|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
A na brzuchu mogę pomażyć ![]() ![]() za zasadzenie i tak na zaś za buraczki My robimy właśnie leczo. Tzn TŻ robi a ja go dzielnie wspieram ![]() Cytat:
ale póki co najlepsze jakie trafiłam to ze smyka. Mam dwa rodzaje i żadne nie spadają. Niestety u nas z hm się zsuwają...Cytat:
Dzielny facet! Cytat:
Właśnie wyjęłam ubrania, które były za duże na młodą. I w ogóle wyglądały na wielkie. Ja je dziś oglądam a one prawie wszystkie dobre Happy prócz tego kombinezonu to nic ciekawego nie ma, ale kombinezonu na 6-9 też nie ;/ Aaaaa Baby oddam sweter i 2 podkoszulki dla chłopakaaa za hmmm przesyłkę
Nasza Miłość - Matylda 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2013-08-31 o 17:22 |
||||
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Nasze zakupy z H&M
http://www.hm.com/pl/product/10670?article=10670-A http://www.hm.com/pl/product/16171?article=16171-A http://www.hm.com/pl/product/08291?article=08291-C http://www.hm.com/pl/product/15486?article=15486-A http://www.hm.com/pl/product/96800?article=96800-P http://www.hm.com/pl/product/95638?article=95638-N te mamy granatowe i czarne ![]() http://www.hm.com/pl/product/96800?article=96800-R http://www.hm.com/pl/product/09313?article=09313-E http://www.hm.com/pl/product/11203?article=11203-A i skarpetki takie tylko granatowe i bez antypoślizgów ![]() http://www.hm.com/pl/product/02662?article=02662-A chyba wrócę jeszcze po czapki bo właśnie wyczaiłam, że są takie super z futerkiem
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- ooo a rękawiczek do nich nie ma, a na szwedzkiej stronie hm są i rękawiczki
|
|
#3334 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super że powiedział konkretnie co i jak... zobaczysz nadrobi te dwa miesiące szybciej niż Ci się wydaje ![]() buziak dla Przemcia ![]() Cytat:
![]() kochana życzę Ci duzo sił .. biedactwo malutkie ... ![]() dla Jureczka ![]() ![]() dziewczyny dzięki za odp. co do jedzenia
|
|||
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- kupon do H&M jakby któraś chciała http://cdn.system.ipapercms.dk/iPape...GQN6BDBMBZ2LCA
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spał 2,5h, szczerze mówiąc spał tak długo jak ja spałam obok, o 17:00 się obudziłam i stwierdziłam, że wstaję, weszłam do toalety i moje dziecko też już się obudziło ;p Vil, zastanawiam się nad tym noszeniem w pionie, że masz to jako niewskazane...hmm...hmm.. ..my się dużo nosimy w pionie
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku jaki rozmiar??? Jak przynajmniej 68 to się piszę
![]() Puchatkowa nam też wszystkie spadają Vvgh Jurek to silny chłopak Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2013-08-31 o 18:12 |
|
|
|
#3338 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo mamy takie tylko inny wzór i też skupuje je natychmiastowo http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2013/V25%200179918%20002%2031% 202376%204.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=4&set=key[size],value[240x281]&call=url[file:/mobile/v1/product]Właśnie sobie obejrzałem nową kolekcję i jest świetna także też muszę się wybrać na zakupy
|
|||||
|
|
|
#3339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Na rok. ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
Dziękujemy Kochana ![]() Po narkozie mi się ryczeć chciało, bo on był taki dziwny, taki zamulony i płakał takim ochrypłym głosikiem No ale nie było gdzie się wyryczeć. Siła i do przodu. ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- A w nocy w szpitalu z Jurem musiałam spać na leżaku takim. Ja myślałam, że to jakieś gówniane łóżko polowe będzie, a wiecie co dostałam?!?! Fotel jak do opalania!!!!!!!!! Po drugim dniu dostałam przykurczu szyi od spania na tym . I w dodatku za to się płaci, ale na szczęscie ze względu na to, że ja karmię piersią to nie musiałam za ten szajs płacić.
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale coś takiego tylko czarne i granatowe mam http://allegro.pl/hm-nowe-skarpetki-...488567023.html
|
|
|
#3341 |
|
Wtajemniczenie
|
Babeczki te, które mają zdrowe dzieci, CIESZCIE SIĘ Z TEGO CAŁĄ SIŁĄ!!! Nie musicie przechodzić tych cholernych badań, nie musicie dziecka co chwilę głodzić od 3 w nocy, by było na czczo i słuchać jak płacze, nie musicie bać się co powie lekarz. Na prawdę cieszcie się, że Wasze Misiaki nie cierpią.
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
Trzymam kciuki za Ciebie i Twojego synka. On jest silny Twoja sila bedzie dobrze. Przetrwacie to wszystko i bedzie dobrze. Organizm dziecka potrafi bardzo wiele ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3343 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
no co za pogoda. wychodzilysmy na spacer było piękne słoneczko a w trakcie a to desce a to słońce. a było i słońce z deszczem jednocześnie ... nie nadazalam przykrywac i odkrywac wózka.nA szczęście już w domu.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Sofinka właśnie śpi mi na rękach i nawet przez sen ciągnie cyca więc szkoda mi ją odlaczac ![]() Cytat:
teraz ruszycie z kopyta i Przemo szbciutko nadrobi wszystko.Vvgh kochana, az się serca krajach jak czytam przez co Jerzy musi przechodzic. Jesteście bardzo dzielna rodzinka Sofia się jednoczy w walce. poniżej zdjęcie z polowania na zyrafy 1377968859502.jpg
|
||||
|
|
|
#3344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Re: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZER
Cytat:
Cytat:
najdroższe już za nami,czyli książki,multum przyborów,farb,plastelin, pędzli,gumek,ołówków,piór niki,plecaki,pierdylion bibuł,bloków,kredek,nawet mydła w płynie szkoła sobie życzy. Do tego stroje na wf,obuwie zmienne też,chlebaki. I to wszystko razy dwa. Około 800ZŁ nie nasze. No ale taka kolej rzeczy. Jeszcze ubezpieczenia,komitety... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() Za małe - spadają, za duże - spadają. Normalnie kilka razy jej na spacerze ostatnio poprawiałam, zakładałam, poddałam się, przykryłam pieluchą stopy. Wróciłam a sąsiadka : "o, bez skarpetek?" a ja "w wózku zgubiła" ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Mysia a takie skarpetki próbowałaś http://www.hm.com/pl/product/17142?article=17142-A bo są w różnych kolorach ... oczywiście o nieściągalność mi chodzi
|
|
#3347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super, że tak wnikliwie zbadał Przemcia! do dzieła ![]() Dziewczyny, mamy ciemieniuchę Posmarowałam oliwką i teraz wyczesuję przed kąpielą czy po/ w trakcie?
|
|
|
|
|
#3348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak się młodej żyrafa podoba?! Rzeczywiście hicior jak u Heleny? Cytat:
![]() Vil Dobrze, że trafiliście na tego człowieka!!! A w jakim celu masz naciskać na barki? I generalnie w końcu na co jest reha na asymetrię? Będziedobrze, musi być,
|
|
#3349 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej Dziewczyny, nie mam za bardzo czasu na wizaż
nie nadrobię Was ![]() ![]() vvgh- życzę dużo zdrówka dla Małego i dla Ciebie ogromne ilości wytrwałości dzisiaj pierwszy raz spędzam noc sama z W , Tż pojechał na rodzinną wielką imprezkę , ale synuś wieczorem zrobił mamie niespodziankę i zrobił kupę;D potem kąpiel ,cycuś i spanko praktycznie od razu, i śpi już od 19:30 chociaż to, bo dzień z Młodym wygląda fatalnie |
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa idę jutro na lumpy, gdzie często i gęsto mają fajne zimowe kurtki i kombinezony, przejściówki. Mogę którejś spojrzeć, ewentualnie wysłać mmsa ze zdjęciem jeśli któraś nie ma i szuka czegoś
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile czasu byliscie w szpitalu? moglas byc z malym caly czas?moj wiekszosc czasu lezal na intensywnej i w nocy byl beze mnie... a i jego placzu dlugo nie slyszalam, bo do operacji byl na lekach i czasem tylko pisnal, tak nagle i przerazliwie... a po operacji jeszcze pare dni byl intubowany i nie wydawal dzwiekow mozecie mnie wysmiac, ale bylam przeszczesliwa, jak w koncu uslyszalam placz mojego dziecka!Cytat:
ta faza zaczyna sie jakos kolo tego skoku z 12. tygodnia, moze trwac troche... zalezy jak dziecko sobie z taka nowinka radzi
|
|
#3353 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja dziś Bartkowi założyłam wieczorem bo kupiłam jedne z lidlu wyglądał śmiesznie ale na jesień się sprawdzą o to małą dupkę musi mieć W. ![]() Cytat:
no ale tak jak pisałam do Lonely - my mamy kąpieluszki Cytat:
śpi ile chce ![]() Cytat:
no i jak nie chcesz to jej nie mów o tym co robisz a co do szczepień to chodzę sama - zdrowe dzieci przyjmują do 14:00 a M. wtedy kończy pracę.. ale dajemy sobie świetnie radę ![]() nadrabiam pooowoooli
|
|||||
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
aaa
Mysia!!! te bodziaki w paski to latwo przechodza przez glowe? maja mocny, w sensie solidny material, czy raczej taki cienki rozlazacy sie? bo chcialam pare kupic.. i ten dresik szary tez
|
#3355 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Teraz mam chwile zeby usiasc i poczytac was. Niestety jeszcze nie bede sie odnosic do postów, bo was nie ogarniam
![]() Widzialam, ze niektóre z was mialy zanik laktacji. .mnie chyba też to spotkalo i ryczec mi sie chce jak sobie pomysle, ze juz ten ssak maly nie bedzie tak blisko...walcze dalej, ale slychac ze malej w brzuchu burczy ![]() ![]() Za to fajnie sie Woombie sprawdza po kapieli dziecko odkladam do wyra i nawet czasem smoczka nie potrzebuje, moment i spi.Czy ma ktoras mate FP rainforest ta kwadratowa? No i w koncu sie pokazemy- Hania(2 miesiace) ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3356 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja szwagierka karmiła 8 miesięcy, mała wisiała na piersi non stop, inaczej się darła
|
||||
|
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudna!ja mam ta mate, fajna jest
|
|
#3358 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
była 4 razy, powiedziała, że jeśli będzie potrzeba to mamy dzwonić to wpadnie jeszcze i koniec Cytat:
![]() Cytat:
![]() ZABRANIAM Ci oduczania jej tego! dziecko ma pchać paluchy do buzi! Im głębiej, tym lepiej! (cofa sobie wtedy odruch wymiotny) No i nasze dzieci teraz będą wszystko pchały do buzi czy to znów podpucha
|
||||
|
|
|
#3359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Cytat:
Tak,też się napatrzyłam na różne dzieci chore i to na prawdę ciężkie, no ale musimy dawać radę, zawsze sobie mówię że gorsze są przyopadki.
|
|
#3360 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
W poniedziałek wybiorę się po te szare dresowe spodnie i po skarpetki ![]() Właśnie o te białe z antypoślizgami się pytałam, czy to takie kupowałaś i już wiem, że takie tylko nie antypoślizgowe i nie białe ![]() A ten drugi link co się u mnie nie otwierał to chodziło mi, że mamy takie co są w dupakach np. z napisem mum+dad=me i one zjeżdżają Młodej zawodowo ![]() I nie wiem czemu nie mogę skopiować właściwych linków? Nie udaje mi się pokazać ich tak jak Ty pokazałaś swoje zakupy ![]() Cytat:
![]() No właśnie zastanawiam się co to za metodę ma Motylek, że im nie spadają ![]() Cytat:
Cytat:
Tak często narzekamy na takie drobne problemy, które nie są wcale problemami w stosunku do innych Trzymam za Was mocno kciuki!!! Za Ciebie i Jureczka przede wszystkim.Cytat:
![]() Cytat:
Te skarpetki o splocie warkoczowym powinny się dobrze (lepiej niż inne) trzymać właśnie przez ten splot. Muszę za nimi popatrzeć tylko widzę, że one są na innym dziale niż niemowlęce i pewnie dlatego jeszcze mi w oko nie wpadły. Cytat:
Smarował jej oliwą, wyczesywał, potem kąpaliśmy Lenkę i myliśmy jej główkę i po kąpieli znów wyczesywał. Trzy dni i po sprawie ![]() Cytat:
Ja mam dwie kurtki na zimę, ale coś mi się zdaje, że obie będą na tą zimę za duże na Młodą, a na przyszłą pewnie już za małe Ślicznotka!
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

mam nadzieję, że w przyszłym roku będe miała obfite plony
i natchniona przez sąsiadke zaprawiaczkę, od poniedziałku zaczynam produkcje sałatki z buraków 

za zasadzenie i tak na zaś za buraczki 

a cycuś zawsze na miejscu conie, ech jakby tak Ash doszła do tego czym można cycka zastąpić..
, żeby to była na 100% fizjologia i już!
Narzędzie nie chciało przejśc, a nie byli na to przygotowani, więc próbowali go poszerzyć,ale nie szło. No i nerka jest w średnim stanie, więc trzeba będzie robić operację, odbaczyć ją i założyć tą przetokę co kiedyć Wam pisałam.... Mocz będzie odchodził przez brzuszek. 
07.07.2012 

ale wiesz, to tez nie standard. dostalismy ta pomoc tylko dlatego, ze miedzy tymi dwiema pierwszymi operacjami jest spore ryzyko, ze stanie sie najgorsze.

od teściowej jak sie urodził
i tak oto Od 9 maja ma córeczkę Karolinkę