![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() ![]() Ponawiam pytanie czy jak czyścicie fridą jedną dziurkę od nosą to drugą zatykacie palcem czy nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
:OO szok. Masakra jakaś. ja nie zatykam? ale tez jestem ciekawa?! hymm ;p
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
nie
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie takie hop siup wsiadł na rower i pojechał wiele osób pisze że cycki twarde ściąga odrobinę i koniec, potem niestety pisze się o jakiś zgrubieniach grukach itp przede wszystkim jak są twarde piersi to organizm wysyla sygnał żeby mniej produkować bo przecież mleko w cyckach jest no i to prosty sposób do zatrzymania laktacji ja ściągam 3 razy dziennie bo pracuje 4 h dziennie i oprocz tego karmie normalnie piersią,piersi mam ciągle miękkie dziś w nocy tak się przytrafiło,że spałam na jednym boku i karmiłam tylko z jednej piersi, taki mialam twardy sen, rano miałam lewego cyca jak Pamela, bolał przeokrutnie, ściągnęłam z jednej piersi 130 ml ![]() skoro piszesz że naciskasz i leci to tak jak mówię na bank masz problem z obsługą laktatora ![]() jeśli masz możlwiość skorzystaj z pogotowia laktacyjnego ja też nie żałuję cc, rodziłam raz sn i dziękuje bardzo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
Ja nie zatykam i myślę że nie wolno tego robić.
#816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam bo męża koleżanka mu nagadała, że jak się nie zatyka a ciągnie się z tej dziurki to robi się jakieś ciśnienie i można dziecku krzywdę zrobić. No na necie nic znaleźć nie mogę na ten temat. Ale przecież Wy jesteście skarbnicą wiedzy ![]() ![]() ![]() edit: no jednak znalazłam w necie że radzą zatykac drugą dziurkę ehhhh Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-03-12 o 08:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za porady w sprawie wielkanocnej wyprawy,mam nadzieje,ze mały bedzie zdrowy i dziadki beda sie mogły wnukiem nacieszyć.
U nas dzisiaj nocna nie za ciekawa, mieliśmy wczoraj gości,wiec pózniej nie było codziennego rytuału kąpieli,karmienia przy ciemniejszym świetle i potem nocnego snu i stad mały chyba sie nie zorientował,ze to noc bo pobudki były co 1-1,5h,wiec licze na jakaś konkretna drzemie w ciagu dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#818 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Odciągasz 7 minut z jednej piersi, 7 minut z drugiej, później 5 minut z tej pierwszej, 5 minut z drugiej i później po 3 minuty. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-03-12 o 08:23 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 | |
Zadomowienie
|
Najpierw po 7 minut z obu piersi,potem po 5 min a na koniec po 3.
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Jeszcze jedno ![]() Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-03-12 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mój dziec rozwala mnie siłą swojego spokoju ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj mam małą przerwe w remocie bo schnie wylewka, ale to nie znaczy ze bede miała labe ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem zaczęło się niewinnie, bo pediatra zauważyła, ze mały krzyżuje nóżki jak ma wyprostowane i dała skierowanie do neurologa żeby to sprawdzić (w większości przypadków wszystko jest ok). No i niestety diagnoza najprawdopodobniej porażenie mózgowe, wynikające z niedotlenienia okołoporodowego. Masa badań w tym badania rechabilitacyjne (dla matki najgorsze co moze byc), pobyty w szpitalu. Lekarze w Kielcach na Neurologii jej powiedzieli, że w Starachowicach mogli nawet się nie skapnąć, że dziecko jest niedotlenione ( tacy wyuczeni). Dziecko jest rehabilitowane niewiadomo czy kiedykolwiek bedzie chodzic, mając 5 miesiecy po rehabilitacji zaczoł podnosic główkę, ale danej do rączki zabawki niestety jeszcze nie utrzymywał. Dziesięć razy dziennie jest rehabilitowany, z czego ona robi sama 9 a jeden raz przychodzi rehabilitantka. Dla mnie to jest paranoja jak można doprowadzic do takiej sytuacji, przecież dwa dni leżała na patologii, można było zrobic to USG |
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
u nas było identycznie, tez zaczeło sie od krostek, które przesżły w plamy,a potem aż w skorupke....
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
Illusion- na szczescie bezobjawowo
![]() uciekam walczyc z praniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Raczkowanie
|
Miałam postanowienie, żeby być na bieżąco przynajmniej tutaj i co? Na postanowieniu się skończyło. Wasze dzieci jakieś zaczarowane, czy jak, że Wam dają tyle na wizażu siedzieć? Aczkolwiek moja maruda, która jak nie spała, to koniecznie musiała być przy cycku albo na rękach, chyba dojrzewa
![]() I w nocy coraz fajniej śpi. Wczoraj po kąpieli i jedzonku zasnęła po 21, obudziła się ok. 1.30, a potem po 6. Ładnie się naje, odbije i śpi jak aniołek. Mamy skierowanie do chirurga z podejrzeniem przepukliny pępkowej. Co prawda lekarka stwierdziła, że to może się samo "naprawić", ale lepiej sprawdzić. A w niedzielę byłam z koleżanka na zakupach w nowym CH i wydałam kilka stów na ciuchy i buty ![]() ![]() Dziewczyny, mam problem z krwawieniem. Po porodzie przez kilka dni mocno krwawiłam, potem już wystarczyły zwykłe podpaski, a pewnie i tylko wkładki dałyby radę. Po jakimś czasie krwawienie ustało, potem po jakimś czasie trochę bardziej plamiłam, a teraz znowu krwawię (nie za mocno, ale czasem czuję, że mi poleciało). Teraz idzie nam już 8 tydzień. Czy Wam też się tak zdarzało, czy mam się martwić? Jestem po cc. Nic mnie nie boli. Wybieram się do lekarza, ale coś wybrać się nie mogę ![]() Aaa, i pisałyście coś o wakacjach - mówicie o wakacjach latem, czy takich przyspieszonych? Bo moje plany wakacyjne, to powrót do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() ![]() ![]() I lecę Was nadrobić trochę. http://demotywatory.pl/3934219 - święta racja ![]() Lenova- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-12 o 08:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta nie chcialabym miec cc. Po sn juz po 3h siadalam, chodzilam, moglam zajac sie Kubusiem, a babeczki z sali po cc nie mialy jednak tak kolorowo. moj Kubek bardzo malo spi w nocy, takze chyba masz lepiej ![]() Co do laktatora-ja tez sciagam na maksa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Zakorzenienie
|
Pani Teresa, jak kupowałam na allegro.
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marsi - piekne wnetrza! ![]() Cytat:
![]() ![]() widze ze twoja tesciowka znacznie podniosla poprzeczke!!!! ciezko bedzie ja przebic ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez nie narzekam na Dady, fakt, 3 troche capia ale mozna sie przyzwyczaic ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
KROWA-jeśli chodzi o okres to ja miałam 8 dni a teraz co drugi dzień tak mniej więcej mam delikatne krwawienia. Więc to normalne. Macica się oczyszcza. I ja też wybieram się do gina ale w takim układzie to słabo to widzę.
#839 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja teeeeeeż ![]() Moja też ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja siostra też synkowi nie zatykała i co? NIC się nie stało ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-12 o 09:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Zakorzenienie
|
Z dwojga złego chyba tak
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.