|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
|
|||
| Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
|
1 | 1,72% |
| Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
|
2 | 3,45% |
| Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
|
1 | 1,72% |
| Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
|
0 | 0% |
| Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
|
0 | 0% |
| Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
|
8 | 13,79% |
| wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
|
2 | 3,45% |
| pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
|
5 | 8,62% |
| roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
|
14 | 24,14% |
| wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
|
2 | 3,45% |
| Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
|
1 | 1,72% |
| Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
1 | 1,72% |
| Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
|
17 | 29,31% |
| Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
|
4 | 6,90% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siostra wróciła do wiednia i poszła z nim do swojego pediatry, wyśmiał tą ich niby skaze, kazał normalnie dawac UU, a jak mało to zwykły bebilon. Cytat:
chociaż w nocy Lila spala w samym pamersie, nawet body jej zdjęłam bo byla cała mokra![]() Dzieciaczki rosna nam z dnia na dzień |
|||
|
|
|
#3932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- chrzestny kingi pracuje, w razie czego to pytaj mnie o co chcesz ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- wlasnie chciałam zapytac ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- niezla d.pa z ciebie ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- NADROBIŁAM |
||
|
|
|
#3933 |
|
Wtajemniczenie
|
Brumku dziękuję, że pytasz - no jakoś poszło. na wizycie oczywiście musiałam Hankę siła trzymać na kolanach podczas badania, bo zachciało jej się spacerować po gabinecie. na razie pani doktor kazała podawać Eurespal i cebion, do tego 2x inhalacje z atrowentu. a jakby kaszel nie minął to przed weekendem przyjść po antybiotyk... tak myślę, czy nie powinnam od razu zgodzić się na antybiotyk, ale będę Hanię obserwować uważnie. a pani doktor Hanią zachwycona, więc połechtała moje matczyne serce i lubię ją jeszcze bardziej- bo okazało się, że przyjęła nas moja lekarz rodzinna, a nie jakaś "obca" lekarka przychodniowa. co prawda nie jest pediatrą, ale zdam się na jej zdanie.
dla Tymka za kolejną umiejętność
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Monia rzeczywiście, działa
dziękiMarina ale laska jesteś, na tym zdjęciu całkiem podobna do postaci z avka Twojego, tak tak. Ładne buty. Zdradzisz skąd? kolor mi się podoba. A one mocno wysokie są? ja sobie kupiłam w cc na wesele, mocno przecenione były, 39 zł i od tego -20%, z tym że czarne ale tez mi się przydadzą. Zaneta to gratuluję pracy i tego że tak świetnie sie zgrywa ze złobkiem. Dobrze Ci zrobi takie wyjście do ludzi, na pewno. Elika śliczne widoki. Gdzie są góry stołowe ? lubię takie zdjęcia na łonie przyrody. Coś jeszcze chciałam ale nie wiem co. Sara daje w kość nic mi się nie chce.
|
#3935 | ||
|
Zadomowienie
|
Bry Kuny
gdzie zmalowana?? ![]() no tak na raz spodobało mu się chodzenie Cytat:
Cytat:
![]() Żbik umie naśladować krowę i rozróżnia zwierzęta ale tylko kilka
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Marzena kiedy Ja mowię do damy," daj mi buzi" to ona bierze rączkę i wysyła mi buziaka, jeszcze nikomu nie dała buzi w policzek,nie no sorry misie całuje
![]() natomiast idąc po nią do żłobka, pierwszy raz w życiu uslyszałam jak woła "mama" że chce do mnie,bo w domu to tylko tata a mama raz na ruski rok powie... |
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ mamuśki Byliśmy właśnie opłacić przedszkole Filipa i od 03.09 będzie małym przedszkolakiem ![]() Dzięki za komplementy co do tatuaży ![]() Telik czcionka piękna bo to własnoręczne napisy mojego Tż-ta ![]() aania o nieee trzeciego nie będzie Jak sie dziś czujesz nasza ciężaróweczko? ![]() Marina jesteś prześliczna wiesz?? zaneta gratuluje pracy idealnei Wam sie to układa, dobrze Ci zrobi wyjście do ludzi
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2012-08-21 o 12:51 |
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś tu tesknił za moimi linkami? to macie SUPER PIES http://www.youtube.com/watch?v=qPyP_7Xuqr0
|
|
|
|
#3940 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marinko kochana, a ja mam pytanie z innej beczki, nie probowalas swoich sil w modelingu? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jego ulubione zwierze.Dzisiaj bylam z mlodym u lekarza. Cos go uzarlo w piatek i powstal taki rumien. Nie byl to kleszcz, ale i tak nie dawalo mi to spokoju. Na szczescie nic takiego to nie jest. Zastanawiam sie czy nie isc z nim na USG brzuszka, tak kontrolnie.
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziękuję w imieniu Domka za tyle komplementów Dziubku, piękne Szymek miał te loczki ![]() Brumku, ostatnio zapomniałam Ci napisać.My za naszą działkę, za m2 zapłaciliśmy niecałe 80 zł (tyle że to wieś), w Gliwicach ceny za m2 od 300zł. My do Gliwic mam. Ale 1000-2000 zł to już masakra ![]() Marina, Ty to jesteś dżaga ! Twój mąż za tego pinokia to powinien w łeb dostać Nie jeden facet pewnie wodzi za Tobą wzrokiem ![]() A teściową się nie przejmuj,głupia franca z niej i tyle! Zapałeczko, Twoi rodzice też się nie popisali ![]() Monia, biedna Kinga ![]() Telik, dla Jaśka.Wszystkiego najlepszergo z okazji imienin Kochana Cytat:
Youyou, świetne te tatuaże Iustyna, ja się boję takich opuszczonych miejsc Bardzo mnie ciekawią, ich historia, kto mieszkał,co sięstało itd, ale wejść bym się bałaPatik, po obronie wygarnij tej promotorce co o niej myslisz ![]() Zaneta, gratuluję pracy ![]() Witaj nowa mamusiu Dominik dzisiaj bardzo źle spał, a ja wyglądam jak zoombi Teraz cwaniaczek sobie śpi a ja gotuje mu obiad![]() Dzisiaj wylewają już nam strop, wklejam kolejne foto budowyi dwa filmiki z udziałem mojego Domka
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Rozeznanie
|
marina nie będe oryginalna i napisze tylko WOW
(fajnie, że ten Twój Gepetto chociaż wysoki jest, to możesz w takich szpilkach paradować ) I podpisuje się pod slowami kajool odnosnie sposobu na "dowartościowanie" się facetów..... Ala od pewnego czasu robi mnóstwo nowych rzeczy, wystarczy jej kilka razy w danym dniu pokazac jakąś nową sztuczkę i już to podłapuje. Teraz jak przyjezdżają babcie czy widzimy się z jakimiś znajomymi to prezentujemy nasze numery popisowe ![]() Zaczęło mnie boleć gardło. Dokąłdnie jak ok 2 mce temu. Ala katar a ja gardlo. mam nadzieje, że nie zejdzie jej znowu na uszka jak ostatnio. Tylko w sumie ten zatkany nos u niej objawia się tylko w nocy. idziemy dzisiaj na szczepienie, ale nie wiem czy ją zaszczepimy. Wolałabym nie bo skoro jakas infekcja może się dopiero rozwija....ale niehc ją lekarka zbada i sama oceni. W ogóle mam z nią ejszcze jeden problem. Od tygodnia ma nagminnie odruch wymiotny na wszystko co podaje jej do jedzenia. ALe nie to, że tego nie chce. jest pora jedzenia, jest głodna ma na coś ochote, ale przy tym zaczyna miec "cofkę" jak TO widzi. Ale zjada wszystko!!!! Zastanawiam się czy to ta wydzielina z noska jej gardełko zatyka, czy może (oby nie) coś polkneła co powoduje u niej tkai odruch.....jak to mozna sprawdzić. Tak jak jej zerknę w gardełko nic nie widze...... |
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, cieszę się razem z Tobą
![]() http://www.youtube.com/watch?v=qRrR7...ature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=UUoKr...ature=youtu.be |
|
|
|
#3944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ala też w ten sposób pokonuje przeszkody przenosząc wózki, pojazdy Doszło do niej, że pchając na sile w próg nic nie wskura A wchodzenie po schodkach ![]() A chatka rosnie jak grzybek po deszczu w lesie Dopiero co załatwialiście formalności a tu już tyle wybudowane!!!
|
|
|
|
|
#3945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że to ukąszenie to nic poważnego. W tym roku wyjątkowo dużo gryzoni jest. My też cali pogryzieni ![]() A wiesz, że ja też ostatnio też zastanawiałam się żeby zrobić tak kontrolnie Domkowi Cytat:
dla Ali ![]() Jeśli chodzi o cofanie się to faktycznie dziwne Obserwuj ją jakiś czas jeszcze, może samo minie. A jak nie to pokażcie się lekarzowi. Nawet dzisiaj przy okazji szczepienia może zapytać pediatrę za szczepienie!Cytat:
|
|||
|
|
|
#3946 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, teraz daje buziaki w usta, ale tylko mi i tż. (i jeszcze zawsze po tym całusie się tak uroczo wstydzi Mama, też od święta słyszę. ![]() Cytat:
1. Zdolny tż. ![]() 2. A już myślałam, że napiszesz trzeciej stopy... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
może dzisiejsza będzie lepsza.Niezły spryciarz z Domka ja się podniecam jak Hania wdrapie się na łóżko, a on takie cuda wyprawia.![]() No i dom Wam urósł niesamowicie- widać, że praca wre, bo tempo jest imponujące. ![]() Alibany, nie mam pojęcia skąd ten odruch wymiotny. Może faktycznie wydzielina spływa po gardle. Jeśli idziesz z nią do lekarza, to najlepiej jego spytaj. Zdrówka dla Ali i Hanyska. ![]() Mamy pierwszą krew za sobą. Hania przycięła sobie wargę zębem uderzając o szczebelek w łóżku. Nie dała sobie przyłożyć nic zimnego, za to chłodny jogurt ukoił ból i cierpienie.
|
||||
|
|
|
#3947 |
|
Zadomowienie
|
hej
ellika, ładnie zdjęcia, jednak góry to góry, może i nachodzić się trzeba (aktualnie i nanosić ) ale widoki i cisza rekompensują wszytskoja w Sudetach nigdy nie byłam, a szkoda Marina, zdjęcie podziwiałam już na fb, powtórzę co już kiedyś pisałam - piękna kobieta z ciebie jakby to powiedziałą moja babcia - "rasowa kobieta" ![]() natka, domek szybko się buduje - fajnie podziwiać efekty każdego dnia ![]() Domek na schodach obłędny! alibany, Dawida tez zwykle naciąga przy pierwszej łyżeczce, ignoruję to bo w rezultacie i tak zjada cały posiłek, ostatnia łyżeczka - gdy ma już pełno, często też odruchem zakończona w ogóle na początku posiłku kręci głową na boki na "nie", ale jak dam mu trochę na usta spróbować, to zaczyna jeść telik, wszystkiego najlepszego z okazji imienin!! youyou, super tatoo, bardzo mi się podobają i widzę że pracownia doceniana przez gwiazdy ![]() ja nie umiałabym się zdecydować na tatuaż, co zrobić? w jakim miejscu? Twoje mogłyby być insparacją, teraz nie mam co o nich myśleć ale w przyszłości poważnie się nad czymś takim zastanowie iustyna, wierzyć się nei chce że takie miejsca są w Polsce zanetka, gratulacje z pwoodu znalezienia pracy, zadowolenia życzę ![]() 83monia, na naszym terenie też organizują takie zloty, w Bielsku - jakoś w maju czy w czerwcu, nie pamietam dokładnie, ciekawe pojazdy to fakt, szczególnie dla chłopców (małych i dużych), na pewno nie zła atrakcja tyle z pamięci, nie cytowałam dziewczyny, moje dziecko nie chce chodzić, tylko przy sofie czy szafce, przejdzie wzdłuż, ale chodziki olewa, nawet przy próbie postawienia i trzymania pod pachy, od razu siada nie chce tez mówić, mama i baba ale to rzadko nie naśladuje zwierząt, jak tak czytam o postępach waszych dzieci to zaczynam się martwić, chyba powinnam iść z nim do kontroli no i jeszcze, od 3 dni ma rzadsze qpki, wczoraj dawałam mu po trochę smecty, pomogło, nie są to biegunki ale po prostu kilka rzadszych qpek (przedwczoraj 7, wczoraj niewiele mniej, dziś już 2), nie wiem co jest powodem, to że przechodzimy na bebilon 3? to że przedwczoraj jadł odrobinę ogórka ze smietaną z mizerii? (tak długo by trzymało?) no nie wiem
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedna
|
|
|
|
|
#3949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buty mojej mamy- kupiła je chyba na bazarze, u na jest taki stadion i tam są i buty i ciuchy. Ale ładne s ą skubane, jakby takie plecione peep toe z platformą. Bardzo wysokie bo 13 cm. Cytat:
) jednemu przytojniakowi i co? i nic...Kajoolku nie. nigdy nie próbowałam sił w modelingu... Może i słuszny wzrost mam i wagę jako tako, ale zawsze byłam za nieśmiała by robić co w tym kierunku... Natko domek ronie jak grzyb po dezczu. Juju tatuaże rewelka. Je kocham dziary ![]() słoneczko kochana moja może hmm może w czwartek popołudniu przyjedziemy na plac zabaw? Igor już chodzi tak ładnie jak Maksiu co wtedy byliście u nas, także chłopaki by pobiegali razem ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Mój Igor chodzi od ok 5 dni - zaczął po kończonym 14 m-cu... Też nie mówi. Nie naśladuje zwierząt. Chłopcy ponoć później się rozwijają... Oczywiście możesz isć do kontroli dla swiętego spokoju ale nie martw się!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|||
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Natka mam pytanie daleko z nowego domu jest szkoła?
Domek rośnie jak na drożdzach ![]() u Nas działki 30 km od Poznania 0d 150zł w centrum ok 2000zł.Znajomi sprzedali mieszkanie 60-70 m z działką za milion złotych
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3952 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedzieli Wam dziś czemu tak może być? A szczepiliście w ogóle czy przełożone?Cytat:
Tymek też nie naśladuje głosów zwierząt Tylko zegara ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na drugim filmie cały czas w kamerę patrzy ![]() A dom to już... dom! ![]() Cytat:
![]() To i ja coś wkleję ![]() http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...91681790_n.jpg Cytat:
![]() Cytat:
A ze Hania robi wrażenie to wierzę Cytat:
Byłam dziś sobie kupić ciuch na urodziny Tymusia. Wzięłam w końcu 3 sukienki, bo nie miałam czasu na zastanawianie się - w domu poprzymierzam i dwie oddam ![]() No i zajrzałam na dział dziecięcy w Zarze. I za 125 zł kupiłam Tymciowi tonę przepięknych ubranek Cała wielka torba tego wyszła
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patik Góry Stołowe są koło Kudowy Zdrój. Niedaleko Kłódzko i granica z Czechami. Też nie wiedziałam, wujek google mi powiedział Marina, Agawoo gratulacje z okazji rocznic Natka Dominik to torpeda, jak któraś tu napisała. Rzeczywiście wysmuklał i włoski mu zjaśniały. Zrobił się z niego taki chłopczyk Marina poka mamę w K ![]() Ciekawi mnie co za kobieta nosi takie wysokie obcasy ![]() Marzena biedny Haniołek Alibany dziś szczepienie? Pytałaś co to może Ali być z tym odruchem wymiotnym?Byłam dzisiaj na dziadach. Szału nie było ale co nie co udało się kupić. Parno dzisiaj, pocę się jak mysz. ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Zamówiłam dziś Radkowi ośmiorniczki do kąpieli ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Nikogo nie ma na pasku tylko ja
|
|
|
|
|
#3954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Domka, pięknie się rozwija Od wczoraj nie jem nic po 18-stej
|
|
#3955 |
|
Zadomowienie
|
Natka, Domek rewelacyjny. A co do tego usg ja chyba tez pojde w przyszlym tygodniu.
Brumku gratuluje zakupow, Pokaz sukienki, ocenimy, w ktorej ci najlepiej ![]() A co do oslonki, moja siostra miala z Ikei, ale mowi, ze teraz chyba ich juz nie ma. Bardzo im sie sprawdza, chociaz jej maz powiedzial, ze lepsze by byly azurowe, coby np. raczka od patelni sie zmiescila. Smutno mi wiecie??
|
|
#3956 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
A ja gratuluję udanej imprezy Cytat:
świetna wycieczka! Byłam tam, rzeczywiście piękne miejsca Cytat:
robala jednak łatwiej ubić Cytat:
no wiesz co, taka śliczna! A ja w miarę, choć mnie mdli trochę, słabo się robi, ale nie jest źle. I beczę bez powodu ![]() Cytat:
dziękuję że pytasz, odpisałam wyżej Cytat:
filmiki super!!! Mam nadzieje że we wrześniu mi się uda do Was wybrać ![]() Cytat:
a może warto się przełamać? Na pewno warto! A TŻowi się solidne lanie należy, ślepy chłop albo głupi... co się dzieje?
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
A Ja przeczytałam, że dzisiaj będzie PORNO
![]() Co to za ośmiorniczki? Cytat:
![]() Wiecie co mnie dzisiaj spotkało? Nie wiedziałam normalnie jak mam się zachować ![]() Stałam w kolejce z damą na rękach, przed Nami była rodzina z niemiec (ona i on + dwójka chłopaków) dzieciaki bawili się takimi koszykami które się ciągnie, w pewnym momencie mama im powiedziała, że mają je odstawić - jeden z nich (starszy) tak zrobił,a ten drugi (młodszy) nadal się tym bawił. I ten starszy mówi młodszemu, że ma go odstawić i zabiera mu koszyk, młodszy zaczął ryczeć, krzyczeć na cały sklep... w pewnym momencie podchodzi ojciec i mówi im że mają ciszej się zachowywać... a ten starszy że mają odstawić koszyk i nadal zabiera go młodszemu i wiecie co ojciec zrobił? ( oczywiście w tej całej ich rozmowie młodszego wiecznie płakało) walną w twarz tego starszego...zaniemówiłam nie wiedziałam normalnie czy coś powiedzieć,czy cokolwiek zrobić.Ręce mi opadły, widziałam już nie jednego klapsa,ale żeby uderzyć tak w twarz dziecko które miało może z 7 lat...okropność....MAŁO TEGO! wracając tatusiek sobie wziął młodego na barana a starszy szedł z opuszczoną miną przed nimi...makabra jakaś...aż w aucie stanęły mi łzy w oczach...i ojciec sobie z tym nic nie zrobił, totalnie nic...ach...
|
|
|
|
|
#3958 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje wszystkim za życzenia
Cytat:
Tj mięsko bedą nam ta. Smazyli Sałatki zrobimy my, pieczywo napoje przekąski przywieziem Zrobię chyba tort( albo kupię ) i upiera ciacho Kurcze mam nadzieje ze sie wyrobimy Chociaż ja w pracy ostatni mam bardzo intesywny okres i cieżko mi sie zorganizować . Straszńie jestem ciekawa co ubierzesz. Pokazesz A Tymonja w co ubierasz ? Cytat:
Brawa dzielnej HaniCytat:
A Dominik jak zwykle mnie zachwyca Cytat:
Cytat:
|
|
#3959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teliku sto lat z okazji imienin ![]() A wiecie jaka zabawka robi u nas furore?? Takie kubki FP za cale 20 zl. Mozna z nich budowac wieze, brac do kapieli. Szymon je uwielbia
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/mzk-osmiorniczki-d...547498382.html A co do tatusia... nawet nie wiem co napisać. Cóż za okropne zachowanie. Jeśli się to powtarza to pewnie nie będą się później dogadywać... Biedne dziecko ![]() A co na to matka? Jakoś zareagowała? Telik dla Ciebie Madziulka ja też nie jem po 18stej od wczoraj. Waga wyjściowa 80 kg ![]() A wiecie, że jak Radek miał 3 miesiące to ważyłam 75kg? Nie wiem skąd mi się te pięć wzięło |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

) Potem daje buziaka- no coś pięknego.

Zakończone: 2

za kolejną umiejętność

Nie jeden facet pewnie wodzi za Tobą wzrokiem 

za szczepienie!
Nie dała sobie przyłożyć nic zimnego, za to chłodny jogurt ukoił ból i cierpienie.