|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11221 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
faktycznie miło się na niej skacze.
|
|
|
#11222 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Ty skaczesz na trampolinie?
|
|
#11223 | |
|
Zadomowienie
|
Amorcio ja tylko na szybko patrzyłam i były jakieś allergany o podobnej wysokości a większej projekcji
Ale tak gadam i tak pewnie bym nie zamieniła, bo jakoś mentory najbardziej do mnie wtedy "przemawiały" ![]() Cytat:
|
|
#11224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko sprawdzałam jakie to uczucie No nie mogłam się oprzeć.
|
|
|
#11225 | ||||
|
Zadomowienie
|
uffff....już się przeraziłam
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Chodzenie jak najbardziej wskazane i wręcz zalecane. Twój doktorek jak mnie wypisywał podał mi to jako pierwsze zalecenie, jak najmniej leżeć jak najwięcej chodzić Poprawiasz w ten sposób krążenie. Ja w najtrudniejszym okresie spałam na kanapie i przy podnoszeniu zaczepiałam stopami o boki kanapy bo samymi mięśniami nie dawałam rady ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
|
|
#11226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj mijają mi 2mce, przydałyby się jakieś fotki ale straaasznie mi się nie chce robić ... ;-P
28 list. 2012 Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2013-01-28 o 16:51 |
|
|
|
|
#11227 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=korolowa;38895768]o nieeeee, wiesz co, ja może jestem już nudna z tym psychologiem,ale powiem Ci, że ja po 4 latach związku, dopiero teraz mogę powiedzieć ze się w nim odnalazłam i małymi kroczkami staję się taki jaki być powinien, poszłam do psychologa bo wytworzyłam sobie jakaś maskę kobiety silnej, która ze wszystkim da sobie radę, a w głębi oczekiwałam i szukałam opieki, wsparcia itp....nie dostawałam tego od mojego TŻ bo niby jak, jak mu zupełnie inne sygnały wysyłałam, kłóciliśmy się ciągle, a teraz w końcu budujemy nasz związek, a nie niszczymy.
Cześć Dziewczyny, korolowa,tak sobie czytam co napisałas,to narmalnie jakbym o sobie czytała i mojej drodze do szczęśliwego związku-myślę ze jak dłuzszy czas coś niedobrego się dzieje,coś nas "gniecie" to nalezy udac si epo pomoc,bo zostaje nam wowczas nakreslony inny zupełnie punkt widzenia danej sytuacji a wtedy łatwiej jest rozpocząć drogę ku dobremu
|
|
|
|
#11228 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#11229 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Jak czytam o tym, że taki problem jest z normalnym funkcjonowaniem po operacji to jestem przerażona. Powoli dojrzewam do myśli, żeby zrobić zdjęcia swoich "wyjściówek". Mogę wtedy liczyć na Wasze typy wielkości silikonów ?
|
#11230 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jakie wkladki polecil Ci jeden dr i drugi??jaka masz wyjsciowke??---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
co wczesniej tz mial Ci dac na op??---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
na kosciol o matko mam nadzieje ze jednak babcia nie odmowi |
|||
|
|
|
#11231 | |||||
|
Raczkowanie
|
Witam Was Kobietki wieczorową porą :-*
Dzisiaj zrobiłam potrzebne do operacji badania krwi i ekg (bez USG piersi, bo to mam już za sobą, zrobiłam początkiem stycznia przy okazji wizyty kontrolnej u ginekologa). Usg i ekg są w porządku A na pozostałe wyniki czekam do czwartku.Cytat:
pomocne! dzięki ![]() Cytat:
przykro mi, że musiałaś przełożyć op Ale tak jak piszesz, jeszcze trochę i spełnisz swoje marzenie o piersiach! bądź wytrwała, przetrwasz lato mając przed sobą właśnie tę piękną „cycatą” perspektywę ! :-*Myślę, że Twoi rodzice potrzebują czasu, żeby zrozumieć, że to dla Ciebie żaden kaprys (wygląda na to, że w ten sposób postrzegają sprawę), a duży problem i kompleks, który stale się za Tobą ciągnie i nie daje w pełni cieszyć się życiem. Jeśli nie zdążą dojść do tego punktu przed Twoją op, oświeci ich po Cytat:
dobrze wiedzieć, że mój przypadek nie jest odosobniony :P Zbroimy się wobec tego w cierpliwość, czytamy i, w miarę technicznych możliwości, udzielamy się Cytat:
![]() a propos konsultacji..ja z racji tego, że jestem nerwusem i stres jest moim stałym kompanem w różnorakich sytuacjach, zabrałam ze sobą pytania wypisane na kartce, co trochę pomogło, chociaż po wyjściu i tak, z podekscytowania, część informacji po prostu się z mojej głowy ulotniła…;P Niezadowolencja, niezależnie od przeznaczenia Twojej trampoliny, myślę, że też bym się skusiła, to świetna sprawa, a na pewno super sposób na relaks i rozładowanie emocji po całym dniu (np. kiedy dzieci już śpią) ![]() Pozdrawiam! :-* Cytat:
JJ Edytowane przez dreamer365 Czas edycji: 2013-01-28 o 21:54 |
|||||
|
|
|
#11232 | |
|
Zadomowienie
|
Sporo teraz kobietek przybędzie od JJ
Dreamer gratulacje dobrych wyników, już lada dzień operacja![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
To jest wbrew pozorom poważna operacja, więc musi nieść za sobą pewien dyskomfort. Ale świadomość i widok piersi wynagradza ból i niedogodnosci Nawet jeśli niektóre osoby zaraz po operacji jej żałują, to jak ból mija zmieniają zdanie
|
|
#11233 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo dopiero będzie cyrk![]() Cytat:
Cytat:
Ty nie kombinuj tylko dzwoń do Pani dr i pytaj co z tym zrostem robić. To miejsce jest troszkę trudne do puszczania - jak zbliżasz piersi ciągnie bardziej, a opaść nie ma jak W prawdzie nie ma jeszcze paniki- bo wiem że po 8 msc można go ewentualnie zacząć laserem rozluźnić- no ale może już czas zacząć mu troszkę dokuczać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
ech . Może i jakieś włókna się naderwały albo naciągnęły ze dwa tygodnie poboli i będzie dobrze. Ja sobie z miesiąc temu przez sen naciągnęłam mięsień na piersi Hihi jak spałam sobie mięsień naciągnęłam Rano w samochodzie wsteczny- a mnie boli Z tydzień czułam to napięcie - no ale przeszło Na lasery można chodzić, a jakie dokładnie chcesz robić? I to nowe rozstępy Ci wychodzą czy stare powiększają? Bo jak nowe to laser nie pomoże- musisz elastyczność skóry zwiększać. Laserem zmniejszysz już istniejące zmiany. A czy Ty jesz oleje i czy dietę masz dobrą
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||||
|
|
|
#11234 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Amorcio;38774379]Daj znac jak bedzie mozna gratulowac
. pozdrawiam i dbaj o Ilonko -ja niestety nawet pod czas pierwszej ciąży nie cieszyłam się zbyt dużym biustem ,piersi moje jedynie się ujędrniły . Dziewczynki - będę z Wami cały czas mimo ,że operacje przekładam na następny rok to i tak co się odwlecze to nie uciecze.Szczęściary te co są już. po .
Edytowane przez dariac31 Czas edycji: 2013-04-12 o 15:54 |
|
|
|
#11235 |
|
Raczkowanie
|
ciesze sie, ze moje cycki pomogly Ci podjac decyzje
)) DZIEWCZYNKI, witam sie wieczorem ze wszystkimi i witam wszystkie nowe na forum nasze przyszle cycolinki - dreamer, tomatti, montana, widze ze ten przelom stycznia i lutego to tu obrodzi w nowosci dobrze, dobrze )ja mam dzis kiepski dzien.. tak mnie jakos dopadlo, te problemy z TŻem od jakiegos czasu sie utrzymuja i juz tak zaczelam na niego obojetniec, ze w sumie to mi wszystko jedno. ech, a moze to ta listopadowa deperecha mnie jeszcze w styczniu trzyma ![]() nadrobilam wszystkie posty, wiec jestem na biezaco ![]() nkolodii: przykro mi ze tak wyszlo z piersiami.. nie chce oceniac, ale reakcja Twojego mezczyzny to taka dosc .. zaskakujaca. nie zalamuj sie, poukladaj swoje sprawy, a potem zbieraj na cycuszki!!! przedpo: my tu na pierwsze zdjecia czekamy!!!! czytalam, ze czujesz sie niezle, to najwazniejsze jusi: nie zalamuj sie, CYCKI BEDA tak czy siak, wiem ze sie nastawilas, ale jak babinka kreci nosem, no to mowi sie trudno. ucaluj, jak mya radzi i zbieraj a moze jednak babcia zmieni zdanie..
|
#11236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11237 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty dopiero szukasz fotek![]() Piersiaki na zdjęciach fajne, rozmiarek rozsądny- nie będziesz miała problemu by takie mieć Cytat:
czy członek Twoich poprzednich facetów też jest jakimś problemem Nie wmawiaj sobie takich rzeczy- faceci na prawdę nie kochają nas za duże cycki cóż by to była za płytka miłość!Musisz być pewna i decyzję musisz przemyśleć. Przypadki że dziewczyna żałuje operacji są na pewno- choć na naszym forum żałują i owszem Cytat:
Cytat:
brawo- małymi kroczkami dojdzie się dalej niż dużymi. I życzę oczywiście by Tż wyjechał Cytat:
Jest dokładnie jak napisałaś. Piersi są jędrne i fajne. Miękkie, naturalne obwiślaki już miałam i podziękuje
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-01-28 o 21:16 |
|||||
|
|
|
#11238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
juz pisalam, ze nikt mnie tak nie obmacal jak margo do tej pory DDSabciu: no z nim problem taki, ze nie potrafi rozmawiac i zaraz sa wrzaski i obwinianie, a ja juz wymiekam. jak bede chciala dziecko w domu, to se swoje urodze cholera.. temat rzeka, a ja zamierzam miec mily wieczor !!!
|
|
#11239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11241 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To ja mam plan - najpierw do mnie na szarlotkę, a potem do Niezadowolencji na trampolinę, żeby kalorie spalić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Ok, to nie masuję. Ale nie uwierzycie - ja nawet do dr nie mam jak zadzwonić . U mnie codziennie pełna chałupa młodzieży - ferie mają no i nie mają co ze sobą zrobić matoły . W tej chwili w sypialni siedzę zamknięta, bo dół opanowali jak szarańcza jakaś. Głośno, gwarno, gofry jedzą, muzyki słuchają ![]() [QUOTE=dariac31;38909222] Cytat:
|
|
#11242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poważnie na prawdę najlepiej jest dotknąć by móc ocenić Byłam raz z wizytą u jednej wizażanki- w domku. I też się macałyśmy Mój Tż przyjechał po mnie samochodem pod blok. A tam był szlaban- bo to było osiedle z ochroną. I kolejka samochodów stoi, i ludzie pod furtką a ochroniarza nie ma. Ludzie zaczęli trąbić i ktoś poszedł go szukać- a on stał pod oknem i kogoś podglądał
|
|
|
|
|
#11243 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=dariac31;38909222]
Cytat:
A co to za kraj gdzie USG z ubezp tylko raz przysluguje? Ja druga ciażę nosiłam w DE i tam mialam 3USG z ubezp ale mialam ich duzo w sumie jak trafilam do szpitala.Urodzisz, wykarmisz malymi, jedrnymi cycusiami, odczekasz po karmieniu tak jak ja teraz czekam I nie wstydz sie, nie kazda kobieta moze karmic swoje dzieci i takim jest przykro
|
|
|
|
|
#11244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to prawda, też uważam, że dotknięcie dużo daje, bo tak to nie jesteśmy sobie w stanie wyobrazić, jakie to uczucie
|
|
#11245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Jutro to ja swoich na wioskę wyślę i wtedy się zabarykaduję . Niech i inne matki obżerają, zemsta musi być
|
|
#11247 |
|
Zadomowienie
|
WITAJCIE KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
weszłam i od razu się uśmiałam....MAYU dobre ,..tego nie opowiadałaś nigdy JA DALEJ W ŚWIETNYM HUMORZE ...i właśnie skończyłam się pakować.... w czwartek![]() czy ja mogłabym poprosić skrót wydarzeń..bo jestem zacofana z kilka dni...błagam!!!!!!!!!!!!! ! ![]() ![]()
|
#11248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I uważam jeszcze , że łatwiej ocenić jędrność piersi u kogoś niż u siebie. Jestem pewna że gdyby Anika pomacała moje piersiaki odebrała by je zupełnie inaczej niż swoje. A ja macając Jej- też bym pewnie oceniła je jako jędrne piersi a nie twarde. Tak myślę bo gdyby były jakoś inaczej twarde Pani dr by to wychwyciła.
|
|
|
|
|
#11250 |
|
Zadomowienie
|
Klauduś, Ty tu natychmiast pisz, kto Cię do takiego stanu doprowadził
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

Ale tak gadam i tak pewnie bym nie zamieniła, bo jakoś mentory najbardziej do mnie wtedy "przemawiały"
...oczywiscie ,dla nas wszystkich przed op.

mam kilka pytań czy któras z Was robiła piersi w Gdańsku? ja byłam juz na 2 konsultacjach u dr E.S i A.R i mam dylemat bo kazda powiedziała co innego i namieszały mi w głowie bo już miałam swoją wizje jakie chce piersi i teraz już nic nie wiem
..i chyba zacznie szukać może jakiegoś urżadzenia z ultradzwiekiem które pomaga na jędrnośc piersi,może troszky skóre mi ujedrni,nie wiem czy są takie urzadzenia jeżeli są to napiszcie mi..jest mi nie dobrze po tym heviranie wymiatowalam.już jego nie biore
co wczesniej tz mial Ci dac na op??
mam nadzieje ze jednak babcia nie odmowi

W prawdzie nie ma jeszcze paniki- bo wiem że po 8 msc można go ewentualnie zacząć laserem rozluźnić- no ale może już czas zacząć mu troszkę dokuczać 
ech . Może i jakieś włókna się naderwały albo naciągnęły
czytalam, ze czujesz sie niezle, to najwazniejsze ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jak na razie wyniki badań mam dobre ale nie mam objawów ciążowych takich jak mdłości itd .Mieszkam w kraju gdzie usg jest tylko raz w czasie ciąży i ja mam dopiero termin na marzec.