Wody perfumowane damskie

Avril Lavigne Forbidden Rose EDP

Avril Lavigne Forbidden Rose Woda Perfumowana 10ml

Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 lutego 2020 o 15:13
    piękne romantyczne perfumy
    Pierwszą buteleczkę dostałam od mojego męża, i był to chyba pierwszy prezent od niego. Także na pewno moja opinia jest subiektywna ponieważ jestem dość sentymentalna :) no ale perfumy są zniewalające, piękne i romantyczne idealne na randkę, wyjście do kina :)
    Zalety:
    • romantyczny zapach
    Wady:
    • no trochę cena do jakości - mało trwałe niestety
    rokusan
    8 czerwca 2019 o 17:19
    Przyjemny
    Bardzo przyjemne perfumy. Nadają się na każdą porę dnia i roku. Bardzo lubuję się w słodkich, piżmowych zapachach i ten właśnie taki jest. Dodatkowo można wyczuć w nim lekkie nuty owocowe co nadaje im dziewczęcości. Jedynym minusem jest to, że jest nietrwały.
    W perfumerii
    an_91
    31 stycznia 2019 o 11:49
    Przyjemny średniak
    Perfuma ma dosyć wyraźny, cięższy zapach, który nadaje się na wieczór. Pachnidło należy do tych, które trzymają się raczej blisko ciała, więc nie będzie uciążliwy w towarzystwie. Niestety, ale trwałością nie grzeszy.
  • 16 lutego 2018 o 19:25
    różana perła zapachowa
    Avril zachęciła mnie do zakupu reklamą- dość mroczną , tajemniczą zapraszającą nas do swojego świata i udało się oddać to w zapachu to naprawdę dobra bajkowa kompozycja Bardzo ładny flakon z zatyczką symbolizującą dość mroczną różę wszystko przemyślane w najmniejszym detalu Zapach otwiera się bardzo lepką brzoskwinią , kapiącą aż od soku łamie ją lekko wodny lotos , nie aż tak kredowy jak np w Cirious od Britney , wszystko obficie posypane czarnym pieprzem, dzięki temu słodycz w zapachu jest wyraźna przez cały okres projekcji , jednak nie jest to słodycz spożywcza Dalej mamy gorzką deserową czekoladę w formie dość grubych mocno esencjonalnych wiór na których spoczywa piękna słodka odsłona heliotropu Mnóstwo czekolady mamy również w bazie , do której czekolada zaprosiła obłoczki ciepłego sandałowca Bardzo kobiecy zapach , stonowany , słodki a zarazem kojący Świetnie nosi się go na wieczorne wyjścia do małych czarnych i szpilek Jestem zachwycona , jeden z lepszych celebryckich zapachów ever :)
    Zalety:
    • flakon i zapach
    Wady:
    • trwałość to u mnie 6 godzin
  • 9 maja 2017 o 7:38
    Uwielbiam
    Jedne z moich ulubionych perfum. Świeże, delikatne, a zarazem bardzo zmysłowe. Bardzo ładne opakowanie, wystarczy niewielka ilość aby poczuć się jak w bajce. Nuta zapachowa tak dobrana, aby spodobała się kobietom w różnym wieku.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie