|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X
Cytat:
Muminku rozumiem Twój strach i pewnie długo będzie w Was on trwał ale musisz zaufać Temu u Góry - wiem że krzyczysz do Niego i wyrzucasz mu bo to niesprawiedliwe ale przyjdą dni kiedy utulisz Laurke i podziękujesz mu że ją masz ... a my będziemy Cię wspierać ... Mała jest silna, coraz lepsze wieści od Was płyną i to jest piękne .... my możemy tylko przesyłać pozytywne energię w Waszym kierunku i modlić się o zdrowie dla Niuni i o siły dla Was tule Cię a 2 kg to już porządny kawał kurczaka a raczej kokoszki
|
|
#3572 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Libido ![]() Cytat:
Lidzia za ciebie też kciukam Cytat:
Ja przy niej, bo podałam jej vit. d+k a podobno przy mm się już k nie daje i się bałam, że jej krzywdę zrobiłam i wyrodna matka jestem.Cytat:
Laski hemoroidy to jest koszmar. Kupiłam se czopki ale g... dają. Wolę rodzić niż iść na kibelek ![]() Wogóle nie mam czasu, żeby wasze porody nadrobić
|
|
#3573 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3574 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podziwiam Cie i Laurkę dzielne jestescue Witam sie wieczerową porą styrana jak cholera. dzieci położone, wiec zjadłam zrobiłam herbatke i do was zajrzałam. pewnie i tak juz nikogo nie bedzie jak to zazwyczaj wieczorkioem no ale ja jestem sama męża nie ma więc teraz bedzie mi sie nudziło
|
|||||
|
|
|
#3575 |
|
Wtajemniczenie
|
Spadam bo mnie już dupka boli, po zdjęciu szwów jest tylko troszkę lepiej.
|
#3576 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojeeej Konczita jak Cię miło widzieć... nie wiem czy mnie pamiętasz, bardzo stare wątki starających się ....
Eeech i widzę, że spełniło się marzenie i jestes mamą Cieszę się!Ja niestety... Pozdrawiam Cie ciepło |
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/haltex-chusta-elas...661247457.html zamówił ktoś tę chustę już ????
Cytat:
Asiu zgadzam się z Tobą w 100% za podejście .. mam takie same teraz zaczynam walkę z kg i mam już 2 na minusie a Was o doping proszę bym na weselu siostry była lżejsza o te swoje 14 kg ... chociaż wiem że to nierealne heheeA powiedz obiad macie dwudaniowy ? ja zastanawiam się nad tą opcją jeszcze .. cenowo nas to około 90 - 100 zł wyniesie więc nie jest tragicznie
|
|
#3578 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu kochana witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jejku aż mnie ciarki przeszły !!! Pamiętam Cię i to doskonale !!!!!! oj spełniło się to moje to nasze marzenie .... i tak śpiewam naszej Dusi - jesteś naszym marzeniem jesteś jego spełnieniem jesteś naszą wyśnioną córeczką .... Kasiu nie poddawaj się i walcz !!! musi się udać!!!! Nasza rozbójnica jutro kończy 7 tygodni ... proszę jaka już duża jestem
|
|
#3580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I współczuję tych hemoroidów, mi wystarczyły zaparcia w ciąży i ból przy wizytach w toalecie. Mam nadzieję, że da się to szybko zaleczyć |
|
|
|
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga_ton- trzymam kciuki za szybki powrót z Lenka.
Lidka- jednak cc ma swoje zalety wiadomo co, gdzie i kiedy . Już niedługo będziesz miała swojego dzieciaczka przy sobie Muminku- trudno znaleźć słowa, które mogłyby Cię pocieszyć, ja trzymam cały czas kciuki za Laurę, żeby jak najszybciej mogła wyjść do domku cała i zdrowa .Co do chrztu to ja osobiście nie cierpię tego typu imprez rodzinnych i się czasami cieszę, że zostałam wychowana na osobę niewierzącą, bo jak bym sama miała jeszcze organizować ślub lub chrzest to bym chyba zwariowała . Wczoraj miałam imprezę rodzinna i się wymigałam zaawansowana ciążą, chociaż spokojnie dałabym radę się tam udać .
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Katee świetny opis.
Czytaliśmy razem z TŻ-em z zapartym tchem oraz wielkim wzruszeniem pod koniec ![]() Cytat:
|
|
#3583 |
|
Zadomowienie
|
Dobranockam na dziś!
Miłych snów! Dziś mi się śniło, że poszłam do szpitala na zabieg, lekarz robi usg a tam mała obrócona i te usg było trójwymiarowe i kolorowe i widziałam, że mała ma masę czarnych włosów na głowie jak np. Zuzia Maggie i jeszcze kilka innych naszych wątkowych maluszków
|
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lidka dobrej nocy ... może sen się spełnić....
|
|
#3585 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na razie ejst na l4 ![]() Cytat:
znowu na sr mowili ze rozleniwia miesnie, wiec troche sie boje. slicznotka!!! ja tez lubie czarno biale foty ![]() Cytat:
![]() co do krwawienia to rozumiem twoje skrepowanie tez i o to sie martwilam przed cc. ale uwierz mi jak bedzie po cc to bedzie to dla Ciebie bez znaczenia, mysli wokół małej beda krązyc ja dostalam podpache zaraz jak mnie przezucili ze stolu operacyjnego, potem pani raz przyszla i mnie umyla, bardzo szybko i sprawnie. na drugi dzien juz sama wszystko robilam ![]() Cytat:
Cytat:
kochaniutka lala |
|||||||
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Dzisiaj byliśmy w odwiedziny u Cioci i kuzynów TŻ. Jednemu z Nich urodziła sie 1,5 miesiąca temu córeczka. Matko jaka słodka A po powrocie złożyliśmy ławę i pokoik Jasia już prawie skończony. Powoli rozkładam rzeczy w jego pokoiku. Jutro jeszcze musze naszą sypialnie dostosować. Katee piękny opis porodu. Jak to czytałam to mi się łezka w oku zakręciła. I niech Blues baby szybko ucieka Muminku cudowne wieści. Bede się dalej modlić o pomyślność i zdrowie dla Laury. Dziewczyny Wasze dzieciaczki są śliczne i słodkie, takie do schrupania ![]() Kajaja gratulacje
|
#3587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu a to tacierzyńskie czy ojcowskie ?? muszę kilka fot w czarno-bałe przerobić ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
kraven jeszcze troszkę i będziesz tulić Jasiulka ... pokaż pokoik ![]()
|
|
#3588 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe jak ona go odbierze ![]() Muszę też o czymś takim pomyśleć. Katee miło się czytało Twój opis porodu Cytat:
Musiałabym siedzieć z wywalonym cyckiem tak na mszy jak i w lokalu No nic, ale będzie trzeba się tym zająć. Mi na szczęście rodzina pomoże ze wszystkim. Myślę, że na święta się zorganizujemy. Cytat:
gratulacje!
|
|||
|
|
|
#3589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cuuuuuudo !!! Kochane cudo ![]() Wysłalam Ci PW- sorki, że takie długie
|
|
|
|
|
#3590 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja mama męczy się z migreną od lat, ale nic jej na to nie poradzili oprócz silnych leków przeciwbólowych... ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
monarika
ja czytalam na necie troche o tym i rozne rzeczy pisza,ze niby dziecku przez sen sni sie cale jego zycie czyli niby bedzie miec zle w zyciu,albo ze ktos rzucil na dziecko urok/urzekł itd. Rady byly zeby rozbic jajko dziecku nad glowa albo jakis wosk lac czy cos,szczerze ja w to nie wierze ![]() Byly tez bardziej mądre rzeczy m.in ze dziecko ma za duzo wrazen badz tez ze mu sie cos sni. |
|
|
|
#3592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dam znać czy się do czegoś nadaje.
|
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam slub szwgaiergi na tydzien i niestety nic sie juz nie da zrobic kiedy ten sadny dzien?cócia słodka i jaka duża panna Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2012-09-30 o 22:10 |
|
|
|
|
#3594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sprawdziłam teraz ten druk co tz przyniósł do wypełnienia i tam pisze urlop ojcowski
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Kajaja wielkie gratulacje
mamy kolejnego maluszka my jutro mamy wizyte u gin z usg,mam nadzieje,ze ostatnia ciekawe ile Fabiś waży . ciężko mi będzie Was nadrabiać bo chwilowo korzystam z neta w tel,wiec bedzie mnie mniej . dobranoc na dziś
|
|
|
|
#3596 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że będzie tak sentymentalna jak jej mamusia ![]() ehh Dusia pewnie też da popis głosu ale u nas bardzo szybko chrzci się dzieciątka my i tak długo czekamy ![]() Cytat:
o to poczekam aż otrzymasz i zdasz relację, jaki kolor wybrałaś? Cytat:
ja chcę z rosołu na rzecz żurku emigrować + kluski ciemnie i jasne, 2 rodzaje mięs wieprzowych, 1 mięso wołowe i 2 drobiowe + pieczarka faszerowana, kapusta zasmażana, kapusta biała i buraczki przesmażane ... zimna płyta dość obszerna a na kolację nie wiem czy bogracz czy strogonowa jak myślisz ???? pytasz o dzień chrztu ???? Cytat:
a to jest druk do tego? możesz mi napisać jaki ?
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to dużo macie jedzenia a ile gosci u nas max 30 ale pewnie bedzie mniej bo nie wszyscy przyjdą. Wogóle dzisiaj zamówiłam zaproszenia i będę w tym tyogdniu rozdawać.
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Wtajemniczenie
|
Konczi to jest druka co tz firma ma wlasny do tego z ich logo itd
moze u twojego tz w pracy tez takie druki daja
|
|
|
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
24 listopad .. więc mam jeszcze niespełna 8 tygodni ale 10 muszę zrzucić jak nic noo ... a wiem że jakbym się uparła to 14 dam radę ! pochwal się zaproszeniami nasze które wysłałam i rozdałam zrobiły furorę wszystkim się podobają ![]() a u nas skromnie będzie nas 15 osób masz jakąś dietę? ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
aha ... rozumiem, no u nich to w ogóle jakaś masakra bo wmawiają że nie ma takiej możliwości by 2 tyg niezależne były .. więc musimy chyba podanie o ten urlop napisać i niech nam odpiszą i już
|
|
#3600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

Ja przy niej, bo podałam jej vit. d+k a podobno przy mm się już k nie daje i się bałam, że jej krzywdę zrobiłam i wyrodna matka jestem.

no ale ja jestem sama męża nie ma więc teraz bedzie mi sie nudziło