|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
Dzisiaj rano umylam i spsikalam na wilgotne wlosy tylko glisskurem, przed wyjściem samym maleńka kropelka jedwabiu doslownie na same końce z 2 cm. No i zobaczymy, narazie jest ok. |
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY to taki delikatny roz, zrobi swatcha jak dam rade, taki roz fiolet zloto nawet...smieszny kolor
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż u mnie w rodzinie daje się też zabawki ![]() A jaka ma być kurteczka (na zimę, jesień, jaki model np. ramoneska, parka etc.?) I jaki kolor? |
|
|
|
|
#994 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jękneła jakby ją zarzynali ale nic jej, teraz się nażarla i śpi ![]() Cytat:
Cytat:
bo przeciez spray do wnetrza wlosa to ci nie wprowadzi dobrych substancji, on tylko powierzchniowo dziala. Cytat:
najlepiej to pokaz sie wymalowana
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
to nie chce palonej kawy. bedzie jak miało byc, poziom 8.0, docelowo 8.3.
ex- jakas na teraz, tzn zimowa, ale nie musi byc na wielkie zimno i mrozy- bo taką mam, taka na taką zime jak teraz jest u nas. bo mi w mojej zimowej za gorąco ![]() Reszta obojetna, musi mi wpasc w oko
|
#996 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
Tak jak pisałam jakieś dwa tygodnie temu wklejam zdjęcia po Wellaton 10.0 Przepraszam za jakość zdjęć ale były robione telefonem bo gdzieś mi aparat zaginął I na zdjęciach włosy są troszkę jaśniejsze niż w rzeczywistości.Ogólnie jestem zadowolona z tej farby. W odróżnieniu do Londy nic mnie nie piekło i nie musiałam z łazienki wychodzić z powodu zapachu
|
#997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak serio to dobrze Bunny że nic Ci się poważnego nie stało i tylko na siniaku się skończyło![]() Olala22 ładny kolorek Edytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2014-01-20 o 14:04 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję kochana Długo walczyłam o taki kolor Zobaczymy co się stanie z kolorem po paru myciach
|
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niech sie nauczy, że pańci sie nie szarpie na smyczy w drugiej rece mialam jeszcze smieci i siatke na zakupy to jak mialam rownowage zlapac?! poleciałam jak worek kartofli mam nauczke- przy takiej pogodzie juz ona ze mna na zakupy nie pojdzie
|
|
#1000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w tamtym roku jak wychodziłam z domu to było na schodach ślisko i *upą zjechałam po schodach Bo wyglądało to na pewno śmiesznie.Ale tylko tyłek sobie potłukłam Dobrze że Tobie nic się nie stało jak biodrem walnęłaś o krawężnik...Ja to bym pewnie się połamała bo mam dość słabe kości .
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Wtajemniczenie
|
Bunny najważniejsze ze ani Tobie ani Lolce nic poważnego się nie stało.
Wlosy pokaże jak je umyje. Moze jutro będzie wzgledne światło. U mni jesień. Pada deszcz i plus 5 Renatka jak Cię siostra poprosiła byś była chrzestna to chyba wie jaki masz status materialny i że możesz dać mniej niż ona Twojej córce. I najlepsza kasa +drobna pamiątka wg mnie też. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Renatka moze cos takiego: http://allegro.pl/bh-forever-ekskluz...836157028.html http://allegro.pl/gl-kurtka-zimowa-r...852812927.html http://allegro.pl/40-ciepla-pilotka-...893980550.html Ciezko mi cos wybrac bo nie wiem jakie ty kroje lubisz Patrzylas moze w sieciowkach na sklepy online?
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2014-01-20 o 15:18 |
|
|
|
|
#1003 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,czy stosowała któraś z was farb Color&Soin???
Ciekawa jestem jaki mają oksydant i czy dobrze rozjaśniają odrost ciemny blond/jasny szatyn.Interesuje mnie odcień 9N-blond miodowy. Czy będzie to odcień zbliżony do mojego obecnego?
|
#1004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
9n wychodzi rude lub miodowe w najlepszej opcji. Nie polecam, widzialam ostatnio odczyn alergiczny po tej farbie, masakra...
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY ja sobie wyobrażam jak się na lolke zwalilas...
dobrze ze nic się nie stało. W makijażu lepiej się nie pokazywać:P bo jak ja się umaluje to nie wiem jak będzie musi mnie chyba ktoś umalować
|
|
|
|
#1007 |
|
Rozeznanie
|
Bunny dobrze że nic poważnego Wam się nie stało
jeszcze na ulicy wyrżnęłaś ![]() mnie pamiętam kiedyś Beauty z takich wielkich schodów w parku w zimę zrzuciła bo szarpnęła do jakiegoś psa
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam ze ktoras z Was pisala ze używa kremu cetaphil? Możecie przypomnieć który to krem i która z Was pisala? tez mam krem tej firmy używam i uwielbiam, ale ja mam cere sucha i naczynkowa.
|
|
|
|
#1009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja używam od 3 miesięcy http://1.bp.blogspot.com/-8c2nKu7C26...0/DSC00498.JPG nie miałam lepszego nawilżacza który nie zapycha nie podrażnia i nawilża tak dobrze ja mam tłustą/mieszaną jeśli ten jest dla Ciebie za lekki przy suchej to spróbuj dwóch pozostałych Cetaphil PS albo Cetaphil Da Ultra są ponoć tłuściejsze ja jak skończę ten dermoprotektor (nie wiem kiedy to nastąpi bo używam codziennie a zużycie jest bardzo małe) to kupię chyba Physiogel https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...y-i-ciala.html wraz z żelem do mycia buzi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wrazliwej.html z Cetaphilu próbkę miałam tej emulsji micelarnej do mycia ale jakoś nie umiem się do niej przekonać jakaś taka jakby silikonowa nie pieni się czuję się niedomyta
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu jasne jak mozesz to napisz, zapytamy lekarza przy okazji
![]() Bunny dziekuje, kupie tez szczote tt zeby nie szarpac wlosow Lavia wspolczuje bardzo ![]() Moja Tosia ma niedokrwistosc dostaje od dzisiaj zelazo i kwas foliowy... W ogole cos na nozce jej sie zrobilo, taki bąbelek, wczoraj byl pediatra i to bakteryjne, dostaje na to masc z antybiotykiem... Wczoraj jeszcze o 20 jechalismy do szpitala pobrac jej krew czy przypadkiem nie ma jakiegos stanu zapalnego. Na szczescie nie, ale tak sie o nia martwie klepnijcie jakas zdrowaske za moja Tosie bo jak sie nie poprawi z tym bąbelkiem to mozliwe ze do szpitala pojdzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie martw się kochana wszystko będzie dobrze moja córcia też miała niedokrwistość jako noworodek i przyjmowała to samo co twoja Tosia i potem już było ok |
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy wogole powinnam spray na jakis czas odstawic? Poki co jest ok. Nie płaczą sie itd. |
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak moim wlosom spray gk dokopal ![]() Dlatego dzis nie uzywam juz zadnych sprayow i podchodze do nich z rezerwa.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj po umyciu jest ok. Pytanie jak bedzie jutro bo zazwyczaj jest tak ze drugiego dnia tracą wilgoć i sie robią takie siankowate.
|
|
|
|
#1015 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!!---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() pomodle sie za twoja Tośke dzisiaj- koniecznie daj znac co z tą nóżką ![]() Laski czy używała któraś z Was tych farb REVLONA? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...colorsilk.html Bunny co o nich sądzisz? Widzialam je w Rossmanie i kuszą mnie strasznie...Szczególnie te odcienie: http://www.rossnet.pl/GalleryImages/Photos2/04-01-14/thumb31_9627308.png http://www.rossnet.pl/GalleryImages/...31_9627286.png /9661a708700167823c31ab2a0 420bfa7/r/e/revlon_farba_do_w_os_w_04 .jpg
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2014-01-20 o 21:04 |
||
|
|
|
#1016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj są i to bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
współczuje Ci bo mój mały tez miał ciężkie swoje pierwsze tygodnie kolki ,przepuklina co za tym idzie ciągłe plastrowanie latałam od lekarza do lekarza pierwsze 3 miesiące z życia mojego syna mam wycięte ze swojego zycia non stop wizyty,badania i wizyty ... a najgorsze to płacz małego w niebogłosy ...i to wspominam najgorzej, ale potem juz było coraz lepiej i lepiej buziolki dla Tosi ,ale niestety nie jesteśmy w stanie uchronić naszych maluchów przed niczym przedewszystkim siła i wiara pierwszy rok z życia mojego małego był praktycznie bez spania niezmrużyłam oka w ani jedną noc
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Profesjonalny revlon ma b dobre farby tylko troszke maly wybor odcieni...
|
|
#1018 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Buahhot Ty nam tutaj nie ściemniaj,tylko mów jak Ci te farby na 12% wodzie wyszły
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze się nie przyzwyczaiłaś ale poszłam po rozum do głowy i zamówiłam właśnie 11,11, i teraz mi poradź na pierwszy raz próbować samą dla próby 11,11 czy zamieszczać z 11,21? ![]() Cytat:
![]() włosy są wygładzone,zdyscyplinowan e, jest na prawde bardzo fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale fakt,chodniki i wszystko już nad ranem służby drogowe powinny posypywać, ja też dzisiaj mało orła nie zaliczyłam ![]() i tez w mamutach szłam ![]() Cytat:
ja to odrazu temperatura,zawroty głowy nawet i krew w moczu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja to się pewnego razu bałam,że w szpitalu wyląduje,bo oprócz krwi w mczu to takie krwawe "farfocle" były, nie bylo mi wtedy do śmiechu ![]() Chociaż sama nazwa "farfocle" powoduje u mnie śmiech bezwarunkowy ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Nawet ja szepne dzisiaj w intencji Tosi Cytat:
![]() ale moja babcia jest nim zachwycona,tak samo jak żółtą odzywką GK,babcia to taka włosomaniaczka z 41' ![]() Cytat:
Cytat:
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie ![]() Pokłuciłam sie z Tż ![]() pajac kurde jeden,nierób cholerny
|
|||||||||||||
|
|
|
#1019 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poczytam jeszcze opinie w necie i może gdzieś będą zdjęcia jak wychodzi któryś z tych blondów ... ale gdzieś czytałam że Revlony wychodzą jaśniej niż na pudłach i żeby brać ciemniejsze odcienie- więc może skuszę się na ten 81 ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
o co znow sie pokłóciliście? ![]() Mój dziś wyjątkowo milutki dzis dla mnie jest- mówi mi że dzisiaj pięknie wyglądam pewnie coś ode mnie chce ![]()
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2014-01-20 o 22:11 |
||
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko spojrzałam na niego,odrazu zaczął się tłumaczyć,że nie wiedział gdzie mi to dać, to mu powiedziałam,żeby w d*pe sobie schował ![]() i poszłam do kuchni kotem się zająć, patrze składa,ale kazałam mu o zostawić, i nagle doznał objawienia po protu,bo już wiedział gdzie co dac ![]() załozyłam słuchawki na uszy, i jego genialne pytanie "o co Ci chodzi?"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.

szkoda wlosow na takie cos...- ale to moja opinia, mozesz sie nie zgodzic.

podoba mi sie ten kolor, byłby spokój, mało bym przy nim miała roboty, ale boje sie,ze przy ciemnych teraz, gdy jestem blada, zmęczona, czesto nie mam czasu zrobic sie na człowieka
Chociaż u mnie w rodzinie daje się też zabawki
ale nic jej, teraz się nażarla i śpi
w drugiej rece mialam jeszcze smieci i siatke na zakupy to jak mialam rownowage zlapac?! 

Patrzylas moze w sieciowkach na sklepy online?
jeszcze na ulicy wyrżnęłaś

a najgorsze to płacz małego w niebogłosy