Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-01, 13:26   #3241
Kretka666
Zakorzenienie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Ja też... Mi nic nie pasuje czy to krem, czy to jakiś BB, czy to podkład. No, z podkładami to trochę lepiej, gdy są mocniej kryjące, bo wtedy z reguły są też bardziej treściwe i nie wysuszają zbyt mocno. Aktualnie mam kurację zluszczającą i jako zalecony krem z mocznikiem doskonale sprawuje się Iwostin Hydratia. Ma 75ml i jest bardzo wydajny. Tylko jak mi się skończy, to kupię sobie wersję z filtrem spf15, nie wiedziałam, że są dwie wersje tego kremu

Ja mam wiecznie zaczerwienioną twarz, dobrze sprawował się krem Iwostin Capillin, ma taki lekko beżowy kolor, jakby dodatkowo sprawia, że skóra wydaje się bledsza, wyciszona. Ale na razie go odstawiłam na rzecz wspomnianego kremu z mocznikiem. Na jesień/zimę planuję poddać się zabiegom laserowym na moje przebarwienia, mam nadzieję, że wreszcie nie będę wyglądała cały czas jak pod wpływem alko hehe Poważnie, moja cera nie jest tragiczna, tylko te cholerne naczynka, rumień i przebarwienia.

Masz Hydratię? A mogłabym Cię prosić o malutką próbeczkę chociaż? Chciałabym zobaczyć jak mojej skórze się będzie podobał, bo używałam tylko kremów z serii Lipidia i Sensitia.
Stary 2012-09-01, 13:26   #3242
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ada ada Pokaż wiadomość
dziwna sprawa :roll eyes: (z tymi kremami), ja mam dość wrażliwą buzię, naczynkową i kiedyś suchą. Odkąd zaczęłam używać kemów YR stan mojej cery się bardzo poprawił, później używałam też innych firm ale nigdy żaden z YR mi nie zrobił krzywdy(no może po tych BIO mnie buzia szczypała)paskud ne przeżycie. Obecnie na noc stosuję przeciw zaczerwienieniom(już mam wiele słoików za sobą). Niedawno skończyłam
ADN Végétal moja buzia bardzo go lubi(to było moje drugie opakowanie).
Pamiętam kiedyś miałam te stare wersje z jabłkiem(kilka) i też były ok. Do cery suchej w tubce na dzień też był super. Nie pasował mi ten do cery odwodnionej i Inositol na pierwsze zmarszczki, do cery problematycznej i normalnej nie używałam. Na dzień mam krem CLARENA na naczynka do tego podkład wygładzający z YR(mój ukochany) i moja buzia wygląda bardzo ładnie. Naprawdę z tego co było przed tym jak zaczęłam używać kosmetyków z YR to niebo a ziemia Nie mam już suchych skórek, nic mnie swędzi i takie tam. Przepraszam, że się tak rozpisałam ale musiałam stanąć w obronie kremów, które tak krytykujecie a mi poprawiły stan skóry.
ps.zapomniałam wspomnieć że używałam również maseczki z glinki i moja buzia także dobrze ją przyjęła(niektóre z Was szczypała buzia). Dochodzę do wniosku, że ze mnie jakiś odmieniec bo pasuje mi to co większości włosy jeży Maseczka CS z ostatniego gratisu też mi krzywdy nie zrobiła(wczoraj użyłam)
A używałaś może maseczki Active sensitive?
http://www.yves-rocher.co.uk/control...cmSrc=Category.
Kosztuje 42zł/75zl i jest dostępna wysyłkowo, ma same bardzo dobre opinie na stronie we francji i chciałam ją kupić z jakimś rabatem.
Nic z tej serii jeszcze nigdy nie miałam.
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:28   #3243
malyszkicownik
Zadomowienie

Kurczę, dzwoniłam właśnie do YR i pytałam o możliwość zmiany tego prezentu, usłyszałam tylko suche "nie ma możliwości zmiany prezentu". Pff

A ktoś pisał, że mu zmieniono, nie? Czy mi się wydawało?

Ciekawa jestem, czy gdybym wpisała kod choćby perfum, które bym chciała, to czy by wysłali, czy z automatu dostałabym krem CS, który jest rzekomo moim ulubionym produktem? Ech. Chcę zamówić z tej oferty, ale kremu nie chcę i już.

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Masz Hydratię? A mogłabym Cię prosić o malutką próbeczkę chociaż? Chciałabym zobaczyć jak mojej skórze się będzie podobał, bo używałam tylko kremów z serii Lipidia i Sensitia.
No mam, jeśli znajdę pojemniczek, to Ci dorzucę A Ty masz coś ciekawego na próbki, tak przy okazji? Ale nie kremy, raczej podkłady Napisz na PW, żeby tu nie spamować
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:30   #3244
MissChievousTess
Zakorzenienie

Hmm... tak czytam i myślałam , że to ja mam problemową skórę ale wychodzi na to, że chyba jednak moja cera jest mało kapryśna bo kremy z YR raczej lubię. Aktualnie używam CS na noc. I bardzo lubię ten krem choć jest mocno tłusty i po użyciu na noc trzeba go rano jeszcze zmywać z twarzy. Mimo to świetnie goi i mocno odżywia więc ja jestem zadowolona. Ilekroć jest w gratisie to robię sobie zapas.
W zapasie mam też chyba Inositol- nie taki zły. Nieco za słabo nawilża ale za to nadaje się na dzień i szybko się wchłania.
No i TŻ'towi podbieram czasem żel-krem HV.
Idealnego kremu jeszcze nie znalazłam. Mam ochotę na kilka lepszych kremów- m.in. LRP więc może będę testować na jesieni.
A z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że problemy ze skórą twarzy to często nie wina kosmetyków ale alergii pokarmowych, problemów hormonalnych i zdrowotnych (jedyne problemy z cerą miałam od chorych jajników- endo). Możliwe, że to też zasługa kosmetyków kolorowych typu podkłady- czasem kusi mnie drogeryjny podkład ale zwykle jak przeczytam jego skład chemiczny to odchodzi mi ochota na eksperymenty. I pozostaję przy Vichy i YR.
Co do kremu BB- wielu wizażystów a nawet jeden dermatolog wypowiedziało się w kilku gazetach, że to może być problematyczny kosmetyk i raczej dla cery bezproblemowej więc pewnie coś w tym jest.
Ja stwierdziłam, że krem BB sobie odpuszczę a przetestuję ten nowy podkład Pure Light. Ze zniżką z ulotki ze sklepu będzie kosztował 39 zł więc chyba za taką cenę mogę zaryzykować.
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:35   #3245
malyszkicownik
Zadomowienie

Dziewczyny, tak w ogóle to poszukuję oliwki przedłużającej opaleniznę, może macie na zbyciu nieotwieraną flaszkę, chociaż chętniej bym się za coś wymieniła? Zamówiłam sobie jedną, ale oddałam Mamie, bo jej się podobała i nie miałam serca jej odmawiać, jednak żal mi i muszę zdobyć drugą dla siebie Niestety na stronie jest już niedostępna... Ciekawe czy są szanse, żeby się pojawiła jeszcze na stronie?
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:35   #3246
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Kosztuje 42zł/75zl i jest dostępna wysyłkowo, ma same bardzo dobre opinie na stronie we francji i chciałam ją kupić z jakimś rabatem.
Ja bardzo lubię tę serię, maseczka jest bardzo fajna ale cena mnie powala a trudno o zniżki na nią więc ja kupuję od czasu do czasu. Szczególnie demakijaż, który zastąpiłam dużo tańszym AA.
Najbardziej lubię tonik, krem łagodzący pod oczy, maseczkę i krem na zaczerwienia.
Co do maseczki ja na szczęście bo mam 3 w zapasie.
Stary 2012-09-01, 13:42   #3247
201604131205
Konto usunięte

Cytat:

Ja mam wiecznie zaczerwienioną twarz, dobrze sprawował się krem Iwostin Capillin, ma taki lekko beżowy kolor, jakby dodatkowo sprawia, że skóra wydaje się bledsza, wyciszona. Ale na razie go odstawiłam na rzecz wspomnianego kremu z mocznikiem. Na jesień/zimę planuję poddać się zabiegom laserowym na moje przebarwienia, mam nadzieję, że wreszcie nie będę wyglądała cały czas jak pod wpływem alko hehe Poważnie, moja cera nie jest tragiczna, tylko te cholerne naczynka, rumień i przebarwienia.
Mi na naczynka najbardziej pomógł avene diroseal, obecnie wycofany i zastąpiony czymś innym , oraz witamina C. Dodawałam sobie też hojną ręką mazidlany ekstrakt z kasztanowca albo z dzikiej róży do kremu na noc, i też było lepiej. Mnie też denerwują wiecznie zaróżowione policzki i skrzydełka nosa. Teraz staram się przede wszystkim nie pogarszać ich stanu. A laserem się chyba tylko te pękniete naczynka zamyka? Bo ja amm popękanie tylko na nosie, a na policzkach po prostu rumień i jedno małe pęknięte (efekt kwasy glikolowego w połaczeniu z wiatrem i mrozem)

Miss, dziękuję za opinię Ja chciałam ją wziąć na -50% w ofercie orchidea ale nie nabija mi rabatu :| A w e-sklepie jej nie ma

Edytowane przez 201604131205
Czas edycji: 2012-09-01 o 13:47
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:49   #3248
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Czyli najpierw muszę sobie wyrobić swoją kartę tak?
karty do zakupów w ofercie wysyłkowej nie ma. wystarczy nr klienta, który przychodzi w pierwszej paczce. jeśli nie robiłaś zakupów w wysyłkowej, to najpierw załóż konto zamawiając z oferty dla nowych klientów, następnie będziesz mogła korzystać ze wszystkich ofert tutaj pokazywanych, bo nr klienta znajdziesz na fakturze.

oferta, z której chcesz skorzystać jest z tzw Klubu Orchidea i dziewczyny otrzymywały wraz z nią jakieś karty (w podziękowaniu za bycie wiernymi i stałymi klientkami), ale do zamówienia wystarczy zwykły nr klienta.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:50   #3249
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
karty do zakupów w ofercie wysyłkowej nie ma. wystarczy nr klienta, który przychodzi w pierwszej paczce. jeśli nie robiłaś zakupów w wysyłkowej, to najpierw załóż konto zamawiając z oferty dla nowych klientów, następnie będziesz mogła korzystać ze wszystkich ofert tutaj pokazywanych, bo nr klienta znajdziesz na fakturze.

oferta, z której chcesz skorzystać jest z tzw Klubu Orchidea i dziewczyny otrzymywały wraz z nią jakieś karty (w podziękowaniu za bycie wiernymi i stałymi klientkami), ale do zamówienia wystarczy zwykły nr klienta.
No nie A ja to wyrzuciłam
Stary 2012-09-01, 13:54   #3250
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
No mam, jeśli znajdę pojemniczek, to Ci dorzucę A Ty masz coś ciekawego na próbki, tak przy okazji? Ale nie kremy, raczej podkłady Napisz na PW, żeby tu nie spamować
Podkładów w ogóle nie mam, bo nie maluję w ogóle twarzy Tylko oczy i usta. Ale jak Cię intresują jakieś kremy czy pielęgnacja (a mam tego sporo), to pisz i na pw Ci zaraz wyślę listę

