|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#2012 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2013 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41632588]Info od Ewulki - jest ok, są na wczasach nad morzem i netu nie mają
wyniki za 2 tygodnie, ale raczej dobrze co do hydroksyzyny - dziewczyny, ja nie wiem jaka dawka dla niemowlaka jest, ALE to takie coś że lepiej dać mniejszą dawkę wóczas lepiej działa, moja Agu miałą 5ml przepisane i masakra, a dałam 3ml i zadziałało prawidłowo.[/QUOTE] O, to dobrze!! Nie pozegnala sie ![]() Cytat:
Ale gdybym musiala to oczywiscie odstawie. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41633302] świat się kończy, Bokeh wrzuca fotkę z komórki :d[/QUOTE]Cytat:
![]() Dobrze, ze nic Wam nie jest!! Cytat:
A ja podobna sknera jak Ty ![]() Ale jestem rozchwytywana ostatnio ![]() Jakos sie udalo - juz blizej niz dalej. Mamy dwie walizki, a wozek spakowany w folie (jedzie kurierem) razem z naszymi rzeczami wazy 35kg ![]() Cytat:
![]() Sama widzialas na zywo jaka ma okropna szyjke... Cytat:
Przejdzie wszystko i Dadi bedzie jak nowy ![]() Cytat:
Pijemy!!! ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Aaaaaa zrobilam foty tych brzydkich plackow. Jak sie nie boicie to wstawie zaraz ![]() (Illusion, Ewik )---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- ![]() Ale ze co - sam tak siada? ![]() pieknie!! Cytat:
Bo u nas wlasnie sa w charakterystycznych miejscach dla AZS, czyli w zgieciach raczek i nozek+szyja. Cytat:
A najgorsze, ze jeszcze przez 1h tesciowa musiala sluchac naszej patologii.... Zazdroszcze snu ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Ale spamuje
|
||||||||
|
|
|
#2014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo fajnie podoba jej się, tzn już nie ma takiego szału jak z początku ale lubi nim jeździć. I dla mnie jest o niebo wygodniejszy ! gdzieś wnieść/znieść super ![]() Cytat:
Marsi, co do wydawania na jedzenie ja też lubię... tzn w rozsądnych cenach ale lubię sobie kupić krewetki czy tam kurki i lubię to robić chodź nie zawsze jeszcze wychodzi.... Tylko mój tż niestety to bardzo wybredna dupa... krewetek niet i wszelakich róznych "udziwnień" np szpinak a dla samej siebie to dziwnie gotować.... Mm nadzieje że Hania nie będzie po tacie wybrzydzać ciekawe kiedy można dziecku krewetkę podać (wieeem że jeszcze nie teraz ale w przyszłości )
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, zmieniam, biorę nazwisko TŻa.
|
|
|
|
#2018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Tylko pij po karmieniu, najlepiej na pelny zoladek, dzieki temu szybciej sie bedzie trawic. ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Najlepiej, ze sa takie imiona, np. Nagisa, Kaeru, ze to nie wiadomo czy meskie, czy zenskie. Nazwisko tez na plec nie wskazuje. ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Brawo!! |
||
|
|
|
#2019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś Grześ usłyszał tę reklamę, chyba pierwszy raz, i zaczął się śmiać i powtarzać Halo kopyta ci palą. Fakt, moje dziecię takie raczej kulturalnie hodowane jest i nie zna zbyt dużo brzydkich słów, ale może tam rzeczywiście jest że się palą od tego ognia tylko my słyszymy co chcemy a pierwsze skojarzenie jest o tych walących kopytach, zwłaszcza że tam zdaje się te dzieciary obwąchują nogi czy tak jakoś?
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
ah w ogóle pomniałam Wam napisać byliśmy rano z tż złożyć wniosek o dowód dla Hani no i w rubryczce wzrost wpisałam 70cm a ona że co? że to chyba za dużo bo ona jest ze stycznia to przeważnie takie dzieci mają mniej bo ona wie jak tutaj inni rodzice z wnioskami przychodzą, to jej mówie że przecież nie mierzyłam dokładnie, ale że półtora miesiąc temu miała 67cm, no i już się nie odezwała tylko minę jakąs dziwna zrobiła a przyszłam do domu i specjalnie z ciekawości zmierzyłam 69cm,no to naprawdę wielka róznica
|
#2022 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaalleeee... Za namową Djerby ( ) kupiliśmy tą maszynę do chleba co Ona ma i w weekend będę piekła swój ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a dla tż Cytat:
Cytat:
![]() i powiedzcie mi jak chłop krowie na rowie jakie dokładnie badania powinnam zrobić ![]() Mleko owsiane robię w proporcji 1:5. Tzn jedna miarka (szklanka na przykład) płatków owsianych i 5 miarek wody. Można zrobić na zimno - zalać na noc płatki jedną miarką wody i do lodówki, lub na ciepło - gotować do miękkości płatki z całą wodą. A potem do blendera. Ja przesiewam później przez drobne sitko, wtedy mleko jest klarowne, a to co zostanie w sitku to np. z truskawkami na śniadanie Jak chce mi się słodkiego, to dodaję jeszcze troszkę cukru waniliowego.
|
|||||
|
|
|
#2023 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
My z TŻ słyszeliśmy walą Muszę się temu lepiej przyjrzeć.
|
|||||
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
U Marsi miły wieczór się szykuje
![]() |
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Na krewetki uwazaj, uczulaja. Z owocow morza najwczesniej podaje sie ikre. Dzieci uwielbiaja. Wczoraj od lekarki slyszalam opinie, ze jezeli matka karmi piersia i je wszystko, to dziecko tez chetnie wszystko je. Jesli matka je wybiorczo, to dziecko wybrzydza. Teorie te potwierdzila t. |
|
|
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a już sobie wyobrażam reakcję ludzi ![]() No mam nadzieję, bo ja raczej nie wybrzydzam
|
|
#2027 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Maja też dołącza do konkurencji :p![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41632588]Info od Ewulki - jest ok, są na wczasach nad morzem i netu nie mają wyniki za 2 tygodnie, ale raczej dobrze [/QUOTE] uffffff Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdzieś mi uciekł Pstryczku cytat w którym się pytałaś co zamierzamy robić. Mąż nie zapomniał bo już rano mi życzenia złożył, a ja trochę się nakombinowałam - posprzątałam dokładnie, obiadek dobry zrobiłam, a na później tort i koreczki z zielonych naleśników, winko czerwone się chłodzi Pewnie moi rodzice wpadną ale na wieczór to hmmm.... mam nadzieję, że dzieci będą grzecznie spały Edytowane przez e_vel Czas edycji: 2013-07-04 o 16:01 |
||||
|
|
|
#2028 |
|
Wtajemniczenie
|
zapomniałam o fotce akrobatki
|
|
|
|
#2029 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ciekawe czy będę potrafiła zrobić ![]() ja bym zrobiła morfologia plus rozmaz manualny kał na pasożyty kał posiew mykologia kał posiew bakteriologia z biochemii to zrobiłabym CRP na kał pojemniki takie jak u dorosłego, aha i radziłabym Ci nie iść w sobotę ![]() może jeszcze szaja coś podpowie co do tych kałów to u mnie w labie muszą być 3 próbki niestety ale nie musi być tego duża ilość aha i te posiewy to droższa sprawa (u mnie ok 30 zeta od posiewu) także jakby nic nie wyszło t0 nie psiocz na mnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
mi też do tego Malina też bardzo
|
#2032 | |||||
|
Zadomowienie
|
O nie tak to nie będzie
Proszę oddać mi moje cudowne, umiejące sie sobą zająć dziecko, a zabrać tego jęczącego diabełka Powiem tylko - MASAKRA Cytat:
![]() oo której masz pociąg? Cytat:
![]() nasza noc niezła Kubuś obudził się o 5 , zjadł pogadał pół godziny i spaliśmy do 7:30, przedwczorajsze pobudki to było prawdopodobnie tęsknota za tż , ciekawe, czy za mną też by tęsknił, pewnie nie [/QUOTE]Tęsknił by bardziej iż za kimkolwiek innym Cytat:
![]() Cytat:
Buziaki dla spryciuli Piękna Julka w pięknej pieluszce Cytat:
dla Polci i jeszcze raz wszystkiego naj dla Was
|
|
#2033 |
|
Raczkowanie
|
hej
melduje się, że żyje, wczoraj nawet nie odpalałam laptopa to mam takie zaległości w czytaniu, ze głowa mała.
|
#2034 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A mam pytanie do dziewczyn co się tulą Czemu tam jest od 7 kg? Faktycznie chodzi o te kilogramy czy raczej o to czy dziecko dobrze trzyma główkę itd? No bo czemu akurat od 7 a nie np od 6? ![]() Milcia waży 6 kg z hakiem i się teraz głowię czy mogę ją nosić już w tej tuli czy jeszcze poczekać
|
|
|
|
|
#2035 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jestescie okropne i koniec
jak mam czas: mąż w pracy, tesciowa z małym, mały spi, to wy cichosza, a jak nie mamczasu to tak zapitalacie że do nadrabiania pierdyliard stron ![]() Cytat:
Cytat:
a co do teorii to czytałam, ze smaki przechodzą do mleka i chciał nie chciał ale musiał- zapoznaje sie z nimi dziecko i np pachnie mu mleko czosnkiem czy papryką a on i tak je Cytat:
Cytat:
Wisienko ty teraz mało masz w nazwisku z wisniami wspólnego, co? ![]() z naszego spotkania nici.... kolezance sie przedłuzyło na rehabilitacji, ale jak juz jechalismy to wstapiłam do ośrodka zwazyc małego- 8,100 i ja sie dziwie, ze mi plecy wysiadają jak wracalismy to mi sie dziec uspił a ze zapocony był top musiałam przebrac, nawet nie drgnęła mu powieka przy zmianie bodziaka teraz siedzi mi na kolanach, bawi sie niwejką a ja kawka i wizazing ![]() HOPE ale Dadus siedzi, o jaciepiernicze
|
||||
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilkę, żeby życzyć nawijce, tż nawijki i Kubusiowi szczęśliwej i spokojnej podróży
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Dziewczyny, zobaczcie jakich gosci mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mama-jeż z dzieciatkiem ale wzruszajacy widok ![]() ![]() ![]() a jak sie nim opiekuje, jak sie troszczy o niego
|
|
|
|
#2039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh Cytat:
jak pieknie siedzi!!!!!!! i piesio tez fajny Cytat:
da se dziewczyna rade w zyciu ![]() ja bym dala |
|||
|
|
|
#2040 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że się nie udało, a siostra to skarb! Cytat:
Siostra nie przełoży, zresztą ona ma też trudny charakterek ;> Cytat:
Co do fałszywych mord, jak oglądam ślubne zdjęcia to widzę obrażoną skrzywioną gębę t. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No ale 2 tygodnie młodszy ![]() Cytat:
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

:d[/QUOTE]
weszłam z wózkiem na pasy, samochody z obu stron w miarę daleko, ale jechał buc tak szybko , dobrze że na środku pasów się popatrzyłam w prawo bo by w nas wjechał !!!! Stanęłam na środku a ten w ostatniej chwili mnie zauważył i z piskiem hamował :banghead::banghead::bang head::banghead:
nie dałam sie 

Pijemy!!! 

a dla samej siebie to dziwnie gotować.... Mm nadzieje że Hania nie będzie po tacie wybrzydzać

Proszę oddać mi moje cudowne, umiejące sie sobą zająć dziecko, a zabrać tego jęczącego diabełka 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)