenie
|
W kontekście Euro - dziwi mnie to ciągłe "meczy". "Nie będzie w tych miastach meczy", "Wiele meczy może spowodować problemy z komunikacją miejską" etc. No kurde, skąd to się bierze? Telewizja/radio/prasa powinny spopularyzować używanie poprawnej odmiany - bo meczy to sobie koza w zagrodzie. I "meczy" to czasownik - odmieniony czasownik! Deklinacja rzeczownika "mecz" w dopełniaczu liczby mnogiej to "MECZÓW". No niechże się ten naród nauczy wreszcie, bo serio padnę. Nie żebym była jakimś strażnikiem czystości językowej, nie studiuję polonistyki, ale akurat to mnie bardzo, ale to bardzo razi.
|
|
|
|
#4230 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Inna sprawa, że pani, która wczoraj sprzedawała jogurty próbowała mi wcisnąć ewidentne głupoty... Myślę, że normalny konsument powinien wiedzieć, że jogurty są barwione nie tylko karminem. Mam wrażenie, że ta pani celowo chciała mnie zrobić w bambuko. Nawet się powoływała na stwierdzenia swojej koleżanki z biotechnologii ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

. Jak nie lubię dzieci, tak tego dzieciaka bym zabrała w te pędy i tuliła, a babie zasadziłabym kopa z półobrotu...

.

.