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Hmm... tak czytam i myślałam , że to ja mam problemową skórę ale wychodzi na to, że chyba jednak moja cera jest mało kapryśna bo kremy z YR raczej lubię. Aktualnie używam CS na noc. I bardzo lubię ten krem choć jest mocno tłusty i po użyciu na noc trzeba go rano jeszcze zmywać z twarzy. Mimo to świetnie goi i mocno odżywia więc ja jestem zadowolona. Ilekroć jest w gratisie to robię sobie zapas.
W zapasie mam też chyba Inositol- nie taki zły. Nieco za słabo nawilża ale za to nadaje się na dzień i szybko się wchłania.
No i TŻ'towi podbieram czasem żel-krem HV.
Idealnego kremu jeszcze nie znalazłam. Mam ochotę na kilka lepszych kremów- m.in. LRP więc może będę testować na jesieni.
A z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że problemy ze skórą twarzy to często nie wina kosmetyków ale alergii pokarmowych, problemów hormonalnych i zdrowotnych (jedyne problemy z cerą miałam od chorych jajników- endo). Możliwe, że to też zasługa kosmetyków kolorowych typu podkłady- czasem kusi mnie drogeryjny podkład ale zwykle jak przeczytam jego skład chemiczny to odchodzi mi ochota na eksperymenty. I pozostaję przy Vichy i YR.
CS tłusty? Ja musiałam się dosmarowywać nim w ciągu dnia Ale ze mnie suchar, no naprawdę
A problemy hormonalne faktycznie wpływają na stan skóry, mam niedoczynność tarczycy i PCOS - zanim zaczęłam brać Euthyrox, hormony, to skóra była jeszcze bardziej sucha Alergie pokarmowa również, wszystkie skazy białkowe, właśnie wykwity AZS-owe... Jestem zdiagnozowanym i leczonym od 5 roku życia astmatykiem i alergikiem, połowa mojego ciała jest pokryta kropkami jak przy zapaleniu okołomieszkowym Ale nie przeszkadza mi to, podobnie jak rumieńce na polikach - jak się coś ma prawie całe życia, to nie rusza już człowieka. Powiedziałabym nawet, że bez moich rumieńców nie mogłabym żyć Nie maluję się i czuję się dobrze z nimi I szczerze mówiąc podziwiam Was, że Wy się tak malujecie.

Cytat:
Ja bardzo lubię tę serię, maseczka jest bardzo fajna ale cena mnie powala a trudno o zniżki na nią więc ja kupuję od czasu do czasu. Szczególnie demakijaż, który zastąpiłam dużo tańszym AA.
Najbardziej lubię tonik, krem łagodzący pod oczy, maseczkę i krem na zaczerwienia.
Co do maseczki ja na szczęście bo mam 3 w zapasie.
Tonik jest naprawdę dobry? Ciekawi mnie, ale drogi jest i nie chcę na bubla kasy wydać.

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2012-09-01 o 13:57
Kretka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 14:01   #3251
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Tonik jest naprawdę dobry? Ciekawi mnie, ale drogi jest i nie chcę na bubla kasy wydać.
Moim zdaniem naprawdę dobry bo to jeden z niewielu, które nie podrażniają mi naczynek ani skóry- zero szczypania, zaczerwienień itd.
Ale fakt drogi i opakowanie takie sobie- ot taki szeroki wlew, można chlusnąć ciut za dużo. Wolałabym inny dozownik.
Ja tymczasowo rozstałam się z tonikami na rzecz miceli z AA.
Stary 2012-09-01, 14:07   #3252
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wróciłam z zakupów w sklepie stacjonarnym- ponieważ rano okazało się, że skończył mi się korektor pod oczy zdecydowałam jednak, że wykorzystam 2 książeczkę czekową do końca.
Kupiłam na czeki korektor, 2 szampony z malwą i żel do mycia twarzy hydra vegetal. Jako gratis wzięłam wodę malinową ( od dawna mnie kusiła, będzie ze mną chodzić na siłownię.)
I skusiłam się na zniżki na podwójne cienie i wzięłam 2 sztuki- zieleń z fioletem i granat ze srebrem.
Jednym słowem obkupiłam się jak dzika.
I wąchałam nowy So Elixir- jak dla mnie taki jakby irys i fiołek.
Troszkę przypomina mi Ming Shu.
Wzięłam 2 gazetki bo jest zniżka na so elixir i inne nowości i zaproszenie na makijaż w październiku.
Gdyby to kogoś interesowało to byłam w Galerii Krakowskiej - woda Cedr jest na wyprzedaży za 19.90.
No i dowiedziałam się, że ten nowy podkład będzie w sprzedaży dopiero w październiku. Próbek narazie nie było.
Fajne zakupy A zwróciłaś może uwagę, czy podkład niebrudzący jest teraz w promocji?

Cytat:
Napisane przez marleen Pokaż wiadomość
Zakupiłam odżywkę z owsem. Darmowa przesyłka. Wszystko 10 zł. Sama odżywka? Porażka. Włosy sztywne i matowe. Słabo spłukana? Oj,nie. Odczuwam również swędzenie głowy.
Trudno, ale wiem coraz więcej. Następnym razem nie kupię. Czy polecam? Nie.

Nie, nie pocieszajcie mnie, wiedziały gały co brały.
Też ją mam i męczę już jakiś czas

Cytat:
Napisane przez pink_pocket Pokaż wiadomość
mam pytanie czy można poprosić w sklepie o próbki męskich zapachów?
Prosić zawsze możesz, ale często nie mają

Cytat:
Ze skórą to chyba każda kobieta ma jakiś problem... Jak nie trądzik to AZS, niekontrolowane przetłuszczanie, alergie... nie ma lekko
No właśnie... każda kobieta... czemu faceci nie mają takich problemów?

Cytat:
Napisane przez mgs127 Pokaż wiadomość
Ja wszystko rozumiem, zasady itp.
Ale tu chodzi o to , że w trakcie robienia zakupów, ta "ekspedientka" stwoerdziła że jest"tak jak mówię"to jej słowa, że dopłacić różnicę tych 24 zł, a w sumie zapłaciłam ponad 70 , czyli nie tyle ile było mówione, chodzi o celowe i złośliwe wprowadzenie w błąd.
Pójdę tam i tak tego nie zostawię.
Mam chytry plan, jeszcze się przejdę do sklepu ,który mam może daleko ale za to tam zawsze wszystko wiedzą i doradzą, a potem do tego nieszczęsnego na Kolumny, który to miałam bliżej.
Ja tylko nie rozumiem jednej rzeczy. Skoro wiedziałaś, ile masz dopłacić, to czemu dobrałaś kosmetyki za 70 zł zamiast za 24 zł, czy tam dopłaciłaś tyle?
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 14:11   #3253
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem naprawdę dobry bo to jeden z niewielu, które nie podrażniają mi naczynek ani skóry- zero szczypania, zaczerwienień itd.
Ale fakt drogi i opakowanie takie sobie- ot taki szeroki wlew, można chlusnąć ciut za dużo. Wolałabym inny dozownik.
Ja tymczasowo rozstałam się z tonikami na rzecz miceli z AA.
Pytam, bo ten tonik ma złą ocenę na KWC, więc nawet o nim nie myślałam Jeszcze mnie ten z serii Pure Calmille ciekawi, może on też dobry? No i Hydra Vegetal, ale on z alkoholem. Mnie alkohol nie podrażnia, ale jakoś nie przepadam za kosmetykami z nim w składzie. I jest niby do cery normalnej / mieszanej, a nie suchej.
Ale micel to nie to samo co tonik

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że mają! Ale oni się z nimi nie obnoszą, nie mówią o nich, nie przejmują się nimi Mojemu TŻ-towi nie przeszkadzało jakoś specjalnie to, że mu się skóra na czole, nosie i brwiach łuszczy dopóki ja go nie nauczyłam dbać o cerę. Teraz nie ma ani jednej suchej skórki na twarzy, zero syfów, bez błyszczenia, gładka i nawilżona skóra A teraz to sam z ochotą się mazidłami smaruje!
Stary 2012-09-01, 14:25   #3254
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
No nie A ja to wyrzuciłam
czyli zamawiałaś już coś, tak? w takim razie nic straconego, zadzwoń/napisz maila do BOK i podaj maila/dane, to Pani znajdzie Twój numer klienta. nawet dzisiaj mają czynne do 20.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 14:30   #3255
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, że mają! Ale oni się z nimi nie obnoszą, nie mówią o nich, nie przejmują się nimi Mojemu TŻ-towi nie przeszkadzało jakoś specjalnie to, że mu się skóra na czole, nosie i brwiach łuszczy dopóki ja go nie nauczyłam dbać o cerę. Teraz nie ma ani jednej suchej skórki na twarzy, zero syfów, bez błyszczenia, gładka i nawilżona skóra A teraz to sam z ochotą się mazidłami smaruje!
N0 tak, ale oni mają mniej i mniejsze, takie mam wrażenie A to, że się nie przejmują, to zupełnie inna kwestia Ja też musiałam na początku zadbać o kosmetyczkę TŻ-a, teraz jak mu się coś kończy, to od razu mówi mi, że potrzebuje nowe i żebym z nim poszła do sklepu
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 14:39   #3256
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
czyli zamawiałaś już coś, tak? w takim razie nic straconego, zadzwoń/napisz maila do BOK i podaj maila/dane, to Pani znajdzie Twój numer klienta. nawet dzisiaj mają czynne do 20.
Tak tak, zamawiałam już z ich strony Napisałam maila, teraz pozostaje mi czekać aż odpiszą. Dziękuję ślicznie za pomoc
Stary 2012-09-01, 14:41   #3257
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
N0 tak, ale oni mają mniej i mniejsze, takie mam wrażenie A to, że się nie przejmują, to zupełnie inna kwestia Ja też musiałam na początku zadbać o kosmetyczkę TŻ-a, teraz jak mu się coś kończy, to od razu mówi mi, że potrzebuje nowe i żebym z nim poszła do sklepu
Może i mniej mają, w końcu ich hormony tak nie szaleją Ale za to oni łysieją, to niech już cera ładna im będzie
Cieszę się, że mój zmienił swoje nastawienie do kosmetyków, nawet da się czasem balsamem wysmarować po prysznicu, jak ma bardzo suchą skórę i go aż swędzi. To też postęp! A z tym to on ma mega problem, wydaje mi się, że na ciele ma bardziej suchą skórę ode mnie... Kiedyś i do tego dojdziemy, że będzie się sam z własnej woli smarował. Za to do używania odżywki do włosów nigdy go nie namówię - ma długie włosy, za łopatki - ale plus taki, że ma naprawdę ładne te włosy sam z siebie i mu aż tak nie potrzebna. Kiedyś próbował i podobał mu się efekt tych gładkich włosow, ale chyba to nie na jego nerwy takie cackanie się.

Dziewczyny, które używają kremu na zaczerwienienia - czy on jest gęsty, tłusty i bogaty? Dobry dla bardzo suchej skóry? Jak jest za 35 zł, to mogę go od biedy wziąć, co najwyżej pójdzie w świat jak nie będzie pasował.
Stary 2012-09-01, 15:18   #3258
ada ada
Raczkowanie

Cytat:
Niestety ale nie miałam maseczki, używałam z tej serii jeszcze mleczko i krem pod oczy. Mleczko było spoko ale stwierdziłam, że jednak nie odpowiada mi taka forma demakijażu, krem z kolei drogi o małej pojemności a szału nie robił.
ada ada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 15:20   #3259
mgs127
Raczkowanie

Cytat:
Fajne zakupy A zwróciłaś może uwagę, czy podkład niebrudzący jest teraz w promocji?

Też ją mam i męczę już jakiś czas

Prosić zawsze możesz, ale często nie mają

Ja tylko nie rozumiem jednej rzeczy. Skoro wiedziałaś, ile masz dopłacić, to czemu dobrałaś kosmetyki za 70 zł zamiast za 24 zł, czy tam dopłaciłaś tyle?
Bo mnie skołowały te wszystkie ich "promocje".
Dobrze wiedziała co robi małpa
Stary 2012-09-01, 15:36   #3260
marleen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mgs127 Pokaż wiadomość
Ok, ale ona stwierdziła że policzy mi tak jak ja mówiłam, że dokupię coś to 24 zł, poza tym wykorzystałam na 1 paragonie czeki, 2 rabaty z ulotki, czyli już ulotka została połączona z grouponem

Z tego pośpiechu wzięłam nie tą maseczkę gestes institut (wszystkie są w cenie 42 zł), wymienią mi w sklepie na inną (z tej linii gestes) w tej samej cenie?
Myślę, że tak skoro są w tej samej cenie.
Z własnego doświadczenia wiem, że dużo zależy od ekspedientki.
Stary 2012-09-01, 15:40   #3261
mgs127
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marleen Pokaż wiadomość
Myślę, że tak skoro są w tej samej cenie.
Z własnego doświadczenia wiem, że dużo zależy od ekspedientki.
Dzięki dobra kobieto
Jak wrócę to napiszę.
Stary 2012-09-01, 16:05   #3262
marleen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nieznana4 Pokaż wiadomość
Widziałyście?!?
http://www.ofeminin.pl/pielegnacja/k...pl-d41183.html
Wygląga kusząco!
Lipa, kod nieprawidłowy. Sprawdziłam.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

mgs127: p.s. jeszcze jedno. Miałam do czynienia kiedyś z promocją w sklepie obuwniczym, mniejsza z tym... wymieniając buty w tej samej cenie na inne, musiałam przynieść dwie pozostałe pary i zrobić zwrot wszystkich zakupionych butów i skorzystać z promocji od nowa. Tak sobie teraz głośno myślę (choć tego nie słyszysz), że może będziesz musiała zakupy zrealizować od początku, bo jak ja kupowałam z grouponem, to babka musiała wszystko bardzo wnikliwie skanować, żeby promocje się realizowały i stan w kompie się zgadzał. Potraktuj te moje wywody jako marudzenie starej kobiety, no i daj znać. pozdrawiam,
Stary 2012-09-01, 16:51   #3263
ada ada
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyny, które używają kremu na zaczerwienienia - czy on jest gęsty, tłusty i bogaty? Dobry dla bardzo suchej skóry? Jak jest za 35 zł, to mogę go od biedy wziąć, co najwyżej pójdzie w świat jak nie będzie pasował.
Myślę, że do suchej będzie Ci pasował, no cóż jest dość treściwy czasem laski stosują tylko zimą bo piszą, że otula twarz przed mrozem i wiatrem. Jak już pisałam wcześniej używam teraz na noc i mi pasuje, później będzie w użyciu również za dnia .
Stary 2012-09-01, 17:08   #3264
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że do suchej będzie Ci pasował, no cóż jest dość treściwy czasem laski stosują tylko zimą bo piszą, że otula twarz przed mrozem i wiatrem. Jak już pisałam wcześniej używam teraz na noc i mi pasuje, później będzie w użyciu również za dnia .
To super, wezmę go Może nawet na zimę się nada? Choć nie wiem czy coś pobije avenowy Cold Cream
Stary 2012-09-01, 17:46   #3265
maruda80
Zakorzenienie

Kod wrześniowej oferty wysyłkowej (w gratisie niestety wkład kremu inositol na dzień):
pyb9ra18

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-09-01 o 17:49
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 18:56   #3266
molina_
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV

Obecnie mam znaleźć nową osobę do Yves Rocher dzięki temu dostane wybrany przez siebie darmowy kosmetyk, ale mam z tym kłopot bo nie ma chętnych.
To może kogoś z moich domowników o to poprosić? Będą mogli skoro są z pod tego samego adresu zamieszkania?
Myślę, że wiecie o co mi chodzi
molina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:03   #3267
Awus16
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez molina_ Pokaż wiadomość
Obecnie mam znaleźć nową osobę do Yves Rocher dzięki temu dostane wybrany przez siebie darmowy kosmetyk, ale mam z tym kłopot bo nie ma chętnych.
To może kogoś z moich domowników o to poprosić? Będą mogli skoro są z pod tego samego adresu zamieszkania?
Niestety nie można. Przy tych ofertach na blankietach jest informacja że osoba zapraszana musi mieć inny adres niż osoba zapraszająca.
Awus16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:05   #3268
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez molina_ Pokaż wiadomość

Można, U mnie pod jednym adresem mieszka kilka rodzin i nie ma problemu.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:09   #3269
ada ada
Raczkowanie

Cytat:
To super, wezmę go Może nawet na zimę się nada? Choć nie wiem czy coś pobije avenowy Cold Cream
Ja z Avenowskich używałam Diroseal i Antirogeurs do naczynkowej suchej. Powiem szczerze że gdy tylko cera zrobiła mi się mniej wrażliwa na zmiany temperatur przerzuciłam się na tańsze kremy bo Avene kremy super ale cena masakra(a i tak kupowałam na Allegro), tym bardziej że nie miałam już takiej potrzeby ich używania bo moja cera się wyciszyła. Teraz jadę na Clarena i Yves Rocher i moja buzia je lubi. Używałam jeszcze Auriderm Xo żel, Bandi, IsisPharma itp. Kiedyś zanim zaczęłam inwestować w lepsze kremy wszystko z drogerii mnie uczulało i smarowałam się tylko Nivea Dobra już kończę o innych firmach bo dziewczyny się mogą zburzyć że wątek mi się pomylił

Stary 2012-09-01, 19:18   #3270
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z Avenowskich używałam Diroseal i Antirogeurs do naczynkowej suchej. Powiem szczerze że gdy tylko cera zrobiła mi się mniej wrażliwa na zmiany temperatur przerzuciłam się na tańsze kremy bo Avene kremy super ale cena masakra(a i tak kupowałam na Allegro), tym bardziej że nie miałam już takiej potrzeby ich używania bo moja cera się wyciszyła. Teraz jadę na Clarena i Yves Rocher i moja buzia je lubi. Używałam jeszcze Auriderm Xo żel, Bandi, IsisPharma itp. Kiedyś zanim zaczęłam inwestować w lepsze kremy wszystko z drogerii mnie uczulało i smarowałam się tylko Nivea Dobra już kończę o innych firmach bo dziewczyny się mogą zburzyć że wątek mi się pomylił

Avene ma drogie kremy, to fakt. Na szczęście Cold Cream kosztuje ok. 35 zł, a jest mega wydajny, ja 40 ml tubkę używałam z pół roku, a nie skąpię sobie. To jedyny avenowski krem, który jest w miarę tani i działa. Używałam Hydrance rich i wcale mi nie pasował, rich to on nie był - chyba, że chodzi o cenę
A jakie jeszcze kremy YR polecasz? Myślę o kremie pod oczy łagodzącym, bo cena jest całkiem spoko. Szukam takiego łagodnego, niepodrażniającego, porządnego nawilżacza. Póki co tylko kojący Avene i SVR Topialyse spełniły te wymagania, ale ich cena...

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości