Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 298 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 22:16   #8911
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
no i sama będę ćwiczyć
a w tym pasie wibrującym pewnie zasiadłabym licząc na to, ze pas za mnie wszystko zrobi
umarłam ze śmiechu

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

KATARZYNKO współczuję bezsennościnienawidz ę tego!

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
zyje;p ledwo ale zyje;p wlasnie wrocilam do domu i umieram ;p dzieki za wsparcie, ja jestem bez siil';p
hej,witaj jako piersiata
czekam na dalsze relacje jak nabierzesz więcej sił
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 22:17   #8912
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
zyje;p ledwo ale zyje;p wlasnie wrocilam do domu i umieram ;p dzieki za wsparcie, ja jestem bez siil';p
super, że już szczęśliwie po
zdrowiej szybko i zdawaj relację z fociami

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 22:22   #8913
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluje Lubuss
Jestem bardzo ciekawa Twoich wrazen bo chyba jako jedyna jestes na forum od tego doktora. Mialas dobierane implanty na sali czy juz z gory jeden rozmiar?
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 22:26   #8914
horo_2
Zadomowienie

Celinko,
widzę, ze jesteś
czy olejowanie co drugi dzień będzie ok? Czy za często?

Stary 2013-01-03, 22:29   #8915
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Ale zyjesz kobieto i masz cycki heheh
gratuluje i teraz bedzie juz z dnia na dzien tylko lepiej a za pare..nascie dni bedziesz sie zapomnac tak jak ja ...ojeju...przeciez ja nie moge tego robic lub podniesc po fakcie hehe...
GRATULUJE

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Celinko,
widzę, ze jesteś
czy olejowanie co drugi dzień będzie ok? Czy za często?
Mysle ,ze spokojnie mozesz.
Stary 2013-01-03, 22:31   #8916
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Piękne długie będą przez chwilę, znajoma przedłużała i nie wiem, czy to była kwestia dbania (a raczej niedbania ) czy metody przedłużania (nie znam się, ale pewnie są różne), ale jej włosy po miesiącu wyglądały jak wymęczona miotła Były tak obrzydliwie "zmęczone", że osobiście bym nigdy włosów nie przedłużyła

Ile wy piszecie Tylko sobie podczytuję, bo za wami nadążyć to się nie da
A jakie kolezanka miala wlosy? moze syntetyczne? albo slabo o nie dbala bardzo, bo nie spotkalam sie jeszcze zeby naturalne wlosy byly az tak poniszczone. Jak bedziesz miala okzje to doytaj chetnie dowiem sie czegos wiecej ))

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny Olivko mowi sie zewkosy sie niszcza ale ja mysle ze to zalezy od metody i dbania ja mialam robione na kreatyne nosilam prawie 5miesiecy i bylam bardzo zadowolona a jak mi przez ten czas wloski urosly z ta kreatyna az w szoku bylam,no konce byly przesyszone ale wiekszego zniszczenia nie widzialam i chetnie zrobie jeszcze na wiosne tak wiec kreatynowa metode polecam.
Sama nie wiem jaka metode bym wybrala, troche sie boje tej kreatyny bo wiadomo to jakies tam kleje sa. Zastanawiam sie nad ringami ale chyba od tej metody sie odchodzi bo jest stara straszny mam metlik ciagle nad tym mysle i w koncu pojde zrobie i co bedzie to bedzie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 22:32   #8917
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Trzymaj się tam Kup żel przeciwbólowy na plecy i pamiętaj! z każdym dniem będzie coraz lepiej
No zelik to podstawa i jeszcze mi w spaniu ulzylo jak zaczelam stosowac kąbinacje poduszkowe aniki tzn poduszka pod kolana ..z boczku o tak poduszka wedrowala pod nogami a mi bylo wreszcie wygodnie
Stary 2013-01-03, 22:34   #8918
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem i doswiadczeniem to przedluzanie niszczy wlosy jak sie przesadzi czyli jak sie nosi je dlugo. Jezeli na 3-4 mce to ujdzie.
Moze sa dziewczyny ktore sie nie zgodza ze mna ale takie moje zdanie.
Celinko mialas przedluzane? jak tak jaka metoda? Ja to bym tak z pol roku chciala je ponosic chociaz) dluzej to nie ale sie boje ze moje i tak slabe wlosy beda jeszcze slabsze

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Gratulacjeklas ki: i jak piersi widzialas juz? jak rozmiarowo? mow cos wiecej ))) pierwsza 2013 cycolinko

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 22:54   #8919
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Celinko mialas przedluzane? jak tak jaka metoda? Ja to bym tak z pol roku chciala je ponosic chociaz) dluzej to nie ale sie boje ze moje i tak slabe wlosy beda jeszcze slabsze

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Gratulacjeklas ki: i jak piersi widzialas juz? jak rozmiarowo? mow cos wiecej ))) pierwsza 2013 cycolinko
Ja nie mialam nigdy ale widzialam wlosy po...
Nie twierdze ,ze to jest bardzo zle bo wiem ,ze sa nowe metody pewnie lepsze ale jak masz slabe swoje to nie ryzykuj ..no chyba ze bardzo Ci sie chce)) jak mus to mus
Stary 2013-01-03, 23:02   #8920
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Saba08,
widziałam fotkę, powtórzę się są śliczne, zazdroszczę jak widzę takie śliczności to marze sobie jakby to było cudownie gdybym ja takie miała hehe
ja to samo myślę! Saba08 - znalazłam mój ideał piersi
korolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 23:07   #8921
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:

Trzymaj się kobitko!!
Stary 2013-01-04, 06:50   #8922
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
ja to samo myślę! Saba08 - znalazłam mój ideał piersi
dziękuję dziewczyny
Stary 2013-01-04, 07:53   #8923
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
LUBUSSS trzymamy kciuki,teraz chyba najgorszy jest ból,ale chyba z każdym dniem będzię lepiej;]a przede mną jeszcze operacja ,jak będziesz miec sily zagladaj do nas tu..
Stary 2013-01-04, 08:18   #8924
LittleButterfly
Raczkowanie

lubuss,
Gratulacje teraz już pomału będzie coraz to lepiej. czekam z niecierpliwością na relacje.
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:50   #8925
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
lubuss,
Gratulacje teraz już pomału będzie coraz to lepiej. czekam z niecierpliwością na relacje.
LITLE BUTRRFLY kochana a TY kiedy masz operacje? ja juz sie nie moge doczekać,i jednocześnie się boje tej narkozy,jaka to metamorfoza idziesz spać a budzisz się z nowymi cycuszkami;];]no i najgorsze są pare dni,mój do pracy TZ będzie chodzić, a ja z córeczka w domu zostaje,dwa albo trzy tygodni w domu mam nadzieje że wystarcze tyle urlopu bo na wiecej nie dostanie;[

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
LITLE BUTRRFLY kochana a TY kiedy masz operacje? ja juz sie nie moge doczekać,i jednocześnie się boje tej narkozy,jaka to metamorfoza idziesz spać a budzisz się z nowymi cycuszkami;];]no i najgorsze są pare dni,mój do pracy TZ będzie chodzić, a ja z córeczka w domu zostaje,dwa albo trzy tygodni w domu mam nadzieje że wystarcze tyle urlopu bo na wiecej nie dostanie;[
sorki miaŁo być BUTTERFLY;]
Stary 2013-01-04, 09:14   #8926
iloona79
Zadomowienie

lubuss,
gratulowałam Ci na privie,ale oficjalnie też masz ode mnie buziaczki
Czekamy na pierwsze foto-masz podobny rozmiar,ktory i mi doktorek proponowal,wiec chętnie zobaczę
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:27   #8927
anne001
Raczkowanie

Gratulacje lubus!
Stary 2013-01-04, 10:42   #8928
LittleButterfly
Raczkowanie

nkolodii,
Najbardziej pasowałoby mi gdyby mi dr termin ustalił gdzieś pod koniec lutego, ale to się okaże na konsultacji, bo jak nie da rady to chyba będę musiała przełożyć operację na wrzesień przede mną egzaminy, praca ,licencjat, chciałabym wybrać najlepszy czas na to. Poza tym w lipcu mam wesele i albo zrobię teraz żeby być już sprawna albo po. Bo nie wiem jak do tego czasu się będę czuła ......
Też się boję tego jak to będzie po, ile mi zajmie dojście do siebie. A z drugiej strony - niedługo wiosna, lato, wiadomo obcisłe bluzki, dekold i znowu źle się będę czuła, a o założeniu bikini to nie wspomnę. Nawet nie mam zamiaru kupować nowego i się denerwować
Stary 2013-01-04, 12:17   #8929
kicia_nh
Zadomowienie

Lubuss serdecznie gratuluję i życzę szybkiego powrotu do formy I żebyś jak najlżej przeszła ten pierwszy tydzień jak i każde kolejne

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Olivko moja siostra kilka lat temu przedłużała sobie włosy. Ja widząc co się podziało z jej naturalnymi po tych zabiegach nigdy bym się na to nie zdecydowała. Nie dość, że miała bardzo zniszczone to wypadały jej po tym niemiłosiernie a jak musiała ściągać te "doczepki" miejscami zostały jej tylko strzępy włosów, bp tamte zejść nie chciały:/ To było pare lat temu. Może są inne lepsze, nowsze metody teraz, ale ja bym się nie zdecydowała. A Ty Olivko masz piękne, długie swoje włoski. Wystarczy o nie dbać i podcinać końcówki regularnie, to szybciej będą rosły

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 15:00   #8930
belseno
Zadomowienie

Cytat:
..... Piersi mam zdrowe, rowne brak powiklan tylko sie cieszyc))...
Olivka cudne wiadomości

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
ię boje sporych;[ale Doktór mnie pocieszył że nie będzie tak duży bo mam co wypełnić,mam nadzieje że tak OLIWKO będzie,bo mnie mój zagryzie i się pokłucimy;[OLIWKO jak możesz daj mi dostęp do swoich cycuszków,jeżeli możesz,niech obejrzę..
a brałaś pod uwage plastykę piersi? Podciągnięcie, usunięcie nadmiaru skóry i ewentualne wypełnienie wkładką silikonową ale mniejszą - jeśli zajdzie taka potrzeba oczywiście. Jeśli się boisz dużego rozmiaru to możesz być zaskoczona po operacji, bo u Ciebie naprawdę jest co wypełniać i małe to one nie będą.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
moja kolekcja olejów
horo no jestem pod wrażeniem ojjj...tez muszę się w końcu zmobilizować i coś podziałać z włosami, tzn. ja mam moje całkiem ok. zajęłam się pracą, potem cyckami i nagle odkryłam, że są długie sama nie wiem kiedy tak urosły, miałam obciąć ale mąż jest zachwycony a skoro przestały po operacji wypadać to zostawie je dla niego a pozatym wygoda, wstaję rano złapie w kucyk i już jest pięknie no ale w związku z tym, że urosły to wypadałoby chyba poświęcić im trochę uwagi

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
Też mam nadzieję szybko TU dołączyć
Choć na razie rok nie rozpoczął się dla mnie (a raczej dla moich cycuchów!) pozytywnie. Na dzisiaj miałam umówioną konsultację... Niestety plany hodowlano-rozrodcze moich psów okazały się pilniejsze i dopiero 2 godziny temu wrócilam z Warszawy....
Najpierw byłam wściekła ale po namyśle sądzę że może to jakiś znak... Byłam zapisana do R.N. ale żadna z forumowiczek nie korzystała z jego usług. Jutro z samego rana bede dzwonić do M.W i spróbuję do niego się dostać! Na forum widoczne są efekty jego pracy i wszystkie są śliczniutkie!!!
ojtam, ojtam.... cycki nie zając nie uciekną a piesie mogą

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Belsenko no cycuszki nam od razu rosna jak troche waga podskoczy ale przywoluje Cie do pozadku!! Trzymaj wage bo szkoda ich...jak przytyjesz to fajnie podskocza ale jak chudniesz to lekko opadna - nie ze az tak bardzo ale wiesz....pilnuj sie bo pisze to bo mam takie doswiadczenie niestety i tak sie dziele oby Was uchronic.
ojjj...no naprawdę mi wstyd...jak mogłam stracić czujność, to te święta i okres przed świętami też był dosyć luźny w łakocie a niestety w pewnym wieku jak człowiek się nie pilnuje to jakoś tak szybko wskakuje ale wcale nie chce szybko spaść

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Jasne że cycunie tyją razem z nami- a potem tracą najszybciej
A Ty sobie tak nie folguj- takie ślicznotki a właścicielka je tuczy zobaczysz , obrażą się
o ja niedobra... nie chcę żeby się obraziły...jezuuu jak to brzmi, że je tucze zobrazowałaś to tak dosadnie, że normalnie aż poczułam jaką im krzywdę robię.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
....... Ktoś powiedział, że" jak się ma tyle lat co ja to nie należy już włosów zapuszczać i w ogóle" . Nie mam pojęcia o co chodziło tej osobie ale mój Tż powiedział, że trzeba jej pokazać co wypada pani w moim wieku I mówi - rozpuszczaj włosy i wyciągaj te stare staniki powiększające, zaraz coś wybiorę I tak z żartów w tym dziadostwie skończyłam potem już czasu nie było się przebrać bo nagle 18 się zrobiła
tia... najlepiej obetnijmy się na krótko, zróbmy trwałą barankową, ufarbujmy na siwo, wyjmimy silikon żeby miało co wisieć, aaa i koniecznie solidnie się utuczmy a te co nie mają tendencji do tycia niech się zasuszą na maxa i do tego spódnica do kostek z taką szeroką gumą w pasie ale koniecznie podciągnięta prawie pod cycki....i będzie git aaaa bo nie wiem a seks wypada uprawiać? A zresztą o co ja się martwię już sama spódnica z gumą podciągnięta pod cycki skutecznie zniechęci każdego faceta

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
kurcze wystraszyłam się ,czy naprawdę po operacji piersi jeszczę rosną???o kurcze to jeżeli będę miec445,a jak mi jeszczę urosną to jak ja będę wyglądać,chude nóżki na dole a na górze bomby...brr..jakoś nie naturalnie..
rosną, rosną ale to chodzi o to, że implant jak jest ściśnięty mięśniami to jest tak jakby lekko spłaszczony i z czasem jak mięśnie się luzuję to piersi robią się pełniejsze i cycuszki rozkwitają.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
ooo trzymaj się kochana No to dalej wspieramy Cie myślami

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość
.........
O i słuchajcie, jeszcze jedna sprawa...
Czytałam ukradkiem ostatnie wpisy i dlaczego lekarz nie dobierze implantu od razu tak dużego jak nam się podoba? Gdy ktoś doda propozycję lekarza, opinie dziewczynek z forum są inne, że lepiej np. większy. Gdy przychodzi się do dr, mówi się zawsze, że chce się maksymalnie duży, czy jest to oczywiste? I naprawdę dziwi mnie to, że wszystko od mniemania lekarza zależy... Przecież nikt się nie zmieni od czasu jednej wizyty u dr do drugiej (np. w tym samym tyg. ) a każdy powie co innego...

Oczywiste też jest to, że lekarz patrzy na zdrowie pacjenta i w ramach rozsądku, ale... No wiecie o co mi chodzi
pojęcie duży czy mały jest bardzo względne. Ja nie chciałam dużego, chciałam żeby były jędrne i takie sportowe, tak powiedziałam lekarzowi i zaproponował mi 200 ml i wydawało mi się ze to, aż nadto. Po przegadaniu sprawy tu na forum zrobiłam sobie przymiarki woreczkowe, wlałam 200ml wody wsadziłam w biustonosz i zrobiłam foto, wizualnie było tak normalnie ale wlałam 250, 275, 300, 325, 350...i przy 350 poczułam hmmm...no podniecenie, patrzyłam na te wypchane cycki i uwierzyć nie mogłam, że takie mogą być. Wiadomo, że woreczkowa przymiarka do końca nie oddaje tych ml silikonu ale zmienia perspektywe wiec zadzwoniłam do kliniki z zapytaniem czy mogę większe, lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań i tydzien przed op. zmieniałam rozmiar. Tym razem przygotowałam się lepiej, wydrukowałam swoje zdjęcia w ubraniu z tymi dużymi cyckami oraz zdjęcia cycek z internetu i pokazałam jakie chce. Wprawdzie nie dostałam 350ml ale to co mi lekarz zaproponował oddaje wizualnie tą internetową fotke. A jak to się ma do pojęcia wielkości? Gdybym dostała maxa czyli 350 to myślę, że byłabym niezadowolona bo to co mam teraz jest dla mnie bardzo duże i nie chciałabym większych a nawet gdyby były tyci, tyci mniejsze to tez by się nic nie stało a lekarz nie ma łatwego zadania i im lepiej zobrazujemy mu nasze oczekiwania tym większa szansa na to, że w efekt będzie taki jak oczekujemy bez względu na ilość ml silikonu.

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość
Dzięk za odp., jestem bardzo ciekawa jak wygląda to całe dobieranie i co da się zrobić z takiego płaza jak ja hahaha
ojjjj zdziwisz się jak zobaczysz ładną masz wyjściówkę

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-01-04 o 14:59
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 15:24   #8931
kicia_nh
Zadomowienie

Korzystając z okazji, że byłam chwilkę sama w domu wrzuciłam zdjątka 4tygodniowych piersiątek Zaraz jedziemy do sklepu i przy okazji będę polować na jakiś fajniutki biustonosz

Belseno dobra jesteś jak przeczytałam o trwałej barankowej i ciągu dalszym to prawie padłam ze śmiechu

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 15:40   #8932
LittleButterfly
Raczkowanie

Dziewczyny podpowiedzcie mi jak zrobic ten eksperyment zeby zobaczyc jaki mniej wiecej by to wygladalo po op. Do woreczkow wlewamy wode, dana ilosc ml i wkladamy w stanik pod piers ?? :-P wyzej bylo juz o tym pisane ale nie wiem czy dobrze zczailam o co chodzi.
Stary 2013-01-04, 16:12   #8933
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Dla zainteresowanych, wrzuciłam fotkę po kolejnym tygodniu życia cycuchów

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Niezła taktyka

No Kochana fotka pierwsza klasa piersi cudowne takie mi sie marzą klaski :

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
horo co za kolekcja ja od dawna szukam jakiegos olejku do wlosow ale nie moge znalesc. Ja typ ktory przez internet nie zamawia, musze pomacac i podotykaqc przed a moje wlosy wolaja o pomoc((( coraz czesciej mysle zeby je przedluzyc...

Dziewczyny mam zamiar znowu chodzic na solarium no dluzej nie wytrzymam, chyba pol roku to wystarczajaco zebym mogla znowu solarium odwiedzic?? blizny czym zakrywac??
Hej nie przedłużaj włosów ja miałam przedłużone na zgrzewy potem na ringi i moje włosy były zmasakrowane po tym na ślubie miałam przedłużone nosilam je 8 miesięcy a jak sciagnelam myślałam ze lysa jestem tragedia polecam zakup sobie włosy na clip ja zamawiam takie mozesz je farbowac prostować wsZytsko i piękne są ) doczepisz kiedy chcesz ja najczęściej na impreze

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Szukalam w necie informacji nt olejowania wlosow i znalazlam fajnego bloga. Moze i Wam sie spodoba http://www.blondhaircare.com/p/pielegnacja-wosow.html

Ale super bloga znalazłas czytam czytam dzięki

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:

Gratuluje jestem ciekawa Twoich nowych piersi szybkiego powrotu do zdrowia życzę

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:

Oliwka widzę ze intersujesz sie tym przedłużeniem jak chcesz Wysle ci kilka fotek jak moje włosy wyglądały przez pierwsze miesiące jest super najgorzej jak zaczynaja pojawiać sie odrosty i placza sie musisz je czesac bardzo często moja koleżanka nie za bardzo chyba dbała bo zrobił jej sie duży kultun i straciła i swoje włosy musiała je fryzjerka obciąć bo nie dało sie go rozplatac ;/ogoleńie często miałam przedłużone tylko naturalnymi z nimi sie nic nie dzieje nie powinny sie zniszczyć jak o nie dasz ńormalnie nakładasz maskę ale mówię Ci Zainwestuj tak jak wcześniej pisałam w Clipy są super

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 16:49   #8934
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
nkolodii,
Najbardziej pasowałoby mi gdyby mi dr termin ustalił gdzieś pod koniec lutego, ale to się okaże na konsultacji, bo jak nie da rady to chyba będę musiała przełożyć operację na wrzesień przede mną egzaminy, praca ,licencjat, chciałabym wybrać najlepszy czas na to. Poza tym w lipcu mam wesele i albo zrobię teraz żeby być już sprawna albo po. Bo nie wiem jak do tego czasu się będę czuła ......
Też się boję tego jak to będzie po, ile mi zajmie dojście do siebie. A z drugiej strony - niedługo wiosna, lato, wiadomo obcisłe bluzki, dekold i znowu źle się będę czuła, a o założeniu bikini to nie wspomnę. Nawet nie mam zamiaru kupować nowego i się denerwować

LittleButerrfly,
widzę,że masz podobne rozsterki do moich.Tez swego czasu myslalam,wręcz obsesyjnie ile to mi czasu się zejdzie zanim wydobrzeje. Ja co prawda z innego powodu-mam male dzieci, w dodatku czeka mnie remont itp. A w maju mam wyjazd dość daleki i też się zastanawiam czy cztery miesiące wystarczą aby dojsc do siebie.
Jednak zrezygnowalam sama juz z zabiegu,bo jeszcze co innego mi wypadło i tak to właśnie jest. Nastepny termin tez mi wypada na koniec wakacji-za wczesnie aby dokładnie juz ustalac,no i tez się martwię,ze kolejne wakacje "bez cycków". Najbardziej mi szkoda tego wyjazdu,ze moglabym juz je miec no ale nie wyszlo i teraz mam dola,ze moze jednak moglam nie odwolywac a "jakos to by bylo" Dziewczyny roznie przechodzą okres pooperacyjny i jednoznacznie nie mozna stwierdzic ile komu zabierze to czasu.Zdarza sie ze nawet po dluzszyma czasie "cos zacyzna sie dziac".Ja pocieszam sie tym,ze na wyjazd bede miec spokoj,a tak mogloby mi moze wlasnie "cos wyjsc" jakbym byla gdzies na koncu swiata...Rozsterki sa jakies non-stop i chyba tak to juz pozostanie...Zazdroszę tym ktore szybko podjęły decyzję i są już dawno po. U mnie zawsze cos sie dzieje i nawet jesli jakis termin wydaje mi sie idealny to za chwile okazuje sie ze juz tak nie jest

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Dziewczyny podpowiedzcie mi jak zrobic ten eksperyment zeby zobaczyc jaki mniej wiecej by to wygladalo po op. Do woreczkow wlewamy wode, dana ilosc ml i wkladamy w stanik pod piers ?? :-P wyzej bylo juz o tym pisane ale nie wiem czy dobrze zczailam o co chodzi.
A z tym testem ryżowym to jest tak,że odmierzasz ryż-suchy nie gotowany,najlepiej kup taki nie w woreczkach,tylko np.1kg i sobie odmierzasz go uzywając miarki do płynów-czyli w mililitrach (ml)
Pisze tak dokładnie bo czasem jest błedne myslenie,ze ml to samo co gramy a to trochę inaczej...
Wówczas to co odmierzysz wsyp najlepiej to pończochy i zawiń-wyjdą Ci nawet takie "suteczki" no i wsadź do wiadomo-większego stanika.
Ja kupiłam taki najprostszy z serii "basic" w Tesco. Kosztował bagatela 6zł
Daj znać jak wyniki....
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 17:37   #8935
kasikkk87
Zadomowienie

hej ja sie wczoraj tak rozpisalam i mi wcielonapsize jeszce raz
horo napisz jak pas sie sprawujeoleje fajne poczytam o nich i poczekam na Twoja recenzje tez mam suche ,zniszczone wlosy
kicia pytalas o kostium marko ja mialam przed op ale miekki rozmiar s po byl za maly mysle ze rozmiar m bylby ok)ale wiadomo z fiszbinami moze byc inna rozmiarowka
ktos z was wspominal ze miska e stanikowo jest mega wielka no takjak osttnio bylam w sklepie w poszukiwaniu stanika i tak stoje z tymi wielkimi michami i mowie do meza ciekawe co by ktos powiedzial ze znajomyc h widzac mnie z czym takim w reku znajac mojego mega cyce przed hehe a maz na to powiedz ze to dla babci a ja w rekach same seksowne staniki heheheh
dziewczyny z Gdyni powiedzcie mi czy w okolicy tam gdzie konsultuje dr S jest gdzies sklep Ewy Bien??lub eqsotic???
lubus trzymaj sie
horo wlasnie bo Ty tez masz nie wielka przerwe miedzy piersiami tak ajk aj powiedz mi jakie marki stanikow kupujesz??ja potrzebuje takich z obnizonym waskim mostkiem
zmierzylam sobie nawet ta przerwe miedzy cyckami i wyszlo mi tak ok 2 cm no moze ciutke mniej hehehehepodoba mi sie to ze nie sa oddalone ale ja sie pytam gdzie te staniki hehe
celinko a plywac mozesz nawet w topiku tym zwyklym gatty ja mam od nich stroj jednoczesciowy fajny jest

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

horo co za farbe osttnio kladlaschyba pisalas ale przeoczylam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 17:38   #8936
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
LittleButerrfly,
widzę,że masz podobne rozsterki do moich.Tez swego czasu myslalam,wręcz obsesyjnie ile to mi czasu się zejdzie zanim wydobrzeje. Ja co prawda z innego powodu-mam male dzieci, w dodatku czeka mnie remont itp. A w maju mam wyjazd dość daleki i też się zastanawiam czy cztery miesiące wystarczą aby dojsc do siebie.
Jednak zrezygnowalam sama juz z zabiegu,bo jeszcze co innego mi wypadło i tak to właśnie jest. Nastepny termin tez mi wypada na koniec wakacji-za wczesnie aby dokładnie juz ustalac,no i tez się martwię,ze kolejne wakacje "bez cycków". Najbardziej mi szkoda tego wyjazdu,ze moglabym juz je miec no ale nie wyszlo i teraz mam dola,ze moze jednak moglam nie odwolywac a "jakos to by bylo" Dziewczyny roznie przechodzą okres pooperacyjny i jednoznacznie nie mozna stwierdzic ile komu zabierze to czasu.Zdarza sie ze nawet po dluzszyma czasie "cos zacyzna sie dziac".Ja pocieszam sie tym,ze na wyjazd bede miec spokoj,a tak mogloby mi moze wlasnie "cos wyjsc" jakbym byla gdzies na koncu swiata...Rozsterki sa jakies non-stop i chyba tak to juz pozostanie...Zazdroszę tym ktore szybko podjęły decyzję i są już dawno po. U mnie zawsze cos sie dzieje i nawet jesli jakis termin wydaje mi sie idealny to za chwile okazuje sie ze juz tak nie jest

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

A z tym testem ryżowym to jest tak,że odmierzasz ryż-suchy nie gotowany,najlepiej kup taki nie w woreczkach,tylko np.1kg i sobie odmierzasz go uzywając miarki do płynów-czyli w mililitrach (ml)
Pisze tak dokładnie bo czasem jest błedne myslenie,ze ml to samo co gramy a to trochę inaczej...
Wówczas to co odmierzysz wsyp najlepiej to pończochy i zawiń-wyjdą Ci nawet takie "suteczki" no i wsadź do wiadomo-większego stanika.
Ja kupiłam taki najprostszy z serii "basic" w Tesco. Kosztował bagatela 6zł
Daj znać jak wyniki....

No to ja do was dołączam ;/ konsultacje mam 11 stycznia ale operacja nie odbędzie sie w marcu jak palnowalam :/ ehhhh

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 17:42   #8937
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej ja sie wczoraj tak rozpisalam i mi wcielonapsize jeszce raz
horo napisz jak pas sie sprawujeoleje fajne poczytam o nich i poczekam na Twoja recenzje tez mam suche ,zniszczone wlosy
kicia pytalas o kostium marko ja mialam przed op ale miekki rozmiar s po byl za maly mysle ze rozmiar m bylby ok)ale wiadomo z fiszbinami moze byc inna rozmiarowka
ktos z was wspominal ze miska e stanikowo jest mega wielka no takjak osttnio bylam w sklepie w poszukiwaniu stanika i tak stoje z tymi wielkimi michami i mowie do meza ciekawe co by ktos powiedzial ze znajomyc h widzac mnie z czym takim w reku znajac mojego mega cyce przed hehe a maz na to powiedz ze to dla babci a ja w rekach same seksowne staniki heheheh
dziewczyny z Gdyni powiedzcie mi czy w okolicy tam gdzie konsultuje dr S jest gdzies sklep Ewy Bien??lub eqsotic???
lubus trzymaj sie
horo wlasnie bo Ty tez masz nie wielka przerwe miedzy piersiami tak ajk aj powiedz mi jakie marki stanikow kupujesz??ja potrzebuje takich z obnizonym waskim mostkiem
zmierzylam sobie nawet ta przerwe miedzy cyckami i wyszlo mi tak ok 2 cm no moze ciutke mniej hehehehepodoba mi sie to ze nie sa oddalone ale ja sie pytam gdzie te staniki hehe
celinko a plywac mozesz nawet w topiku tym zwyklym gatty ja mam od nich stroj jednoczesciowy fajny jest
Hej Kasiczku
pas jeszcze nie dotarł, więc ćwiczę bez niego... sumiennie co 2 dni po 30 min
od jutra dołączam jeszcze Ewę Chodakowska, bo pisałam do Niej na fb i wysłała mi wskazówki jak mam ćwiczyć na tą moją wiszącą skórę

Jeśli chodzi o staniczki, to mi najlepiej odpowiadają Ewa Bień i KrisLine, masquerade, effuniak i niektóre z kingi... szczerze polecam ... wszystkie, które mam świetnie leżą

a oleje fajne ... jak zobaczylam wloski naszej Celinki to od razu kierunek łazienka... olejowanie i teraz straszę juz w czepku ... na noc wprawdzie czepek ściągnę, ale do rana włoski będą sobie piły co najcenniejsze

Stary 2013-01-04, 18:17   #8938
przedpo
Raczkowanie

CYK PYK i dzień znikł!

przedpo 24.01- 19

nkolodii 28.01- 23

malina986 05.02- 31

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 18:26   #8939
horo_2
Zadomowienie

Celinko,
a ten olejek używałaś?
http://www.khadi.pl/olejek-stymulujacy-wzrost-wlosow
straaaaasznieeee śmierdzi ... czuję spod czepka

Stary 2013-01-04, 19:10   #8940
Amorcio
Wtajemniczenie

Kasiuku, ja znalazlam hurtownie w Orlowie wklejam Ci linka ama google maps sprawdz gdzie to jest, w jakiej odleglosci od gabinetu dr bo nie wiem czy Ci bedzie po drodze bo akurat ja mam calkiem blisko to dot ewy bien
http://azgrzechzakrywac.pl/
natomiast do esotiq jest w batorym na parterze a to blisko calkiem, naupartego na nogach, jest tam duzy parking miejski ale ciagle pelen

jeszcze tu http://chwitawa.pl/index.php/animar-salon-bielizny/ reklamuja ze sprzedaja ewe bien, ale moze lepiej zadzwonic i sie upewnic bo to may sklepik
ten jest niedaleko gdyni chwaszczyno http://www.biulandia.pl
no i tyle znalazlam w necie

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-04 o 19:26
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości