|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł ![]() |
|||
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,72% |
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
2 | 3,45% |
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
1 | 1,72% |
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
0 | 0% |
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
0 | 0% |
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
8 | 13,79% |
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
2 | 3,45% |
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
5 | 8,62% |
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
14 | 24,14% |
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
2 | 3,45% |
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
1 | 1,72% |
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
1 | 1,72% |
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
0 | 0% |
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
17 | 29,31% |
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
4 | 6,90% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
a co do męża to zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamuski
Wiki dziekuje ślicznie za wszystkie zyczenia ![]() Dzis kupiłam bilety lotnicze. Lecimy z Wiki 15 sierpnia. Jakoś mnie to narazie nie cieszy ![]() Na pielgrzymce byłam 2x jeszcze w liceum. Wspominam miło, jeszcze kiedys bym poszła. Ja chodziłam z Warszawy w grupie brązowej z Kapucynami. Z Lomzy Troche za daleko (13 dni idą) Zupki. Ja uwielbiam ogórkowa koniecznie z parowkami i grochowa na wedzonych zeberkach i z boczusiem Mniam. A na obiad dzis zapiekanka ziemniaczana z mielonym i pieczarkami. Pogoda nam sie dzis popsula. Niby ciepło ale pochmurnie. Koniec lata... Aaaaaaa No i nie pisałam wam. We wtorek przylatuje do nas brat Tz (16 lat) na 2 tyg i razem z nim pozniej Lece do PL. Pomoże mi Troche z tym Wszystkim bo samemu to wszystko przejść ( odprawa i bagaże) z małym dzieckiem na ręku to masakra. Przerabialam to w listopadzie. Wiki na jednym ręku, podreczny w drugim (zakwasy pozniej miałam przez tydzien) a pozniej torba i fotelik do samochodu. Cieżko. Na dodatek juz w PL jak jechaliśmy z samolotu do odprawy to Wiki zrobiła mega śmierdząca kupę i Bylysmy atrakcja nr 1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
1 po spotkaniu
![]() ![]() było super, dziewczyny przesympatyczne , sliczne , zgrabne !!!!a chłopaki oczywiscie mega przystojni i słodcy!!!!! dziekuję za spotkanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ile idzie pielgrzymka warszawska?? tak z ciekawości pytam. gorzowska idzie właśnie 13 dni. byłam tez raz z gorzowską grupą brązową z kapucynami właśnie(mam do nich sentyment przez to ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez pieleszka Czas edycji: 2012-07-27 o 12:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Wtajemniczenie
|
Warszawska wychodzi 6 sierpnia i dochodzą 14 czyli 8 dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
z tego co wiem z Koszalina pielgrzymka idzie juz w tą sobotę czyli 18 dni, a darłowska i z ustki grupa już dziś wyrusza
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pieleszko Pamietam w naszej grupie była duża rozbieżność wiekowa. Szła babcia taka z 70 lat a i było małżeństwo co mieli w wózku takie kilkumiesięczne dziecko. Także realne jest ze z Hania sie wybierzesz kiedys, ja jednak uważam ze takiego malenstwa nie powinno sie brać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Wtajemniczenie
|
OMFG
![]() CookieMonster a gdzie studiowalas? W Białymstoku? Ja skonczylam Polibude bialostocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziubek Natka Szymek Domek Nam z Krystiankiem było bardzo miło Was poznać , jeszcze raz dziękujemy ![]() Ja też mam nadzieje że jeszcze nie raz sie spotkamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Witojcie ;P
No i co chcę Wam odpisać, to Melka woła ![]() Ale spróbuję ![]() Chelsea, ślicznie ![]() Ale wiesz co? dożywotnio zakazuję Ci publikowania swojej facjaty tu na forum ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Może uznała, że jest już na tyle dorosła, że go nie potrzebuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do nas kiedyś wpadł na balkon smoczek od sąsiadki z drugiego piętra ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas też ![]() Cytat:
![]() Już doczytałam, że dziewczyny Ci poddały pomysły ![]() ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2012-07-27 o 15:06 |
|||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na pielgrzymce w życiu byłam dwa razy Do różanegostoku. 3 dni -dla mnie i tak długo Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |||||
Zakorzenienie
|
Czytalam dzisiaj o tym
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja na pielgrzymce nie bylam nigdy... niestety moje nogi by tego nie wytrzymały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Wtajemniczenie
|
Agni ja chętna na spotkanie ale jakoś cieżko sie zebrać
![]() Którego lecicie na ślub ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1996 |
Zadomowienie
|
Brumku, ale masz wszechstronnie uzdolnionego męża!
![]() ![]() ![]() Cookie, "zabiorę Cię właśnie tam!" ![]() ![]() ![]() ![]() Pieleszko, cieszę się z dobrych wieści z badania. ![]() Tak się zastanawiam, czy na urodziny Hani nie zrobić jeszcze bezy. ![]() Pytanie do dziewczyn używających(u dzieci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nadrabiam dalej... ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
oby sczegółowe badanie w kwietniu rozwiało wszelkie wątpliwości i ta repolaryzacja była taka jak najleży ![]() ja na pielgrzymce nigdy nie byłam, jakoś w moim otoczeniu to nie było popularne - znajomi nie chodzili, a sama nie posżłabym miałam dzisiaj pracowity dzień, umyłam i wysprzątałam auto (kiedyś uwielbiałam pucowac auta, wszystkie po kolei -nasze, taty, siostry- myłam, woskowałam, odkurzałam, spreyowałam etc.. moje kombi zajmowało mi 4godz by go zrobić na błysk jeszcze dom sprzątałam a teraz idę szczura zakopać, wyczułam że mam padlinę niedaleko tarasu, teraz po smrodku go zlokalizowałam :/ idę bo będzie gorzej....
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
ja się szykuje na jutro.Ma być ponad 30 stopni
![]() ![]() przysłali wózek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
powinnaś zrobić zestawienie, model - plusy - minusy ![]()
![]() |
#2000 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też kiedys uwielbiałam "pucować" samochody, pamiętam jak dziś jak swoja hondzinę wypucowałam, nawet plastiki w środku..wywoskowałam.. dzień później już jej nie było.. Powodzenia przy brudnej robocie:d Cytat:
![]() Znowu mi więcej nie zacytowało ![]() oliweczka postaram się nie zapomniec:d U nas tez upaly... ide gotowac ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ślub 22 września, a my lecimy 14-15. wypadałoby jeszcze jakiś panieński odbębnić. ![]() normalnie mam dylemat:albo czyste posprzątane mieszkanie albo wizaż. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zadomowienie
|
Hej!
Przelaciałam tak po łebkach kilka stron - dziękuję za wczorajsze życzenia i także życzę wszystkim Ankom spełnienia marzeń! Nie dałam rady wczoraj na wątek zaglądnąć, taka byłam zmęczona. Próbowałam do klubu, ale literki mi się zlewały, więc sobie odpuściłam... W sprawie wody - daję głównie gotowaną kranówkę, ale także butelkowaną wodę, ale bez gazu. Pieleszko, świetne wieści o serduszku Hani. Ida także uwielbia gitarę. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Jedno i drugie. Podobno największe szansę na długowiecznośc ma pierwsze dziecko matki pod warunkiem, że jest to dziewczynka i matka urodziła ją przed 25 rokiem życia. Tak mówi statystyka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
Witam sie
przeczytalam pobieznie ale sie nie odniose, bo myslami jak zwykle daleko i nie wiem co komu. Marysia wisi mi wlasnie na "cycu" ![]() ![]()
![]() |
#2004 |
Zadomowienie
|
A widzisz, a nam położna na samym początku radziła tormentiolem smarować jak Ida miała odparzenia. Ale od razu powiem, że nie pomógł. Próbowałam wówczas różności, ale tak naprawdę pomogło wietrzenie. Bez wietrzenia nie chciało schodzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym chciała żeby odziedziczył ![]() Cytat:
