|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Ufff, makijaże obrobione, dodałam na bloga halloweenowy i zgłosiłam się do konkursu Sephory na wizażu - jak patrzę na niektóre prace, to pożal się losie, zero związku z tematem...
![]() Robiłam takie z siostrą na imprezę halloweenową w 2011 roku. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Zakorzenienie
|
Troche inaczej karmie Yae niz Wy tutaj. Nie robie jej wielosmakowych papek, tylko skladniki przygotowuje osobno i tak tez pozniej podaje. zblendowac ryz na kleik to masakra. Garstka rybek - za malo, zeby sie udalo, szpinak wole zamrozic i zetrzec na tarce, dynia czy tofu, to w ogole szkoda zachodu z wyciaganiem blendera.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Wtajemniczenie
|
matko z córko padam , usypiałam Blanke od 19.30 ..... nadal nie śpi, teraz tż próbuje. Nie wiem o co chodzi
![]() Lady gratuluję kroczku!!! Ale masz już dorosłego mężczyznę w domu ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | ||||
Zakorzenienie
|
zdolniacho wielkie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43332186]A ja usypiam na siedząco ![]() Oglądam sobie lalki Nancy ![]() http://allegro.pl/famosa-nancy-z-lus...605291715.html[/QUOTE] fiu fiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak się zestresowałam dzisiaj, że aż się umówiłam do pediatry na 12 listopada, wcześniej nie dało rady, już się cykam i sram w gacie ![]() jeszcze się naoglądałam zdjęć na tej stronce, co szaja podała i już w ogóle ![]() co do sztywności... nam wszyscy cały czas mówili, że jaki on sztywny, jak trzyma główkę, nie jeden pediatra sprawdzał ale tak ostatnio mnie naszło, że chyba jednak nie mieli racji i trzeba to skonsultować ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
nawijko zapomnialabym dodac, poza tym, co wyzej napisalam, to Yae od samego poczatku akceptuje grudki
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zadomowienie
|
Grześ mnie prosił żebym go nauczyła skakać na skakance. No to zaczęłam mu pokazywać, pierwszy raz od czasów podstawówki chyba, i o mało sobie zębów cyckami nie wybiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Coś Ty, nie przepraszaj, przecież nie Twoja wina, że z Piotrka taki Tadek Niejadek ![]() Cytat:
Sorry, ale ![]() I tak tworzą się plotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Strasznie Cię podziwiam Kochan, bardzo jesteś dzielna ![]() Dawaj jakieś foto synka ![]()
![]() |
#3669 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tez masakrycznie wypadają włosy, niedługo wyłysieje ..... to juz klasyka ![]() jak ja Wam współczuje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() to jeszcze troche ponadrabiam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||
Zakorzenienie
|
Nie można. Ani też tydzień przed, ani tydzień po.
Czyli kobity mają tydzień w miesiącu, kiedy mogą oddać krew ![]() Cytat:
![]() Smoka nie używamy w ogóle od pół roku. Pola zasypia albo sama, albo przy butli. Jezdem ![]() Cytat:
![]() Lady, ![]() Sylwia, w końcu się odezwałaś ![]() ![]() ![]() ------------------------- Jaaaa, do dupy coś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zadomowienie
|
Czarna, link do wykładu o stulejce http://www.mp.pl/wideo01/?id=453
![]() |
#3672 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Bijkora: gratki Nancy: o wow, ząbek! A jak zacieszał do mnie gdy go łaskotałam w stópki to kurdę nic nie było widać jeszcze! szok. Lady: ![]() Nawijko: dziewczyny wszystko napisały, Tulę. Marsi : nie wiem ocb zaraz doczytam.. Ezzo: tak szczerze mówiąc rada lekarza o odstawieniu nie wzbudziła mojego zaufania zupełnie...dziwny tok myślenia i zalecenie..choć wierzę, że jesteście wykończeni kiepskimi nocami ![]() Byłam na uczelni, wiecie coo? Stałam w kolejce do dziekanatu...2.5h!! Przepadły mi jedne zajęcia, ale przecież nie wyszłabym z kolejki po ponad godzinie stania... ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sie w JP rozszerza diete czy to Twoj pomysl? Tez mialam ten problem jak zaczynalam rozszerzanie - bez sensu bylo gotowac skoro blender nie ogarnial tak malej ilosci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- mi się w ogóle w japoni tak kojarzy że mają każda kupkę jedzenia osobno....
![]() |
#3675 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jaki przystojniak ![]() ![]() ![]() SILVER- jaka z Ciebie teraz seksi dziunia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CAŁA, ty mnie rozwalasz zawsze i wciąz ![]() ![]() DEBRAH nóz sie w kieszeni otwiera czytając takie coś ![]() ![]() BLACK- nie zacytowało mi Ciebie- przykra sprawa z rodzicami, boz tego co piszesz to dosc nierówno i chyba niesprawiedliwie traktują Wasze dzieci a tak nie powinno byc ![]() ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2013-10-18 o 22:00 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale dzisiaj się strasznie popłakała/przestraszyła mojego Taty w okularach ![]() ![]() Hania zawsze ze smoczkiem usypia, wypluwa po jakimś czasie.
![]() |
#3677 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pewnie dlatego, że mało się udzielam i tak mnie nie kojarzycie ![]()
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
Hje...Ty owszem a Bijkora sie zmyła jak napisalam ze stawia..to se poszla -tosz tsza oblać egzamin, nie?a tak to ni mo czego polewać.....czekaj zerkne do skladziku...
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-10-18 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekujemy ![]() brawa i buziaki dla golaska ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na dzis dosyc, cofnęłam sie do 110 strony ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
W dzień bywa różnie, ale na noc NIGDY nie zasypiała inaczej
![]() Do jutra, jak myślę ![]() ![]() Ja się idę kąpać i chyba od razu pójdę spać. Jutro idziemy na roczek do Julki, siostrzenicy tż. To córka tej, co teraz w 3 miesiącu ciąży jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Zadomowienie
|
Sylwietta witaj znów
![]() Bijkora gratulacje, tym razem obyło się bez durnych pytań czy się obkułaś? ![]() Nawijko będzie dobrze, poćwiczycie i wszystko się ładnie wyrówna. Silver i Black oba boby super! ![]() Buziaki dla wszystkich solenizantów (jubilatów? ![]() Myśmy dziś były na usg brzucha, podobno ok tylko ma jakąś nietypową budowę nerek. Babka mówiła że tak może być, taka uroda - są różne warianty budowy nerek, tyle tylko że wg niektórych lekarzy przy takiej budowie może być tendencja do częstszych zapaleń układu moczowego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() obrabiam zdjęcia...... oczy mi juz wyżera więc ide spać. Pokaże Wam może jedno ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze Ci sie kojarzy... To teraz wyobraz sobie zmywanie po kolacji - udreka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Neti Świnia ze mnie nie mała ![]() ![]() ![]() ![]() Tak na serio to jakaś tragedia się u nas dzieje. Jeden ząb a tyle kłpotów. Nada budziła się dzisiaj z 6 razy, a o 6 i tak pobudka. Jojczy nie do wytrzymania. Tylko be bebe be.. A usypialam ją ponad 2 godziny wczoraj ![]() A ona na złość jak juz przysypiala to sobie ciumka z paszczy wyciągała żeby nie spać. Wredne to to jest ajjj. Nie wiem po kim ![]()
![]() |
#3689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Menq..przekichane z garami po tugezie...bez,zmywarki ani rusz ![]() Bokeh....zdjecia super, kurcze dlaczego moje,zdjecia ze slubu nie są tak fajnie obrobione?da sie to.zrobić? No ależ męczy mnie ten bob...zrobić? bijkora...wybaczone...pop rawisz się-przyjmuje jakos wersje ze sklepem-choc tu od razu z flaszka powiinas ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Chciałam jeszcze powiedzieć że męczy mnie ten album co Wam kiedys pisalam, pamiętacie?kurde jakie to fajne by bylo-tylko że musiałaby zająć się tym odpowiednia osoba..co się zna na zdjęciach... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
Tez mi sie bardzo podobal pomysl z albumem
![]() Padlam wczoraj jak mucha, nawet czipsy mnie nie zmobilizowaly do dluzszego siedzenia ![]() Na 9,30 cisne na trening z trenerem moim ![]() Malz zabiera dzisiaj mlodego do tesciow ![]() ![]() ![]() Takze..... Tugeza u mnie dzisiaj poranna! ![]() Czarna a ja Cie mam na fejsie? ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Bokeh, ta para wydaje sie byc tak w sobie zakochana, tak przesympatyczni sie wydaja niesamowicie, usmiechnieci, nie moge sie doczekac wpisu na blogu z ich plenerem ![]() ![]() ![]() Aaaaaaa.... A my dalej chetni na "roczkowa" sesje z Pietraszkiem jak cos ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.