Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-30, 10:00   #571
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Hej laseczki. Dzis dalam czadu wstalam o 10 . Mojemu Tz sie snilo ze zaczelam rodzic. Wiec jak wstal jak mi o tym powiedzial to kazalaszybko konczyc remont . Zaraz za druga warstwe farby sie zabiera. A jak nie on to ja bo mnie juz szlak trafia. Ile mozna mieszkac w takim remoncie.
ale motywacja

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 10:05   #572
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
jaki rozmiar ubranek zakładasz malutkiej??
Najmniejsze 50-56, a i tak wiekszosc 56 choc wyglada na maciopkie, okazuje sie na Lilo za wielkie, za dlugie i za szerokie
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41562564]Dziękuję Kochana

a jak z ubrankami, rzeczywiście dają wszystkie swoje?

A zdjęcie Lilo z rączką w buzi przesłodkie jeszcze te łapki takie albo zaciśnięte albo śmiesznie rozczapierzone [/QUOTE]
Daja swoje - tzn bodziak lub kaftanik, tetry, rozek - ale pozal sie Boze co to za ciuszki, porozciagane, pozbawione guziczkow czasem, masakra. Ja sie cieszylam, ze wzielam swoje - od drugiej doby zakladalam Lilo jej wlasne ciuszki. A rozek?... omg, raz mi ja oddali z badan w czyms, co okazalo sie byc przescieradelkiem poskladanym w kwadrat i ubranym w poszewke od poduszki i udawalo rozek tak wiec wez sobie ciuszki i wlasny kocyk albo rozek, serio . I koniecznie wez czapuszke bawelniana na uszka - z powodu wspomnianych przeciagow
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
oj tam nie można.. Oliath sobie zaplanowała
No mialam pisac wlasnie
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Aaaaaaa widzialan Lilo! Weszlam na forum nie przez apke i tam mi sie zdjecia wyswietlily!!! No cudna!!! A jaki wlosy!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kochana!
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
W takim razie
Niech się rozkręca, bo mało tych dzieci :P wszystkie jakieś takie terminowe chcą być na razie :P

Mam pytanie. Jakie dokładnie ciuszki i po ile sztuk pakujecie do torby? Ja nie potrafię się zdecydować na to, co wziąć Małemu. Nie to, że się pakuję, ale przypraniu i prasowaniu mnie tak wzięło...
Ja bralam po 3 bodziaki i pajacyki bawelniane, 2x skarpetusie, czapeczke, a na wyjscie mielismy rozek, kocyk, nosidlo-gondolke z budka i wsio
Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
No najlepiej to w ogóle uzywac ciagle pieluch tetrowych i ceraty i obwiesic sie pieluchami, a Tz niech weźmie maczuge i idzie na mamuta
Kwiczęęęęęę
Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
Ewusia - sliczny synus

Oliath - malenka sliczniutka czarnuleczka z tej twojej Lilo a i mam pytanko do ciebie bo widze ze niunia smoka ssie: bez problemu zalapala ssanie smoka?
Troszke z obrzydzeniem wypluwala na poczatku, ale ogolnie szybko sie polubili

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
no dziewczyny ja nic nie chcę mówić, ale chyba u mnie poród się zbliża wielkimi krokami, bo skurcze wieczorami dalej wyraźne, a do tego brzuch jak skała co jakis czas..no i brzuch się obniżył z dnia na dzien
zatem!!!

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
A kobitki moglabym poprosic o linka z allegro od lisci malin. Bede wdzieczna . Nawet w wiadomosci prywatnej. Bardzo dziekuje
http://allegro.pl/a-malina-lisc-mali...360615716.html

Tutaj kupowalysmy z Elaine Blath
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 10:06   #573
dzoan
Zakorzenienie

Dzień dobry
Czy któraś z nas może jeszcze powiedzieć, że dobrze sypia? Mam wrażenie, że już każda ma z tym problemy i tak niestety do końca będzie Ja się strasznie namęczyłam, żeby usnąć. Kładłam się z ciężkim brzuchem, jakby mi ktos balon w nim nadmuchał, a skóra na maxa się rozciągnęła.. Nie mogłam uleżeć. A w nocy też a to sny, a to przerwa na sikanie, a to kocur po nas skakał, a to nad ranem kupsko walnął, a to musiałam suszarkę z balkonu chować przed deszczem
Kościół przenieśliśmy na wieczór, bo nie mam siły się ruszyć, a i męża wszystko po pracy boli

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
witam sie z wami po malej przerwie u nas bez wiekszych zmuan oprocz faktu ze od dzis mam 3 z przodu bo mialam urodziny ide spr co sie dzialo jak mnie nie bylo
I się nie pochwaliłaś? Wszystkiego najlepszego Kochana...zdrówka i szybkiego porodu

Cytat:
hej dziewczyny!
Witamy się w 38 tygodniu ciąży
Wczoraj niestety nie miałam okazji już do Was wpaść, ale dzisiaj obiecuję nadrobić cały spam. (opiekowalismy sie domem mojej mamy pod jej nieobecnosc z Tztem i 2 nieznajace sie psy+2 koty dały nam ostro do wiwatu )
Mam pytanie- jest któraś z Was moze ze Szczecina lub okolic? byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, ale musi to byc osoba z tego regionu

Cytat:
no dziewczyny ja nic nie chcę mówić, ale chyba u mnie poród się zbliża wielkimi krokami, bo skurcze wieczorami dalej wyraźne, a do tego brzuch jak skała co jakis czas..no i brzuch się obniżył z dnia na dzien
uuuu.... robi się gorąco

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Heeeej

Ale jestem zmęczona.Prawie całą noc nie spałam...nie było pełni... o co tu kaman a jak juz zasnełam sniły mi sie dziwne rzeczy.Ogolnie to m.in ze Dotkaaa rodzi i ze Iwone zaczyna brac -bo przed spaniem sobie rozmyslałam o Was i to pewnie dlatego.We snie tez Tz sie na mnie darł ze przeze mnie net nie chodzi pomieszanie z poplataniem wieczorem miałam znów nogi jak balerony ale juz zeszły przez noc.
Jakos te nocke w ciągu dnia sobie odespie.Chcemy zjesc snaidannko,pojechac na spacer na Starówke a po powrocie zrobimy zebereczka w sosie,młode ziemniaki i jakąs sałatke no i słodkie obijanko
Noo chyba ze wody odejdą i zmieni sie plany
Fajny dzień się Wam szykuje

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Gówniarstwo wita się w 34 tc

No i gratki dla wszystkich dziabniętych tej nocy

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 10:07   #574
surka
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Dam wam niusa

Odeszły mi wody!!!

Słkurczów nie mam siedzę na sali przedporodowej.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 10:11   #575
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

surka powodzenia!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trzymamy kciuki i czekamy na maluszka))

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 10:14   #576
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Dam wam niusa

Odeszły mi wody!!!

trzymam kciuki!!!!!!!!! to juz lada moment

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 10:16   #577
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Dam wam niusa

Odeszły mi wody!!!

Już?!!! o rany!! Jestem w podobnym tyg ciąży.. Nie byłabym na to przygotowana.. Wracam do domu i pakuję torbę..nie ma żartów!
Kochana

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 10:18   #578
dzoan
Zakorzenienie

No to świętujemy kolejne narodziny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0054.jpg (113,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0055.jpg (108,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0057.jpg (86,2 KB, 26 załadowań)

Stary 2013-06-30, 10:21   #579
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Dam wam niusa

Odeszły mi wody!!!

WOW to życzę szybkiego porodu!!!!
Widzę że wątkową wróżkę mamy dobrą Neni szykuj się na poniedziałek

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 10:24   #580
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Dam wam niusa

Odeszły mi wody!!!

boskooo!!! brakowało porodzików!!!!

SURKA, oby było lekko i przyjemnie (o ile tak może być) trzymaj się kochana ślę Ci dużo sił.,..daj znać jak się wykluje Lila

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Już?!!! o rany!! Jestem w podobnym tyg ciąży.. Nie byłabym na to przygotowana.. Wracam do domu i pakuję torbę..nie ma żartów!
Kochana
też sie zestresowałam...słuchajci e nie ma lipy...masakra jak juz w 35.5dniu wody odchodzą...o kurtka mam stresa

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
musi byc pyszne!!! ślinka....

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
a kto na dziś przepowiedział?