![]() Zobaczysz, będzie Ci się podobało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. A to mnie zaskoczyłaś, bo ja nigdy na oczy nie widziałam innych paczek niż właśnie po 23 sztuki ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, przeżyłam dziś traumę. teraz pod wieczór poszłam z Tymonkiem do parku, na plac zabaw. Szaleliśmy na huśtakach, na zjeżdżalni, z innymi dziećmi itp. Czad ![]() ![]() ![]() ![]() Boże, nigdy w życiu chyba się tak nie bałam ![]()
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2012-07-28 o 20:20 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
Pieleszka 14 też nam przekażesz same dobre wiadomości
![]() Brumek matko wyobrażam sobie stres!!!!! dobrze,że tak się skończyło , ewidentnie musiał mu sie listek przykleić do gardła , masakra ... Marzenko nie ma już dużych paczek pielucho-majtek nad czym strasznie ubolewam ![]() my na noc używamy z babydreamu majtuś ale w ciągu dnia ich nie założe bo wręcz ciekną jak Szymek wypije więcej na raz, nie wytrzymują presji ![]() i nie wiem co jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej mamole
![]() Cytat:
Jak będziesz chciała to i babcie Ci przedstawię No o na pewno żyjemy coś smaczniejszego Cytat:
A Ty mieszkałam we Wrocławiu ? Cytat:
Zazdroszczę jeziora Babcie sie dobrze W odróżnieniu od Brumka uwielbiam remonty ![]() Cytat:
2 ![]() 3 Straszna jest taka duchową My schaldalismy sie dziś na basenie Choć musz przyznać ze dziś wyjątkowo nie do końca było fajnie Mój syn co jakiś czas rozpłakiwal sie ... Ze strachu przed kuzynem Tzta ![]() Przed jutrzejszym weselem zaczęła zjeżdżać sie rodzina I zaplanowaliśmy z kuzynka Tzta wspólny wypad na basen Ich córeczka to moja chrzesnica Ale Jaś jak widzi męża kuzynki dostaje szału i płacze Więc przez pól godziny go uspkajalam Mieli u nas spać Ale zmienili lokum ![]() Pozatym pozalatwialismy razem z Jachem dużo spraw razem On jest słodki bo w każdym urzędzie sklepie czy innym takim miejscu śle uśmiechy, robi brawo no i papa A wszystkie babki piszcza z radochy ![]() Cytat:
![]() Śmierdzące musiała być odprawa Ale przynajmniej nikt nie chccial zrobić wiki rewizji osobistej ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Boże brumeczku mogę sie tylko domyślać jak straszne to było uczucie ![]() Strasznie sie boje wszelkich zaksztuszen zadławień Dobrze ze mąż tak zareagował i mocniej klepnął Tule was bidulki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2008 |
Wtajemniczenie
|
Brumku
![]() Telik z OLT Express juz raczej nie polecisz ![]() Odprawa była śmierdząca i chyba Dzieki kooopie nie staliśmy w kolejce tylko nas przodem puscili. Rewizję mogli zrobić i przy okazji przebrać ta koope ![]() Agni masz koty w domu ? Link dla Ciebie... powinno Cie zainteresowac http://www.4lomza.pl/forum/read.php?...32144&t=532144 Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-07-27 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Nawet teraz? Serio? ![]() ![]() 3. A nie wygląda? ![]() ![]() nie bij ![]() 4. ![]() ![]() ![]() 5. Skąd ja to znam? ![]() 6. Dzieki kochana ![]() Ano właśnie ![]()
![]() |
#2010 |
Zadomowienie
|
brumek, ale stres, jak czytałam to chyba nie oddychałam...
dobrze że na strachu się skończyło... ja tak przleotem, mleko dla juniora się studzi wiecie że on dzisiaj chyba tz nie poznał? nie bał się go ale był jakby zawstydzony, a zawsze z piskiem go witał.... dziwne...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.