|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
Cytat:
|
|
#4832 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
![]() Cytat:
pewnie drugie będzie gorsze Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niech to doda Ci siły
|
|||||
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
lonely kasa musi się znaleźć
Magusia daj znać, jak Dareczek. cloche, całe szczęście, że Ci Stachu zaliczył Powiem ci to poraz kolejny. Podziwiam CIę
|
#4835 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dlatego trzymam witaminki tuż koło zeszytu gdzie wpisuje godziny karmienia.. to trochę zmniejsza prawdopodobienstwo niepodania.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Dupa. Jestem zalamana i ide ryczec. Nie dalo sie mimo braku opuchlizny. Nie wie dlaczego, moze kanalik jest anomalia tzn.nie jest prosty i dlatego nie mozna. Obecnje mamy przez mies.zakraplac dalej, masowac i modlic sie by ewentualnie przez masaz przeszlo albo z wiekiem cos sie poszerzylo.
Jesli za mies.bedzie bez zmian to mozliwe ze czeka nas zabieg endoskopowy w Katowicach bo tylko tam to robia. Ide ryczec. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
|
|
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
I szkoda Darusia, ale nie miej od razu czarnych myśli Może akurat masaż pomoże biedne maleństwo
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
A propo prawka
Moja bratowa jest "mistrzynią". Jest dwa lata starsza ode mnie i zaczęła robić prawko jak tylko mogła . Zdawała ponad 13 razy (potem przestała liczyć ) i w koncu zrobiła prawko tuż przede mną.. Mimo wszystko uważam, że dobry z niej kierowca.. tylko stres ją na egzaminach zżerał...Ale uważam, że dla niej brawa za wytrwałość
|
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
my się zapomnialysmy i podajemy nadal d+k
dokoncze opakowanie i będzie już samo d. ciekawe czy to k trzeba odstawić po skończonym 3 miesiącu, czy trzeba podawac minimum do skończonego 3 mies. ![]()
|
|
|
|
#4841 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a z Ciebie jest najlepsza mama |
||||
|
|
|
#4842 | |
|
Raczkowanie
|
No nie zapomina się, to prawda, ale przy deszczowej pogodzie warto sobie dobrze ustawić nadmuch na szybę, bo inaczej się skręca tam gdzie nie trzeba i się jedzie i jedzie....ALE ŻYJĘ, UDAŁO SIĘ
![]() A tak BTW, wiecie, że jeżdżąc i skręcając tylko w prawo, spala się mniej paliwa? Dzisiaj potwierdzili tę teorię Pogromcy Mitów (mężu ogląda namiętnie). Cytat:
Cloche super, że macie fachową opiekę. Powodzenia dla Florka, no i niech chłopak wcina i rośnie taaaaaki duży ![]() No a przed pierwszym romantycznym wieczorem po porodzie stres był na maksa (.ale zupełnie niepotrzebnie, było super ). Jednakże dzisiejsza jazda za kółkiem zestresowała mnie bardziej
|
|
#4843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my często zapominalysmy. a teraz mamy nowe cwiczenie - nosimy dziecko na rekach i nozki szeroko, bioderka ukladaja się jak w chuście... nasz lekarz chyba nie lubi pieluchowania ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Skończone 3 i stop, tak mi kazała lekarka.
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. M
vil
za 5 m-cy dla Przemusia i za jego osiągnięcia![]() Elusiek możesz nadal podawać kaszkę. loney dużo zdrówka dla młodego ![]() banka za buty i za maluszka i jaką piękną ma bluzę![]() maluśka my przy mm dajemy wit D antoine za bioderkaloney mam nadzieję że kasa się znajdzie diabli sama robię obiadki. Tylko "pierwszą łyżeczkę" marchewki dałam ze słoiczka. Gotowałam codziennie a teraz będę gotować na dwa dni. Dziś ugotowałam jednego małego ziemniaka, 3 małe marcheweczki i jedną różyczkę brokuła. I zupkę zrobiłam z większości ziemniaka, trochę marchewki i brokuł. Jak jutro małej dalej nic nie będzie to z reszty + duża różyczka brokuła zrobię kolejną zupkę. Dziś była bardziej ziemniaczana, jutro będzie bardziej brokułowa ![]() A od wtorku może dam banana. Tylko właśnie nie chciałam dawać słoiczków ale deserki chyba będę musiała bo nie wiem czy taki kupiony banan będzie ok? |
|
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
Cytat:
tak jak w 1nce robie czesto, Z uwielbia Masaze pomoga! Bedzie dobrze, nie placz ![]() Cytat:
? Cytat:
A teraz uwaga:moje cwiczenia odchudzajaco-zabawowe: 1.leze na plecach, nogi zgiete w kolanach, o 90stopni na lydkach na brzuchu leY Z i robie jej SZZZUUUU samolot krecac nogami - ona leje ze smiechu a ja cwicze nogi i brzuch (5min i zdycham) 2.stoje,z trzymam pod pachy i Hop do gory! prawie 8kg kilka razy do gory i padam hehe3.stojac trzymam w pol lezaca Z i robie skrety tulowia.. Tadam ;p Spi juz! Relax time! |
||||
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znajdzie się jak przestaniesz szukac. |
|
|
|
|
#4851 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Która to pisała o jeździe samochodem? Ja się wczoraj z mężem zamieniłam, moje małe nowe cudo za jego starszą kobyłę, ale z wygodniejszym bagażnikiem na wózek. Stresu miałam, bo ze 2 lata nie jeździłam tą krową, ale udało się i nawet zaparkowałam w mieście na nielubianą przeze mnie "kopertę"
tylko potrzebuję karteczki "dziecko w samochodzie" na kierownicy, bo jak się rozbujałam, powyprzedzałam, powpychałam to do mnie dotarło, że Młoda przecież ze mną jedzie a ona z tyłu, bo z przodu nie da się poduchy wyłączyć. To męża auto jakoś tak na mnie działa, że jak się pociśnie, turbina się włącza i heja
|
#4856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4857 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
musisz znaleźć Cytat:
![]() to cicho siedź a tan poważnie to zdrówka Cytat:
Cytat:
hej! nadrobiłam w końcu ![]() na warsztatach było super, Paulinka, Leonek, Rafałek i Bartuś bawili się na macie i integrowali się bardzo fajnie było ale następnym razem trzeba się umówić w jakimś klubie zabaw, dzieci na matę a mamy na kawę bo nam przeszkadzali prowadzący warsztaty na sam koniec zostałam bo doradczyni chustowa miała mi pomóc z podwójnym X i co? zamotałam, Bartosz współpracował, wychodzę, patrzę do lustra jedna noga wyżej, druga niżej a mówiła, że jest IDEALNIE!! nie dałabym jej ani grosza za taką naukę nooo i widziałyśmy panią z wisiadłem |
|||||
|
|
|
#4858 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny Daruś, niech te zabiegi pomogą Cytat:
za wytrwałość, nie wiem czy by mi się tyle chciałoCytat:
Cytat:
a to dotyczy ruchu prawostronnego tylko czy tak ogólnie ![]() Cytat:
i tym sposobem zaliczyliśmy dziś pierwszy spacer w deszczu - ja mokłam, a I. poszedł spać w wózku dobrze wiedzieć za rozprawę no i za relax time u nas I. też w końcu zasnął, zawinięty i nakarmiony. ciekawe ile pośpi
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- no to my pewnie zrobimy stop w 4 mies. hehe |
|
|
|
|
#4860 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja z kolei na trzecim rogu trójkąta, w Suwałkach a w Łomży mam rodzinkę ![]() Cytat:
![]() A ja bloki z otoczenia z chęcią zamieniłabym na pola i lasy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/vitaderol-baby-zap...530916589.html brałam coś od tego sprzedawcy na spółkę z mamą, więc nam się jeszcze przesyłka rozłożyła i wyszło całkiem przystępnie cenowo Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

zdalam za drugim razem. za pierwszym egzaminator mnie "uwalil" uwaga uwaga za... pomylenie prawej i lewej strony. bo on kazal mi w prawo na skrzyzowaniu, a ja sobie twardo pozjezdzalam na lewy pas i chcialam w lewo jechac
ten debil wyrwal mi kierownice i posunal przez cale skrzyzowanie w prawo (3 pasy to byly, no ale akurat bylo pusto...). dla niego to byl powod do przerwania egzaminu
(szkoda ze wtedy nie bylo kamer ani dodatkowej osoby na egzaminie...)

Uspokoiłaś mnie
07.07.2012 

tylko potrzebuję karteczki "dziecko w samochodzie" na kierownicy, bo jak się rozbujałam, powyprzedzałam, powpychałam to do mnie dotarło, że Młoda przecież ze mną jedzie