|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
szkoła życia i przetrwania przed Wami ![]() Hehe pisze, że trzymać 10 min, a ja już siedzę od godziny Cytat:
zresztą trochę kojarzyłam ten nick... mam nadzieję, że to już za Tobą na dobre
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3092 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Powiem szczerze, że pomysł z dietą 1000kcal bardzo mnie zaintrygował, bo do dnia dzisiejszego nie wyobrażałam sobie takiej diety bez głodowania....muszę się zagłębić w ten wątek, bo bardzo jestem ciekawa co jeść, aby nie czuć głodu spożywając jedynie 1000kcal...wręcz bardzo chętnie poczytam, bo mam problemy z tym, aby opanować aptetyt...najchętniej jadłabym nawet wtedy, gdy wcale nie jestem głodna!! koszmar!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska, Dzaga mam nadzieję, że szef się zlituje i będziemy mieć tego neta. Na wcześniejszych turnusach były niektóre nowe osoby, a my już jedziemy 5-6 raz także moooże jakoś to na niego wpłynie
![]() Dodaję obiecane zdjęcia do albumu
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Jacy zadowoleni
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cindy Ok, kanapka zrozumiała i skąd dziwna kolejność 1 i 2 śniadania
Wiem, że ma dużo białka, chill, ale mi chodzi o smażenie![]() ![]() ![]() Podwieczorek, trza było chociaż kefir wlać w siebie/maślankę/sok warzywny/cokolwiek ![]() oki, rozumiem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Kolorowych!!! ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Łooo jejku...jakie fajne!!!! A Twój psiaczek to świetna modeleczka
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine dziękuję
noo hehe uśmiech od ucha do ucha ![]() Czekoladko powiedz mi jak spisał się u Ciebie Revalid? Jestem strasznie ciekawa, bo też zastanawiałam się nad kupnem. Zoska Ty chyba tez brałaś? Możesz napisać coś na jego temat działa, nie działa? kupić czy nie? ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Zoska dziękuję
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik
Przeczytałam "Zośka, co Ty brałaś?" DZISIAJ NIC xD Revalid...mhm...niech pomyślę, rewelacyjnych efektów nie było, tzn.nie powalił mnie. Na pewno wspomógł, włosy były jakby mocniejsze, ale wypadania nie zatrzymał ja mam włosy w opłakanym stanie i szczerze mówiąc...spodziewałam się czegoś lepszego, a brałam 2 miechy po 3 tabsy dziennie. Sporadycznie którąś tabletke ominęłam![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Dobra, właśnie wpadłam na pomysł obiadu na jutro: -ugotowany makaron pełnoziarnisty -przesmażona na małej ilości tłuszczu kostka sojowa, przyprawiona przyprawą do kurczaka -pomidor -ogórek -papryka -rzodkiewka Wszystko wymieszam, a obok w miseczce będzie stał sos jogurtowo- ziołowy (hand made^^) Tż do tego zrobię jeszcze kotlety sojowe, ja zjem tylko 1 Jak oceniacie taki obiadek?
|
#3098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zdjec to powiem tak, szału nie ma bo mało co nadaje sie do pokazania, takie odchodziły takie dzezy, takze jak cos udalo nam sie zrobic wyjsciowego to tylko w ciagu dnia jak jezdzilismy samochodami zwiedzac itp to ok bo generalnie bylismy tylko kilka dni i staralismy sie troche zwiedzic Trojmiasto ![]() Cytat:
Zycze powodzenia U mnie kochana tragedia Zapuscilam sie jak dzika swinia normalnie Ale co sie dziwic niczego sobie nie odmawilam![]() Cytat:
![]() Juz wrocilam, bo bym sie chyba zapiła i zmelanzowala na smierc Generalnie opcja byla taka ze moja kolezanka poprosila mnie o pilnowanie mieszkania bo wyjechala na miesiac. Tak wiec wprowadzilam sie i juz pierwszego dnia zrobilam impreze Co najlepsze nie mialam zadnych problemow z praca w sensie takim ze wcale nie szlam na czworakaChyba sama nie znalam do tej pory swoich mozliwosci ![]() Pozniej kolezanka wrocila, pomieszkalam z nia jeszcze tydzien bo sie stesknila i ten tydzien rowniez wspolnie przetanczylysmy ![]() Obecnie mieszkam juz u siebie, ale teraz ona chce zebym na stale sie do niej wprowadzila, ale raczej tego nie zrobie Zdjecia wrzuce ale przerazicie sie |
|||
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Meedzik Revalid ogolnie dla mnie jest mega,przy mojej tarczycy to naprawde roznica byla, bo tak to nic kompletnie mi sie nie przyswajało
![]() Revalid bardzo mi poprawil kondycje włosow, ale ja bralam pol roku no i jezeli chodzi o wypadanie to teraz zauwazylam ze mi wypadaja ale maja prawo Znowu na jesien zaczne kuracje
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Nie marudzić, tylko wrzucać, nie Tobie oceniać
!
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/czarne-spodni...575790498.html
Zastanawiam się nad tymi spodniami, co sądzicie? ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- http://moda.allegro.pl/spodnie-w-kwi...571902376.html jeszcze te mnie kuszą taaak bardzo takie chciałam, ale kasy nie mam na 2 pary !
|
|
#3103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasze charaktery razem wziete to czasem istna maskara ![]() Cytat:
![]() Czekoladko dziekujemy
|
||
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyskakuje mi bład
Jutro kochana moze mi sie uda,bo dzisiaj juz mi rece opadły ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() Jutro wazenie, bedzie masakra ale przyjme to na klate A ja zaraz bede sie masowac bankami bo mam himalaje na udach dosłownie I naolejowałam włosy, juz nie pamietam kiedy to robilam
|
|
|
|
|
#3105 | ||||
|
Zakorzenienie
|
szkoda, że z dietą trochę średnio... ;(Cytat:
Ja dopiero zmyłam Cytat:
widać żeśta zakochańce! Cytat:
![]() Cytat:
bo już myślałam, że Cię własna rodzicielka z domu wyrzuciła No to nieźle dałaś w palnik ![]() Ty to masz łeb jak sklep tyle pić i jeszcze chodzić do pracy Zdjęcia mają być i koniec nie ma, że muli
|
||||
|
|
|
#3106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja rodzicielka tylko spogladała i oczom nie wierzyla Wiesz to tez wszystko wynikneło z tego ze moje dwie najlepsze przyjaciolki rozstaly sie z facetami jedna po 7 latach a druga po 5 i byla zareczona Takze postanowilysmy zamienic na chwile nasze nudne zycie, wypelnione wiecznie praca i statecznoscia, na chwile zapomnienia i totalnej olewki, oczywiscie mialo to byc kilka dni a skonczylo sie tak jak sie skonczyło---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Ide sie masakrowac bankami a pozniej zmykam spac ![]() Wczoraj to bylam tez na Lejdis Night takze znowu byla noc zarwana i dzisiaj to juz nie powiem ale walcze ze zmeczeniem ![]() Dobrej nocy kochance |
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to rzeczywiście się sprawy pokomplikowały Twoim psiapsiółom... no ale odreagowałyście trochę Śpij dobrze! ja też już powinnam być w łóżku booooooziu, jak ja jutro wstanę?! zmykam Kolorowych! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi sie straaaasznie podobają
Ale nie mogę sobie na nie pozwolić !---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Tez uciekam spać. Dzisiejszy dzień pod wzgl diety i ćwiczeń zaliczam do udanych, mam nadzieję, że jutrzejszy też taki będzie Chociaż ta praca...:/ ble ^^ Najwyżej zjem maaały jogurt na IIśniadanie i ok 12.30 obiad od razu![]() Dobranoc wszystkim
|
#3110 |
|
Zadomowienie
|
Boże, ile popisałyście :P
Trochę poprzeglądałam, ale padam ;p Cindy jezdze na rowerku stacjonarnym-teraz oglądam trochę filmów, więc przy okazji pedałuje ;p Byłam biegać, ale moja kondycja jest okropna- trochę ją podbuduje i w przyszłym tyg idę :P Jak zacznie się szkoła, to liczę, że się z siłownią albo z basenem zgram Zośka super zajęcia. I fajny obiad ;p ![]() W ogóle ja dziś w biegu :P Nie miałam czasu, żeby zjeść. Patrzenie na mnie to dobra mobilizacja- nie wiem jak się mogłam tak zapuścić... Spódnica kupiona w te wakacje jest dla mnie zła. Muszę szybko zrzuć z 3-4kg a potem powoli do celu ;p Ś:jajecznica+pomidory+2kr omki z szynką i serem+kakao Potem zrobiłam koktajl maliny+gruszki+jabłko+jog urt+ortęby, bo po śniadaniu byłam najedzona, ale nie miałam w końcu czasu tego ruszyć, bo już musiałam wychodzić. Ogólnie mogłam po prostu wymieszać to bez miksowania, ale trudno- w smaku średnie Na mieście kupiłam jabłko, u cioci podjadłam melona, jakieś szynki i kromke chleba ;p A na grillu nie miałam jak wcisnąć całej piersi, więc pól z bułką I jak mi się wody teraz chce ;p Ogólnie to słabo, ale kupiłam trochę serków, płatki itd. I lepiej się czuje jak zjem taki duże śniadanie a teraz laski idę- padam ;* |
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Doooobry
nie żyję odezwę się jak dojdę do przytomności
|
|
|
|
#3112 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry dobry
![]() Moge zjeść na śniadanie naleśniczka z dżemem?? Takiego z moki pełnoziarnistej
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na śniadanie wolno
|
|
|
|
|
#3114 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Maaasakra.A jedzonko Twoje czytałam i najgorzej jak na zalatany dzień nie jest, więc chilll ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Budzimy się!!!^^ ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
Jaaasne, na śniadanie możesz sobie pozwolić na takie bajery---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Ja walczę ze sobą, żeby wstać i iść na fitness na 9...ale mi się nie chce!^^ Już jestem po wodzie z miodem i cytrynką, po śniadaniu też. Jeszcze tylko kawa i mogę iść. Dzisiaj "Shape". Ech...to masakra są te zajęcia Znooowu będzie się ze mnie lało. Ciężarki, gumy, pasy, tam wszystkiego się używa, a brzuch po tych zajęciach nie żyje... A jestem już tak obolała po wczoraj, że to jakaś masakra jest Ale chyba pójdę, bo dopiero w niedziele będę miała czas na fitness, a na siłownię nie lubię chodzić, więc... Ech xDO 11 planuję zjeść 2 małe jabłka z działki, a o 12.30 już obiad, bo o 13.30 muszę wyjść do tej pracy, a nie chcę iść bez obiadu. Nie cierpię jeść tak dużych i ciepłych dać o tak wczesnych godzinach, ale co zrobię
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-08-24 o 08:11 |
||
|
|
|
#3115 | ||
|
Zakorzenienie
|
No już powoli dochodzę do siebie
Cytat:
Bo sobie coś nadwyrężysz, naciągniesz, przetrenujesz się i będzie no chyba, że tak bardzo nie odczuwasz ![]() Cytat:
![]() Jesuuu, mnie ostatnio tak skurcze w łydkach łapią, że to jakaś masakra jest i to jak śpię ból nie do wytrzymania a potem pół dnia to odczuwam i mam drętwą i obolałą nogę... w sumie dawno magnezu nie łykałam, a dużo kawy żłopię z tym, że pamiętam jak kiedyś brałam magnez regularnie to i tak miałam skurcze
|
||
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine Na dzisiaj i na jutro załatwiłam sobie pracę w Piotrze i Pawle na słodyczach. Jednorazowo, żeby chociaż 100zl do portfela wpadło, bo krucho jest
![]() Nie poszłam na Shape, jakby to były mniej wymagające ćwiczenia to jeszcze, ale przy takiej ich intensywności nie ma najmniejszej opcji. Ale pójdę na 30minut na rowerek i potem na brzuszki, pościskam nogi i wrócę do domu, myślę że 45 minut będe to robić. Nie cierpię ćwiczyć na siłowni...bleee ![]() A pijesz magnez na to?
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No napisałam, że obecnie nie... chyba dzisiaj kupię... ![]() Niedobrze mi coś...
|
|
|
|
|
#3118 |
|
Wtajemniczenie
|
moje śniadanko
i tak przy okazji wstawiam fote mojego psiaka... uwielbiam jak on śpi hahah nawet czołg go nie obudzi Nazwałam go Snikers
|
#3119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz zauważyłam. Kup sobie tabletki musujące i powinno przejśc po opakowaniu![]() Może za malo na śniadanie zjadłaś, albo za dużo kawy wypiłaś? Chciałabym spodnie sobie kupić i bieliznę, a kasy nie mam, więc dorywczo akurat ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
A piesek uroczy!!
|
|
#3120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boooże mam ochotę na naleśniki jak się wyłożył skubaniec ![]() Cytat:
O nie, śniadanie zjadłam przyzwoite kawę też tylko jedną wypiłam...
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

W końcu mozemy razem mieszkac, bo jak robilam licencjata to mieszkalam w domu a tz studiowal w innym miescie potem wyjechal za granice. Także sie troche naczekalismy do wspólnego mieszkania.
szkoła życia i przetrwania przed Wami 

mam nadzieję, że to już za Tobą na dobre

pierwszy raz udało mi się przejechać 30,2 km! 
Przeczytałam "Zośka, co Ty brałaś?" 

Ale co sie dziwic niczego sobie nie odmawilam
nie ma, że muli
Chociaż ta praca...:/ ble ^^ Najwyżej zjem maaały jogurt na IIśniadanie i ok 12.30 obiad od razu

nie żyję

Bo sobie coś nadwyrężysz, naciągniesz, przetrenujesz się i będzie
i to jak śpię
a potem pół dnia to odczuwam i mam drętwą i obolałą nogę... w sumie dawno magnezu nie łykałam, a dużo kawy żłopię
A piesek uroczy!!