![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
właśnie dostałam na maila:
http://www.amazon.co.uk/gp/offer-lis...&condition=new no i zastanawiam się czy kupić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Marsi, licytuje uzywana wiec moze sie uda za fajne pieniadze
![]() ![]() I wow! Moge przyjechac sie wykapac w tej wannie???!!! ![]() ![]() No i podrozniczy pokoj Samuela, super ![]() Aga, my nie zatykamy drugiej dziurki ![]() Ja nie prasuje w ogole ![]()
#723 |
Rozeznanie
|
Skakałam na skakance 5 minut - nic mi nie wyleciało.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Marsi, kurde, muszę Ci powiedzieć, że jak nie lubię wanien w takim właśnie "starym" stylu, to w Twojej się zakochałam. Też bym się chciała w niej wykąpać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Marsi muszę powiedzieć że pięknie się urządzacie
![]() Nie pisałam co teście wymyślili jak byliśmy na urodzinach ![]() Najpierw teść pyta czy butelkę młodemu daję. Jak powiedziałam że nie, to usłyszałam że Miś pewnie głodny jest (taaaaa, ponad 5 kilo już waży, pultynki mu się zrobiły i wałeczki na nóżkach, zagłodzona bida ![]() ![]() ![]() No i oczywiście na urodzinach nie było nic dla mnie, prócz sernika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
muszę kupić skakankę
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- myślę,że powinnyśmy założyć wątek o dobrych radach rodziców i teściów.Myślę,że większość z nas miałaby coś do powiedzenia ![]() Moi wczoraj przyjechali zakatarzeni i Oni chcą Małą nosić! A że dziecko spało to niezadowoleni, bo chcą zobaczyć jak Niunia płacze!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Zaczęłam stosować pieluszki Dada i powiem wam, że jestem bardzo zadowolona z nich. Zastanawiam się jeszcze nad chusteczkami, ale to może jak obecne mi się skończą.
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domcia dzisiaj jakaś marudna. Obudziła się o 5:30 i do tej pory spała 3 razy może po pół godziny. Ja ostatnio obudziłam się z telefonem w ręku - nie miałam pojęcia skąd się wziął, bo jak szłam spać to go nie brałam i uświadomiłam sobie, że musiałam wyłączyć alarm, bo miałam nastawiony, ale nic nie pamiętam - musiałam to zrobić przez sen ![]() ilkas organizacyjnie w ogóle sobie nie radzę. Gdyby nie mąż to bym nawet śniadania nie zjadła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Maluchna, chusteczki dada sa do d.upy
![]() ![]()
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maluchna super, że mała przybiera na cycu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczyny po długiej nieobecności
![]() Mam zalecenia nadal stosować w domu inhalacje, dawać cebion 5 kropelek, probiotyk na odbudowanie mikroflory bakteryjnej po antybiotyku. Chciałabym z całych sił uchronić maluszka przed takimi przeżyciami, ale co kolwiek bym nie robiła pewnie nie będę mogła w 100%, mogę tylko mieć nadzieję, że teraz już będzie nabieranie sił i powrót do zdrowia.
#734 |
Zakorzenienie
|
Pisze jedna ręką, dziecko na mnie śpi.
Zdałam poprawkę i jestem po sesji ![]() Wiecie..ciekawe. W niedzielę tżcik był z Małą, on sie super zajmuje, ale Mała mało spała, jadła mniej i troszkę niespokojna była.. Przychodzę, karmię ją a ona zjadła wtulona jak rzep, i natychmiast zasnęła. Musiałam ją po jedzeniu przewinąc, a ona nie obudziła się O-o spała jak zabita. Potem przyszli zaproszeni wcześniej goście, obudziła się, już spokojna...jak goście poszli to spała ponad 4h ciągiem. Tż mówł że w dzień nie spała poza kilkoma drzemkami kiedy leżała na nim i ją tulił...zaskoczyło mnie jak szybko zasnęła i wyciszyła się przy mnie....słuchajcie to wygladało jak...tęsknota??? dostałam od kogoś z rodziny bujaczek po dziecku, ale on nie ma pałaka z zabawkami ani melodii, ot leżaczek..miałam kupowac brigh srarts pamiętacie,ale wsrzymałam się bo zapowiedziała rodzina że przywiozą tamten...i teraz nie wiem..kupic lepszy swoj? chociaż to fakt, miły gest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i mnie choróbsko bierze chyba... i snieg znowu napitala. Ja pitole;p
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Rozeznanie
|
Maluchna, jeśli chusteczki z Dady, to tylko Natural. Reszta jest w cholerę za wilgotna, wręcz mokra.
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny stosujące BioGaię ile kropel na dobę dajecie ??
![]() w aptece mi powiedziała kroplę do każdego karmienia, a na opakowaniu jest by nie przekraczać 5 kropel dziennie!! Czy z tą biogaią można stosować inne preparaty jak delicol, bobotic itp ?? później nadrobię Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiorki z masla? Jak to zrobic? :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
masło z lodówki zetrzec na tarce o grubych oczkach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Matko...ciągle bym jadła... obiad zupa przed chwilą zrobiłam sobie popcorn żeby czymś zapchać gębę ![]()
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam teraz 2 opakowania od bratowej (lawenda i zwykle) i otworzyłam lawendowe i nie są właśnie jakoś wybitnie wilgotne. Ja osobiście stosuje pampersa zielone i mi odpowiadają ale na dady póki co też nie narzekam.
#743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- hmmmm, w warzywach też są weglowodany ![]() bardziej słyszałam o tym,żeby proporcje wyglądały 70% do 30% czyli przewaga białka a reszta węgle kup drugiego i postaw obok, one uwielbiają się "puszyć" do siebie i w konkursie piękności jeden przebija drugiego ![]() ![]() wyręczam się innymi albo mam po prostu w dupie ![]() nie można samemu wykonywać ćwiczeń bo można sobie jeszcze większą krzywdę zrobić ![]() idz na siłownie w swoim mieście, na każdej siłce jest trener wykwalifikowany z odpowiednimi uprawnieniami, on Ci powie jakie ćwiczenia można i będzie czuwać nad poprawnością potem sama się nauczysz w domu ale pierwszy raz musisz zrobić to pod okiem wprawionej osoby im szybciej zaczniesz ćwiczyć tym szybciej mięśnie wrócą do formy jak chcesz to jutro będę u fizykoterpeuty bo mam rehabilitacje to zapytam od czego zacząć na pewno możesz robić ćwiczenia pilates i tym sobie nie zaszkodzisz ![]() nie znam człowieka ![]() hm tylko wiesz jak to z tymi dietami cud, każdy na co innego reaguje,trzeba działać intuicyjnie polecam 10 przykazań żywieniowych https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199694http:// a po ile??? bo w moim mieście jest promocja za 149 jak bardzo chcesz mogę Ci kupić i wysłać Onella ![]() nie zdążylam jeszcze zdjęć porobić ale wrzuciłam kilka dodatków z mojej kuchni na forum https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=354 a tu są pokoje dzieci, kawałek łazienki, sypialni i salonu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=320 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=321 tylko to są stare zdjęcia chyba z początku stycznia, troszkę ruszyło już do przodu ![]() Cudny domek !!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, popcorn taki z mikro?
![]() Nasz Pietraszko to ma tak delikatna pupcie, ze po kazdych chusteczkach dostaje masakrycznych odparzen, tylko i wylacznie waciki z woda moga byc stosowane ![]() A co do placzu malenstwa to moja tesciowa tez mi taki numer odstawila, zreszta pisalam, to bylo zaraz po porodzie ![]()
#745 |
Rozeznanie
|
Kuźwa.
![]() ![]() Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-03-11 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, w jaki sposób podajecie cebion? my kp więc nie mogę np do mleka a z lyzeczki średnio idzie, mała sie silni i wycieka z buzi wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
Aha, rada dla Mam, których dzieciaczki mają problemy z kolkami, bólami brzuszka i robieniem kupki.
KMINEK - dodawajcie po 3-4 ziarenka do zup, herbat, wszelkich płynów. Działa świetnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój dziwnie reaguje na pieluszki pampers i dade ![]() ![]() możemy używać tylko babydream ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
Wisnienka mozna np pieczone w ziołach/gotowane ziemniaczki z maślanką, ew pieczone warzywa, możesz jakąś surówkę stworzyć
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.