Avril Lavigne, Forbidden Rose EDP

14 HIT!
56 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiForbidden Rose to pełna temperamentu mieszanka nut owocowych, kwiatowych i drzewnych, które łączą się, tworząc odważną kompozycję. Emanujący fantazją i odwagą zapach Forbidden Rose jest jak baśniowa opowieść łącząca w sobie fascynujący początek, romantyczne serce oraz ciepłe i szczęśliwe zakończenie.
Cechy produktu
- Nuty
- kwiatowe, słodkie/ gourmand, owocowe
- Rodzaj
- wody perfumowane
- Pojemność
- <50ml
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 48
4 /5 HIT!
17 lutego 2020, o 15:13
Wykorzystała: kilka opakowań
piękne romantyczne perfumy
Pierwszą buteleczkę dostałam od mojego męża, i był to chyba pierwszy prezent od niego. Także na pewno moja opinia jest subiektywna ponieważ jestem dość sentymentalna :)
no ale perfumy są zniewalające, piękne i romantyczne idealne na randkę, wyjście do kina :)
ZALETY: romantyczny zapach
WADY: no trochę cena do jakości - mało trwałe niestety
4 /5
4 /5
16 lutego 2018, o 19:25
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
różana perła zapachowa
Avril zachęciła mnie do zakupu reklamą- dość mroczną , tajemniczą zapraszającą nas do swojego świata i udało się oddać to w zapachu to naprawdę dobra bajkowa kompozycja
Bardzo ładny flakon z zatyczką symbolizującą dość mroczną różę wszystko przemyślane w najmniejszym detalu
Zapach otwiera się bardzo lepką brzoskwinią , kapiącą aż od soku łamie ją lekko wodny lotos , nie aż tak kredowy jak np w Cirious od Britney , wszystko obficie posypane czarnym pieprzem, dzięki temu słodycz w zapachu jest wyraźna przez cały okres projekcji , jednak nie jest to słodycz spożywcza
Dalej mamy gorzką deserową czekoladę w formie dość grubych mocno esencjonalnych wiór na których spoczywa piękna słodka odsłona heliotropu
Mnóstwo czekolady mamy również w bazie , do której czekolada zaprosiła obłoczki ciepłego sandałowca
Bardzo kobiecy zapach , stonowany , słodki a zarazem kojący
Świetnie nosi się go na wieczorne wyjścia do małych czarnych i szpilek
Jestem zachwycona , jeden z lepszych celebryckich zapachów ever :)
ZALETY: flakon i zapach
WADY: trwałość to u mnie 6 godzin
9 maja 2017, o 07:38
Wykorzystała: kilka opakowań
5 /5
14 lutego 2017, o 20:15
Wykorzystała: jedno opakowanie
Jeden z lepszych zapachów na rynku
Zmysłowy, tajemniczy, seksowny, kobiecy. Dla odważnych kobiet z pazurem. Długo utrzymuje się na skórze, pachnie nieziemsko i ma świetną kompozycje zapachową. Cena nie jest zbyt wygórowania, opakowanie mega urocze <3 Jedyny minus to dostępność, prawie nie można go kupić w stacjonarnych sklepach.
5 /5
29 stycznia 2015, o 16:14
piękne, kobiece, tajemnicze:)
Jest to piękna i wyjątkowa mieszanka wielu zapachów.Kwiaty, owoce,nuty drzewne otoczone akordami puderkowymi:)Ostry, ale jednocześnie zrównoważony i harmonijny zapach.Kobiecy,Zmysłowy, niebanalny, inny od innych:)ma w sobie tajemnicę.Pięknie współgra z moją skórą.bardzo często jestem pytana czym tak pięknie pachnę.Bardzo trwały i wydajny.Podoba się zarówno kobietom jak i zwraca uwagę mężczyzn:)Trochę zimny, ale ma w sobie seks.Uniwersalny-na dzień i na wieczór, na elegancko i na sportowo.Dla młodych i starszych dziewczyn:), na zimę i na lato.Polecam, warto go poznać.Flakon piękny, cena niewygórowana(zawsze kupuję na Allegro).Pachnąc nim zbieram najwięcej kompelmentów od panów;)
Używam tego produktu od: 2 lat
Ilość zużytych opakowań: 2 po 100 ml
11 listopada 2014, o 00:11
Piękne!
Piękny, trwały zapach w cudownym opakowaniu. Kwiatowy, romantyczny, jakby lekko pudrowy - ale nie duszący.
Po prostu nawet nie wiem, co napisać. W życiu nie trafiłam jeszcze na perfumy, które tak dobrze współistniałyby ze mną, a wypsikałam tego na siebie naprawdę sporo.
Niestety cena trochę wysoka jak na moją kieszeń, więc kupowałam testery ;) Nie wyobrażam sobie siebie bez tego zapachu.
Używam tego produktu od: Trzech lat
Ilość zużytych opakowań: Dwa po 100ml
20 lutego 2014, o 18:55
11 lutego 2014, o 13:31
Rewelacja!
Bardzo dobry zapach wieczorowy, choć ja go używałam "na okrągło".
Z racji dość wysokiej ceny kupowałam testery po 100 ml. Zapach zdecydowany ale nie duszący.
Bardzo fajne, pomysłowe opakowanie.
Dość długo utrzymuje się na skórze.
Używam tego produktu od: czerwca 2012
Ilość zużytych opakowań: Około 6 po 100 ml
13 czerwca 2013, o 18:00
Miłość mojego życia!
Zapach jest zniewalający! Jestem w nim zakochana już z 2 lata, w ciągu których zużyłam 1 i pół małej buteleczki. Ogólnie nie lubię ciężkich zapachów, a ten trochę do takich należy, ale i tak go uwielbiam! Nie pryskam się nim codziennie, że by nigdy mi się nie znudził ;P
Używam tego produktu od: 2 lata
Ilość zużytych opakowań: 2 małe
23 maja 2013, o 18:20
Genialne!
Dostałam buteleczkę perfum od Taty. Od razu przypadły mi do gustu, lecz nie dojrzałam do tego zapachu tamtymi czasy i odstawiłam perfumy na półkę, żeby poczekały kilka lat.
Teraz je uwielbiam! Używam ich na wyjątkowe okazje, pasują raczej na wieczorne wyjścia. Zapach jest przepiękny, nie za słodki, nie za mocny - idealny :) Ze smutkiem w oczach patrzę na prawie, że pustą buteleczkę :(
Jedyny minus to cena, gdyby nie ona to już dawno miałabym drugą buteleczkę tych perfum na półce.
Używam tego produktu od: Roku
Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
produktów9
recenzji682