28.07.2013r.
Stary 2013-06-30, 10:27   #581
czarownica1
Zakorzenienie

DZIEWCZYNKI pilne PYTANIE:

jak to jest z ubrankami dla dzieci. Jeśli szpital każe przywieźć swoje, to kiedy bede po cesarce położnym daję zestaw do przewijania przynajmniej na pierwsza dobę kiedy ja nie jestem w stanie się zająć dzieckiem tak?
Piszecie, że w szpitalach praktykuje się zostawienie ubranek dla innych dzieci. Czy ja to muszę zrobić?
Bo ja teraz tak patrzę, że ja mam mało ubranek, dokupić już nie mam kiedy, więc jak mi każą zostawić albo mi poginą to mój Syn zostanie golutki-wesolutki
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 10:28   #582
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Dam wam niusa

Odeszły mi wody!!!

wooow! powodzenia! 3mam kciuki!

barbara: Oliath wrzuciła linka. ja tam drugą turę zamówiłam, bo troszkę za mało wyszło.

Oliath: pijesz dalej? bo podobno dobrze robi też po porodzie

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 10:30   #583
czarownica1
Zakorzenienie

ooooo SURKA trzymaj się a my już kciukujemy
Stary 2013-06-30, 10:30   #584
jakierka
Zadomowienie

Witam sie o poranku

Samantha, sprawdz rozmiar zdjecia, moze nalezy je zmniejszyc i dopiero potem wstawic, wizaz nie przyjmuje za duzych formatow.
A o szorowaniu sutkow slyszalam z roznych zrodel i nie sadze, ze jest to zly pomysl

Ita, wszystkiego naj naj na Twoje wczorajsze urodziny!! 30 to piekna data, zycie zaczyna sie od nowa

En, za 38tc i juz masz skurcze, wiec moze wskoczysz przed kogos w kolejke

Margos, ja nie znam Huty, ale po opisie Dotki skojarzylam okolice z niepezpieczna dzielnica w naszym miescie, gdzie dochodzi do morderstw w bialy dzien. I ceny tam sa tanie, ale mieszkac nie chcialabym w takim miejscu. Domyslam sie, ze Hucie do takiej dzielnicy daleko
Zycze udanej niedzieli z rodzicami

Magolina, za 34tc

Fizao, a coz to za wycieczka, bo cos nie kojarze? Bawcie sie dobrze!

Katarzynka, zatykanie uszu, a wlasciwie jednego ucha mam juz od dawna (w ciazy oczywiscie) jednak moje cisnienie od zawsze bylo w normie, wiec nie wiem co to moze byc
Stary 2013-06-30, 10:30   #585
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

czarownica: jak to zostawiania ubranek dla innych dzieci? hm... mam nadzieję, że z tym z czym przyjadę,z tym wyjadę...szczerze mówiąc

dzoan: hm.. ja dobrze sypiam wczoraj tylko jakieś koszmary mnie męczyły,a tak nie narzekam

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 10:31   #586
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Czekamy na LAureczkę
buźka Rocky

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Muszę bronić huty Nie wiem czemu he he he Huta nie taka straszna jak ją Krakusy malują Oczywiście są osiedla gdzie jest sama patologia, ale myślę, że w innych częściach miasta jest dokładnie to samo więc nie ma co demonizować

Odpukać jeszcze nie mam tego karabinu

Nowa Huta to 1/3 Krakowa więc ciężko całą ją nazwać niebezpieczną okolicą
Chyba wkazdym miescie jest taka ,,nowa huta" ....ja mieszkałam na niebezpiecznym osiedlu na Sląsku,niektorzy sie za głowe łapali jak tam mozna zyc a mnie sie podobało.A o Waszej ,,Nowej Hucie" czesto w tv mówili-oczywiscie po takich wzmiankach bałabym sie tam w biały dzien jechac a jednak ludzie zyją i mają sie dobrze
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dobry

Gówniarstwo wita się w 34 tc

:
toż to młodzież......
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

[/COLOR]Moi rodzice już jadą zobaczyć swoje pierwsze Wnusiątko

Pewnie zostaną koło tygodnia co by się Małym nacieszyć, więc nas będzie jeszcze mniej niż zwykle Może nas w końcu nie wyrzucicie z wątku, bo teraz to nie wiem czy mnie listopadówki przyjmą
Fajnie Pamietaj o fotach

Niee no zostan z namii.Listopadówki juz zżyte ze sobą są i ciezko bedzie Ci sie wbic w dyskusje a tu moze Cie jeszcze co niektóre mamusie kojarzą z dawnych czasów
Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Jedyne co to od wczoraj mam dziwne ciśnienie w uszach jakby mi ktoś ciągle zatykał i odtykał

Moze to tez jakiś objaw zbliżajacego sie porodu?
Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki! Jak widać, nie urodziłam Ale cały czas żyję nadzieją

)
Ja tez sie trzymam nadzieji
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
a wiecie, ze jak bylam na szkole rodzenia, to tam byla taka babka hinduska i ona tez mowilam ze w jej kraju sie wlasnie szczotka szoruje sutki zeby pozniej mniej bolaly.
hardkorowo
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

dziabniętym zazdroszczę, mnie wczoraj tak podbrzusze bolało, że nie było mowy o żadnym dziabaniu
Ja nie mam ochoty juz na dziabanie,za bardzo sie przy tym mecze,jest mi mało wygodnie iwógole...Tz na szczescie rozumie.
Podziabamy sie konkretnie po połogu
Stary 2013-06-30, 10:31   #587
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
wooow! powodzenia! 3mam kciuki!

barbara: Oliath wrzuciła linka. ja tam drugą turę zamówiłam, bo troszkę za mało wyszło.

Oliath: pijesz dalej? bo podobno dobrze robi też po porodzie
Sto pytań do....

Ile szt. kupowałaś?
Ile piłaś herbatek w ciągu dnia?
chyba te ż sobie zamówię i za jakiś czas zacznę pić....

Czarownico nie pomogę bo nie mam pojęcia....
Najwyżej ponaszywaj inicjały potem bedziesz się o nie upominać

28.07.2013r.
Stary 2013-06-30, 10:34   #588
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Dam wam niusa

Odeszły mi wody!!!

OMG porodzik!!!!!!!!

Surka trzymaj sie kochana
zaciśnięte niech pojdzie szybko i lekko
Stary 2013-06-30, 10:35   #589
czarownica1
Zakorzenienie

ELAINE, no właśnie tak liczę, że wyjdę bo będzie kicha. Nie chciałam za wiele na ten pierwszy okres bo dziecko szybko rośnie a my jednak nie robimy zapasów na następne dziecko itd.

MADI Może i ponaszywać te inicjały hehe, a poźniej będę latać po szpitalu i szukać ubrań ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 10:37   #590
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość

jak to jest z ubrankami dla dzieci. Jeśli szpital każe przywieźć swoje, to kiedy bede po cesarce położnym daję zestaw do przewijania przynajmniej na pierwsza dobę kiedy ja nie jestem w stanie się zająć dzieckiem tak?
Piszecie, że w szpitalach praktykuje się zostawienie ubranek dla innych dzieci. Czy ja to muszę zrobić?
Bo ja teraz tak patrzę, że ja mam mało ubranek, dokupić już nie mam kiedy, więc jak mi każą zostawić albo mi poginą to mój Syn zostanie golutki-wesolutki
Nie pomogę. My mieliśmy swoje ubranka, ale Wojtuś był cały czas z nami, więc ubranka nie ginęły Nie wiem jak to jest po cesarce.

Cytat:
a kto na dziś przepowiedział?
Idzia? Co prawda na wczoraj, ale trzymajmy się teorii że Surce wody odeszły w nocy

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 10:38   #591
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
ELAINE, no właśnie tak liczę, że wyjdę bo będzie kicha. Nie chciałam za wiele na ten pierwszy okres bo dziecko szybko rośnie a my jednak nie robimy zapasów na następne dziecko itd.

MADI Może i ponaszywać te inicjały hehe, a poźniej będę latać po szpitalu i szukać ubrań ?
a co, najwyżej zrobisz przegląd maluszków
Dziwna sprawa, bo faktycznie oby Ci nie poginęły:/

28.07.2013r.
Stary 2013-06-30, 10:38   #592
jakierka
Zadomowienie

A my z Edziem witamy sie w 34tc

Noc przespana ladnie, poza wstawaniem do wc, dzis chcialam poleniuchowac dluzej w lozku, ale moj glodomorek mi na to nie pozwolil

Dzis wstawilam kolejne pranie, tym razem tetrowki kolorowe i flanelki.

Moja mama wlasnie upolowala na targu fajny bouncer (lezaczek) firmy Mamas&Papas, ktory oryginalnie kosztuje 25£, a ona kupila go za 6,50£ Oczywiscie uzywany, ale mozna go wyprac, zreszta i tak jest w stanie idealnym. W zalaczniku fotka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bubble-Bouncer---Bedtime-Hugs57.jpg (30,3 KB, 20 załadowań)
Stary 2013-06-30, 10:39   #593
enlevee
Zakorzenienie

Surka- o ja Cieee trzymam w takim razie kciuki za Ciebie i Lile

Nie no, dziewczyny żeby nie było ja nie przewiduję porodu jeszcze tak przez tydzien- póki co te objawy są od paru dni skurczowe+ twardnienie brzucha, więc się nie szykujcie na Tomka w najblizszych godzinach
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 10:40   #594
dzoan
Zakorzenienie

Kurde miałam problem, żeby włosy umyć, tak mnie w krzyżu łupało.. Jedną ręką spłukiwałam, a na drugiej podpierałam cały ciężar tułowia.

madi dokładnie tak..jakiś stresor się włączył teraz po poście surki

Stary 2013-06-30, 10:40   #595
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość

Noc przespana ladnie, poza wstawaniem do wc, dzis chcialam poleniuchowac dluzej w lozku, ale moj glodomorek mi na to nie pozwolil

Dzis wstawilam kolejne pranie, tym razem tetrowki kolorowe i flanelki.

Moja mama wlasnie upolowala na targu fajny bouncer (lezaczek) firmy Mamas&Papas, ktory oryginalnie kosztuje 25£, a ona kupila go za 6,50£ Oczywiscie uzywany, ale mozna go wyprac, zreszta i tak jest w stanie idealnym. W zalaczniku fotka.
dla Mamy. Ja mam karuzelę Mamas&papas i jestem bardzo zadowolona
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 10:40   #596
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Dam wam niusa

Odeszły mi wody!!!

OMG OMG OMG Kochana, poniewaz lada moment urodzisz Lilę, ja sie poczulam prawie jakbym sama miala drugi raz rodzic!!! SURECZKO powodzenia, czekamy na wiesci!!!
Cytat:

Nie musisz chyba zostawic, tylko mozesz?... a jak nie chcesz, wyhaftuj male inicjaly synka w srodku i gra muzyka
Kubulek
Stary 2013-06-30, 10:41   #597
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Eeeej no jeszcze kilka osób jest przed Neni
Cytat:
czarownica: jak to zostawiania ubranek dla innych dzieci? hm... mam nadzieję, że z tym z czym przyjadę,z tym wyjadę...szczerze mówiąc
Ja tez nie slyszałam o takim zwyczaju i zabieram ciuszki spowrotem a biore do szpitala te naprawde fajne ....
Cytat:
Sto pytań do....

Ile szt. kupowałaś?
Ile piłaś herbatek w ciągu dnia?
chyba te ż sobie zamówię i za jakiś czas zacznę pić....

Czarownico nie pomogę bo nie mam pojęcia....
Najwyżej ponaszywaj inicjały potem bedziesz się o nie upominać
Haaa dla mnie juz za pozno na takie trunki ale Ty Madi pij
Stary 2013-06-30, 10:41   #598
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

jakierka fajne sa te bouncerki.
pewnie szybciej czy później każda z nas się w takie coś zaopatrzy

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 10:42   #599
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Sliczny ja tez mam Mamas&Papas z serii Linear Zoo, z biciem serca jest super, ja ogolnie uwielbiam M&P!
Kubulek
Stary 2013-06-30, 10:43   #600
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:

.

Cytat:
Kurde miałam problem, żeby włosy umyć, tak mnie w krzyżu łupało.. Jedną ręką spłukiwałam, a na drugiej podpierałam cały ciężar tułowia.
:
Dla mnie mycie włosów to tez juz mordęga :/

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości