Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-23, 22:00   #3091
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No my dopiero teraz będziemy razem oficjalnie mieszkać, bo jak był na miejscu to zazwyczaj nocowalismy razem raz u mnie raz u tz. Ale teraz bedziemy zupełnie sami także całkiem cos nowego W końcu mozemy razem mieszkac, bo jak robilam licencjata to mieszkalam w domu a tz studiowal w innym miescie potem wyjechal za granice. Także sie troche naczekalismy do wspólnego mieszkania.

A co do olejku to chciałam je porzadnie nasmarowac i na pasemka nakladalam takze troche tego bylo
Aha szkoła życia i przetrwania przed Wami

Hehe ja właśnie siedzę z Placentą na łbie pisze, że trzymać 10 min, a ja już siedzę od godziny

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
Miałam ED czyli byle jak najmniej zjeść a potem ćwiczyć do upadłego w najgorszym momencie, ale teraz już wyszłam z tego Musze jakoś zdrowo i rozsądnie schudnąć i cieszyć się życiem i swoją figurą.
Tak myślałam... zresztą trochę kojarzyłam ten nick... mam nadzieję, że to już za Tobą na dobre
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:03   #3092
sergeevna
BAN stały

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Powiem szczerze, że pomysł z dietą 1000kcal bardzo mnie zaintrygował, bo do dnia dzisiejszego nie wyobrażałam sobie takiej diety bez głodowania....muszę się zagłębić w ten wątek, bo bardzo jestem ciekawa co jeść, aby nie czuć głodu spożywając jedynie 1000kcal...wręcz bardzo chętnie poczytam, bo mam problemy z tym, aby opanować aptetyt...najchętniej jadłabym nawet wtedy, gdy wcale nie jestem głodna!! koszmar!!

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Witamy Wszystkie Panie w naszej 8 części wątku

Ten wątek stworzony został dla kobiet, które chcą schudnąć i wyglądać szczupło i atrakcyjnie.
Nasza dieta oparta jest na zdrowym jedzeniu pięciu posiłków dziennie w granicy 1000-1200 kcal.
Nie chcemy tu osób które jedzą mniej, są już bardzo chude i dążą do anoreksji. Nie tolerujemy dziewczyn które wywołują wymioty gdy za dużo zjedzą albo biorą leki przeczyszczające ( wyjątkiem są zaparcia).
My chcemy zdrowo schudnąć i wyglądać pięknie
Nikogo do niczego nie namawiamy!! Każdy jest tu z własnej woli i tylko po to aby sobie polepszyć
Jemy prawie wszystko oprócz produktów wysokokalorycznych (np. słodycze, fast foody). Jesteśmy przeciwniczkami głodówek!

poprzednie wątki :

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505152
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=543194
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=549826
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569822
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=595511
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606146
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=620476

Zapraszamy do wspólnego i zdrowego odchudzania

Dieta 1000 kcal

Czy wiesz, ile kalorii ma pomidor? Kromka chleba? Twój ulubiony serek? Ta wiedza będzie ci potrzebna, jeśli zdecydujesz się na popularną dietę 1000 kcal, która polega na sumowaniu kalorii każdego zjedzonego posiłku. Wydaje się to trudne? Na szczęście możesz korzystać z portalu www.tabele-kalorii.pl, który ułatwi ci zadanie.

Stosując tę dietę, będziesz tracić na wadze w zdrowym tempie – mniej więcej 1 kg tygodniowo – i masz dużą szansę na uniknięcie efektu jojo. Jak to się dzieje, że chudniesz? Dawka 1000 kcal nie wystarcza na pokrycie potrzeb energetycznych dorosłego człowieka, dlatego organizm szybko zacznie czerpać ze zgromadzonych zapasów, czyli tłuszczyku.
Prawidłowo przygotowana dieta jest zbilansowana, to znaczy zawiera odpowiednie proporcje białek, tłuszczów i węglowodanów, a także witamin i mikroelementów. Co to oznacza? Twoje posiłki nie mogą się składać np. z samych słodyczy, nawet jeśli w sumie mają 1000 kcal. Błędem jest również jedzenie samych warzyw – dania powinny być urozmaicone.

Jak chudnąć z dietą 1000 kcal?

Krok 1

Zaprzyjaźnij się z portalem www.tabele-kalorii.pl Załóż konto i zapisuj każdy posiłek, który został przez ciebie zjedzony. Dzięki temu będziesz na bieżąco kontrolować liczbę spożywanych kalorii, a także proporcje tłuszczów, białek i węglowodanów w posiłkach. Co więcej, w raportach będziesz na bieżąco śledzić spadek wagi, a nic tak nie cieszy, jak systematycznie ubywające kilogramy!

Krok 2

Przez kilka dni zapisuj wszystkie swoje posiłki – to pozwoli Ci zorientować się, ile średnio kalorii spożywasz.

Krok 3

Zaplanuj 5 posiłków dziennie:
I śniadanie – 200 kcal
II śniadanie – 150 kcal
obiad – 350 kcal
podwieczorek – 100 kcal
kolacja – 200 kcal
Pamiętaj, że między posiłkami powinny upłynąć mniej więcej 3 godziny. Uwaga: należy spożywać kilka mniejszych posiłków, a nie np. 2 duże, nawet jeśli w sumie mają 1000 kcal.

Krok 4

Uważaj na to, co pijesz. Wyeliminuj z diety wszelkie napoje gazowane i alkohol (jest bardzo tuczący!). Ogranicz kawę i czarną herbatę – zamiast niej wybieraj zieloną. Pij dużo niegazowanej wody – ok. 2 litry dziennie.

Krok 5

Więcej się ruszaj! Przy diecie niezbędny jest wysiłek fizyczny, ale pamiętaj, że wybrana aktywność ma być dla ciebie przyjemnością. Jeśli nie lubisz biegania, a uwielbiasz pływać, zapisz się na basen, zamiast męczyć się na bieżni. Pamiętasz, że w dzieciństwie byłaś mistrzynią skakanki? Znów zacznij skakać! Kochasz taniec? Zapisz się na salsę, taniec brzucha lub flamenco, a nawet nie zauważysz, kiedy minie czas zajęć.

Krok 6

Pamiętaj, że przy każdej diecie najważniejsze jest nastawienie! Pomyśl, dlaczego chcesz schudnąć i przypominaj sobie o tym za każdym razem, gdy będziesz mieć chwile słabości na widok czegoś baaardzo tuczącego.

Powodzenia wszystkim
sergeevna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:04   #3093
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska, Dzaga mam nadzieję, że szef się zlituje i będziemy mieć tego neta. Na wcześniejszych turnusach były niektóre nowe osoby, a my już jedziemy 5-6 raz także moooże jakoś to na niego wpłynie

Dodaję obiecane zdjęcia do albumu
Stary 2012-08-23, 22:08   #3094
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Jacy zadowoleni super wyglądacie! No i piesio jaki słodziak
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-23, 22:13   #3095
zooska
Zakorzenienie

Cindy Ok, kanapka zrozumiała i skąd dziwna kolejność 1 i 2 śniadania Wiem, że ma dużo białka, chill, ale mi chodzi o smażenie
Podwieczorek, trza było chociaż kefir wlać w siebie/maślankę/sok warzywny/cokolwiek

oki, rozumiem

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Dobranoc kochanki moje hehehe
Kolorowych!!!

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
pierwszy raz udało mi się przejechać 30,2 km! no i jeszcze 100 podskoków na skakance było
]
Heeeelll yeah!!!!! Brawo

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Hehe ja właśnie siedzę z Placentą na łbie pisze, że trzymać 10 min, a ja już siedzę od godziny
Hah, ja ostatnio z olejkiem z Alterry siedziałam 5 godzin, a potem godzinę z bingo

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Łooo jejku...jakie fajne!!!! A Twój psiaczek to świetna modeleczka

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:13   #3096
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine dziękuję noo hehe uśmiech od ucha do ucha na niektórych jak down wyglądam

Czekoladko powiedz mi jak spisał się u Ciebie Revalid? Jestem strasznie ciekawa, bo też zastanawiałam się nad kupnem. Zoska Ty chyba tez brałaś? Możesz napisać coś na jego temat działa, nie działa? kupić czy nie?

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Zoska dziękuję
Stary 2012-08-23, 22:21   #3097
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Przeczytałam "Zośka, co Ty brałaś?"

DZISIAJ NIC xD

Revalid...mhm...niech pomyślę, rewelacyjnych efektów nie było, tzn.nie powalił mnie. Na pewno wspomógł, włosy były jakby mocniejsze, ale wypadania nie zatrzymał ja mam włosy w opłakanym stanie i szczerze mówiąc...spodziewałam się czegoś lepszego, a brałam 2 miechy po 3 tabsy dziennie. Sporadycznie którąś tabletke ominęłam

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Dobra, właśnie wpadłam na pomysł obiadu na jutro:

-ugotowany makaron pełnoziarnisty
-przesmażona na małej ilości tłuszczu kostka sojowa, przyprawiona przyprawą do kurczaka
-pomidor
-ogórek
-papryka
-rzodkiewka

Wszystko wymieszam, a obok w miseczce będzie stał sos jogurtowo- ziołowy (hand made^^)

Tż do tego zrobię jeszcze kotlety sojowe, ja zjem tylko 1
Jak oceniacie taki obiadek?

Stary 2012-08-23, 22:33   #3098
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Czekoladka Wiesz jak odpokutujesz wszystkie swoje niecne grzechy...? Wiesz?!?!?! JA WIEM- WKLEJASZ SWOJE FOOOOOOTY!!!!!!!!!:ehe m:

Raz dwa, bo jak nie to....

ehe...!!!
łooooo matko to ładnie, ale przynajmniej odpokutuje i bede miala wybaczone
Co do zdjec to powiem tak, szału nie ma bo mało co nadaje sie do pokazania, takie odchodziły takie dzezy, takze jak cos udalo nam sie zrobic wyjsciowego to tylko w ciagu dnia jak jezdzilismy samochodami zwiedzac itp to ok bo generalnie bylismy tylko kilka dni i staralismy sie troche zwiedzic Trojmiasto

Cytat:
No my dopiero teraz będziemy razem oficjalnie mieszkać, bo jak był na miejscu to zazwyczaj nocowalismy razem raz u mnie raz u tz. Ale teraz bedziemy zupełnie sami także całkiem cos nowego W końcu mozemy razem mieszkac, bo jak robilam licencjata to mieszkalam w domu a tz studiowal w innym miescie potem wyjechal za granice. Także sie troche naczekalismy do wspólnego mieszkania.

A co do olejku to chciałam je porzadnie nasmarowac i na pasemka nakladalam takze troche tego bylo

No w końcu wróciłaś Opowiadaj co u Ciebie
Wooow kochana gratuluje, dopieliscie swego
Zycze powodzenia

U mnie kochana tragedia Zapuscilam sie jak dzika swinia normalnie Ale co sie dziwic niczego sobie nie odmawilam

Cytat:

ale czad!!!! jak to się wyprowadziłaś z domu? gdzie mieszkasz? ja wiedziałam, że Ty balujesz no normalnie nie byłabyś sobą Tyyyyyyyy, ja chcę zobaczyć jakieś zdjęcia z wyjazdów!!! i nie wykręcaj się, że nie masz
Wyprowadzilam sie ale tak w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Juz wrocilam, bo bym sie chyba zapiła i zmelanzowala na smierc

Generalnie opcja byla taka ze moja kolezanka poprosila mnie o pilnowanie mieszkania bo wyjechala na miesiac. Tak wiec wprowadzilam sie i juz pierwszego dnia zrobilam impreze I tak jak pracuje od wtorku do soboty to w sobote zaczynalam imprezowac a konczylam nad ranem we wtorek Co najlepsze nie mialam zadnych problemow z praca w sensie takim ze wcale nie szlam na czworaka
Chyba sama nie znalam do tej pory swoich mozliwosci

Pozniej kolezanka wrocila, pomieszkalam z nia jeszcze tydzien bo sie stesknila i ten tydzien rowniez wspolnie przetanczylysmy

Obecnie mieszkam juz u siebie, ale teraz ona chce zebym na stale sie do niej wprowadzila, ale raczej tego nie zrobie

Zdjecia wrzuce ale przerazicie sie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:37   #3099
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Meedzik Revalid ogolnie dla mnie jest mega,przy mojej tarczycy to naprawde roznica byla, bo tak to nic kompletnie mi sie nie przyswajało
Revalid bardzo mi poprawil kondycje włosow, ale ja bralam pol roku no i jezeli chodzi o wypadanie to teraz zauwazylam ze mi wypadaja ale maja prawo Bo to co ja czynie ostatnimi czasy to juz jest patology
Znowu na jesien zaczne kuracje
Stary 2012-08-23, 22:38   #3100
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Nie marudzić, tylko wrzucać, nie Tobie oceniać!

Stary 2012-08-23, 22:49   #3101
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie marudzić, tylko wrzucać, nie Tobie oceniać!
Haha! Kochana probuje własnie tylko cos nie moge załadowac bo mi muuuli net
Stary 2012-08-23, 22:57   #3102
zooska
Zakorzenienie

http://moda.allegro.pl/czarne-spodni...575790498.html

Zastanawiam się nad tymi spodniami, co sądzicie?

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Haha! Kochana probuje własnie tylko cos nie moge załadowac bo mi muuuli net
Ech...

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

http://moda.allegro.pl/spodnie-w-kwi...571902376.html

jeszcze te mnie kuszą

taaak bardzo takie chciałam, ale kasy nie mam na 2 pary!

Stary 2012-08-23, 23:08   #3103
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Cocktail
Ciekawe jak będzie się wam razem mieszkać...mam nadzieję, że super Na początku to zawsze pełna euforia, potem życie xD
My już pomieszkiwaliśmy razem, ale wiadomo że to co innego. U mnie to odrazu życie ;p wiem ze nie bedzie łatwo nasze charaktery razem wziete to czasem istna maskara

Cytat:
Heroine dziękuję noo hehe uśmiech od ucha do ucha na niektórych jak down wyglądam

Czekoladko powiedz mi jak spisał się u Ciebie Revalid? Jestem strasznie ciekawa, bo też zastanawiałam się nad kupnem. Zoska Ty chyba tez brałaś? Możesz napisać coś na jego temat działa, nie działa? kupić czy nie?

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Zoska dziękuję
Ja właśnie biore revalid od 2 tygodni takze zobaczymy co z tego wyjdzie

Czekoladko dziekujemy a Ty już wrcaj na dobre tory i tu z nami zostań
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 23:12   #3104
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Wyskakuje mi bład
Jutro kochana moze mi sie uda,bo dzisiaj juz mi rece opadły

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:

Ja właśnie biore revalid od 2 tygodni takze zobaczymy co z tego wyjdzie

Czekoladko dziekujemy a Ty już wrcaj na dobre tory i tu z nami zostań
Wracam wracam
Jutro wazenie, bedzie masakra ale przyjme to na klate

A ja zaraz bede sie masowac bankami bo mam himalaje na udach dosłownie
I naolejowałam włosy, juz nie pamietam kiedy to robilam
Stary 2012-08-23, 23:16   #3105
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heeeelll yeah!!!!! Brawo
szkoda, że z dietą trochę średnio... ;(

Cytat:
Hah, ja ostatnio z olejkiem z Alterry siedziałam 5 godzin, a potem godzinę z bingo

Ja dopiero zmyłam

Cytat:
widać żeśta zakochańce!

Cytat:
Dobra, właśnie wpadłam na pomysł obiadu na jutro:

-ugotowany makaron pełnoziarnisty
-przesmażona na małej ilości tłuszczu kostka sojowa, przyprawiona przyprawą do kurczaka
-pomidor
-ogórek
-papryka
-rzodkiewka

Wszystko wymieszam, a obok w miseczce będzie stał sos jogurtowo- ziołowy (hand made^^)

Tż do tego zrobię jeszcze kotlety sojowe, ja zjem tylko 1
Jak oceniacie taki obiadek?
To musi być smaczne!

Cytat:
Wyprowadzilam sie ale tak w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Juz wrocilam, bo bym sie chyba zapiła i zmelanzowala na smierc

Generalnie opcja byla taka ze moja kolezanka poprosila mnie o pilnowanie mieszkania bo wyjechala na miesiac. Tak wiec wprowadzilam sie i juz pierwszego dnia zrobilam impreze I tak jak pracuje od wtorku do soboty to w sobote zaczynalam imprezowac a konczylam nad ranem we wtorek Co najlepsze nie mialam zadnych problemow z praca w sensie takim ze wcale nie szlam na czworaka
Chyba sama nie znalam do tej pory swoich mozliwosci

Pozniej kolezanka wrocila, pomieszkalam z nia jeszcze tydzien bo sie stesknila i ten tydzien rowniez wspolnie przetanczylysmy

Obecnie mieszkam juz u siebie, ale teraz ona chce zebym na stale sie do niej wprowadzila, ale raczej tego nie zrobie

Aha bo już myślałam, że Cię własna rodzicielka z domu wyrzuciła ja to mam pomysły

No to nieźle dałaś w palnik przeżycia nie do zapomnienia Ty to masz łeb jak sklep tyle pić i jeszcze chodzić do pracy krejzi gerl

Zdjęcia mają być i koniec nie ma, że muli
Stary 2012-08-23, 23:18   #3106
heroine86
Zakorzenienie

Te są boskie

Cytat:
Wyskakuje mi bład
Jutro kochana moze mi sie uda,bo dzisiaj juz mi rece opadły
Stary 2012-08-23, 23:33   #3107
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Aha bo już myślałam, że Cię własna rodzicielka z domu wyrzuciła ja to mam pomysły

No to nieźle dałaś w palnik przeżycia nie do zapomnienia Ty to masz łeb jak sklep tyle pić i jeszcze chodzić do pracy krejzi gerl

Zdjęcia mają być i koniec nie ma, że muli
Hahaha
Moja rodzicielka tylko spogladała i oczom nie wierzyla
Wiesz to tez wszystko wynikneło z tego ze moje dwie najlepsze przyjaciolki rozstaly sie z facetami jedna po 7 latach a druga po 5 i byla zareczona Takze postanowilysmy zamienic na chwile nasze nudne zycie, wypelnione wiecznie praca i statecznoscia, na chwile zapomnienia i totalnej olewki, oczywiscie mialo to byc kilka dni a skonczylo sie tak jak sie skonczyło

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Ide sie masakrowac bankami a pozniej zmykam spac
Wczoraj to bylam tez na Lejdis Night takze znowu byla noc zarwana i dzisiaj to juz nie powiem ale walcze ze zmeczeniem

Dobrej nocy kochance
Stary 2012-08-23, 23:38   #3108
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha
Moja rodzicielka tylko spogladała i oczom nie wierzyla
Wiesz to tez wszystko wynikneło z tego ze moje dwie najlepsze przyjaciolki rozstaly sie z facetami jedna po 7 latach a druga po 5 i byla zareczona Takze postanowilysmy zamienic na chwile nasze nudne zycie, wypelnione wiecznie praca i statecznoscia, na chwile zapomnienia i totalnej olewki, oczywiscie mialo to byc kilka dni a skonczylo sie tak jak sie skonczyło

Dobrej nocy kochance
Szalona!
No to rzeczywiście się sprawy pokomplikowały Twoim psiapsiółom... no ale odreagowałyście trochę

Śpij dobrze! ja też już powinnam być w łóżku booooooziu, jak ja jutro wstanę?! zmykam

Kolorowych!
Stary 2012-08-24, 00:06   #3109
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Te są boskie :
Też mi sie straaaasznie podobają Ale nie mogę sobie na nie pozwolić!

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Tez uciekam spać. Dzisiejszy dzień pod wzgl diety i ćwiczeń zaliczam do udanych, mam nadzieję, że jutrzejszy też taki będzie Chociaż ta praca...:/ ble ^^ Najwyżej zjem maaały jogurt na IIśniadanie i ok 12.30 obiad od razu

Dobranoc wszystkim

Stary 2012-08-24, 00:15   #3110
Ladywithweapon
Zadomowienie

Boże, ile popisałyście :P

Trochę poprzeglądałam, ale padam ;p
Cindy jezdze na rowerku stacjonarnym-teraz oglądam trochę filmów, więc przy okazji pedałuje ;p Byłam biegać, ale moja kondycja jest okropna- trochę ją podbuduje i w przyszłym tyg idę :P Jak zacznie się szkoła, to liczę, że się z siłownią albo z basenem zgram

Zośka super zajęcia. I fajny obiad ;p

W ogóle ja dziś w biegu :P Nie miałam czasu, żeby zjeść. Patrzenie na mnie to dobra mobilizacja- nie wiem jak się mogłam tak zapuścić... Spódnica kupiona w te wakacje jest dla mnie zła. Muszę szybko zrzuć z 3-4kg a potem powoli do celu ;p
Ś:jajecznica+pomidory+2kr omki z szynką i serem+kakao
Potem zrobiłam koktajl maliny+gruszki+jabłko+jog urt+ortęby, bo po śniadaniu byłam najedzona, ale nie miałam w końcu czasu tego ruszyć, bo już musiałam wychodzić. Ogólnie mogłam po prostu wymieszać to bez miksowania, ale trudno- w smaku średnie
Na mieście kupiłam jabłko, u cioci podjadłam melona, jakieś szynki i kromke chleba ;p A na grillu nie miałam jak wcisnąć całej piersi, więc pól z bułką
I jak mi się wody teraz chce ;p

Ogólnie to słabo, ale kupiłam trochę serków, płatki itd. I lepiej się czuje jak zjem taki duże śniadanie

a teraz laski idę- padam ;*
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 05:59   #3111
heroine86
Zakorzenienie

Doooobry nie żyję odezwę się jak dojdę do przytomności
Stary 2012-08-24, 07:49   #3112
mielnus
Wtajemniczenie

dobry dobry

Moge zjeść na śniadanie naleśniczka z dżemem?? Takiego z moki pełnoziarnistej
Stary 2012-08-24, 07:53   #3113
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dobry dobry

Pewnie nawet dwa na śniadanie wolno
Stary 2012-08-24, 08:09   #3114
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Zośka super zajęcia. I fajny obiad ;p

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
W ogóle ja dziś w biegu :P Nie miałam czasu, żeby zjeść. Patrzenie na mnie to dobra mobilizacja- nie wiem jak się mogłam tak zapuścić... Spódnica kupiona w te wakacje jest dla mnie zła. Muszę szybko zrzuć z 3-4kg a potem powoli do celu ;p
O bosz...tez tak mam. Spodnie, które były dobre na mnie jeszcze drugiego sierpnia teraz w pasie uciskają Maaasakra.

A jedzonko Twoje czytałam i najgorzej jak na zalatany dzień nie jest, więc chilll

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Doooobry nie żyję odezwę się jak dojdę do przytomności
Budzimy się!!!^^

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
dobry dobry

Dobry, dobry! Jaaasne, na śniadanie możesz sobie pozwolić na takie bajery

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Ja walczę ze sobą, żeby wstać i iść na fitness na 9...ale mi się nie chce!^^
Już jestem po wodzie z miodem i cytrynką, po śniadaniu też. Jeszcze tylko kawa i mogę iść. Dzisiaj "Shape". Ech...to masakra są te zajęcia Znooowu będzie się ze mnie lało. Ciężarki, gumy, pasy, tam wszystkiego się używa, a brzuch po tych zajęciach nie żyje... A jestem już tak obolała po wczoraj, że to jakaś masakra jest Ale chyba pójdę, bo dopiero w niedziele będę miała czas na fitness, a na siłownię nie lubię chodzić, więc... Ech xD

O 11 planuję zjeść 2 małe jabłka z działki, a o 12.30 już obiad, bo o 13.30 muszę wyjść do tej pracy, a nie chcę iść bez obiadu. Nie cierpię jeść tak dużych i ciepłych dać o tak wczesnych godzinach, ale co zrobię

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-08-24 o 08:11
Stary 2012-08-24, 08:22   #3115
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Budzimy się!!!^^
No już powoli dochodzę do siebie muszę przynajmniej zachować pozory, bo w pracy jestem

Cytat:
Ja walczę ze sobą, żeby wstać i iść na fitness na 9...ale mi się nie chce!^^
Już jestem po wodzie z miodem i cytrynką, po śniadaniu też. Jeszcze tylko kawa i mogę iść. Dzisiaj "Shape". Ech...to masakra są te zajęcia Znooowu będzie się ze mnie lało. Ciężarki, gumy, pasy, tam wszystkiego się używa, a brzuch po tych zajęciach nie żyje... A jestem już tak obolała po wczoraj, że to jakaś masakra jest Ale chyba pójdę, bo dopiero w niedziele będę miała czas na fitness, a na siłownię nie lubię chodzić, więc... Ech xD
Jak Cię bardzo mięśnie bolą po wczorajszym treningu to może lepiej odpuść? Bo sobie coś nadwyrężysz, naciągniesz, przetrenujesz się i będzie z ćwiczeniami na dłuższy okres no chyba, że tak bardzo nie odczuwasz

Cytat:
O 11 planuję zjeść 2 małe jabłka z działki, a o 12.30 już obiad, bo o 13.30 muszę wyjść do tej pracy, a nie chcę iść bez obiadu. Nie cierpię jeść tak dużych i ciepłych dać o tak wczesnych godzinach, ale co zrobię
To Ty w końcu chodzisz do tej pracy? Czy to tak dorywczo?

Jesuuu, mnie ostatnio tak skurcze w łydkach łapią, że to jakaś masakra jest i to jak śpię ból nie do wytrzymania a potem pół dnia to odczuwam i mam drętwą i obolałą nogę... w sumie dawno magnezu nie łykałam, a dużo kawy żłopię z tym, że pamiętam jak kiedyś brałam magnez regularnie to i tak miałam skurcze
Stary 2012-08-24, 08:38   #3116
zooska
Zakorzenienie

Heroine Na dzisiaj i na jutro załatwiłam sobie pracę w Piotrze i Pawle na słodyczach. Jednorazowo, żeby chociaż 100zl do portfela wpadło, bo krucho jest

Nie poszłam na Shape, jakby to były mniej wymagające ćwiczenia to jeszcze, ale przy takiej ich intensywności nie ma najmniejszej opcji. Ale pójdę na 30minut na rowerek i potem na brzuszki, pościskam nogi i wrócę do domu, myślę że 45 minut będe to robić. Nie cierpię ćwiczyć na siłowni...bleee

A pijesz magnez na to?

Stary 2012-08-24, 08:50   #3117
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine Na dzisiaj i na jutro załatwiłam sobie pracę w Piotrze i Pawle na słodyczach. Jednorazowo, żeby chociaż 100zl do portfela wpadło, bo krucho jest

A pijesz magnez na to?
Rozumiem, teraz trzeba wszystko łapać

No napisałam, że obecnie nie... chyba dzisiaj kupię...

Niedobrze mi coś...
Stary 2012-08-24, 08:53   #3118
mielnus
Wtajemniczenie

moje śniadanko i tak przy okazji wstawiam fote mojego psiaka... uwielbiam jak on śpi hahah nawet czołg go nie obudzi Nazwałam go Snikers
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0157.jpg (65,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0031.jpg (168,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0155.jpg (98,3 KB, 33 załadowań)
Stary 2012-08-24, 08:53   #3119
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem, teraz trzeba wszystko łapać

No napisałam, że obecnie nie... chyba dzisiaj kupię...

Niedobrze mi coś...
A widzisz, chyba coś przeoczyłam jak czytałam Teraz zauważyłam. Kup sobie tabletki musujące i powinno przejśc po opakowaniu

Może za malo na śniadanie zjadłaś, albo za dużo kawy wypiłaś?

Chciałabym spodnie sobie kupić i bieliznę, a kasy nie mam, więc dorywczo akurat

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
moje śniadanko i tak przy okazji wstawiam fote mojego psiaka... uwielbiam jak on śpi hahah nawet czołg go nie obudzi Nazwałam go Snikers
Ładnie i smakowicie wygląda śniadanko A piesek uroczy!!

Stary 2012-08-24, 09:09   #3120
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Mniam!!! boooże mam ochotę na naleśniki z rok nie jadłam fajny piesio jak się wyłożył skubaniec

Cytat:
A widzisz, chyba coś przeoczyłam jak czytałam Teraz zauważyłam. Kup sobie tabletki musujące i powinno przejśc po opakowaniu

Może za malo na śniadanie zjadłaś, albo za dużo kawy wypiłaś?
Hmm, wolę jednak tabletki... ten musujący w ogóle mi nie pomagał

O nie, śniadanie zjadłam przyzwoite kawę też tylko jedną wypiłam...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości