|
|
#1681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
|
|
#1682 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Hej, przyjmiecie mnie spowrotem do swego grona? Należą mi się baty za to że się nie odzywałam, jakoś tak wyszło. Nie miałam dostępu do kompa, a później to już mi było głupio się odzywać. To co jestem tu mile widziana?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam!
a teraz...skalpel
|
#1684 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba, Lady dobrze mówi - samsungowskie tablety są dobre.
Marta, pewnie, że przyjmiemy Cię z powrotem, jesteś bardzo mile widziana! |
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko. Pewnie już kilkakrotnie przerabiane, ale wybaczcie.
Od kiedy moja Martusia przeszła całkowicie na mm (ok. tydzień temu), to robi zielone kupki. Karmię Nanem i teraz nie wiem czy poczekać aż się ustabilizuje, czy zmienić mleko? Do tej pory wszystko było ok po tym mleku, brak kolek, wzdęć, zaparć, delikatne ulewanie. Nan zawiera sporo żelaza, to może od tego?
|
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Japonskie mamy tez przegrzewaja swoje dzieciatka. Wlasnie minelam na oko rowiesnika Yae - pod koldra i kocykiem, wiecej nie dopatrzylam. Yae w stroju takim, jak na filmiku, ktory dzis dodalam. Na dworze 23st |
|
|
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
jak tam synus? Boszzzzz musze wziac sie za generalne sprzatanie a nie wiem od czego zaczac i taaaak mi sie nie chce :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie, tylko nie wiem czy zmieniać, czy jeszcze poczekać...
Ale Twoja córeczka ma włoski |
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://mojniemowlak.pl/zdrowie/zielo...iemowlaka.html i właśnie mówiła, że zielona kupka od żelaza właśnie
|
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
W dztvn mowia o piersiach po porodzie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-05-09 o 10:21 |
|
|
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
hejka mamusie ale produkujecie poprostu nie do ogarniecia
![]() Fewciu strasznie mi przykro z powodu szelek i meczarni Twojej Blaneczki ... podziwiam Twoja sile .. juz niedlugo i bedziecie sie razem smiac ... a niunia bedzie miala zdrowiutkie bioderka ... Meneq szkoda ze twoja Yae nie moze oddac mojemu lysolkowi troszke wlosow ... Sliczna jest ![]() Djerba fajnie ze wrocilas. jestes dla mnie superwoman za to ze radzisz sobie sama z 2 .. ja wytrzymuje 3 dni i musze poprosic rodzicow o pomoc bo nie daje rady psychicznie ... Lady Pietraszko slodziak maly, a glosik masz bardzo fajny .. uwielbiam te chwile kiedy rano po przebudzeniu lezymy sobie i hadamy z Blanka ![]() Chalizz hardcorowa lasko blanciki na wyluzowanie ... ja bym sie bala przy mlodej. gadalam juz z tz ze zapalimy jak bedzie mozna dac mloda na noc do dzoadkow ... przyznam sie ze ja duzo palilam marychy ale po takiej dlugiej przerwie balabym sie tego jak zareaguje ... ja wczoraj szczepienie. dziewczyny jak mloda ryczala masakra. az tchu nie mogla zlapac. myslalam ze mi serce peknie. dobrze ze pozniej i dzis juz oki. dostalam pochwale ze mloda super ubrana. miala body kr rekaw, sukieneczke z.pepco cieniutka i leginsy bez skarpetek. ale jakvyscie zobaczyly miny ludzi jak wracalysmy na rekach juz bez tych leginsow na gole nozki ... czulam sie jak wyrodna matka, a ludzie buzie otwierali z szoku :ddd nastepne szczepoenie za 6 tyg. rota juz wubrala teraz dojda meningokoki ... niestety to kolejne wklucie ![]() nagralam wczoraj nowa ukochana zabawe blanki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=euc2iQ-SgPA
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-05-09 o 10:23 |
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo
|
#1694 |
|
Zadomowienie
|
sweeeetttt <3 ... Silver a tak wogole podziwiam Twoje samozaparcie z cwiczeniami. mi by sie rano nie chcialo :p
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1696 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u.w.i.e.l.b.i.a.m Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ludzie to nie maja za grosz wstydu! przeciez wiadomo ze zaproszenia slubne to nie przelewki! Ja pierdziu! nie dziwie Ci sie ze jestes wku.rzona A maluszek to na moje oko czysty tatus ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajna ta słit focia z kupkami moj tez robi 5 najczesciej Cytat:
![]() asz te wlosiska Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
wspolczuje tych odparzen, szczegolnie na szyjce bo ciezko tam o dostep powietrza.... u nas na szczescie nie mielismy odparzen wiec niestety nie pomoge trzymam kciuki zeby szybko przeslo mam i taka i taka.. prostokatna juz spakowanado pudla, czeka na kolejne uzycie ![]() zdecydowanie okragla! ta prostokatna jest dobra dla malusich dzieci a nasze kreca sie w kolko, non stop z plecow na brzuch i odwrotnie i ta prostokatna jest za mala... |
|||||||||||
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- aska my sie nad podcieciem wloskow zastanawiamy. Zwyczajowo z pierwszych sie pedzel robi, z drugiego razu pojdzie na tupecik dla tz, a trzecie moze byc dla Twojej Blanki, tylko pewnie do tego czasu sama bedzie sie mogla bujna fryzura pochwalic ;-) |
|
|
|
|
#1698 | |||
|
Zakorzenienie
|
to juz dzis zycze powodzenia! ![]() Cytat:
co tam u Ciebie? jak dzieciatko sie chowa?? zdjecie pliz! ![]() Cytat:
Cytat:
omg! ale slodzizna!!! |
|||
|
|
|
#1699 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
nakombinowała się, kilka podejść robiła i bum.Cytat:
nie chyba Cytat:
Sudocremem smaruję. I dokładnie myję. Cytat:
![]() Cytat:
jest wątek o idiotyzmach na temat kp, idealnie się to nadajeCytat:
Ja bym tę długą brała, ją potem można na tunelik przerobić, tak? a jeśli nie to okrągłą. Cytat:
Która o playmobile pytała, bo mi nie zacytowało? to są bardziej zestawy tematyczne niż stricte klocki, ale dla chłopców rewelacyjne też są - i cenowo nieraz jak lego wychodzą: np: http://allegro.pl/lego-pirates-of-th...213148800.html i http://bajkowykuferek.pl/opis/347841...-na-skarb.html wielkościowo porównywalne ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Meneq, rewelacyjna Twoja dziewczynka i faktycznie włoski cudne i teraz widać już azjatyckie rysy
|
||||||||
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
aska bez czekania oddam Ci wloski za doleczki :
|
|
|
|
#1701 |
|
Zadomowienie
|
Haha fajnie by mloda wygladala z takim ombre ... od gory blondyna a od dolu czarna
![]() ![]() Co do doleczkow to nie mam pojecia po kim, bo ani ja ani moj michal ich njie posiadamy
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40719336]Spokojnie czekaj
[/QUOTE] Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Oprócz koloru kupki, to wszystko ok. Pewnie się pozmieniało, bo już nie dostała mojego mleczka Póki co poczekam jakiś czas i zobaczymy co to będzie.
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40719336]A mój mąż zdążył to już z twoim obgadać
![]() Piękna celowość, nie przypadek nakombinowała się, kilka podejść robiła i bum.Fajnie nie chyba Robią, jak się ma 3 podbródki... Sudocremem smaruję. I dokładnie myję. Ale fajnie ![]() O mtako jest wątek o idiotyzmach na temat kp, idealnie się to nadajeNo przecież wiadomo, że są sytuacje wypadkowe, że trzeba na mm czy preparat mlekozastępczy i tyle, ja sama z Agatką tak przechodziłam Ja bym tę długą brała, ją potem można na tunelik przerobić, tak? a jeśli nie to okrągłą. Spokojnie czekaj Która o playmobile pytała, bo mi nie zacytowało? to są bardziej zestawy tematyczne niż stricte klocki, ale dla chłopców rewelacyjne też są - i cenowo nieraz jak lego wychodzą: np: http://allegro.pl/lego-pirates-of-th...213148800.html i http://bajkowykuferek.pl/opis/347841...-na-skarb.html wielkościowo porównywalne ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Meneq, rewelacyjna Twoja dziewczynka i faktycznie włoski cudne i teraz widać już azjatyckie rysy [/QUOTE]Tak mi sie zdawalo, ze to juz celowe, bo wczesniej, to ewidentnie upadala, a teraz z gracja. Mowisz, ze widac rysy azjatyckie? Fajnie, tz sie ucieszy, bo my tego nie widzimy... Ale po rozbiorze logicznym zdania wynika, ze i ja mam azjatyckie rysy. Gdzie? - zapytowywuje sie. Chociaz juz nie raz brano mnie za dziecko ze zwiazku z Japonczykiem/-ka... |
|
|
|
#1704 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Dzięki dziewczyny za ponowne przyjęcie
tak mi was brakowało.będę się w miarę możliwości odzywać.a co u nas, mały rośnie jak na drożdżach, prawie miesiąc temu ważył 7 kg, dalej karmimy się piersią, ma podejrzenie skazy białkowej, chociaż mega wysypki nie było tylko tak delikatna kaszka manna na czole. Chrzciny mieliśmy 1kwietnia, Filip cała mszę przespal . Pobyt w szpitalu też już zaliczylismy, mały miał obturacyjne zapalenie oskrzeli, biedny zaraził się od tatusia katarem i szybko poszło na oskrzela. Co więcej, ja przechodzę z mężem kryzys małżeński, właśnie mu list napisałam:-P . Więcej nie pamiętam jak będę miała chwilę czasu to napisze więcej i wrzuce zdjęcie syncia.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1705 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Kubusia za jabłuszko a to było jabłuszko surowe? Gotowane? Czy ze słoiczka?Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kto tak dzwoni? |
|||
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40719336]A mój mąż zdążył to już z twoim obgadać
![]() Piękna celowość, nie przypadek nakombinowała się, kilka podejść robiła i bum.Fajnie nie chyba Robią, jak się ma 3 podbródki... Sudocremem smaruję. I dokładnie myję. Ale fajnie ![]() O mtako jest wątek o idiotyzmach na temat kp, idealnie się to nadajeNo przecież wiadomo, że są sytuacje wypadkowe, że trzeba na mm czy preparat mlekozastępczy i tyle, ja sama z Agatką tak przechodziłam Ja bym tę długą brała, ją potem można na tunelik przerobić, tak? a jeśli nie to okrągłą. Spokojnie czekaj Która o playmobile pytała, bo mi nie zacytowało? to są bardziej zestawy tematyczne niż stricte klocki, ale dla chłopców rewelacyjne też są - i cenowo nieraz jak lego wychodzą: np: http://allegro.pl/lego-pirates-of-th...213148800.html i http://bajkowykuferek.pl/opis/347841...-na-skarb.html wielkościowo porównywalne ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Meneq, rewelacyjna Twoja dziewczynka i faktycznie włoski cudne i teraz widać już azjatyckie rysy [/QUOTE]haha ![]() oni mają w pracy swój prywatny wizaż :Pmała śpi, ja prasuje... zyć nie umierać ![]() Jak myślicie jak niedługo kupie nosidełko tula, to od 7kg to będe mogła małą dawać w nie wcześniej? bo teraz ważyła 6kg na szczepieniu czy ściśle trzymać się tych wytycznych 7kg
|
#1707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Cytat:
![]() łaaaaaaaaaaaaaaaaa <3!!!! wez mnie zmotywuj do zrobienia dzis skalpela. Hahah Laski, jaki mam bałagan w pokoju, to jest glowa mała.......... nie moge sie ogarnąć z tymi ciuchami............. musze pokupować jakieś worki próżniowe czy coś i poupychać w tych co nie chodzi sie, bo są wszędzie!!!! Tzt prawie wszystkie wieszaki mi zajął, jego bluzy są przeogromne i duzo miejsca zajmują wrrrrrrrrrrrr .....!!!!!
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i mam zakwasy na rękach, ostatnio małą nioslam 2 km
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

Do tej pory wszystko było ok po tym mleku, brak kolek, wzdęć, zaparć, delikatne ulewanie. Nan zawiera sporo żelaza, to może od tego? 

podczytuje powoli zaleglosci...
ludzie to nie maja za grosz wstydu! przeciez wiadomo ze zaproszenia slubne to nie przelewki! Ja pierdziu! nie dziwie Ci sie ze jestes wku.rzona 
!
jest wątek o idiotyzmach na temat kp, idealnie się to nadaje