|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
wstawiłam obiecane fotki do klubu, lecę, odezwę się jutro,pa
|
|
|
|
#662 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Leceeeeeeeeeeeem ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- anns 52 min 43 s , o 3 minuty lepszy niż ostatnio ale rok temu biegałam poniżej 50 minut
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle przegrać
![]() Zrobiłam hiit 15 i abs workout (10 minut) z Szalin
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam ochotę zrobić domowe powidła i chyba zaraz pojadę rowerkiem do sadu uzbierać węgierek,a co ![]() może jutro zrobię zdjęcie i wstawię,dziś nie chce mi się już w to bawić.. leniwa jestem
|
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Hej. Czuje się fatalnie po zastrzyku...mam drgawki i jakoś tak dziwnie...dietę trzymam jak nigdy
pilnuje się bo chce osiągnąć swoje cele.
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() podczytuje Was od kilku dni i stąd moje pytanie czy mogłabym do Was dołączyć? może zacznę od początku, odchudzałam się jakoś w lipcu ale wiadomo jak to na wakacjach jest.. i mi nie wyszło. dlatego podjęłam drugą próbę - od 26 sierpnia się odchudzam! moja dieta graficznie wygląda tak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 jutro to już będą 3 tygodnie, a zakładam, że będzie dietetycznie więc już wpisałam. na czerwono to są dni jokera - czyli jem mało dietetycznie. 3 - piłam alkohol + kurczak burger 9 - wyżerka w american bull 16 - miałam urodziny, czyli ciasto, naleśnik boloński i deser lodowy w inne dni jest dietetycznie: owoce, warzywa, ryż/kasza/makaron, czasem jakieś mięsko, kolacje białkowe, serki, ciemne pieczywo, woda niegazowana i herbatki. jeśli chodzi o ruch: wcześniej ćwiczyłam w domu, a teraz zapisałam się na fitness. byłam już na nim cztery razy, w następnym tygodniu postaram się pójść 3 razy jeśli czas mi na to pozwoli ![]() ogólnie mam 168 cm wzrostu, dziś rano się ważyłam - 53,2. nie bardzo zależy mi na wadze, a po prostu chce poprawić swoje ciało, zmniejszyć tyłek i biodra. od października rozpoczynam studia, i nie wiem co mogę więcej powiedzieć
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Dzisiaj tylko odstępstwo i od jutra znowu pięknie będzie |
|
|
|
|
#669 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ten weekend to totalna porażka jedzeniowo jutro już będzie idealnie, bo wiem że jak mam iść biegać wieczorem to nie mogę jeść dużo, bo potem podczas wysiłku chce mi się . Moim jedynym sukcesem jak na razie to nie picie alko, nawet mnie do tego nie ciągnie. Ale słodycze i fastfoody... . Na prawdę czas się ogarnąć.Jedynym plusem jest to, że nie opłaca mi się na czas sesji poprawkowej kupować biletu miesięcznego, więc codziennie chodzę 2 km (i z powrotem) na uczelnię. Od października biorę też rower do Warszawy (choć trochę się obawiam, ze mogą mi go ukraść ). Także póki nie będzie fatalnej pogody to jeżdżę rowerkiem wszędzie-bez miesięcznego. A teraz się pochwalę... druga poprawka zdana ![]() . Została mi w czwartek mechanika-egzamin.
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
[B]Anns[\B] :brawo: za egzamin
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję
|
|
|
|
|
#672 | ||
|
Tajka
|
anns
bo kto inny, jak nie Ty !? ![]() edyta508 śliczna waga. Ja np. mam tak, że wagę mam ok. Naprawdę. Ale moja sylwetka i ciało pozostawia wiele do życzenia.
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Anns
za egzamin!Jedz już ładnie ![]() ![]() Edyta ale waga ale wiadomo kilogramy nie oddają tego jak ciało wygląda. Czyli Tobie modelowanie zostaje
|
|
|
|
#674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no waga może i śliczna, ale mam tak wielkie biodra i tyłek, że nie mogę sobie dobrać fajnych spodni, a co dopiero na nie patrzeć ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-09-14 o 19:17 |
||
|
|
|
#675 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
I jeszcze uda mam wielkie. Góra skromna i delikatna, ale przy spodniach to porażka !
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#677 | ||
|
Tajka
|
A pomiary robiłaś ? W sensie, jakie masz wymiary ?
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#679 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczeniaCytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() edyta508 hej ![]() Cytat:
|
|
#680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Ale mam dzień od rana na wariackich papierach byłam na targu z nadzieją, że zrobię wieeelkie zakupy i ubiorę się od stóp do głów, a tu tylko baleriny za 25 zł kupiłam ciągle trzeba się pilnować czy Ci ktoś torebki nie przecina i weź tu jeszcze coś oglądaj aaa, no jeszcze kupiłam... 2 kg śliwek bez cukru właśnie smażę je drugi raz dzisiaj, już są mega gęste ale za wiele to ich nie ma Cytat:
mega słodziutkie ![]() Aaa, zapomniałam o tym pojemniku- też kupiłam jeden Odżywkę kupiłam tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...migdalowy.html dzisiaj ją użyłam i nawet fajna jest ![]() Cytat:
dawno nie byłam na tańcach ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#681 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No widzisz, syna masz z głowy w ogóle to wszystkiego najlepszego dla synka Cytat:
nawet Ci spodenki odstają Śliczne te torebki! Obie mi się podobają Bidulka ![]() Cytat:
No, i u mnie dziś była super pogoda ciekawe jak jutro...Mniam mniam, zjadłabym taki dżemik
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będzie spadać dalej, jak będziesz grzeczna a wzrostu zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
czekam na fooooty PS. prosiłaś o zdjęcie grzywki----> album. Też się nie mogę przyzwyczaić a miałaś długo zostać przy tamtym
|
||
|
|
|
#683 | ||
|
Tajka
|
dla ćwiczących ! dla dietujących ! dla mnie za zrobienie NICZEGO !Nie ćwiczyłam. Totalny day off.
|
|
#684 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Aguśśśś
![]() Wow! ![]() Cytat:
uwielbiam powidła śliwkowe Cytat:
![]() Cytat:
no ale czasem waga nie ma nic do tego jak wyglądamy... wiem po sobie mi też się przyda modelowanie ![]() ![]() Cytat:
No zje.bkę daję cobyś się ogarnęła! nie jedz fastów bo to syyyyf nie z tej ziemi byłam dzisiaj u teściów i szwagierka z mężem przyjechali na weekend z synkiem z Krakowa i wiesz co? Wylądowała dzisiaj w nocy w szpitalu... o 2 w nocy straciła przytomność, przyjechało po nią pogotowie... zatruła się kebabem wcześniej cały dzień wymiotowała i gnało ją na kibelek, a w nocy po prostu padła z wycieńczenia... była strasznie odwodniona ;/ także widzisz co serwują nam bary szybkiej obsługi, no masakra
|
||||
|
|
|
#685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jem przeważnie w domu, ale czasem mam napad doła, czy czegokolwiek i idę wtedy kupić śmieciowe żarcie. Zwłaszcza jak jestem w Wawie, daleko od TŻ-ta, rodziny i przyjaciół . Oczywiście na miejscu też mam znajomych, ale tak jakoś sama byłam przez weekend w mieszkaniu i dosłownie zajadałam smutki. Ale nie ma co marudzić, bo to nie pomaga. Do sylwestra muszę osiągnąć cel i nie ma gadania, że humor, że sesja, że COKOLWIEK. Biorę się do roboty! ![]() heroine dzięki za baty, pomogły. Co do zatrucia to nie ciekawie, mam nadzieję, że już dobrze? Kurde, mi by się takie coś przydało. Obrzydziłoby mi na całe życie ![]() Dzięki Dziewczyny za gratulacje
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-09-14 o 21:30 |
|||
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówi, że na ogórka kiszonego długo nie spojrzy
|
|
|
|
|
#687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Ja jak ostatnio miałam wirusa to zanim złe sie poczułam to zjadłam trochę lodów z siostra grycana, no i pózniej je zwróciłam. Uwierz mi, nie tknelam ich pózniej nawet jak miałam ochotę na słodkie. A one są przecież pyszne;p
Posmecilam trochę w klubie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie dużo ćwiczycie wszystkie, jestem pełna podziwu
mi też by się przydało takie zatrucie ( ale jakieś delikatne ) żebym już więcej nie spojrzała na mc donalda, bo ja tak kocham to jedzenie a na dodatek teraz są kupony |
|
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
No wlasnie nie
tzn teraz z nimi nie obcowalam, ale nawet po tygodniu otwieralam zamrazarke i mnie odrzucalo;pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

przyzwyczajać się

jutro już będzie idealnie, bo wiem że jak mam iść biegać wieczorem to nie mogę jeść dużo, bo potem podczas wysiłku chce mi się
. Moim jedynym sukcesem jak na razie to nie picie alko, nawet mnie do tego nie ciągnie. Ale słodycze i fastfoody...
. Na prawdę czas się ogarnąć.
). Także póki nie będzie fatalnej pogody to jeżdżę rowerkiem wszędzie-bez miesięcznego.

na wariackich papierach 
nawet Ci spodenki odstają